en telefon rikare

Vill ni veta vad som hände? Jo jag "råka" bara köpa en ny telefon idag. Men den behövdes, min telefon höll på att ge upp så nu är jag här med en ny en och den funkar då superbra hittills :)
Sen kläder i massor! Nu känner jag mig på topp och hoppas de blir en bra kväll :)
Nä nu ska jag ta och utforska telefonen lite till och se vad de finns för en massa saker i den!

pain in my name

Oj så dåligt jag mår. Inget psykiskt men fysiskt. Haft världens träningsvärk i ryggen och på det så får jag världens mensvärk som tränger på också. Passar ju.. perfekt?
Men tur de är nu i veckan och inte nästa iaf. För nästa vecka blir det Norsjöbeach och då vill man ju vara på topp och inte handikappad. Det blir en intressant Skellefteåresa imorn. Sitta på en buss hur länge som helst med den här värken är väl alla tjejers dröm..
Nä nu ska jag leta åt värmedynan och se om det blir lite bättre. Vill kunna göra nånting ikväll också och att inget ska hindra mig. Var ute en stund med Johan och Jim idag, de slutade med att jag låg i baksätet med benen på växelspaken nästan. Så underbart skönt de va. Slappt och bra!

Nu ska jag fundera ut vad det blir för trevligheter ikväll. Ikväll har jag inget filmsällskap så får hitta på nå annat. Eller kanske lägga mig och sova nu redan så jag får mig upp klockan 7 imornbitti? Ja de lät nog som en bättre idé.
Natti natt på er alla. Snart.. kanske.. troligen.. få se :) hehe
Puss

somewhere over the rainbow

En bra och dålig dag. Men vad gör de? Jag lever idag och alla andra i min närhet lever. Jag mår bra och känner mig bra.
Nä vad dålig jag är på att skriva nu för tiden och det kommer nog fortsätta ett tag framöver så ni får leva med det och få se när jag känner motivationen till att börja bomba med inlägg som jag gjorde förr.
In i duschen nu och hoppas på en bra kväll! Och sen får vi se om det blir en trip till Skeå över dagen på torsdag, inte säkert än men kanske.. kanske :)
Puss å kram

Kläppen

Sån rolig och underbar dag vi haft idag. Varit hos mormor och morfar och ätit tårta, grillat, varit och badat och bara socialiserat.
Drog mitt första dopp i Kvammarn idag och kallt var det! Eller ja, de kunde varit kallare men jag var en liten fegis idag och simmade ut ganska långt och sen trampa jag på nån vass sten där ute så foten mådde inte så bra efteråt så då blev det att kliva upp och sitta med alla andra och roa sig lite. Mysa med "lilla" Elton osv.
Sen hade jag världens tur och fick åka med Edvin och Anna tillbaks till Malå så de var riktigt skönt, annars hade jag måsta övernatta i Rusksele och det var jag inte så sugen på.
Men nu känner jag att jag vare vaken lite väl sent så blir nog natti natt nu.
Puss på er!

i have a problem

Kan börja med att jag är ingen stjärna på uppdatering nu för tiden. Känner ingen motivation alls.
Men igårkväll så såg jag då världens äckligaste å sjukaste film jag någonsin sett. Fyy vilken film. Tur jag inte kan få mardrömmar så de är väl ett litet plus iaf för annars hade jag fått de... Men trevlig gårkväll var det iaf.
Och nu idag har jag då varit duktig och klippt gräset men de gick sämre än väntat. Klipparen ville inte hänga med och tar inte som den ska. Så gräset måste va superhögt för att man ska kunna klippa det. Nu hade det behövt klippas precis hela mattan men de gick inte. Klipparen ville inte utan kunde bara ta där nivån var extra hög!
Sen så grannkatten vart jag lite sur på idag då jag inte ens kunde ha öppen altandörrn utan att katten försökte smita in. Grr...
Och sen till världsproblemet. MIn garderob skriker efter kläder och jag har glömt att vi har en tvättmaskin. Så vad gör man då det är 80års kalas för morfar imorn? Ja nu känner jag att jag har lite panik vad man ska ta och he på sig för något och inget hinner bli torrt innan imornbitti.
Bara att leta åt nå gammalt och förmodligen för småa kläder och se om jag får på mig dom.
Nä nu tillbaks till mina funderingar och lägga mig i soffan för lite fredagsmys..
Just ja! Är det redan fredag? Det var min fråga sådär lite senare på kvällen. Veckan har verkligen gått alldeles för fort.. Suck.

