Valborgsmässoafton

Idag är det valborgsmässoafton. Majbrasa och hela köret händer ikväll, men inget dricka för mig oturligtvis pga penicillinet. Det känns inge roligt alls att måsta gå på det just nu, jag vill va frisk och inte ha ont! Men sån tur finns tydligen inte. Sofie kommer då ikväll och det gillas, en härlig person på hög nivå.

Jag tror även att jag har ätit den tidigaste middan idag, blev bjuden på pizzan, en tacotallrik av Robin Hallnor. Det var verkligen roligt att bara sitta och prata och ta det lugnt. :)

Duschen nu och göra sig klar för att va nykter ikväll! Can't wait...



Pencillin

En jobbig natt som heter duga. Jag somnade ganska tidigt på kvällen men vaknade upp bara efter en timma. Jag hade så ont i sidan att jag låg bara och böla (värsta cry-baby) hela natten, så ingen sömn alls blev det för mig inatt. Sjukan direkt på morgon blev det, och de tog en massa prover. Så nu går jag på pencillin i 20 dagar. Känn medlidandet med mig... Blir helt klart nykter helg för mig nu då det är valborg. Pissigt att måsta börja gå på pencillin dagen före. Min otur på hög nivå...

Ordinary wednesday

Kan man inte bara bli frisk så kroppen funkar som den ska? Har så ont i sidan att jag kan inte räta upp mig ordentligt. Någon som kan ställa en diagnos på det? Har haft de sen i måndags nu.
På fredag är det då valborg, och ångesten sitter i om vad jag ska göra för nåt då. Blivit tillfrågad att fara till stan, till norsjö, till arjeplog och stanna i malå. De kommer att sluta med att jag sitter hemma på rönnbärsstigen framför en film med chips, dricka och popcorn. Hmmm... orkar inte tänka längre. Nu ska jag sätta mig framför greys, riktigt myyyys.

Ett år sedan <3

En trevlig helg indeed hare vare. Den har spenderats i Norsjö med Simone och Jonas och en massa norsjöbor på det. Riktigt mysigt. Och en fläskläpp och en rejäl bula på det...






Ska även lägga in att det är ett år sedan idag sedan den allra bästa och finaste tjejen i mitt liv dog. Jag kunde inte fara på skolan idag ens, huvudet och ryggen värkte, har legat och drömt om dig hela natten. Livet är verkligen inte vackert sedan du försvann. Minns din doft, dina kramar, ditt skratt, ja allt om dig. Det känns som det var igår du försvann. Det känns verkligen att du saknas här bland oss. Var på din grav idag, det var första gången jag varit där sedan begravningen... Saknar dig Josefin Persson <3 du är så älskad här på jorden.

An angel on earth became an angel in heaven<3


    

Arvidsjaurkväll

Nu har jag då kommit hem. Har varit hos Sandra i Arvids från igår. Nog att de var några skratt stunder. Vi såg då först filmen American virgin, lite kul film var de. Och jag gjorde nog de klantigastesom går, de var becksvart ute på kvällen. Jag hade vänt ciggen fel håll å börja röka filtret, såg bara hur de började brinna alltihop innan jag fatta vad som hände. Det var då en söt tjej bredvid mig som aldrig kunde sluta skratta! hihi.


helgen

Nog har de varit trevligt ihelgen. Träffat en massa nytt folk. Lite deeptalk har förekommit, det har uppskattats, tack!

fredagsmys?

Jag hade sån lugn och ro under gårkvällen. Då telefon börja ringa, FetN som ringde... De första han säg är:
HALLÅ TJENA HALLÅ, VI BEHÖV EN BLONDIN NU! SPRING UT NUUU VI KOM Å HÄMTA UPP DIG, DE ÄR BRÅTTOM VI FÅR INTE FÖRLORA!...
Jag fattade ingenting då han malm å johannes komme, för dom hade hockeyfest. Men då var de visst en tävling å då behövde dom en blondin till den. De slutade med att jag fick inte fara hem därifrån, men hade en riktigt trevlig kväll som ensam tjej bland alla hockeykillar. That was my night yesterday.

