Yes


hem kära hem

Äntligen hemma, så otroligt skönt det är! Mår så mycket bättre här. Började må genast bättre direkt mamma kom till Arvidsjaur för att hämta upp mig. Bästa mamman som finns!
Nu måste jag vänta ett par dagar sen bär det iväg igen!
Och ett brev på posten landade i min famn, nämligen att jag ska få röntgas på onsdag! Hoppas de hittar något allvarligt fel nu så de kan åtgärda det.
Bara vänta nu..

oh happy Day

Del 1 av 2 är nu avklarad, gissa om jag är nå glad :D

i just wanna go home

:(

tjejen som har tråkigt


Arjeplog

Sedan halv ett idag har jag varit i Arjeplog. Jag vantrivs redan! Då jag kom dit in genom dörren blev jag genast osäker på om jag kommit rätt? Skolan är i ett vanligt hus i ett villaområde och det var en ung kille som öppnade. Det var en elev tydligen, ingen lärare syntes till och inget välkomnade fick jag av någon i huset. Efter ha varit något obekväm där i en kvart kom tillslut en lärare så då fick jag skriva in mig plus ut och köra en dubbellektion. Men efter det så har jag gjort absolut ingenting! Jag är satt i en källare där det luktar lätt av mögel som på geoscience i Malå medans alla andra bor tillsammans uppe på övervåningen. Det lilla svarta fåret Denise till tjänst!
Imorgon blir det en lektion halv nio iaf sen får jag se om det blir en väldigt lugn dag imorgon med i min lilla skrubb!
Jag tänkte säga godnatt snart och längtar tillbaks till alla fina i Malå. Saknar er!

början på en hård vecka

Snart bär det av.. Hur ska jag klara av en vecka helt själv i arsleplog? Suck...

godnatt

Efter en liten filmkväll med Elisabeth så säger jag nu godnatt! Stor dag imorgon och nervös är jag! Skit också!
Men lite bättre mår jag och nervositeten försvann lite efter vi satte igång lejonkungen, och självklart såg vi den på vhs också.
Nä natti natti nu..

en dag kvar

Nervositeten stiger, imorgon åker jag iväg en vecka! Håller tummarna på mig själv nu att jag klarar det utan problem!
Men gruvar mig för att vara borta på ett ställe alldeles själv utan att känna någon och vara utan mina nära och kära..
Önska mig lycka till

nackdel med hund

Hundrackare. Efter alla dessa år har han inte vågat gå ner i källaren förrän nu. Men då dörren är stängd och den börjar knaka ofantligt mycket och öppnas tror jag Såklart att det spökar, sen så är det bara den där lilla filuren, jag som hade somnat och nu slår hjärtat i 200! Fint..

stickat som gäller idag


lite duktigt

Otroligt vilken energi jag har då det blev en promenad ner och sen runt samhället innan det bar iväg hem igen. Och riktigt duktig hund har jag också som satt så fint och tyst utanför Ica helt själv då han aldrig gjort det tidigare!
Så nu har jag laddat upp med lite popcorn och Cola inför kvällen som troligen kommer spenderar framför tvn eller en film.
Måste ju upp tidigt imorgon för då bär det iväg till Lycksele :)

..

Alone
Covard
Sad
Thoughts
Nothing
Angry

Värdelös dag

holmen

Världens bästa plats, ursäkta snedheten.
 

a new Day


Lill prinsen

 

dagarna blir gråare

Det blev liten kvälls promenad ändå med lilla gubben ikväll. Faktiskt rätt skönt även om vi inte gick långt. Lite piggare blev jag så ögonen orkar hålla sig öppna nån timme till och magen är nu även full också efter ett kvällsmål. En väldigt lugn och trevlig kväll faktiskt men däremot så kände jag att hösten är påväg och det gillas inte, det har ju knappt varit någon sommar än så då få det inte bli vinter nu redan! Besviken på vädergudarna men finns inget jag kan göra.. Bara ett stå ut med kylan och hoppas det blir en rolig vinter och inte 30 grader kall!
Nä hopp i säng nu och plugga plus se lite tv, en ny dag imorgon!

