valborgsmässoafton

Ja idag så är det Valborg och ikväll tänds Majbrasan nere vid Malån som vanligt alla år. Men har lite ångest just ikväll om vad man skulle ha gjort ikväll. Ska man sitta hemma eller ska man ta och kanske fara ut och kanske dricka en cider eller två? Hm.. ja det är bara att fundera vidare på hur man skulle ha gjort. Var inte så värst sugen men litet sug finns ändå endast för att det är Valborg.
Nä det blir att fundera vidare och se hur man skulle gjort riktigt.

Och hur jag än gör så få jag önska alla en riktigt trevlig och rolig Valborgsmässoafton!

the smile is for you


smaka?

Måste ju visa det vi håller på att göra hemma. Någon som är sugen? De är torkekötte! Kanske inte se så smarrigt ut nu men de kommer bli gudomligt gott sen om ett par veckor då det är klart :)


make it work


pain in the ass

Hade ni kul allihopa igår? Det hade då jag iaf. Riktigt kul. Inte behöver man göra nånting speciellt för att ha kul. Men behöver bara ha en film, lite snacks och bara njuta av filmen antingen själv eller som jag gjorde. Satt och såg med syster. Helt okej! Nu ska vi se om det kanske våras för träning ikv eller inte, bara att ta och höra runt lite.
Sen skulle jag uppsökt en läkare igen för mitt knä. Detta går inte längre snart då det onda har kommit igen. Knäet har inte svullit upp än igen men ont gör det som bajsan! Vad jag än gör så vill jag bara grina, bara som att ligga ner och ska sova gå inte ens för det gör ont. Nä nu är jag less på detta och behöver nånting som kan fixa detta.

movie tajm

Nu har man haft lite trevlig kvalitets tid med Matilda. Alltid lika roligt att se henne! :)

Nu blir det film med syster och hennes kille!

ha en tråkig kväll

Jag mår bra här i min ensamhet. Har varit hemma hela dagen och bara myst på. Farbror däremot kom förbi och gav mig en superfin present från Italien efter deras resa till Rom.
Och i mitt myspys för mig själv i soffan så ha jag glömt bort att äta idag. Har levt på lite choklad och ostkrokar fram tills nyss då det blev kött och potatisgratäng. Så pass mycket som jag åt så har jag då kommit upp till kvoten av det man ska äta på en dag!

Riktigt tråkigt inlägg blev detta men men.. Inte finns det mycket att skriva då man inte ha gjort nånting? Nu väntar jag bara och se om det kanske blir att träffa Matilda en sväng och se på bebismagen. Jag är ju duktig och inte går ut på festligheter ikväll som alla andra gör. Men ibland är det ju bara så att man har inte suget efter det. Kände inte direkt för att gå ut då det bara är dansband på Malåborg, urtråkigt!


Jaasi, ha kul ikv allihopa!

rip bilder

Helt sjukt störd av ilska är jag just nu, eller har varit hela kvällen. Blev inget "upp med humöret" eftersom jag kollade på min telefon och då upptäcker jag att alla mina bilder är borta. Hur roligt är det på en skala 1-10?
Alla mobilbilder, bilder jag fått, ja allt! Nä fy ändå så arg jag varit. Jaså. En del bilder har man ju iaf lagt ut på fb men det är ju som inte samma sak. Jag vill ju ha alla bilder! Hm.
Nä nu ska jag återgå och dricka upp min cola och äta mina ostkrokar igen!


inte länge kvar till första maj

Nä nu ska man få upp humöret! Även om huvudvärken trycker på och tröttheten kommer tillsammans med huvudvärken. Idag har det varit ett helt stort kaos! Men direkt familjen kommer hem från fjällen så ska dom hjälpa mig ordentligt så min deklaration blir klar och kan skickas iväg! Det är rena raketforskningen. Det är första gången jag ska deklarera och det är faktiskt inte lätt. Alla kanske tycker att det är det lättaste som finns men det tycker faktiskt inte jag. Sant helt enkelt, iaf för min del. Jag är ingen som fatta allting. Jag fick hjälp första gången jag skulle betala en räkning för jag förstod inte riktigt. Och nu behöver jag hjälp med detta. Kalla mig blond men.. That's it! Jag har då fått lite hjälp iaf efter jag lade ut ett inlägg på fb. Men lite mer hjälp behöver jag ändå.

