got a new haircut

 

grodor, vänner o systers cupcakes

 

meningslös update

Inte är man då mest flitig med uppdateringar. Men nu ha man då iaf börjat jobba så de är målning och städning hela dagarna i fabriken. Och liver går på som vanligt men visst kan man tycka att livet kan bestå av lite mer spånnande äventyr. Men det kommer nog inte hända för min del nångång däremot. Förutom att vara med mina nära och kära då vill säga! Men man uppskattar väl livet som det är även om det inte har sona ljusaste stunder.
Men något som lyste upp min vardag var iaf att mamma komme med grejer från ikea åt mig förra veckan. Och jag ha ett nytt husdjur som de flesta troligen sett på instagram och facebook, jag ha en groda hemma hos mig, men den är ni försvunnen och jag hittar inte åt den? Kanske ha den nåt krypin nånstans i en vrå som jag inte lyckades hitta under mitt sökande för å ge han ett nytt hem ute i skogen.
Mycket babbel men lite verkstad... nu äre bara att ta sig i nacken och städa för fullt! Bombnedslagdeluxe!
Puss å hej

spindel=fluga

Vadå känslig tjej. Står och grinar över att jag ha en spindel i tröjan mitt på gården på jobbet. Direkt Christian lyfter lite på tröjan i ärmen så flyger en fluga ut. Tro jag måste bli frisk snart för de är inte ok dehär!

RSS 2.0