snart redo

240:in är tankad, ett par cidrar inhandlade, ett usb rikare. Nu är jag, Mayer, Victor och Mona snart redo för lördagskvällen, fattas nu bara att jag har en snäll styvfar som kopplar in min stereo i bilen så vi har lite musik att lyssna på iaf. Detta blir nog bra så nu är det bara att vänta! Och även längta till gomiddagen vi ska äta också, bli nog bra tjejkväll innan annat händer i livet :)

funderingar

Riktigt tidig morgon blev det. Klev upp ur sängen halv sju för att hjälpa till en massa och jag skulle ge vad som helst för att somna om nu en liten stund. Men tyvärr så är sinnet alldeles för vaket just nu, eller ja, det är väl bra att börja vända om dygnet. Får Såklart inte ligga och sova då Mayer kommer och ska dejta mig en stund mitt på dagen :) måste planera och fundera hur, var och vad vi ska hitta på ihelgen. Men en sak är säker, jag måste försöka få mig till Lycksele så faster kan bjuda på fika för lill pojken, plus gosa med lillkisse! Om någon ska dit åker jag gärna med så länge jag är hemma innan middag.
Puss och kram

look up


vad? jag vet inte?

Ibland är jag effektiv och går in här varje dag men ibland så glömmer jag bort att denna sida ens finns.
Men en sak börjar då närma sig så jag är riktigt spänd! Bara att köra järnet :)
Och jag är inte upptagen nästa helg då det är talludden ändå så Såklart ska vi tjejer ha riktigt kul med våran egna lillaförfest? Och sen ut i skogen, kommer nog bli kul med sommarens sista utefest?

Ja och ihelgen, vad händer då? Ja jag vet inte, men jag vet att jag blev riktigt nöjd över min nya frisyr som Mona fixade igår!
Nä nu är det bara att lägga in alkoholen i kylen :)

Jag är redo

Nu börjar det vara dags. Ja dags för en ny telefon! Helst en s3 också! Någon som vet av där den säljs hyfsat billigt? :)
För min s2 mår inge bra längre. Den hänger sig, det kommer ibland inte upp att jag fått nytt sms och ja. Idag kom paniken då jag visste att jag hade 50% batteri kvar men telefonen var död. Fick inte igång den alls. Provade att he den i laddaren utan reaktion. Tillslut tog jag ut batteriet och satte tillbaks det. Ja då gick telefon igång först med endast 1% batteri kvar helt plötsligt? Jag är redo för den nya generationen av Samsung galaxy s serien. Nr 3!
Give me please!

dagen till ära

Vilken dag. Blev att stiga upp tidigt imorse som jag nämnde igår redan, först och främst blev jag bombad med 20 sms ;) sen så ringde även sjukgymnasten så på fredag blir det att mötas med han och se hur det riktigt står till i mitt kära onda knä! Hoppas det blir bra iaf.
Lite bärplockning blev det efteråt. Men kan väl inte hurra över jag och systers framgång i skogen.. Men till en paj räcker det, sen få vi se vad vi hittar på med bären, räcker nog inte till mycket alls den mängd vi hittade. Om det inte hade varit så äckligt varmt hade vi kanske orkat gå till ännu fler ställen.

Men dagen är nu slut och jag har gjort mysfaktor i sängen så inte kommer man må dåligt av att sova :)
Natti natt alla fina!

klockan 5 ringer det

Ögonen vill inte sluta sig och jag ligger klarvaken och kollar upp i taket. Vad underbar kväll?! Det är inte bättre heller att jag kommer bli ringd och väckt imorgonbitti. Helt död kommer jag vara! Om det hade varit klockan åtta istället för klockan fem så hade jag fått sova nån timme inatt iaf! Men ska ju ut på jakt, jakt på de underbara bären så vi kan koka den godaste sylten någonsin! Längtar redan!
Bara att fortsätta försöka sova nu. Nångång måste jag väl lyckas somna?

laddning för morgondagen

Ladda upp för Piteå imorgon då. Bilen är tankad, frukosten.. Ja jag har ingen frukost hemma tills imorn så den får lösas på vägen. Börsen packad. Jag har väl allt? Lika stor ångest varje gång jag ska iväg nånstans. Även om det bara är över dagen då som imorgon, så ligger ångesten där om att jag kanske glömt något.
Men bekväma skor har jag då inga av vad jag vet. Vilket skulle vara bra då benen brukar värka som as efter en runda på Nolia.

