jaaaaa

Ja nu har det hänt. Min första tatuering sitter nu på mig rygg och vilar sig. Riktigt nöjd faktiskt! Nu är det bara ni alla kommer och beundrar den :D haha.
Nä men få se om det blir att fara ut imorn och roa sig lite så kanske man få visa lite av den på Malås dator. Blir intressant och se om den uppskattas av andra också :)

sjuk

Mår verkligen inge bra alls och vet inte vars jag ska vända mig riktigt.. fick fara hem från jobbet nu inatt för febern kom och tårarna rann hejdlöst och kunde inte prata.
Vill bara va frisk innan fredag.. hur jag ska lyckas med det? Någon som har tips på någon mirakelkur förutom halstabletter, nässpray, echinagard, saltvatten och te med honung i?
Skulle uppskattas till tusen!

Puss på det kommande

oh happy day! oh oh oh

Sitter och myser i soffan och laddar upp för snart blir det jobb. Jobbar som sagt natt i veckan.
Men just nu lider jag inte alls för det förutom min grymma förkylning.. Men var in och pratade med en person idag och livet kanske kommer se ljusare tider snart! Jag är då en prioritering iaf hehe.
Sen fick jag ett samtal även idag och på fredag då smäller det! Då blir det att få min första tatuering och den kommer göras här i Malå av Tommy från sthlm. Han jobbar på saint and sinners där nere tillsammans med våran egna malåbo Marika! :)

Nä nu ska jag ta rumpan härifrån och sedan bege mig för att längta tills på fredag och det andra beskedet när det nu kommer.. :)

just make the day better and i will be better


kanske livet har sina bra vändningar

Sitter nu här i min ensamhet och hör kamin går för fullt och sitter med ett glas vatten i handen. Snart är det lördagkväll och troligen blir det kanske sen att fara och umgås med Jennie med ett glas vin eller två bara för att. Sen längtar jag nu bara till nästa vecka då jag får sällskap igen och bara njuta av livet!

Sen så kommer nog livet ta stora vändningar snart, jag har en plan och hoppas det går fort att fixa för jag vill att jag får mig nånstans och inte står och trampar på samma ställe, samt att jag kommer nog må mycket bättre om det går precis som jag vill! Tur jag har en hjälp till hands som stöttar och hjälper mig dit jag ska, så med dens hopp, stöd och motivation så kommer det nog gå an!

Slutpratat om en massa oväsentligheter! Fick som ingen sömn alls inatt men en trevlig natt då jag hade en social på telefon så jag inte blev galen av sömnlösheten.

Ska nu göra mig klar och kanske få mig nånstans här i livet. Lite godis och nå dricka till kvällen måste ju handlas in också såklart! :)

Puss!

En fri dag

Nu är det fredag och jag sitter i det lugna och städar lite och bara njuter av lite serieavsnitt. Just nu är det Walking Dead som är igång. Faktiskt en rätt bra serie :)
Det har varit en liten tung vecka. I onsdags blev det inte många timmar på jobbet innan det blev att fara hem pga illamående och migrän.. Sen så har det varit lite upp och ned men helt okej. Fast har blivit lämnad med en massa städning på halsen :P Och sen lite julpynt som kommer att pryda lite här och var snart!

Och söta Sandra som tycker jag uppdaterar för lite.. Kan väl hålla med litegrann faktiskt :)
Men skulle gärna annars kunna uppdatera på telefonen men måste ha en speciell app för det. Någon som vill hjälpa mig med det? För jag hittade den inte då jag sökte själv :(

Nä nu ska jag fortsätta med mitt och sedan poppa lite popcorn och efter det sätta mig framför lite The Sims. Fick lite sug efter det då min syster satt och spelade det här om dagen.. haha.. ja man har fortfarande det lilla barnet inom sig!

some fun weekends

Livet rullar och jag sitter nu i adak hos farfars och äter tårta  nu då det är farsdag. Grattis pappa och Lars osv osv.
Ihelgen blev det mycket som hänt iaf. Har varit en sväng till Norsjö och festat med alla nära och kära där sen for jag hem till Malå igår för en massa mys, och mycket mys blev det :) Lagade och åt tacos med lite chilinötter till efterrätt och lite öl och drinkar :) En sväng till M & C for vi också och grattade lite osv.

Uppdateringen är sämst och det vet jag men jag har ju ingen dator :P Men hoppas på mys ikv sen blire krypa ner under täcket för imorgon är det förmiddag som gäller på jobbet.. Trött och slut är jag med det fixar jag, jag är ju en jobbarkämpe! :) Ska se också om jag kan få lite hjälp med att stiga upp imorn också.. känns som jag skulle kunna sova ett helt dygn just nu och vill ju inte försova mig alls imorn heller :)

Nä men puss på det bra i livet!

RSS 2.0