Vm helg

Nu är helgen över. VM i skotercross 2010. Vild helg. Nästan allting har hänt ihelgen, men roligt har det varit för det. Trött som bara den är jag då idag men de är det värt. Pussåkram till er!

Nu blir det en stund framför tvn och att poppa lite popcorn att njuta av en stund, då man väl är ledig imorgon :)

Fridaynight

Trevlig kväll, uppåner hitådit men bra ändå. Blev att hjälpa en person hem också som va liiite för full och visste inte vilket håll han skulle åt. Imorgon är det skotertävlingen och det kommer bli hur bra som helst hoppas jag. Lite ärenden ska sen uträttas och blir att välja nå kläder sen är kvällen igång! Hoppas de blir kul, arvidsjaurbor kommer ju !!!!:D

Lakritstuggummin är det bästa, visst Ann? :)

Torsdag

Nu är det inte länge kvar innan Sofie är här. Ska vi så roligt att få träffa henne igen, var så längesen nu! Man kanske ska slänga sig i duschen sen och försöka se lite fräsch ut.

Dom som har gjort typ världens bästa låt har gjort en till som är så äckligt bra. Men såklart finns den inte på spotify. Visst är de typiskt.

Darius & Finlay feat. Nicco - rock to the beat

Tisdag

Menade en månad och inte en vecka till inlägg: <3

Idag har vi bara gjort en massa redovisningar för de från malta som kommit hit. Riktigt jobbigt men är värt för engelska lektionen utesluts idag och vi har ingen på torsdag heller. Så en dag kvar sen blir det att ta helg.

Nu är de även inte länge kvar innan det är VM! Känner att jag längtar som bara den tills dess! Girls just wanna have fun!...


Jobbig måndag

En heldag i Arvids har det vare idag. Från kl 18.00 - 21.30 så har  vi måsta lyssna på om hur man får uppmärksamhet då man håller ett tal osv. Men som tur var så fick ´jag skjuts av Adam hem :) Imorgon blir det att jobba med malteserna och göra resovisningar för dom hela förmiddan. Ett besök på trafikskolan blir det också. Vill sova inatt! Låg hela gårnatten och klia mig så jag kunde inte sova en timme... Klia sig så man riv upp sår är inte normalt ...?

<3

Blev påmind. Fick se filmen. Fick känna hur tårarna börjar strömma ner från kinden. Fick känna saknaden extra mycket. Fick bli påmind att om en vecka är de precis ett år sedan. Fick då bli av med världens bästa människa och kompis. Fick hjärtat rivet isär. Fick ett hål i mig.
Låt mig få komma till dig. Vill inte ha det såhär utan dig. Vill spola tillbak tiden till dig. Mår inge bra utan dig gumman. Älskar dig och kommer aldrig sluta göra det<3


usch!

Drack för första gången i mitt liv hostmedicin! Det var nog de äckligaste jag vare med om, inte långt ifrån att den skulle ha kommit upp igen.

Usch va hemska saker som kan hända i ett litet samhälle...

A-ford 1930

Pappa kom fram till mig idagoch börja säga, "du... Om du vill så på balen, så kan du ju få ta Helges gamla bil, du vet den där snygga A-forden från 1930. De är bara du säg till så får du ta den."


Alltså en sån här.


Sovmorron

Vart en riktig sovmorron imorse. Somna just efter nio igårkväll och vakna halv 12. Riktigt skönt kan jag säga.

Tycker riktigt synd om min lillebror Edward också, han har fått lunginflammation. Varenda gång han hostar så gör de så ont att han börja grina. Usch å fy!

Friday

Trodde inte jag skull hinna med bussen till Norsjö idag, men man hade ju tur att man fick skjuts kl 1 hem till Malå :) kan verkligen säga att jag saknat den där basen, nu är det ett leende på läpparna efter jag fick njuta av den. Vänta en 20 min sen blir det att promenera ner till bussen. Få se vad man hitta på ihelgen.
Jag som ville va å se Nådastöten, men icket. Lars har farit med skotern iväg till fjälls och lev livet. Norsjö istället då!

Taggning

Nu är uppsatsen igång för PA. Snart klar, lite finslipning bara.
Nu börjar även taggen för vm komma. Det är inte länge kvar nu asså. Och Sofie kommer och ska mysa med mig lite lagomt under hela helgen, det känns riktigt bra. Hon som fyllt 18 nu också! Så utgång blir det SÅKLART!
En liten stor saknad finns där :)


Over and out

Tydligen måste hon ta och behandla andra som skit och bete sig som en jävla bitch. Bara för att hon skaffat pojkvän är ingen ursäkt för att bete sig så. Man får inte yttra sig längre i samma rum längre. Va har hänt?
Jag som kände dig bäst känner dig inte längre.
It's over, I'm done!

One day left

Det är nu söndag och näst sista dagen på lovet. PA är inte klart, har skrivit boken men måst skriva ut den, göra en utsida och sen göra uppsatsen. Stressen ligger i om jag ska hinna göra den klar eller inte... suck.

Velandet ligger i, hur ska jag göra ?

Luncha

Stressen känns nu som en stor klump i magen för PA, undra hur jag ska klara av det här? Nån kan gärna komma och göra arbetet åt mig...

Snart så blir det att fara och va social och fara på Dungers och äta lite lunch med 2 fina tjejer, jag känner verkligen suget efter en tacotallrik. Mmm, de vattnas i munnen nu bara man tänker på det. Så hopp i duschen nu då !

jobb

Idag har jag då bara vare duktig. Varit och jobbat och stekt hamburgare och tage det lugnt, men liten slant tjänar man ju iaf, och en av min agoda hamburgare slank även ner i stormagen.
Nu blir det ut med skotern med Matilda mfl. Känns roooligt :)

Härliga söndag

Mycket kan verkligen hända under en helg. Eller under ett dygn kanske jag ska säga. Men nu är det då inte länge kvar innan det blir att fara hem till Malå igen och ta det lugnt och njuta av vädret. Det är ju +3 grader idag. Verkligen skönt väder och vårkänslan börjar krypa fram.




De kan kännas busigt ibland!

Bjudet

Inget vettigt är gjort idag, bara legat i soffan och tage det lugnt.
Fick även veta nåt riktigt kuligt nyss! Ca v28 å de är industrisemestern så ha hela familjen här i Norsjö blive bjudna till en 3dagars i huvudstaden av min "mors" föräldrar! Känn att nu längtar jag till sommaren! Har bara tidigare tvärt kört förbi då vi skulle till Skavsta flygplats då vi for till Malta. Så nu blir det verkligen premiären för mig att fara ner till Stockholm! :)

Lov

Nu har jag äntligen lov! Men inte blir de mycket vila för de, har inte gjort PA än och de ska va inne tisdagen efter lovet. Känns inte så värst bra alls. Men nu sitter jag då i Norsjö, fick sällskap på bussen av Norén och Jacki, sen så var Fetn och Lunne och väntade på mig då jag väl komme. Trevligt med sällskap en stund. Frågan är bara vad man ska hitta på ikväll då?

Fick veta även världens gulligaste grej idag.

Helgen

Härlig helg med Linnea och en massa fler folk. Vart bara lite mycket dusch å andra saker under kvällen. Nu vill jag bara hem å sova, är så jäkulst trött och slutve, en varm skön dusch skulle sitta gode fint!

RSS 2.0