Och förresten, vad ska man göra ihelgen? jaaadu. Ikväll så ligger jag då nerstoppad i soffan, då jag har den och tv helt för mig själv tillsammans med en cola och ostkrokar.
Men imorn då? Alla verkar fara på Borgen men jag kan som säga att jag är inte sugen alls! Så nu kan nog räkna ut mig från den ekvationen. Kanske man ska bryta mönstret och fara och hälsa på brudarna i Arvidsjaur? Eller så tar man ännu en filmkväll i min ensamhet? Hade varit roligare om du hade varit här..
Nä det blir att fundera vidare på. Just nu känner jag bara för ligga kvar i soffan heeela helgen och göra nada, bara äta mat och lägga på mig ett par kg!

Aja, puss och godnatt

dh

Att desperate skulle vara så sorgligt ikväll. Mer än en tår har fällts ikväll till denna veckas avsnitt. RIP Mike!

splat

Spindlarna börjar komma fram, det märks nu! Låter som syster misshandlar någon nästan endast för att få ihjäl en åttabent krabat. Hoppas dom håller sig till hennes rum och låter mitt fina rum vara! höhö

instagram

Nu är man ju modern och Instagram har kommit till android också så nu har man ett sånt konto nu. Så sök på denisemortsell och så kan ni följa mig där då jag väl lägger upp en bild :)

tidig morgon

En tidig morgon blev det idag. Blev väckt klockan 7 redan så då var det bara att kliva upp och hjälpa till med packning hit och dit. Då jag inte är van vid att kliva upp så tidigt så håller jag nu på att somna. Eller jag har varit det sen jag vaknade, direkt jag sätter mig ner så börjar ögonlocken att bli tunga. Men gå ut i och gå en sväng så man blir piggare finns det inte en chans till nu. Regn, regn och åter regn ute nu. All snö som kommit nu i veckan åker bort nu lika snabbt. Sommar kom hit nu! Less på snö, regn och slask. Jag vill ha sol och tropisk värme!!

bbq

Köttet ligger i sin marinad och kryddor och mår gott. Detta ska bli en god middag :)

sheer up

How about skipping all deeds?

Jättemysig kväll igår så mådde riktigt bra med sällskapet som jag saknat! Nu ska man bara rocka världen med en massa mat till ikv och ta och snöra sig i duschen så man inte luktar äckelpeckel.
Det blir spännande nu for the record, imorn blir det nog att å se lite roligheter och sen på onsdag. Ja på onsdag smäller det! Taggad till tusen! En liten trip på jobbet blir det då ;) mm spännande.

Oh herre. Tränade igår för första gången på ett antal veckor! Känner nu hur träningsvärken kommer smygande med sakta mak. Plus att det värsta som finns är då man har träningsvärk och sen kommer mensvärken.. Suck, blir en rolig vecka detta!


äckliga sjuka

Trodde jag skulle lyckas hålla mig bort från detta men icket. Halsen håll å tjätt ihop, jag fryser som en tok och huvudet är tungt. Okej huvudet kan va i en klass för sig men resten! Vill inte bli sjuk åter igen. Blir aldrig helt frisk sen jag tog den där äckliga jävla svinsprutan! Ångrar som bajs att jag tog den. kan man inte spola tillbaks tiden? även om det är ett par år sedan nu man tog den. Suck och åter suck.

Åter till mitt vattendrickande nu så jag blir en människa igen snart!

helgen

Helgen har faktiskt varit helt ok. Blev lite utgång både i fredags och igår. Och igår blev det ut tillsammans med kära Mayer, Mona osv. Helt ok. Men det blev tidiga kvällar däremot båda dagarna. Ibland blir man bara less, och less blev jag båda kvällarna så i fredags så fick jag skjuts hem kring kl 1. Igår däremot blev det redan halv tolv, samt igår så stod en mor i dörren och frågade vad jag höll på med riktigt för det hörde inte till det vanliga att man är hemma så tidigt redan. Men skönt var det. Lite kvällsfika på det sen sussade jag så sött.
Här är lite bilder också från helgen!


Lösningen då man inte har en korkskruvsöppnare







Lösningen då man inte har en korkskruvsöppnare.
Som det ser ut då Mayes drar lös och ingen annan än henne får vara med på kort.
Då fjortisen lånar tjejkompisars jackor.
Och som syster ser ut nu, lite härligt rosa.

dag i stan igår!

