Filmtajm

Jag säger bara, The hangover är en gode crazy film!


Tisdagen

idag vaknade jag kring 8 och drog mig tills klockan va 11 och sen blev det bara att fara ut och jobba. DUktig har jag varit idag (tycker jag iallafall). Har skottat en massa jord och rensat en del av stuprännan till jag vart less för getingarna började gilla mig av någon anledning. Och jag upptäckte att jag hade fått nå typ av blåsor i nacken och fick panik och trodde jag höll på å stekas ihjäl eller nåt men då säger mamma att de är typ av fettblåsor som kan komma då det är jättevarmt. HUr äckligt är inte det?? Men det är borta nu som tur är..  Blir äcklad av mig själv.

Sol och bad

Solen har stekt på med några moln på himlen. Jag och Bianca for då och bada i solviken idag och nog var det behagligt i vattnet kan jag säga! Och middagen blev en kall en, tonfisksallad och jordgubbskräm. En skön dag i denna värme vill säga, förutom en viss detalj, Adam har jobbat idag och han ska va där ikväll också. Lite tråkigt, men har ju han hela helgen som kommer och det längtar jag till.
Mamma och Lars är då verkligen inne på en ny husvagn just nu. Nu for de för att kolla på en som ska säljas. Men om vi byter husvagn så leder det till attt köpa en ny bil som kan dra den och det leder till att det blir dyrt. Hur nu deras visioner ska gå..?


Gårkvällen

Igårkväll fro då jag och Bianca ut ett tag, gick och prata med en twixter i munnen om allt nästan när Jonas kom och hämta upp oss för att fara och bada i Släppen. Faktiskt första gången jag varit där nu och det var en småmysig badplats kan jag säga :) Och det var varmt i vattnet också ska ni veta! Så nu vet vi då vars vi ska va och bada nästa gång :)

Huvudet ner, sneglar, kollar inte mot oss, gjort bort sig, catfight.
Vi hade roligt! :)

Skuldkänslor

Idag fyller en viss familjemedlem år, Lars såklart. Så det blev ananas - och rabarberpaj till frukost/lunch idag, inte det nyttigaste men.. de är ju lov så :)
Kan ju berätta att inatt så fick jag flera samtal av någon jag inte visste vem det var, men jag slog upptaget hela tiden för klockan var ju ändå halv 4 och inte vill jag bli störd då jag sover. Då på morgon tog jag upp datorn och kolla upp vem de var som hade ringt hela tiden, och det visade sig va Danielle som hade ringt från hennes kompis telefon. Sen steg jag upp och Danielle hade då aldrig komme hem inatt så jag börjar som fundera om något har hänt... Sen träffa jag mamma i köket och frågar hon och då säger hon att hennes kompisar skulle tälta vid ludvigs udde och Danielle for dit för att va lite social. Medans de satt i tältet deras kring 2 på natten så hör de nåt konstigt och de hörde en bil tvärt köra därifrån, så dom for ut för att kolla men ser ingenting. Och sen hade det börja brinna i skogen, så det de hade hört var några som skulle va "roliga" eller något och satte eld bara en bit från deras tält. Så de hade ringt 112 och har måsta vakta och försöka släcka hela natten. Inte roligt alls.. Och jag fick typ skuldkänslor då jag inte hade svara då dom hade ringt... Dom hade ju kontroll över det hela men tänk om det hade blivit ännu mer allvarligare... Fy på mig!

Bedtime Stories

Ikväll var då Adam hos Peter och Sara så jag for dit ett tag och Tilda och Tyra är bara för söta, tänk om jag själv va så söt :)
Efter vi hade varit där och vare trevliga så hyrde vi film, Bedtime Stories. Den var bara för gullig, särskilt hamstern ska ni veta!


Fredagkväll

Skön kväll och lugn kväll. Jag och Adam satt nyktra hos Jon och Ann med folket där, trevligt var det men mycket knort vare verkligen. Det blir också en ensam kväll för mig ikväll, Adam kan då inte röra sig pga sin solbränna han fått. Bilder får ni se sen på det. Är det mest jävulska jag sett, hans och Robins ryggar..

