från igår


gårdagen

Ja herregud ändå. Blev en väldigt sen kväll igår innan vi var hemma även om vi for innan hotellet.ens stängde i Lycksele. Men vi fick iaf oss en bit mat på vägen och jag blev hemskjutsad direkt vi komme till Malå som tur var. Var så sjukt mycket folk där på hotellet att jag kommer nog aldrig dit igen, helt sjukt! Tappade bort alla jag var med så tillslut stod jga där ensam i lobbyn och blev less som vanligt. Nä en hyfsad kväll blev det förutom min lesshet där i slutet att jag ringde chaffisen för att fara hem.

Men nu däremot så väntar jag bara på att Mayer dka vakna och jag får tillbaks min kära bil! Är hungrig som bara den så såklart ska vi äta skräpmat idag, helt okej!

det är väl självklart

Bara att Hoppa upp ur sängen som jag legat i hela dagen pga att det är iskallt i källaren och har ångest över att känna kylan utanför mina två täcken. Sen att jag håller kissa ner mig för jag inte velat frysa ihjäl. Dagens problem!
Men nu är det helt klart att det blir en "sista" kväll ute, bara vi 2 tjejer med våran egna chaffis. Det kan faktiskt bli riktigt roligt! Såklart ska hon få en bra kväll! :) bara att göra sig klar nu och vänta på att hon ska jobba klart och göra sig klar så far vi!

bra helg

Oj vad vi har hunnit mycket idag. Blev en sväng till stan där vi båda fyndade och även jag gjorde ett ärende åt en annan :)
Så nu är jag två tröjor, en kabel, snus, jeans och tio par underkläder rikare, inte helt illa alls tycket då jag! Sen att mina jeans som skulle kosta 600 kr betalade jag bara 49 kr för, hur underbart är inte det? Då de fick in jeansen i butiken måste de ha slått in en väldigt skevt pris. Men hon som stod i kassan blev väldigt fundersam men slog in priset hur som helst, min turdag :)
Och idag blev det planerat även så att jag och min kära vän åker iväg till Lycksele imorgon och går ut på hotellet en sväng, bara att tagga till nu genom att få sig en god natts sömn!
Godnatt alla och hoppas alla har det roligt där ute på krogarna!

en sväng åt stan då


helg helg

Nu är det fredag igen och helg. Men vad ska denna helg bjuda på? Kanske en sväng till stan idag med Mayer? Kanske en sväng till Lycksele imorgon för att kolla läget? Ja det återstår att se vad hela helgen bjuder på! Den kommer då spenderas med Mayer iaf skulle jag tro vart vi än far! Hon måste ju få sig en sista rolig helg och det ska vi fixa också :)
Men först ska jag då kliva upp ur soffan och börja göra något vettigt, och göra så jag inte ser ut som ett troll längre! Puh

snö


snön faller

Idag faller snön ner och även regnet. Nu börjar vintern närma sig ännu en gång! Inte min favorit årstid men den har sina fördelar ändå.
Men ut nå mer idag kommer jag nog inte göra då hela jag ser ut som en blöt katt efter regnet! Min dag blir inomhus!

sov så gott alla

Nu så kryper jag ner, dags att sova!
 

tragik

Börjar hela Malå bli sjuka? Jag blir nästan förskräckt då jag igår träffade på ambulansen då han körde om mig med full lyse på, och då jag var och köpte lunch så såg jag ambulansen igen inne på en gata. Plus att jag sett polisen hela hela helgen också. Fy ändå vad förskräckt man ändå blir! Hemskheter.
Nä bara hoppas på det bästa.

Men till annat så slipper jag lägga ut pengar på att hyra en film iaf, självklart man måste se avatar då det går på tv? Hoho

världens problem

Vilken kväll igår. Inte den bästa jag varit med om direkt. Ilskan som fanns där går inte att beskriva! Gick i skakande ilska hem så nu måste jag va och hämta bilen som jag lämnade också. Men faktiskt är inte hösten så dum, är ganska skönt att vara ute oxh gå även om inte solen värmer som på sommaren. Har bestämt mig för att ikväll ska jag glömma alla bekymmer och ta och hyra mig en film och bara krypa ner i soffan och mysa i min ensamhet med en påse popcorn och en Cola. Avskärma sig från verkligheten en stund.

bara å kör

Körkortet är nu hämtat på posten så jag slipper dessa papper! Även en ny börs är köpt så jag rymmer alla kort som tog över mitt kortfodral helt. Redo för att åka till rusksele nu i eftermiddag och hälsa på äldsta moster och äta tårta. Blir nog en bra dag detta! Invänta busfröna nu bara och fundera ut hur jag ska få in hundarna i bilen min, nästa fråga tack!!
Bara vänta nu :)

mys


bilen


stolt uppvisning

Snart måste jag nog ta och hoppa i sjön. Jag är trött dygnet runt! Nu börjar jag vara less! Och pga att jag är trött så äter jag inte ordentligt heller så nu då hösten börjat har jag börjat gå ner det lilla i vikt som jag la på mig i somras. Måste bli ändring! Men först en resa till Norsjö och hälsa på pappa ikväll så han får kika lite på bilen jag köpt. Få se vad han säger :) är inte den värsta och finaste bilen men lite stolt är jag ändå!
Men först äta en massa då jag glömde äta lunch när mina tankar var nere i korsorden!

