MvM

Vad är de för fasoner Malå har kommit upp med? Nu får man veta att MvM blir delad upp. Så de som är under 18 inte kommer in på område och discotältet i sjöparken, utan de som är under 18 måste vistas i ishallen där de ska va drogfritt. Och såklart så fyller jag inte år förrän efter sommaren och de flesta man umgås med har fyllt 18. Fy å fan för Malå. Kommer inte att bli en värd sommar.

27/4

Värsta dagen i mitt liv. Får vet vad som hänt. Jag hade precis satt mig i klassrummet då Adam hämtar ut mig. Vi stod ögamotöga då han säger Hon klarade sig inte. Jag kunde inte andas, fick panik, visste inte vad jag skulle ta mig till. En vän sedan vi var små var borta, för alltid. Mamma kom  och hämtade mig .Jag skulle inte behöva fara till skolan på hela veckan. På kvällen gick vi på gudstjänsten för Josefin. Hela kyrkan va full. Katarina och Patrik, och Conny och Sofie hade kommit från Luleå. Och Sofie som redan har förlorat sin bästa vän i höstas.
Det här är nog det värsta som har hänt mig i hela mitt liv. Att förlora en så nära vän. Bara någon närmar sig och frågar hur det är, brister jag.

Vet inte riktigt vad jag ska säga, finns det ens något att säga? Bara att det är helt ofattbart att det skulle bli du<3

Keep on fighting..

...Patrik. Bara inget går illa med dig också, du är en man verkligen kan prata med så keep on fighting, även om det är svårt efter det som hänt....

An Angel In My Heart<3

Jag var en av de första som fick veta vad som hade hänt. Och jag oroade mig med en sömnlös natt, och på morgonen får jag höra att du inte är kvar. Kunde för ett tag inte andas, kunde inte tro vad som hade hänt, kan fortfarande inte förstå att det verkligen hänt. Vi som har så fina saker tillsammans sen barnsben då du flyttade in i huset brevid, och nu finns du inte kvar för mig längre.

Du var en ängel för mig här på jorden men nu får du istället vara en ängel i himlen för mig.

Vila i frid min älskade sprudlande glada Josefin Persson, jag älskar dig nu och kommer att älska dig för alltid<3


                           

<3

Det enda som finns är nu att be för dig.

...

Inte den roligaste kvällen precis. Hoppas det går bra...

Tre ½ timmar

Inte så många timmar kvar innan träning. Hur detta nu kom att gå då surkarten Denise är i farten...

Ghosthouse

Jag kan ju berätta om gårdagen, som inte var den bästa kvällen jag varit med om precis.
Först var vi ute och ragga runt i lilla Malå med en glass i handen. Sen fick ju alla killar för sig att vi skulle fara till spökhuset, och påvägen dit så springer en hare ut rakt framför bilen och Tony kör över den. Fan för Norén mm som bara skratta. Jag satt i shocktillstånd och visste varken ut eller in för jag var den enda som såg då haren hoppa fram och allt. Tur sötIda var med.
Sen kom vi till spökhuset och då gick ju en del av boysen halverst in i huset och såg visst ett ansikte och nå skor så dom kom ju fort in i bilen och var redo att fara iväg hemåt. Tuffingarna kan visa lite rädsla dom med...
hihi

:)

Träffade ju jonteJonas igår, första gången på ett tag nu. Och det härliga är ju att han ska va i Malå i 3 veckor :) hihi.
Träning blir det ikväll, hade tänkt ut på en prommis nu innan men jag vart lat efter en inte så mycket till middag heller.

Sol

+grader. Det är bara att fortsätta så vi får sommar nångång!


Företag för en dag

En hel dag utan skolarbete utan bara sitta och sälja en massa fika till alla förbipasserande elever. Ganska skönt, och vi fick ihop 309 kr som delades på 4 st på 4 timmar. Och folket fick ju smaka på mina underbara kladdmuffins, Majas oboybollar och Miriams kaffe. :)

Umeå

Kanske en tripp till Umeå på onsdag nästa vecka. Längtar! Kanske en liten shoppingtur medans mamsen är hos "nervdoktorn"?. Good luck to her. Skulle inte kunna leva med hennes smärtor. Stolt över dig och dina 36 år.