Ute dag imorgon med kanske :)?

Sista jobbdagen

Sista dagen med jobb är nu över. Dagen har bestått av fotboll och brännboll, ledarna mot barnen. Sedan blev det go´fika och som en sista grej blev det vattenkrig. Stekigt värre har det varit idag, blivit ännu mer brun och jag har bränt mig på det mest konstiga jag någonsin gjort, på vaderna.
Vi fick då fara sp fort vi va klar med allt, och jag skulle på kommun och lämna lönepappret men såklart var det stängt... Great..

Haha och träffa Adam på vägen hem och han har bränt sig som något. Det är nog det brunaste (rödaste) han någonsin varit. Blir nog en snygg bränna så fort det röda lägger sig :)


Varmisch

Den varma, torra, stekande torsdagen är nu över och sängen väntar tillsammans med en pocketbok.
Dagen har bestått av brännboll hela dagen, jag, Sandra och Tobbe mot 12 barn och benen har fått jobba och kroppen har fått jobba mot solen. Jag har nästan bränt mig idag och brun har jag blive och det återstår en dag till att bara vara ute hela dagen imorgon.
Men nu väntar sängen och en god natts sömn förhoppningsvis.

Onsdagen

Gode stekigt idag, oja. Och imorgon blir det lika varmt och på fredag blir det mot 30grader. Nu är sommaren här,  och nu är den officiellt godkänd av mig!
Imorgon blir det att va ute hela dagen som idag, blir brännboll med ungarna ute på fotbollsplan. Hur ska jag klara mig utan dessa charmiga ungar resten av sommaren.. visst blir man trött men dom är så roliga att ha hand om och leka med. Och lilla sofistikerade Clara.. jadu..
Ska inte tänka på de nu, nu väntar sängen och en god natts sömn får jag hoppas..

Midsomer murders

Idag blev det en tripp upp till solviken med barnen. Soligt och skönt, men kan meddela att jag badade INTE!
Och ikväll börjar det mysiga programmet Morden i Midsomer, äntligen :) En myskväll med goseMamma och Adam och en skål med hallon och grädde.  :)

Måndag

Slut i benen kan jag bara beskriv dagen. Spelar innebandy med ungarna idag men det blev mest att stå still, vågar ju inte spela på riktigt mot dom småisarna... usch usch.

Vädret strålar i alla fall och snart blir det en sväng ut i det vackra vädret. Brände mig nästan igår. Så nu är sommar på gång och det blir bara bättre och bättre :) Och suget sitter i till att fara till Umeå... :)

Kvällen

Riktigt kul kväll igår. Men banne mig att jag var förkyld och trött. Men trevligt folk och moves så jag har ont i fötterna. Så ikväll blir det att vila benen med en film och lite godis hoppas jag :)

Midsommar

Nu är det midsommar och alla for till Holmen så nu har jag och Danielle huset och gården för oss själva hela helgen. Lite surt bara att vädret inte delar med sig av sin sol till oss. Vaknade kring 6 på morgon och solen sken, sen gick jag och la mig en stund och då jag vakna igen så syns det inte till någon sol alls. Morgonfrillan skrämde väl bort den.... Bara den kommer fram till ikväll :)

Men snart så kommer den duktiga inom mig att komma fram och det blir att klippa andra halvan av gräsmattan, orkade bara nedre delen igår :)

Sista dagen

Sitter nu och har lunch. Nu är det sista dagen för denna vecka för imorgon är det midsommar, skönt att få sova ut ikväll efter en sväng med gräsklipparen på storgåårn vi har.




I don´t know

Damn you, tobias

Nu har jag jobbat i 4 dagar med alla småbarn, och såklart har Tobbe smittat mig med en kraftig förkylning. Det är lite bättre idag än vad det var igår men.. shit happens. Men barnen håller ta kål på mig, är så trött att jag somnar just efter middan. Kan bero på sjukan jag dragit på mig också menmen..
En dag kvar av denna vecka sen är det midsommar! Och Sofie kommer! Få vara med lillAdam! Det gillas!


En lördagskväll

The sims 3 , snart hemma , bara långsam , bara hela kvällen , i like , maybe.