Why not take a glass or two


under the coconut tree we stay

Liten spontandrickning ikväll. Sitter nu med bra sällskap och ta och 2 cider och nån grogg sådär. Helt okej är det och trevligt!
Fått nu prova se en ganska bra serie också om en liten bebis som är den sötaste någonsin hehe. Sån hade jag med velat ha så länge han skulle ha varit god och inte ond. Men söt ändå är han! hehe.
Helt okej kväll men denna socialdrickning och det är bara tisdag. Oj vad jag är bra och dålig. Alkisvarning?? Haha

Nä nu blire mer serietittande och socialiserande.
Kanske glömde säga? Att jag nöter fortfarande coconut låten. Den går aldrig ur mitt huvud hur myckt jag än vill! Men bra är den. OJOJOJOJ.
Ha en bra tisdagskväll allihopa :)

tisdag

Vad duktig jag är nu i veckan. Eller igår och idag iaf. Igår vart de en jättemiddag så de blivit ett antal matlådor och vi har njutit av maten. God var den!!
Och idag har jag fixat i morötterna vi har på gården, och klippt lite gräs och sedan hjälpt grannen lite. Så nu vet jag inte om jag ska va duktig nå mer ikväll? Får se vad som händer. Jo just ja, har ju diskat och städat undan lite idag också.
Nä fy och usch, nu förtjäna jag lite lugn stund med att lägga mig i soffan. Nu är det en timme kvar innan det är Maniska samlare på 5an. Så får se om det är nån bra serie att se. Det brukar va så groteskt äckligt då man kollar på det där. Sist jag kollade på nåt liknande program så hittade dom 2 mosade katter som låg längst under i skräpet. Fy stackars katter..
Onödiga inlägg men nu idag är jag glad! Och det gillar jag :D tihihi

shape up and start your life

Idag är det måndag och det är början på min semester. Inge jobb idag! Och jag vaknade imorse av att jag fick ett sms sisådär åtta på morgonen och sedan dess har jag varit vaken. Får se hur tidigt jag somnar ikväll då. Men inte allt för tidigt hoppas jag! För kylskåpet är nu fyllt för tillfället så ikväll blir det att laga gomiddag och sen movietime!
Ska nog bli en underbart go middag. Fick receptet skickat och kände suget se nanting så de vart motvilligt att fara ner och handla i regnet. När hungern tar över finns det inga val! Kan inte svälta ihjäl heller. Men underbart blire nog :)
Men innan matlagningen ska påbörjas så blir det en sväng in i duschen så man kan känna sig som en människa igen. Tror ingen vill se hur jag ser ut, inte ens jag själv. Varenda en på Ica tror jag kollade efter mig och undvek mig. Så illa är det just nu! Känns det som iaf haha.
Nä göra nån nytta nu då och hoppas solen börjar titta fram nångång i veckan så jag kan steka lite!

no place i'd rather be, no one else i wanna please

Jag får den aldrig ur skallen. Har verkligen fastnat för den här låten så måste ju dela med mig av den till er också så ni med kan få den på skallen. Göra som jag att jag vaknar av att jag ligger och sjunger på den i sömnen! Haha

under the coconut tree we stay


happy sunday or depressing sunday

What a day!
Somnade aldrig inatt utan jag kom mig isäng och somnade först nio imorse och vaknade sedan tolv på dagen. Helt död har jag varit!
Om jag bara kunde sova just nu så hade det inte suttit helt fel.
Men nu är jag då i Malå igen och lämnat Norsjö för denna gång. Och resten av hushållet har begett sig till Rusksele i 2 veckor, sedan Luleå en vecka och tillslut Umeå en vecka. Så nu är jag hemma själv i 4 veckor och kan bara njuta av livet här hemma. Men dom lämnade kylskåpet tomt så imorn blir det att fara och handla lite så jag kan leva denna tid utan att svälta.
Men mycket snurrar för tillfället i skallen ikväll så jag ska avsluta detta inlägg bara som det är. Och imorn få jag då nå sällskap så de uppskattas!
Godnatt på er internet människor! 


spontankväll i norsjö

Oj vilken spontan kväll det blev igår. Började med en ragg tillsammans med Fredrik och det slutade med att vi for till Norsjövallen och bara njöt av sällskapet med Josse mfl. innan vi for till Norsjö igen och jag hamnade på en fest tillsammans med bröderna Risén och alla trevliga norsjöbor man känner. Så gårkvällen slutade med att jag med festade, och började göra det också sådär... kl 23.00 igår. Så spontaniteten tog över. Men kul hade jag iaf och få se om de bli en lika trevlig kväll ikväll eller om de blir en lugn en tillsammans med syster kanske.
Bara att vänta och se vad denna kväll har att erbjuda!
Men saknar en viss en just nu..