...luck?

FÖretag för en dag, gå med vinst imorrn? det ser vi ju. Wish us luck!

Igår

Trött som tröttast. Igår var det segt, fick ju betalt för det men ändå. Det kom inga förrän halv 9 så jag och Viktor satt bara och gjorde ingenting i ca 2½ timme innan folket kom.
Meen ikväll blir det träning och såklart ska jag ge järnet och visa mina skills och imponera på alla. :)

Snark

Har inte kunnat sova inatt för en viss person och så blir man sen övergiven i hans hus på morron sen.. Men han är som söt då han sover och han snarkar inte. Det är en bra kille, en kille som inte snarkar är ju drömmen :)

Meen om ca 4½ timme så blir det att ge sig av och jobba till 23.00, en liten slant får man sig ju så jag har lite pengar tills vidare. Inget går upp emot en slant i börsen.


Friday

Fredag igen. Skola snart igen. Läxa snart igen. Jobba snart igen. Mycket som kommer igen. Lovet är snart slut och det blir skola för fulla rullar igen, olyckligtvis. Men turligtvis en kurs mindre.

Imorgon så blir det en liten jobbarkväll, 18.00-23.00 med sportkidsen i denna kommun. Och som tur man har så har jag pms-ontiryggen, så det blir att hålla på smilbanden hela kvällen. Sweet?

Hey!

Can´t handle it anymore. Hate it. Drives me crazy. Just stop!

Gillade stunden igår med The Two Sweeties!

90210

Nu har man ju såklart kolla igenom alla kanaler på boxerkortet vi fått nu, och hittat Beverly Hills 90210. Och självklart så har jag fastna vid det där också. Gammalt men bra.

+

Fick höra att det skulle va dåligt väder idag men nog är de lite hetta i temperaturen idag med, och olyckligtvis vet jag inte om jag orkar gå upp till backen idag också... Och sötSofie som ska hem idag, gillas inte av mig!

Härliga dag

Solen skiner, molnfritt, asfalten framme. Kan det bli bättre väder en sån här vecka då man har lov? 
Har ni tråkigt så hör av er :) 

Joggingtur

Jag kollade ut på vädret idag och då kände jag bara peppen att bara fara ut på en liten running tur. Nu då det väl är bra väder så kan man väl ta och unna sig ett litet träningspass så man kommer i form igen. De flesta tycker väl bara det är onödigt för lilla jag men det är mest för kondisen som jag tränar. :)

....?

Vad heter ni? Denise och Adam

Hur träffades ni?
Genom Adams söta lillasyster Bianca

Är ni förlovade? Nej de är vi inte

Bor ni ihop? Nej

Har ni barn? Nej

Har båda körkort? Nej men inte så värst länge kvar

Vem kör bäst?
Är nog Adam

Kommer du ihåg er första kyss? Såklart

Vem sa "Jag älskar dig" först?
Var nog han

Vem är äldst?
Jag

Vilka stjärntecken är ni? Skorpion och han är stenbock

Vem fyller först på året? Adam

Vem är längst?
Adam såklart, vem kan va kortare än jag?

Vem sjunger bäst? Jag tycker då jag själv men han sjunger också ganska bra

Håller ni i handen på stan? Ja

Kände ni varann innan ni blev ihop? Inte riktigt, men de tog ju ett tag mellan då vi träffades och blev ihop

Blev du kär i första ögonkastet? Nej

Har ni någon speciell låt?
Nej , jag tror inte de

Har ni stora framtidsplaner? Nog har man småpratat om efter skolan men man ska som inte sitta och planera om det just nu