Kvällen har bestått av att jag fått äta supergott, grillat, fått i mig lite gotte, fått i mig hallon och grädde. Gjort klart svenskan så de är klart. Och jag håller rent utav att svettas ihjäl, det är ju stekhett överallt jag än far. Kom ju att smälta bort innan veckan är slut..

Gillar han brevid mig lixom..<3

Nåt bra

Jaa, nu äntligen funkar mp3 på telen igen.
Några som gillas...


manian - welcome to the club now
(makes my day better)
armand de france - i say ride on

milow - ayo technology

akon ft. colby o'donis & kardinall offichal - beautiful

bob sinclar feat. sugarhill gang - la la song

cidinho & doca - rap das armas
(the skrikar låt för jag o Peder)




Tråkigt kan man ha en fredagskväll

Detta händer en fredagskväll då lilla jag har tråkigt att göra

Lovar du att vara ärlig?
ssåklart
Du heter? denise mörtsell
Smeknamn? dendi, dennan
Beroende av? inget så länge
Vad tror folk om dig? ingen aning, men bra anta jag då en kille orka leva med mig :)
Vad får du oftast komplimanger för? är så liten å smal
Vad säger du för att imponera på någon? är ju bara å va sig själv
Hur imponerar man på dig? glader å social
Brukar du skratta för dig själv? haha för ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? okej
Var bor du? malå ibl. norsjö
Trivs du där? jao
Äger du några converse?
Sprit, cider, vin eller öl? int öl
Brukar du bli för full? nae
Vad har du för mobil operatör? halebop
Är du allergisk i mot något? frisk som en nötkärna
Nästa mål i ditt liv? att klara mig genom gymnasiet
Hur svarar du i mobilen? hallå
Vem ringde du senast? adam
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? de orka jag inte skriiva här
Antal timmar sömn inatt? nog många
Sov du ensam? yes
Brukar du komma i tid? oftast
När mår du bra? då jag de bra folket omkring mig
När blev du fotad senast? idag
Hur känner du dig nu? trött å sugen på sol
Vanligaste färg på dina kläder? rosa, vit å svart
Vad tycker du om fötter? jag har fötter och chroffe har händer
Vad saknar du? solen
Hade du en bra kväll igår? nae int precis
Favoritdryck på morgonen? juice
Rakar du benen? yes
När brukar du oftast gå och lägga dig? beror på
Är du blyg? nae
Sysslar du med någon idrott?
innebandy
Vill du hellre ha mail än brev? beror på vad de är för innehåll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? vet ej
Har du spytt offentligt? jao
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? ha roligt
Är du nöjd med ditt liv? jao går ju som inte ha annat liv än det här
Är du bortskämd?
Vad gör du i morgon? inget alls
Vad är det värsta du vet? vissa beteenden
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? int mycket
Vad längtar du till? värme, sol
Har du bra vänner och äkta vänskap? jodå
Vad är det finaste du fått? finns mycket
En speciell dag du minns? finns många
Hur gammal är du? 17
Om fem månader? 18
Vem ringer du när du är arg/ledsen? adam
Vilken tid gick du upp idag? 10
Vad ska du göra ikväll? har sett film
Är det okej att gråta? såklart
Laddar du ner musik och film från Internet? nae
Vad skulle du göra om du vann en miljon? utomlands å shoppa
Bär du glasögon eller linser? jodå
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nä men skulle va roligt med lite special things
När går du upp ur sängen en helgmorgon? sent
Har du piercing?
Vill du gifta dig? nångång
Vill du ha barn? yes
Solar du ofta? nä, blir brun tillslut ändå:)
Är du bra på att laga mat? såklart
Gillar du att dansa? ibland
Är du flygrädd?
Är jorden en planet? va skulle de annars vara?
Hur vig är du? ganska
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Vilken är din favoritglass? twixter ;)
Tror du på ett liv efter döden?
Tycker du om sushi? aldrig smaka
Vad äter du helst när du ser på film? nåt gott
Bor dina föräldrar tillsammans? nejnej
Har du tandläkarskräck? nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska? kvälls
Vilken ögonfärg har du? blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns? jodå
Biter du på naglarna? nej
Röker du? nae
Hur ofta tränar/motionerar du? 2 ggr sen kanske nåt mer ibland
Senaste låt du hörde? flo rida - right round

Begravning

Myggen är framme och bara på mig såklart som vanligt, satt på begravningen idag och smällde en massa mygg hela tiden som drogs till mina "smaskiga" ben. Ja Lis-Marie´s begravning var idag, och det var bara ca en månad sen begravningen var för Josefine. Ibland kommer allt det dåliga på en gång visar det sig...