Gone

Nu har jag ingen utväxt längre! Känns bra de, sen blire inte mer färgning förrän just före balen.
Imorn ska jag ha nationella i svenska C, de känna däremot inge bra alls. Det är absolut inte den lättaste uppgift vi har fått, fatta NADA av de vi ska göra. Nu vet ni vem som kommer att va vaken hela natten för att fixa det där...
Norsjö imorn! Norsjö nästa helg! Å nästa helg blire å dra lös lite med nå riktiga sötingar :)

check!

Idag har jag då bara varit och strosat runt i storstaden Skellefteå. Har nog aldrig förr handlat så mycket som jag gjort, är rekord för min del (men säkert inte för ni andra). Köpte då även de snyggaste leggingsen, me like! Balklänningen och studentklänningen är då köpt. Skor till dom också, sen en massa kläder och smågrejer. Nu blir det att pula in allt i garderoben.
Nu ska jag fortsätta att lukta på mig själv, parymen jag köpte lukta som gott!

:)

Happyface!
Nu är humöret på topp!
Puss!

Smaskens

Jag dreglar...
Finns nog inget bättre...
Gör min dag...
Åh...

Mmmm... nä nu ska jag sluta tänka på góheter, blir frestad alldeles för mycket... Kanske man ska städa istället och göra någon nytta än att bara sitta här.

duschen

Igår vart de färgning för fulla muggar på Sandra, hon skull fixa utväxten som var så fin. Men idag blir det duschen nu och prova på de nya balsamet som är köpt hem, och sen packa lite kläder och tillslut fara med bussen till Norsjö. Have a great weekend!

Iska

Ilskan kokar verkligen över. Man kan aldrig ha sina saker ifred. Att folk som inte kan bete sig tar och rotar och stäl saker ur handväskor, vem gör någonting sånt? Kan inte va mer respektlöst!

Nighty nighty

Nu är man äntligen hemma. Crazy var det igårnatt, och man fick sig ett gott skratt. Men nu blir det att försöka sova så länge de bara går, är så grymt trött. Kanske blir att träffa Sandrisen ikväll också. SNARK på de då!

solsken

Solen har varit framme hela dagen. Härligaste dagen hittills! Familjen for iväg med skotrarna och då tog jag och spenderade min dag själv. Trotsade min höjdskräck lite och klättrade upp på hustaket med ett liggunderlag och la mig där och solade ett par timmar med musik i öronen. Dagen var verkligen på topp. Nu måste jag bara försöka hålla mig vaken ett par timmar till, känns som huvudet släpar i marken nu då jag är förkyld.

Charmigaste bilden ever, mer utväxt kan man nog inte ha.




Ljunges

Förlylningen sitter i för fullt, sitter med papper och snorar och det känns som huvudet släpar efter golvet. Typiskt att det skulle komma nu och bli som värst då jag fått påsklov. Nu blir det att kurera sig det bästa jag kan med nå kiwi, saltvatten, nässpray och papper osv.

Var då igår hela dagen uppe i ljunges med pappa och familjen i farmor och farfars stuga. Varmamackor, varmchoklad, korvgrillning, fiskning och skoterkörning. Körde pappas gamla artic hela dagen, en skoter med snea skidor och det är glapp i styrleden både till skidorna och styret, den styrde hela tiden till vänster också. Spännande var det då man knappt kunde hålla sig på leden och det var ovanevatten överallt runt om. Värst var nog då jag körde själv en sväng och höll att köra fast. Så nu har jag fått mig nå armmuskler och träningsvärk.

Nysa och hosta samtidigt är inte en höjdare heller!

Lov

Nog att man vart sjuk, känn verkligen inte bra och nu då man fått lov också. Nu blir det att kurera sig med allt som finns i huset så jag kan njuta av lovet! Kom på även att jag har inte tränat nåt på hur länge som helst. 3 gånger efter nyår. Kan man bli frisk nångång? Alla är ju sjuk nu och direkt det börjar gå mot bättringsvägen så vänd de till det sjuka igen. Usch!

Ljunges imorgon då!

RSS 2.0