babbel

Snart så är semestern här! En helg nu som inte spenderas i Skellefteå utan här i Malå. Sparar slantarna till nästa helg då det är musik vid sjöparken istället för stadsfesten. Det skulle va skitkul att va där men det får bli en annan sommar :)
Istället blir det tårta i mängder! Farmor fyller år idag och imorgon så är det Lars tur. Men båda ska firas imorn! Så en sväng till Adak blir det på dagen och kanske en sväng till Lars å mamsen om det inte blir en tripp till Storuman?! Lars träffa man nästan jämt så han kan få en present i efterskott också. Men tanken som räknas är det väl? Sa då grattis åt han idag iaf.
Babblar bara på just nu.. men ha man tråkigt så! Avalstra lite energi innan sängdags. För ännu mer energi kommer att behövas imorgon med hyperEdde i farten.
nä nu så.

vart tog sommarvädret vägen?

Idag är det midsommar. Midsommarn ska ju vara solig, varm och ja.. helt underbar?! Men den är raka motsatsen.. Det är kallt (8 grader kanske?), solen skiner emellanåt. Men den ha hittills mest bestått av regn och hagel. Det ska inte snöa på sommarn!!! Och ja.. jag är sjuk också. Förkyld och man må ju sådär underbart! Or not. Men jag ska försöka klara mig genom dagen och kvällen ändå. Få se om jag får med mig Johan så kanske det bli att fara iväg till Stefans stuga för lite mys och roligheter, som sen kommer avslutas med trevligheter i Malå. Det kan väl inte bli helt fel kan jag väl tycka. Får i såna fall även skjuts till stugan och tillbaks, rena lyxen :)
Men som sagt.. vädret! Kan inte det bli 20 grader och sol så man slipp tro att man bo i Alaska.
 
 
 

dagen före midsommar

Det vart en fyradagars vecka i veckan. Imorgon så är det Midsommar och det är 8 grader ute.. hur sjukt är inte det? Vart tog sommaren vägen? Skärpning vädergudar!! Men en vecka till och sedan blir det en tredagars och sen är semestern här. Nu längtar jag som baaara den! Bara semestern bjuder på sol så är jag mer än nöjd. Till och med lycklig!
 
 

love you mama

 

stugbygge

Ihelgen så var det full rulle överallt. Bland annat i Norsjö, Adak och Sandsele. Men i Adak så blev det fullt upp med att bygga och måla.
sjukt duktiga var vi och mycket blev gjort, nu är det inte så länge kvar innan det börjar vara klart i farmor och farfars stuga :)
 
 

små blir stor

Att man bli gammal är inget nytt. Men att känna sig sjukt gammal trots man bara är 22 år är en annan sak. Mina två minstingar fyllde år ihelgen och den ena blev 11 och den andra med 9 år. Tiden kan gärna få gå långsammare..
 
 

omplantering

Men OM man är duktig ibland! Jag har planterat om blommor för första gången alldeles själv, lite vuxenpoäng där va? Jag kände att det kanske är dags då jorden nådde ca till halva krukan, kanske därför dom vare lite smått molokna senaste tiden? Men måste säga att dom blev nästan vackra efter lite nytt och fräscht, samt en dusch. Nu är dagens to-do klart.
Det är bara att ladda upp inför morgondagen nu, ska nämligen bli "värvad" för en dag till Hedlunda i Lycksele. Så det soa bli spännande å se vad vi ska göra där för något. 3 år sedan jag jobbade där sist och det har varit många förändringar så troligen vet man knappt vars toaletten är där längre. Men det ska nog bli kul, en bra näst sista dag innan långhelg åter igen :)

chickensalad

Mästerkocken och nyttighetskommite. Kyckling/pastasallad a'la Denise!
 
 

stoorn

Solen har skinit som en tok idag från då jag började jobba idag och den skiner ännu. Ibland har man det rätt bra ändå :)
Gårdagen spenderades ute också, dock lite kallare men det syntes på skinnet att man fått ännu mer färg. Min fina lillebror konfirmerade sig igår (storkillen) så det blev en heldag tillsammans hemma hos mamsen med grillat, efterrätt och hela köret. Tiden går lite väl snabbt. Som på fredag även då min yngsta bror fyller.. 11,10.. eller jo 9 år fyller han förresten! Han som nyss va bebis också, dock inte lätt att hålla reda på hur gamla alla syskon är då man har sju stycken. 
 
Fick ett antal kommentarer även att jag såg ut som Miley Cyrus då jag satt på gungan igår hehe. Lookalike!
 
 

RSS 2.0