dagen före det nya året

Låt denna kväll gå fort... ensam som jag är nu så vill jag bara att nyår ska komma och sen att jag får jobba igen och tjäna nå pengar! Eller ja, såklart vill jag ha en bra och rolig nyår också med mina nära och kära :) mycket alkohol ska flöda och vara uppe tills det är dags att stiga upp! Nä nu längtar jag. 2013 kanske blir mitt år? Hoppas det iaf!
Nu måste jag städa å städa, fint ska det vara här innan imorgon kväll då några gäster anländer. Bara fram med dammsugaren och ta fram så jag får skura. Jobb å jobb! Men det kommer det vara värt efter det har sett ut som en grisstia här du ett par veckor. Det börjar ta på psyket. Men imorgon så.. då skiner det precis som jag kommer göra :)

nu är julen över

Bakis dag som heter duga! Ja riktigt kul var det igår och mycket skvaller har man fått höra idag så man mått lite bättre. Men denna dag har som endast bestått av bakis mat som hamburgare och pizza och en massa sovande! Måste vara pigg och kry inför imorgon då jobb står på schemat. Två dagars jobb sen ha jag lång helg igen. Ja och min kära vän kommer snart hem också från utlandet så det ska bli kul att få höra hur det varit där borta i Spanien!
nu ska jag lägga mig framför tvn och må gott och bajs ett tag innan vi ska sova.
Hoppas ni haft en bra helg också!

dan före doppardan

Dagen före julafton. Nu är lite julpynt inhandlat med mamma och snart blir det upp med granen och sedan gröt tillsammans med ägg och lax. Riktigt bra dag och kväll! Bara längta lite nu tills det är dags för kalle anka och julklapparna imorgon :)
God jul på er!

snart jul

Nu börjar jul känslan komma. Klapparna är snart gjorda klart och städat i sinne nu! Mycket kvar men det fixar sig sen :) bara fortsätta nu och göra det klart någon gång!

Dan före Dan före dopparedan

Lördag är det idag. Nu har jag haft helg i, ja detta blir tredje dagen. Väldigt skönt med ledighet just då det är jul, lite mer tid för sina nära och kära och bygga upp jul känslan. Igår blev det att låna mercan och åka iväg till skeå med lillasyster. Så nu är dom sista klapparna köpta. Bara att slå in dom som fattas nu, och plus lite hjälpande av att slå in en annans klappar. Måste göra lite goda gärningar nu då det är jul så tomten ser att jag varit snäll i år ;) haha
Snart jul, snart! Längtar som tusan! Kunde däremot inte hålla mig från att öppna paketet från företaget så man kan väl säga att jag fick en tidig klapp och låtsas som den inte var inslagen hihi.

Nu idag är affärerna öppna lite längre i Malå för en gångs skull så bara på med kläderna och sen fara ner i kylan för att se vad vårat lilla samhälle har att erbjuda!

Jeffrey Campbell skorna är nu mina!


nu är dom här

Lyckligaste tjejen just nu! Nu ha min beställning kommit och ligger nu i sin box och myser. Hihi
Bild snart!
Sen så är det snart jul och jag börjar klockan elva ikväll mitt näst sista skift innan julafton. Oj ändå vad jag mår! En jul i Malå och adak kommer inte sitta helt fel :)

lucia

Nu luciacupen över för detta år också. Många lag som deltog och helt underbart kul var det att deltaga i spelet!! Vi vann inte men det handlar ju om att ha kul. Får gratta laget som kom utifrån för vinsten och hoppas de kommer igen nästa år. Folk både från Lycksele och Storuman reste ända till Malå
Vi vann då en match iaf men sista matchen så vek min "tur" in handduken. Vet inte vad som hände men helt plötsligt flög jag och jag kände enorm smärta i svanskotan och sen minns jag inget mer. Lite svårt att stå, gå och sitta nu men hoppas det är bättre imorgon!NMan kan ju inte spela utan att bli skadad? ;)
Nä nu blir det en god natts sömn för min del så jag orkar med morgondagen!

Godnatt och bra spelat allihopa!

snart helg

Jag längtar bara till helg märker jag. Men ja, det är väl som enda tiden jag kan slappna av utan att passa en tid. Men snart så är det fredag och helg. Klockan tolv imorgon så stämplar jag ut.
Men efter det väntar mycket kul. Bland annat ett par timmars väntan inför lucia cupen som är i Malå! Innebandy turnering för hela slanten. Och jag är tillsammans med izabelle i ett lag som kommer ta oss lång.. eller? Nämen inga vinnarskallar kommer vi vara, endast för att ha kul och ha enorm träningsvärk på lördag, söndag, måndag och resten av nästa vecka! Ja en träning ikväll också som uppvärmning :)
Ladda ladda!
Måste visa Johan att vi kan utan han också! Den lilla skorven åker utomlands imorgon då vi ska spela. Svikare! Nä men är så sjukt avis att jag kokar, snart måste jag med åka någonstans så jag inte är likblek varenda vinter som vanligt..
Mat sen träning nu!

snart måndag igen

Helgen är nu slut. Eller snart är den slut. Det är söndag idag och tiden har gått sjukt fort! Men den bästa helgen har det däremot inte varit. Och för fort har tiden gått. Nu är det bara att försöka ladda upp inför ännu en vecka på jobbet. Har förmiddag i veckan men det blir bra! Då kommer jag hinna med allt jag ska hinna med inför jul osv! Ja och fixa bilen också. Lite fix fick den redan igår tack vare Magnus, tack för det snälla du! Nu är det bara blinkersen som fattas! Så ni som tycker jag är "vårdslös" och inte använder blinkers då jag är och kör i byn är pga dom inte funkar. Jag är inte som de flesta i Malå och struntar i att blinka helt, nä det är för att mina inte funkar och imorgon ska jag hämta ut nytt relä. Så snart är jag tillbaks på banan igen! Super!
Nä nu ska jag fortsätta vara tragisk denna söndag som jag varit hela helgen!

don't fly away if you get wings


julbord

Idag bjöds det på god mat i Lycksele :)
 

Picture


vanlig måndag

Trött och helt slut i huvudet. Sen kommer jag hem och det går inte ett enda bra program på tv just nu ens så humöret blev inte bättre för det.
Det är som sagt måndag som alla vet och det är länge kvar tills helgen är här igen. Och det är länge kvar innan jag får åka iväg och äta julbord! Yes, på fredag ska jag för första gången äta julbord! Nu räknar jag inte med maten som står på bordet på julafton utan rent julbord som brukar serveras innan julafton. Ett studie besök på Hedlunda och sen mat, längtar redan. För lite spännande är det då det är första gången :)
Men först vara lite trött och less igen och somna framför tvn som vanligt.

RSS 2.0