Biotajm

Jag har SEMESTER! Så underbart de är :D
Men den börjas som sagt nu med en helg i Norsjö och snart blir det bio med lillasyster med massa cola och popcorn! Mumma!
Håjaja. Nä nu blir det att äta och göra klart de sista innan vi beger oss mot byn. Kanske kommer med en liten uppdatering sen ikväll :)

näst sista dagen

Ett skift kvar nu, och ett kort ett också. Blir bara ett 6 timmars skift imorn som alla fredagar :) Sedan börjar min första semester!!! :D
Så underbart! Och den semestern får ha sin start i Norsjö. Så imorgon efter jobbet är det bara att fara hem, plocka ihop väskorna och sedan invänta fadern min som kommer att hämta mig. Passa på då man har gratisskjuts en väg iaf. Sen då vi anlänt i Norsjö blir det en dusch snarast möjligt skulle jag tro! Fy, man känner sig inte så fräsch efter jobb. Sen som en näst sista avslutning blir det middag med familjen där och fredagen avslutas därmed att se Harry Potter and the deathly hallows part 2! GAH vad jag längtar efter att se den filmen! Och den blir det att se imorn, hohohoho! Hoppas ni känner er avis! Sista filmen!
Nä nu ska jag sluta svammla och ta tag i saker här i livet istället. Som att packa, se om jag har nå kläder och slutligen städa!
Puss å kiss

snorre

Vad säger vi om falukorven-i-byxan bilden? Jag kunde luska fram den ändå, har ju mina metoder! Men som sagt, de såg roligare ut i verkligheten än vad det gör på bilden, bilder kan inte få fram all skönhet och rolighet vissa gånger!!


Lite bilder från lördagens MvM


dagens roligaste?

Helt utslagen idag, ingen rolig dag alls. Råkat ta 3 st powernaps efter varandra så hur ska jag lyckas somna inatt? Vilka problem jag har känner jag!
Sen måste jag berätta om situationen jag hamnade i idag. Lite sån där att man känner sig lite ställd. Nämligen att en person komme fram till mig idag och de första han säger är:
- Hur länge har du kunnat prata svenska? Och hur länge har du bott i Sverige?
- Eh..

- Du har ju så konstig brytning.
- Nja jag är svensk och bott i Sverige hela mitt liv och även pratat svenska i hela mitt liv.

Det slutade med att han gick därifrån och trodde inte ett ord på vad jag hade sagt. Han trodde verkligen att jag var en utlänning.
Bra att han frågade men tyckte de va lite konstigt. Haha. 

Jaja. Nä nu blire nog att försöka lägga sig och sova även om de troligen inte kommer gå så bra. Så sleep well everyone!

dunder och brak

Som åskan mullrat på idag och ikväll. Helt sjukt. Tvn var då helt död ett tag efter åskan, så nån ledning blev nog utslagen under dagen. Men äntligen funkar tvn såhär snart halv tolv på kvällen och jag ska duscha och lägga mig och somna till CSI. Helt underbart!
Sussa nu och upp tidigt för jobb. Förmiddag i veckan innan det blir min första semester :D wihoooo!
Så glad jag är!
Nu isäng nu med ett litet leende på läpparna :) hehe

Lite från fredagskvällen


Fuck life?


Helgen

Vilken helg det har varit! Gårkvällen var riktigt bra med en shot hemma hos Tony innan vi for iväg ner på byn och förfesten började hos Lotta tills vi for vidare ner på området och drog lös ordentligt! Helt underbar helg har det varit och nu blir det nog lugnt ett tag framöver. En 2 dagars känns!
Bilder kommer snart :)

Lördag

Oj vilken kväll det var igår! Vart fest lite här och var och området var helt underbart kul. Fick träffa så underbara människor man inte fått träffa på evigheter. Detta är en helg att minnas!
Men det jobbiga nu idag är att bakisheten ligger på topp. Huvudvärken dominerar i mitt huvud och jag hade gärna sluppit den om jag kunnat. Men det är bara att vila upp sig nu, ta sig ner på byn för inhandla lite gosaker innan det blir att fara till L och börja med tjejerna. Hoppas på en underbar kväll ikväll med även om bakisheten ligger i botten.
Hoppas nu har en bra kväll iaf.
Puss på er kanske..

not much

Kan som säga nu direkt att jag kommer nog inte ha mycket tid till uppdatering nu i veckan då jag ha eftermiddag. Så nu vet ni :)

bilderna från stadsfesten :)

Och en grand finale på jag och Ann, så underbart charmig bild på oss haha! Love it :D

fått färg?


