onödigt

Jag har aldrig riktigt varit en bloggare så det kommer inte upp nå mycket här om dagarna direkt. Men ibland så!
Som nu passar jag på att skriva ett sjukt onödigt inlägg då det är reklam på greys.
Ett inlägg på hur jag känner inför helgen. Vad ska man göra riktigt? Bror fyller år i Norsjö. Kanske det blir att hämta ett bord i stan. Det är Lyckselemarknaden. Och jag vill hälsa på min fina sandra i Arvidsjaur. Lite beslutsångest? Oja! Hjälp mig någon...

fredag och helg åter igen

Helg åter igen! Oj så skönt efter en vecka med övertid varje dag. Men skönt eftersom lönen kommer vara fin och värt allt är det! Så ikväll är det fredags mys med lite vin och serier medans mina vänner är och festar och invaderar min lägenhet. Men imorgon måste jag vara pigg för en dag i adak och sedan eventuellt gå ut då. Så nu väntar jag med spänning hur det kommer se ut i min lägenhet imorgonbitti? Man får väl hoppas att pojkarna städat åt mig? Invänta och se, ska inte hoppas för mycket men lite får man ju ;)
Hopp i säng nu, en lång dag väntar imorgon :)
Hoppas alla som är ute har en bra kväll!

♥dag

Inget mys blir det för mig ikväll på alla ♥dag. Men hoppas alla ni andra har en bra dag :)
Istället ska jag iväg på invigning av studio8 och efter det blir det nog lite efterrätt framför tvn med mig själv och tvdosan. Kanon kväll! Fast lite avis blev jag då jag komme hem och det hänger en present på grannens dörr, hon får nog också en bra kväll :)
Bara att äta nu och sen far vi! Spännande vad dom bjuder på invigningen, och se hur Mona ser ut på riktigt i håret äntligen! Hihi

bäst


varför?

Varför kan inte en tjej fria till en kille?
För att hon får munnen full!

God natt


pengar pengar

De senaste två dagarna har jag jobbat övertid på jobbet. Lite tungt pga att man blir så sjukt trött men det lönar sig sen i börsen :) kommer troligen bli övertid varje vecka vi har eftermiddag nu hela februari iaf. Men veckans övertid är nu gjord och nu inväntar jag 6h skiftet imorgon för att det sedan ska bli helg!
Längtar efter en tur till stan på lördag för lite trevlig tid i affärerna och lite ärenden så två stycken ska få sig en födelsedagspresent :)
Denise älskar shopping! Over and out. Nu ska jag sova så gott!

ob

Äntligen får jag nu lägga mig i sängen och sova! Idag blev det en övertid på två timmar och 10 min. Och det känns nu i huvudet kan jag lova!
Nä nu hoppas jag att jag lyckas somna och att jag lyckas vakna imorgon då det är dags för tvättid innan jobbet. Suck och åter suck vad tråkigt det är att tvätta!
Natti på er fina

18?

Det är lördag och skallen snurrar lite mycket som alltid. Och idag börjar jag tänka på hur sjukt många som ska ha eller precis fått barn som antingen är i min ålder eller yngre. När är det min tur då? Nu får alla kompisar sluta få barn, jag börjar ju känna press på mig själv! Fast kan vara en faktor också att min mor endast var 18 år då hon fick mig.. och mina farföräldrar var inte nå gamla Heller då farfar endast är 63-64, inte ens pensionär än.
Nä nu ska jag sluta. Snart kommer nog my Girl och hälsar på! :)

fredag


RSS 2.0