helgen är slut

En helg med skratt, god mat och riktigr bra sällskap. Älskar Lundmarks familjen :)
 
 

Piteå

Sitter nu och myser i soffan hos Isak i Piteå. Komme hit kring kl sex, ätit en maxburgare i en barack och sedan sett den nya Captain America filmen. Riktigt bra film faktiskt, sådär i mitten av den, då börja de hända saker ska ni veta, så de som tycker om lite action och superhjältar ska se denna!
Vi ska få ta Isaks säng inatt (hoho) och han ska måsta ligga i en bäddsoffa.. Uppladdning inför morgondagen då det står shopping på listan, fick ju en hyffsad lön så då måste man ju slösa upp den också ;)

Hoppelihopp i säng nu då!

Bästa mamman som finns ♥
 
 

mammas dag

Snart är veckan slut! En dag kvar och på fredagar är det korta pass, sen så beger vi oss mot Piteå!
En helg i Piteå är alltid härligt och kul, riktigt härliga människor där.
Men först ska denna dag avverkas med att fika lite hos mamma som blir 41 i år och sen ska det tränas nå innebandy! Om nån är sugen på lite lir så är det 19.30 vi börjar :)
 
Let's go!
 
 

helgen är över

Helgen är nu över och riktigt trevlig ha den varit! fredagen blev spenderad bara med att tvätta, måla och sortera. 
Igår så skippade jag Nådastöten då jag ej hade nån skoter så då for jag iväg till Ljunges istället för lite uteliv. Helt klart trevligt, samt att farbrorn min ha fixa en lösning till min bil så de är ju guld värt :)
Lördagen slutade med utgång tillsammans med några fina, så en bra lördag var det!
Nu längtar jag bara tills nästa helg då vi styr kosan mot Piiiite!
 
 

fredagsstädning

Veckan har rullat på smidigt och det ha gått superbra på jobbet med våran produktion på limmen, men den avslutades mindre bra.. men nu är det helg iaf och jag kan inte annat än njuta! Få ta och städa undan en massa och göra lite fint hemma, då man ha jobbat eftermiddag så hinn man inte så mycket förutom att sova. Men nu så! Tvätten är i maskinen och dammsugaren ska kopplas in snart. Nu ska de banne mig int knastra under fötterna då man gå barfota ;)
 
 

gargnäs

Fick kommentaren igårkväll "oj så mysig helg det varit". Och ja, de kan jag hålla med om. Vi begav oss till Jakobslund tidigt på lördagsmorgonen för att därifrån byta fordon till skotrar och köra till Gargnäs, där det var burkarcupen. Riktigt kul förutom att det skulle blåsa så sjukt mycket då. På hemvägen därifrån så var det int så mycke mer än blankisn på sjöarna, och med min tur så hittade jag av den fläck som va halkigast på så jag drog en jättepiruett och fick sedan mig knappt därifrån :p
men  bra gick det i alla fall. 
Entrecote och hockey fick avsluta den lördagen.
Igår blev det en utedag också, men då for vi upp för Malåberg och gjorde upp ett eget nytt spår, det gamla hade visst växt igen lite väl mycket. Men solen har skinit hela helgen och en sån här helg kan jag verkligen göra om. För gårdagen avslutades med bastu även.
 
 
 

skrattretande roliga lilla jag

 

pray to the stars

Idag är det fredag och åter helg igen, underbart skönt är det! Dock så fick jag inte helg riktigt kl 12.00 som vanligt idag. Först var det information på jobbet och sen ett läkarbesök, en vända på jobbet igen och en sväng på handelsbanken, sen så efter det fick jag lugna ner mig lite och njuta av lugnet. Tider är ändrade hit och dit hela dagen så nu är det spikat med läkarbesök åter igen två ggr om 2 veckor. Få se om det börjar hända saker nu i min lilla kropp så den blir bra igen. Tummarna hålls nu så dom blir blå!
 
Och ja.. klantskalle som jag är så ha jag även racklat bort mina piller också som är nyuttagna. Frågan är bara vars jag lagt dom och dem behövs på måndag.. gaah. Ibland blir man rätt så frustrerad på sig själv men såklart så har man bara sig själv och skylla också då man int kan hålla reda på saker. 
Meeen.. bara att hålla huvudet högt och stå för sina egna misstag. 
Ha en supermysig fredag ni få som läser, för de ska jag ha. En dag imorgon som jag längtar till :)
 
 
 

En fin vän

 

En onsdag i mars

Det är onsdag och snart är det helg åter igen. Greys Anatomy är på tv och jag njuter som vanligt av å se de programmet. Ett nytt korsord är påbörjat, disken avklarad och jag sitter och kikar om man kanske skulle ha framkallat lite bilder? Nu har man ju samlat på sig en massa bilder som ligger och gror på minneskortet. Visst skulle det vara roligare om en del av dom va framkallade och kan få sig en plats i ett album eller rent utav i en ram i tvrummet? :)
Ska fortsätta och kika för å se om man har tid någon dag för att sortera fram lite bilder, ja även se om man har råd. Men allt för dyrt är det väl inte idag hoppas jag!
Ha en fortsatt bra onsdag :)

2009

Han kan va söt ibland :)
 
 
 
 

7/3

En kort summering. Mamma är handikappad och jag är lejd ihelgen med att gå ut med jakthunden å lillfisen. I princip jobbat dubbla skift nu så jag skull få sluta tolv idag. Målat naglarna i en skitsnygg färg (men de få ni int se). Solen har skinit idag :D Och jag ska nu snart iväg på middag med facket på pizzan ( gratis är gott).
Bara att ladda upp nu så man iaf orkar äta nå mat, för med ca 2 timmars sömn så kan jag somna när som helst! Peace

RSS 2.0