Ska sluta tänka så mycket och istället ta mig en till skål med fruktsallad, poppa lite popcorn och mysa ner mig framför tvn. Ikväll visas en av Matrix filmerna så blir troligen den jag kommer somna till, förbenat att jag inte har kanal 5.. suckeli suck

can't wait

Tror att jag blivit lite rundare i ansiktet. Men vad gör det? Imorgon blir det en runda på Nolia, kommer bli så trevligt så! :)
 

ingen dag på altan

Två gånger på en dag.. Det får vara nog. Och nu menar jag att jag ska behöva gå ut på altan och kika/känna värmen en stund utan att jag ska ha kryp som är och klättrar på mig. Första gången var det en liten spindel som klättrade upp på benet. Men andra gången.. En 1,5 cm spindel som satt och häcka på min fot, INTE okej! Spindel älskare är jag inte direkt och kommer aldrig att bli heller. Måste jag nämna att jag var ute endast 2 minuter varje gång? Fy ändå vad äckligt.

dagens ände

Dagen har varit fullspäckad, och mycket stress har gått upp i kroppen. Det blev en oväntad pn på kvällskvisten då kroppen kände för en ofrivillig vila. Men nu börjar saker ta form och det börjar närma sig med stormsteg!

Med det så blev det en tvstund för att se Wolfman på 6an innan det snart blir dags för sängen. Sen få hoppas morgondagen blir en bättre dag.. Men jag har då nånting att längta till, Piteå blir det på lördag tillsammans med Ellan. En rundtur på Nolia, och det är nånting jag verkligen älskar. Nolia in my heart skulle jag väl kunna säga.. men ja. Riktigt trevligt att få gå runt där och bara kika. Få hoppas på toppenväder så shortsen får komma en liten stund!

En cola på det här då, sockersug i sinne!

...

Nu är det nära...

smack that head

Vilken morgon. Åkte iväg på sjukan men det blev inte nån skillnad för mig. Tappad på fyra provrör med blod men less som jag var så kände jag inte ens nålen, orkade inte ens bry mig. Pratade med läkaren också som inte har alla hemma! Jag gick hem med lika dåligt och lika svullet knä som då jag gick dit. Bara att försöka få tag i sjukgymnasten då och hoppas jag klarar av dessa värktabletter jag fick, dom innehåller nämligen laktos så... Det är mindre bra kan jag som säga!
Less och slut för tillfället!

stolthet och fördom

I veckan hittills har jag inte haft några kanaler på tvn förutom kanal 1,2,4 och 6. Rätt tråkigt alltså då favorit kanalen 5 är borta. Men ikväll led jag verkligen inte av det. En film jag sett ett antal ggr och verkligen inte kan slita mig från har nöjt min kväll. Stolthet och Fördom! Hur underbar film är det inte? Nu är jag nöjd för ikväll och ska börja försöka dra mig mot sängen då klockan redan ringer kl 7. Sjukan väntar och mitt knä är övervänt, det vill bli bra nu och jag vill få ut all vätska som det är fullt av!
 
Natti natt på er alla..
 

fötternas tur

 Blev ett fotbad idag. Ibland måste man ta lite tid för fossingarna också!
 

otroligt smart

Jag är så otroligt smart ibland. Skulle betala nå räkningar men upptäcker att Internet inte funkar. Så det sket sig.. Men sedan så kan jag inte skicka sms alls. Paniken jag får då jag vill få iväg viktiga sms!! Tankarna började fara iväg då minnet hinner ikapp mig om att jag har en Telia räkning som är obetald och oöppnad, tänk om Telia då spärrat mitt kort?
Såklart tänkte jag inte på att det kunde vara fel på nätet. Nej nej. Det som finns i mitt huvud matchar min hårfärg ibland, för räkningen skulle inte ens vara betald förrän om en månad. Suck.

Men en fika har jag då fått njuta av då far min kom med motorcykeln och bjöd mig på dungers, underbart gott var det. Men måste risa den nya ägaren lite.. Det blev mindre mysigt där inne, jag tyckte om mysfaktorn som fanns där förr, och sen så var negerbollarna verkligen de dåligaste negerbollar jag smakat! Fikakritikern Denise hära!

nattamat

Jag har som ruskigt lite att göra om kvällarna då man är själv såhär mitt i veckorna. Och hungrig om kvällarna blir jag också så nu blir det lite nattamat. Lite tidigt för sånt ändå, det ska ätas egentligen efter tolv och före tre nångång, men jag kör igång redan nu! Men hittade inga hamburgare i frysen, finns ingen lök och ingen dressing.. Så de obligatoriska nattburgaren får gå bort idag och istället försöka hitta något annat. Men det enda som finns är nudlar och ägg.. kanske får äta 'äggnudlar' då ;) höhö
Kvällshumor som den är som bäst.. dåligast alltså!

Piss, mat, tv och gå isäng. Min melodi ikväll!

Inte igår

Denna bild var verkligen inte från igår. Tror det var från -08 kanske. Kul att se att en gång i tiden så hade jag min riktiga hårfärg. Råttfärgat? hehe

mysiga stunder

Det är så otroligt kul att kolla genom en massa gamla bilder på äldsta datorn vi har här hemma. Från klassresan från då jag gick i 9an, musikalerna. Ja riktigt mycket kul!
 