Då man var lika trött som jag igår så kommer jag inte ens ihåg att jag åt en sån här goding igårkväll innan jag gick och la mig. Blev ju en trip till stan igår och mycket blev mitt och lite sommar kläder blev inköpta så nu är jag redo för sommaren eller en utomlandsresa ;)

ett par grader fel



Känner mig såhär idag, helt upp och ned och felvänd och ut å in. Hur botar man sånt?

donut

En timme och 40 min kvar, då börjar Greys Anatomy. Kan inte tiden gå lite fortare? Jag är less, ha inte gjort nånting idag. Alla har varit sjukt tråkiga. jo jag gick ner på Ica och köpte lunch sen tog jag och köpte en vaniljmunk (sötsugen). Men till min besvikelse.. då jag kom in mot mitten och skulle njuta av vanlijsåsen som är där inne.. ja då var det äppelmos där inne istället. Kan man bli mer besviken och sur? Längtat så mycket efter det goda där inne och så är det nå äckligt där inne istället. Nä fy ändå!!
Men jag ska göra nånting bra av det istället och försöka få mig mot stan imorn. Plus att jag hoppas jag får sällskap dit också av Johan. Han ville dränka sina sorger i shopping också som jag, så få hoppas och se om han inte behöver jobba då. För den jag ville följa hatar tydligen shopping :( snyft.
Nämen som jag sa igår, den som vill följa mig till stan imorn och har tid, ring gärna :)

Nu får Greys banne mig börja! Håller va lite less för tillfället!

make something good of your self


Varför vara glad alla dagar?

Lite seg på bloggen men jag ger iväg ett sms Sandra alldeles snart!

Denna kväll har däremot bestått av lite hockey tittande och Desperate Housewives tittande. Så mycket tv har stått på menyn. Men ett leende är iaf på läpparna för Skeå vann med 3-2 mot Brynäs! Underbart. Nu är det bara att vänta in nästa match och se om Skeå klarar av det igen :)

Men just nu känner jag mig nere. Mycket nere. Mycket har hänt de senaste. Fick reda på under fjällresan att käre gammelmorbror Erik har somnat in också.. Och den jag behöver mest är inte här då jag behöver lite stöd. En kram räcker långt.

Fast i mitt deprimerande så kan jag ju inte fasta heller. Måste ha rejält kvällsfika så nu är det 2 kokta ägg som står på menyn tillsammans med majonäs.

Och just ja.. Följ till stan någon? behöver en shoppingkompis! En viss är ju så otroligt kinkig.. Hmf. Nää så ge iväg ett samtal ni som ha mitt nr och känner för en runda på stan i veckan, och kanske en liten sip av vin eller annat gott till helgen :)

utsikten

Annars så hade vi det riktigt bra där uppe!

hemsk man såg ut!

Efter en helg i fjällen så ser jag ut såhär i ansiktet. Rodnaden börjar lägga sig nu men hemskt såg det ut efter tre dagar i konstant sol från morgon till kväll!

give me a call

Dagens goda gärning är nu utförd! Betalat räkningar, dyra ena! Tur det inte var från mitt konto iaf för då hade jag känt mig lite smått fattig!
Men nu är jag ju hemma som sagt så de få som läser bloggen och är i lilla Malå kan ju gärna få höra av sig om de vet av något kul som händer. Som t ex till helgen. Jag är sugen på att dra lös lite smått iaf så man får lite annat att tänka på.
So keep in touch my lovely ones!

Hemma efter fjällsresan

Har varit en fullspäckad helg nu. Från i torsdags till igår så var vi i fjälls. I Adolfström för att vara exakt i våran mysiga stora husvagn. Helt okej och riktigt trevligt faktiskt men det blev ingen utvilad semester direkt. Upp kring 7 på morgon och göra sig klar för då skulle vi iväg med skotrarna på fjället. Vi har haft turen så vi hade sol varje dag! Lite bränd blev jag i ansiktet så det sved lite lagomt. Sommarens sol är en sak men fjällssolen är en helt annan grej. INTE van vid den för fem öre! Men nu ha man ju blivit lite brun iaf på den lilla resan :)

Orolig är jag. Hur ska man hantera då man få se vissa saker...

imorn då smäller det, fjälls-here i come

En rejäl uppladdning blir det ikväll. För imorn bär det iväg mot fjälls. En premiär för mig att fara upp till något sådant, och då gills det inte då jag var bebis! Så nu längtar jag till solen och det härliga där uppe!