Onsdag

En dag bara spenderat med de sötaste här i hemmet, bara med lite fotboll medmera. Och varmt har det varit idag, ingen sol framme men ändå :)
Imorgon kommer mer money i fickan. En jobbardag imorgon med bara planering om hur sommaren kommer att se ut. Jobbigtblir det ju inte precis men allt för pengar till nya skor?? :)


Titta och njut

Lite smått och gott från helgen då :)

                                         

Lördag

Ja kvällen gillades då. Allt gick som på en räls. Trevligt folk överallt kvällen sitter då kvar. Och det var inte helt fel heller att få komma hem och Bruna eller Bianca hade bakat muffins, de va de godaste på länge jag hade ätit.
Bilder kommer sen så ni kan sitta och njuta av kvällen vi gått igenom.

Skin som den sol du é

Sommar och ingen sol, hur ska detta gå?


Jadu

Imorgon blir det nog inget skrivande här. Ska iväg till en enslig gul stuga ute i vildmarken utanför Sorseles gator och ha det roligt. Så det är bara ni blir avis på mig haha  :) 
Och lite ångest har jag för vad jag ska ha på mig och vilka skor som kan behövas att ha. Inget är bra i min lilla gardeob längre, den skulle behöva lite uppdatering för fulla muggar! Men men, tacos fulla magen och någorlunda fräsch så blire nog en tripp ut nu :)

Blondie

Nu är jag blond på riktigt, tro de eller ej. Och jag har pannlugg nu för första första gången på jag vet inte hur länge. Vart great och det finns som bara en person man ska tacka! You know who :)

Och avis är jag på en viss Ann Oskarsson också som nu ska utomlands imorgon och bli brun, och mest avis kom jag att bli då hon kommer hem med brännan :)!


Sommarlov på riktigt

Nu är det helt jävla säkert att det är sommarlov för min del. Inga läxor, inga prov, ingen Alice eller Tommy, inget alls helt enkelt. Nu har jag bara sommaren liggande framför mig.

Lillasyster håller då på och blir stor nu, hon har ju 9:ornas musikal ikväll, det var ju nästan nyss vi hade de, även om de va 2 år sedan.. Och jag som kom att vara en sån svikare och kan inte va där och se ikväll. Förlåt! :)




Från våran musikal

huh?

Nu ha jag verkligen fastna, vet inte vad jag sagt, vad jag skrive. Sitter fast i min egen tvångströja i mitt isolerade rum.

Snart sommarlov

Nu är jag inne på dagen före den sista skoldagen. Så skönt säger jag bara, sen är det ju bara att lägga sig hemma och inte göra nånting, bara kanske va i solen ett tag då den väl är framme.
Just nu känns det bara som hela sommarlovet kom å gå åt fanken. Allt har gått utanför mina planer hittills..

Twilight

Har nu sett Twilight för första gången. Så mysig film. Verkligen ett plus på den kan jag säga, hoppas du läs de här Adam för den va bra faktiskt :)

Idag har det inte hänt mycket, fick bara ett sms imorse att Jonas klarat körkortet :) Sen ringde han efter maten bara och sa att han kört till Malå och ville jag skull ut med han en sväng. Nu är det fulla muggar för han och Gröningen! :)



Freetime

Ledig hela dan idag och hela dan imorrn, skönt är de! Har sista lektionen före sommarlovet på torsdag sen är det sommarlov för fulla muggar! Can't wait...
Ingen som har lust att följa och gå eller så? Finns inget alls att göra här..

RSS 2.0