the end of april


bakis

Inte varit bakis på länge men idag tog de första pris. Dags för en god natts sömn nu tro ja!

saturday night

För 3-4 gången nu så baknar jag pga jag håller att dö i värmeslag. Inte svettas utan jag är så varm att jag skulle kunna bränna mig själv på det ställe jag legat på känns det som. Och inatt var det mardrömmar också precis som förra natten. Vad har hänt riktigt?
Förutom.det så startade dagen sämst också..
Som sagt. Aldrig gå det i medvind för mig.

Men ikväll blir det nog en bra kväll full med cider! Först grillning hos min fina tillsammans med riktigt bra sällskap, som.sedan kommer leda till en förfest på nila fritid för att sedan avslutas på borgen! Mm nu kan jag inte annat än längta! Tonights gonna be a good night. I hope!

friday and i love it


medvind?

Väldans vad svårt de var att få med sig någon som kan umeå och klarar av att köra där utan problem. Suck.. nåååån som vill föölja mig?? Hittat riktigr snygga fåtöljer och jag är helt kär i dom men jag hitta ingen som vill med. Jag ha aldrig kört i umeå förr å hade inte tänkt fara och köra vilse där själv.. typiskt att min umeåerfarne vän skulle jobba. Suck.. inget går i medvind för mig!

men varför

Irriterad, arg, besviken. Åhhh.. nä nya tag och hoppas att jag får nån medvind någon gång!

oh monday


fyi

Liten negation här men.. jag kommer inte höra av mig alls ihelgen till någon. Ska nån få tag i mig så äre bara å ringa för nu blev jag less. Alltid less i slutet av veckan och inte mindre då folk inte går att få tag i. Tack och godnatt från en lagomt less tjej..
Hoppas på en bättre dag imorgon.

nyktert och tråkigt

Alla firar och alla festar. Ja skellefteå vann sm guld och nu äre storparty överallt! Men jag? Nä jag är nykter ikväll och har grävt ner mig i soffan. Varför kan de man försöker få tag i aldrig svara? Suck pust å stön.. less less. Men nästa helg så! Då ska vi ha kul vi tjejer! Så nu är det bara att längta tills dess och hoppas tiden går fort. Och hoppas alla har kul ihelgen också och kommer ha en ordentlig baksmälla både imorn och på söndag!

welcome to my life


min inneboende ihelgen


vad händer med folket?

Ibland undrar jag riktigt vad en del människor tänker med sitt liv. Hur hamna dom så snett och varför gör dom inget åt det eller skaffar hjälp, för de är väldigt obehagligt för oss alla. Jag kommer ut ur lägenheten och skulle precis sätta mig i bilen då en alkolistgubbe börjar prata med mig. jag försökte backa och sen sa jag att jag måste skynda mig för att fara, det slutar med att jag slår till hans hand och skyndar mig in i bilen. Han var alltså på väg att röra min kind. Jag har sånt obehag i kroppen så jag fick ställa mig i duschen. Sen då jag skulle in i lägenheten igen så träffar jag på en som verkade ha andra substanser i kroppen och var helt borta. Han kunde inte säga hej utan började mumla osammanhängande. Nä jag blir mörkrädd och vågar inte gå utanför dörren nån fler gång idag, det blir bara att springa till bilen då jag ska på jobbet. Vad tänker folk med då det gäller sina egna liv och folket omkring. För oss omkring måste jag säga att det är jätteobehagligt då man möter på såna människor!
Ne fy ändå..



Ps. Du kan gärna få komma hem nu.

a great day to wash on


träning

Vi har väldigt roliga träningar ändå!
-ner med rumpan... upp med rumpan... men alltså din rygg.. den är som en skål som jag kan sätta mig och göra sallad i!

Jag svankade lite väl mycket dära.. hehe
Men roligt ha vi :)
Så nu ha jag tränat för andra gången i veckan. Missade döremot igår för jag råka ju såklart somna och vaknade inte förrän kl var sju på kvällen. Typiskt men jag tog igen lite och bytte de hårdare benövningarna mot överkropp. Så nu är jag redo för nå mat och sen kanske sätta mig ner och göra lite negerbollar, muums i min mage hihi!

i want you here


förbenade hockey

Detta vae ju just typiskt! Jag som längtat efter greys hela veckan men nä.. då är det hockey istället, förbenade hockey! Men då såg jag att filmen 'from paris with love' skulle gå just efter hockeyn så de va ju helt okej. Men nä.. då tar ju linköping och gör 2-2 då det bara är ett par sekunder kvar.. suck! Så nu får jag väl inte se den filmen heller.
Sen att det är superlänge kvar innan du kommer hem. Hm. Detta är en mindre bra månad alltså!

RSS 2.0