Men ett par bilder är såna man skulle kunna sitta och kolla på i evigheter och tänka tillbaks på barndomen. Bilder på de mysigaste. Ett par personer som man bara skulle vilja krypa upp hos igen och de berättade sina sagohistorier, historier det varit med om själva eller att de bara sitter och sjunga för en samt mata en med kakor. Kära farmor och farfar och mormor och morfar! Vad skulle man göra om de försvann?
 
 

kreativitet

Helt underbar bild!! haha

vad händer riktigt?

Va fan?? Är det första jag tänker på då det börjar falla saker från taket. Först ett rullandet och sen en smäll då sakerna landar på altanen. Det var bara att klä på sig och gå ut på gården för att kolla vad som pågår riktigt? För inte kunde det väl vara en inbrottstjuv eller liknande som var och gick på taket? Det är ju ändå bara i lilla Malå samhäller jag bor i och den sortens kriminalitet är det väl inte direkt gott om.
Nä se där. Då är det dessa fåglar som flygit upp med allt det hittat för att sedan släppa ner det. Var inte min första tanke att det skulle va nå småfåglar som lekte.
 
Man blir så otroligt nojig i ett stort hus, man är ensam och blir rädd för varenda skugga. Skvätträdd är förnamnet!
 
 

solig helg


fin dag

Home sweet home är väl det man säger? Men idag kändes det inte riktigt så då det var kungligt väder i Luleå och hyffsat i Malå. Så sjukt att man måste fara till ännu norrare delar av Sverige för att få en varmt och bra sol/klimat.
Men jag fick lite mindre jobb här hemma än vad jag trodde iaf. Komme hem och det ekar i huset, men då ser jag att bakdörren är öppen? Jo se där, där står farbrorn och jobbar på med altanen för fullt. Ja mitt ansvar var sedan att klippa det 1,5 dm långa gräset men det gjorde han efter han byggt klart för dagen. Styvfadern litade tydligen inte på att jag skulle klippa det så han lejde Mats då istället?
Ja en syssla mindre då för mig iaf :)

Solningen var ju på topp också igår, så nu är jag bränd! Eller brun iaf, same shit. Lite lyckad sommar blev det ändå :)

ingen helg att klaga på

Vilka dagar man haft här i Luleå men imorn så åker jag hem igen! Solat och haft trevligt hela helgen. Men fredagkväll begav jag mig ut på området med Tony och linda och igår så kände jag att det var skönare att vara hemma och mysa till film med halva familjen. Helt okej! Tänkte hem redan idag men anledningen till att fara hem sket sig.. Sen så var det så bra väder ute nu så jag kunde rent Int sitta på en buss i 30 graders värme? Vi låg ute ända tills kl sex nu ikv. Två dopp i det bräckta vattnet hanns med, mina första dopp i sommar dessutom!
Ja min rumpa är lagom bränd också. Riktigt fint och ont gör det! Men kan inte klaga. Hoppas det är dåligt väder imorn bara så jag klarar i bussen hem.

Puss och hej på er alla!

ja oja

Otroligt bortskämd man varit då man fått sova i sin stora dubbelsäng och sen komma till en som är 70 i bredd kanske? Fy bubblan vad jag kommer ha ont i kroppen efter denna helg!!
 
 

funderingar

Nu sitter jag på bussen påväg till Luleå. Eller ja, jag började åka redan halv nio och var vaken redan kl sju. Jag har kommit fram till att bussresor gör verkligen så man kan fundera ihjäl sig om allting från himmel och jord. Någon mer som känner igen sig?
Som varför känns det ibland som armarna är bly? Jag hade lagt dom i kors men orkade inte alls lyfta dom pga de kändes som de vägde ett ton var!
Sen har jag kommit fram till vad mitt första barn ska heta om det blir en pojke. Då kommer det bli en dexter, om det blir en flicka har jag inte bestämt mig än. Men tankarna vandrar verkligen iväg!
Men jag har inte kommit än till nånting jag alltid brukar dagdrömma om då jag åker långt, kanske låter konstigt men det är vad jag ska göra om jag dör i en bilolycka eller om jag skadas i en olycka. Riktigt hemska tankar som kommer upp.
Bara att sätta igång musiken i telefon så man inte börjar tänka i dom banorna och hoppas jag överlever denna resa.
Man vet aldrig vad ödet tänkt med mitt liv idag?

RSS 2.0