härliga tider

Mycket som hänt nu det senaste. Jag är nu mer bilägare efter en lång resa till Östersund. Mitt nya skoterkort är i min hand nu, var på tiden att uppdatera det. Snart så fort jag kom ihåg att fara på posten så har jag mitt körkort också.
Ja och snart så bär det iväg till Lycksele för att prata med en kirurg. Härliga tider även om jag hatar hösten!

surströmming

Vilken kanondag. Ätit surströmming idag hos Sandra och sen ikväll blire att hitta på något med Mayer. Känner att det blir en bra helg ändå :)
Fast blir nog inge mer surströmming för min del iår. Min mage börjar protestera nu så får ta och vila en stund innan jag ens orkar röra mig.
Ugh

huvudvärk, städning och slöhet

Fy ändå vad tråkigt man kan ha det. Idag känns det inte som den bästa fredagen man varit med om direkt, fast det är väl sånt man får leva med ibland...
Så idag har hallen blivit städad och även stått och gnuggat bort Skit från skåpen. Och igår blev det att göra riktigt goda Brownies. Vissa tyckte de såg så goda ut att han åt upp 3 eller 4 st på en gång!
Lyckat bak då alltså. Bara kurera huvudet nu och se vad kvällen har att bjuda på, eller ja.. Vad Hela helgen har att bjuda på?

bak

Snart börjar vinterfetan lägga sig på mig! Hamburgare nu två ggr på en dag ha jag ätit, fast visserligen så ha det varit hemmagjorda.. På sommaren då man brukar vilja ha Beachkropp så ha jag gått upp och nu då hösten börjar komma så gå jag ner igen. Man ha det roligt nästan jämt! Tur jag inte behöver oroa mig för att äta något extra mål om dagen. Så därför blir det nu ikväll troligen bakning. Prova på att göra Brownies för första gången! Hur nu detta ska gå? Önska mig lycka till och att jag inte bränner upp köket! Hihi

otroligt vilka fina vänner jag har ibland


världens bästa

Jag har bara en pappa. Men måste säga att han är världens bästa pappa någonsin!
Och världens bästa har jag omkring mig också!

Puss å kram

gräv ner dig

Köp inte det, å inte det å inte det. Jaha, då finns det ju inget kvar!
Måttligt arg och tar snart å åker härifrån på obestämd tid. Vissa saker tar verkligen musten ur en!

what

Det är nu helg, eller ja igår blev det de. Idag är det lördag och som vanligt så händer det inget spännande alls. Först måste jag vänta tills allt folk slutat jobba och till de vaknat upp. Och hur jobbigt är det inte för mig som vaknade sju imorse?
Men jag har då en liten bra grej här iaf. For nämligen till mormor igår och hämtade en av bilarna och sen iväg till Norsjö där jag fick full tank av min bästa pappa! Helt wonderful!
Så iväg snart så bilen kan börja lukta gott och kännas lite fräschare och sen se vad resten av dagen har att erbjuda!

bara ut och leta

Saker har ju gått framåt nu och skönt är det! Kan fortfarande inte sluta skryta om att jag nu har körkort ;) haha
Nu måste jag bara försöka hitta en bil också. Lite jobbigt med en 240 utan servo och utan abs, särskilt nu till vintern är den inte den bästa. Ja och min styvfar behöver bilen också då han jagar osv.
Nä ikväll blir det ut på blocket för att leta en till ett bra pris och både se och gå bra också. Man är ju inte riktigt som dom där rikemans ungarna som får en svindyr bil och sen inte behöver betala nå bränsle heller, nä jag tillhör en familj som måste köpa sin egen bil och betala eget bränsle!
Nä ut å leta nu :)

vilken frihet

Vilken underbar frihet jag har just nu! Med körkort så lever man på en helt annan nivå och jag har aldrig varit lyckligare. Blev mycket körning igår och även idag har lånat bilen lite. Men kära Volvon som jag satt min stereo i är ju tyvärr hos mormor och morfar så den får inte fara ut på äventyr med mig förrän fredag tragiskt nog :(
Och då blir det sanering av den plus sätta in 40 st wonderbaum! Stinker och kommer stinka blöthund i den efter jakten. Trevligt??!!
Ihelgen ska den bli fin å lukta gott igen, längtar :)

godnatt

Nighty nighty. Stor dag imorgon, röntgen står på schemat det första jag vaknar! Få se hur det kommer gå?
Wish me luck!

körkort


världens lyckligaste tjej

Jag är världens lyckligaste tjej! Känns inte ens verkligt just nu! Men efter ett tag bli man väl lite van iaf :)
JAG HAR ÄNTLIGEN KÖRKORTET! Ett steg mot det verkliga livet och jag kan ta mig vars jag än vill utan problem!
Två år för sen men bättre sent än aldrig??
Firade med att köra hem från Arjeplog och snart blir det go fika för min lillasyster fyller även år. Och Gullig som hon är så tyckte hon att det var världens bästa present att jag klarade kortet :) WIIE

fy bubblan

Nervositeten stiger. Inte nådigt detta! :(

see the beautiful in life


höst

Höstjackan är framme nu, tragiska höst!
 


 

RSS 2.0