en dag i Norsjö

En dag i Norsjö! Mys ett se solen kika fram och så sitter jag med mina två yngsta syskon och spelar en massa spel! Pappa han är ute i garaget och sätter på mina extraljus så jag ser nånting om kvällarna om jag ska iväg någonstans. Riktigt lugn och trevlig dag faktiskt.
Bara invänta att han ska bli klar nu så vi får fika lite och sedan bär resan av hemåt igen för mys med mina andra nära och kära. Helt okej dag som sagt :)

godnatt

Ja inte är jag en sådan som uppdaterar flera inlägg per dag direkt.. Men nu lägger jag in ett bara för att fylla ut lite grann! Snart torsdag och som jag längtar! Snart är det fixat allt i lägenheten det som var fel och kommunen skulle göra, och ett samtal bort är sjukgymnasten (glömt ringa). Nu banne mig ska det bli ordning och reda! Men först längtar jag tills imorgon då det blir lite mys äntligen! Mys med mig själv däremot just nu, lite Kvällsfika och sedan hopp i säng för en morgondag på jobbet :)

mums i magen


lördag

En lördagsmorgon som den är som bäst. Varmt är det ute, kring nollgradigt så nu njuter jag! Så snart måste jag nog tvinga ut mig själv på en liten promenad och känna lite frisk luft i lungorna.
Tror detta blir en rätt så bra dag faktiskt även om jag inte har någon som helst aning om vad jag ska hitta på för något kuligt.
Njut nu av vädret alla medans det varar, till veckan blir det nog kallt åter igen :)

hope


sick Girl


typiskt min otur

Nu ger jag upp, dags att sova för längesen! Iofs så Sovde jag någon timme vid middagstid men det var inte nog tydligen. Skulle göra matlåda till imorgon och det gick som en dans tills jag skulle hälla av vattnet.. all mat låg i diskhon tillslut så då var det bara att börja om! Vilken fröjd..
Nu ska jag försöka sova och hoppas förkylningen är bättre imorgon. Och drömma om en bättre person ska jag också.

Nu är det länge kvar igen. Hatar denna väntan..
Godnatt folket :)

äntligen är dom uppe på väggarna


mys

Nu är Harry här med mig. Mys pys framför tvn med han sen sängen! Älskar sällskap, även om det är en hund :) puss och godnatt, nu längtar jag till helgen då lite bättre saker händer :)

onsdag

Dagarna går och går. Och inget vettigt får jag gjort Heller. Ja förutom att jobba då det mesta av dygnet. Lite less håller jag att vara men det är bara att ta dagarna som de kommer. Snart kommer jag iaf att ta hem Harry. Känner att på fredag och ihelgen behöver jag lite sällskap och det passar ju perfekt att ha Harry under helgerna då jag inte jobbar en massa.
Sjukt så tomt det känns just nu, men snart ska det väl bli ändring!
Upp med humöret nu Denise! Kanske en räkmacka ska pigga upp :)

att sakna kan vara så jobbigt


visa glädjen


nyårs fin var jag med


RSS 2.0