Va sägs? Ha jag fått lite färg eller vad? Såklart gå de aldrig att mäta de på kort men ni skulle se i verkligheten. Ingen lek säger jag bara! Men har då inte bränt mig iaf som tur är. Har ju trots allt legat ute i solen hela dagen i princip. Även om de ha vare jättesvag sol idag så har det tagit på ändå tydligen. Och det märks nu! Huvva.

Uppdatering från gårkvällens fest

Vilken gårkväll säger jag bara! Fy och fan! Började kvällen med att jag skulle egentligen bli upphämtad ca mellan kl 14-15 men kom oss inte iväg förrän tio i fyra. Men vi hann bara till nölviken så blev vi avlämnade och J fick fara och byta bil för vi i baksätet var lite för tunga så fälgarna skrapade i. Men efter det bar det iväg. Första anhalt blev krysset för en burgare och sedan iväg på förfest hos Lovisa. Området stod näst på listan. En Ed Hardy tändare är nu i min ägo och Timbuktu ligger i min kamera och lät bra i öronen då han uppträdde. En massa Malåbor och Norsjöbor fick jag träffa, så underbart att få träffa gamla bekanta man inte sett på superlänge!!
Men Mustach blev inte att se som tänkt utan jag fick träffa fina Ann och spenderade min resterande tid med henne. Nattmaten blev gratis, Ann har sina knep och de funkade! Fast en av maträtterna var äckligt dåliga, så ett litet misslyckande blev det i det bra.
Men dansandes och drickandes fortsatte vi. På kvällen bar det inte iväg till Malå utan den spenderades tillsammans med A i Sunnanå, så morgonen blev riktigt härlig med en bra frukost och sedan en heldag i solen. Så jag kan ju säga att nu är man brun!
Innan hemfärd till Malå blev det en sväng förbi på stan igen för en matbit och sedan en sväng på HM. Helt okej :)
Så nu blir det att dra ner på byn och köpa mig en massa gott och lägga mig framför tvn resten av kvällen! Tack för den underbara kvällen allihopa som medverkade. Helt klart en kväll att minnas! :)
Sen är jag avis på en viss kille.. Grymt vad jag är avis! pff..


kan det bara inte bli lördag?

Nu börjar saker arta sig. Så nu blir det att försöka fundera ut vad man ska ha för mundering imorn, jag vet vilka skor jag ska ha men då är det kläderna som fattas. Har ju knappt nå kläder man kan ha på sommaren. Tur vissa ha som ha en hel garderob med sommarkläder medans jag har kanske 2 klänningar och en kjol och ett par shorts. Nä de blir mer fundering imorn på vad man ska ha och sen bara att piffa till sig. Om inte nån ha nånting att låna ut i storlek 34 så skulle de sitta fint ;) haha.
Väckaren är då nu ställd iaf och blir att ringa och väcka en fyllskall sådär kring tolv-halv ett imorn om han nu inte hunnit vakna så vi kan få oss iväg.
Taggen sitter i, och längtan sitter fast som bara den. Nu vill jag bara att de ska vara lördag och att vi är påväg, då skulle jag må gott! AH!
Godnatt på er alla partypeople som är i stan idag och drar lös!

fredags regnet

O tragiska dag! Ingenting värt att nämna alls. Förutom att det börjat regna här, va hände? Solen skulle ju va framme och lysa med sin närvaro men icket det tydligen.. Suck.
Sedan nu är det bara att ladda upp och invänta morgondagen. För imorn smäller det och det bär iväg till Skeå för jag, Johan och Jim m.fl. Biljetten är redo och vi är redo för morgondagens bravader fulla med roligheter och förmodligen en massa alkohol! Hur underbart är inte de? Och välkomnad är man också av alla härliga Skellefteåbor. Wondeful. Nä nu kanske ringa lite samtal och planera för imorn!

RSS 2.0