deathrow

Vissa dagar mår man bättre och vissa sämre. Idag är en sån dag jag mått sämre på. Nog för att man har varit lite bakis idag men just nu är det inte det de handlar om. Hur mycket jag är försökt att tänka på något bra så har det ändå slutat med att jag tänker igen på det som har varit dåligt idag. Nämligen döden. Legat och dagdrömt om mina nära och kära, att de dött och även om de som dött nu de senaste åren för mig. Fy vad hårt det har varit. Sen blev det inte bättre av att mitt i alltihop så höll jag att ha en nära-döden-upplevelse själv idag. Det är livets gång och se som har gått bort har nog det lika bra där uppe bland molnen också.
Hatar då jag har såna här tankar för de går aldrig ur huvudet hur mycket jag än försöker.. nä fy satan ändå!

lite alkohol och saknad

Det  var en helt okej kväll igår, den började då iaf med Elisabeth och sen träffa vi massa mer folk och sen tillslut så blev det pizzan. Jag tycker då iaf att de va rätt skönt att komma hem just efter kl 1 för att sova. Däckade i soffan direkt jag la mig där för att se nå tv. Idag är jag mindre pigg och hade gärna sluppit bakisheten och det hade vare bättre om det fanns mat i kylskåpet...
Men nu hade jag bara velat att en viss en hade varit här. Är jobbigt att vara själv! :(

en tyst minut

Livet är hårt. Och ibland är livet ännu hårdare. Jag skänker iaf en tyst minut åt dom som legat nära hjärtat genom tiderna. Min förra styvmamma Jenny som gick bort i cancer nu i veckan. Och sedan en fin minut också till lilla och fina Tilda som också gick bort nu.. Livet är inte allt för bra för vi omkring som får uppleva sånt här. Men det är ju ändå livets gång, tragiskt men sant..

Nu ska jag rycka upp mig och kanske få i mig lite mat även om jag är dyngmätt efter smörgåstårtan hos Benny. Efter det kanske man ska försöka roa sig lite med en liten drink och försöka tänka på något annat. Jag hade som gärna velat fara upp till fjälls jag med nu men nu få man nöja sig med att vara fast i Malå..

Hoppas alla ha kul ikväll och även har haft en bra påsk hittills!

ljunges

Mys med skotrarna idag!

avis på fjällsfolket

Nu blir jag lämnad själv här i Malå och vette klån vad jag ska göra allt mest ihelgen?? Ja iaf så imorn blir det Ljunges som jag berättade i förra inlägget och sedan på lördag blir det mot Adak hållet igen för min kära farbror blir gammal, hela 40 år!

Jag fick då iaf som sagt en superfin påskpresent av "påskharen" så lite bra påsk blir det kanske trots allt :)

världens bästa påskpresent

Jag har fått den bästa påskpresenten! Åh vad jag ska mumsa på den imorn då det blir att fara till farmors stuga i Ljunges imorn!

arvijsjaar

Det blev en liten roadtrip idag iväg till Avidsjaur, skitkul tyckte jag de va även om vi va så trötta att vi kände att ögonlocken höll att falla ihop! Men kul ändå att bara göra nånting och även göra någon nytta :)
Det var allt för idag, har suttit och laddat hem lite låtar. Så om någon känner för det är de bara att ge förslag på någon fler låt åt oss :)

Peace out babes

movies of this new year

Sitter och tar hem en massa nya filmer nu som kommit, och nu kan jag inte vänta tills jag får se den efterlängtade New Years Eve. Jag har längtat som en tok på den ända sen det var nyår. Men nu så! Hoppas bara min filmkompis vill se den med.
Dagen har däremot inte bestått av mycket så jag lämnar det. Och sen att det är mindre än en månad kvar innan det är Josses årsdag. Det blir en deprimerande månad. Nä over and out, snart få jag inte sitta på just den här platsen längre :)

csi och kvällsfika

Csi på schemat nu sen fortsatt tvkväll. Kanske blir det en varm macka som också slinker ner tillsammans med ett glas oboy. Sen måste jag bara tillägga att avsnittet från i fredags i big brother var ju bara för pinsamt, jag skäms för Marcel och Jennifers skull. Hur kan man ens ha sex i tv på de viset?!

sned skönhet

bajs. Jag som nu äntligen kan blogga genom telefon men nu då jag skulle lägga upp denna snygga bild så blev den sne. Ni som fortfarande läser får alltså lägga huvudet på sned för att kunna kolla in min skönhet.

utklädda och fina


helgen som varit

fy vad livet kan vara händelselöst. Men helgen har bestått av ett 80års kalas med tårta och lunch på Källan. Senare på kvällen blev det en drink med Sandra som sedan följde av att vi for på hotellet utklädda. Rätt rolig kväll även om det blev lite draman på slutet. Var så skönt att få vara med hon äntligen!
Längtar nu tills du kommer hem.

RSS 2.0