Har ni gråtit i varandras armar? Jo

Har ni varit utomlands tillammans? Nej

Vilket är ert bästa minne? Har så många minnen tillsammans

Vem lagar bäst mat?
Tror det är jag faktiskt

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Beror väl på

Blir du lätt svartsjuk? Nä, det beror väl på vad det i så fall skulle ha vare

Brukar ni bråka? Alla bråkar nångång

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Beror på om man har pengar eller inte på telefon

Vad är hans/hennes finaste kroppsdel?
En svår fråga

Brukar nån av er prata i sömnen? Vet jag faktiskt inte, inte han iaf

Måndag

Vaknade imorse av att solen sken in genom fönstret och det var +6 grader ute. Blev tvingad ut på ån till moster men så fort vi kommer dit så går solen i moln. Hur otur kan man ha? Solen tittade fram någongång men inte mer än 5 min per gång. Tillslut så börjar det regna och det börja bära hemåt.
Och som krydda på det hela så körde vi fast 2 gånger, en gång i ovanevattne påväg dit och en gång på hemvägen då de skar ner och vi fastnade på sidan av spåret. Verkligen great dag, håller verkligen på att somna nu av utmattning.

Nyby

Nu är man hemma igen efter en påskhelg i Nyby med lilla Adamskis familj. For dit i torsdags och städa hela stugan och fixa. Fredagen så va jag och Bianca och åkte ring på isbanan, roligaste jag gjort på länge, jackan är blöt fortfarande. Och  vi kunde ha fare ner i diket påväg till Sorsele om inte Sebbe hade vare snabb i ratten och precis kunde dra upp oss innan vi skulle fare ner ordentligt i fredags.
Igår så var det bara en lugn dag. Åt middag hos Rosita och igår va nog det mesta jag skrattat på hur länge som helst. Bia är bara för söt! :)
Synd bara att Ann gatt jobba och inte kunde komma.

Väntar

Sitter och väntar och väntar, kommer dom snart?

Äntligen lov

Nu är det  äntligen lov! Och 4 prov är bortgjorda bara nu på dessa 3 dagar. Jag har då fått tillbak matteprovet och jag fick godkänt. Och tyskakursen är nu avslutad, gjorde sista provet igår, och nu är det bara engelska och NKprovet som jag gärna vill veta. Gick väl sådär på NK men man får ju hålla tummarna iaf?
Imorgon så påbörjas lovet bra med en sväng till Nyby över helgen med Adam och familj. Blir nog en rolig helg och hoppas på bra väder så man kanske kan ta fram solbrillorna och få lite färg hihi :)

Lse

Idag har man då vare i Lyckselel och kollat på fasters nya lägenhet. Riktigt fräscht, skulle själv ha kunnat flytta in där :)
Och som ett plus så har jag faktiskt kört båda vägarna dit och hem, imponerande va? :)

Kära du

Kära lilla mamma. Du är bara för söt.
Hon som så gärna vill ha en liten bäbis till , och Lars som inte vill de. Då vill hon istället att jag ska få en bäbis som hon kan ta hand om.
Jag gillar dig jättemycket men jag troro jag väntar ett tag till innan det ploppar ut en liten söt unge :)

Kärlek

Ett och ett halvt år idag! Tänk vad tiden går. Gillar dig lixom<3


Fel..

Nu är dom i A-jaur utan mig, hoppas de har roligt iaf. En helg i Norsjö, sitter inte fel ibland?

Shakespeare

Det går verkligen inte bra för mitt lag. Måste se en jättedålig Shakespeare film, en trettondagsafton. Det är nog en av de dåligaste jag sett, håller på att somna då jag ser den, och den ska va klar innan idag då jag far till Norsjö. Åhh!

!

EN sväng till pappsen snart!
En helg med Frida mm. kanske?
Nybakat här om nån vill komma och fika!
Sugen på lakrits!

Pappa

Nu är det nog bestämt att de blir en sväng till min kära pappa ihelgen. Tror han saknar mig då jag inte varit där sen i februari nångång.
Och Adam far nog iväg på påskdansen i A-jaur nu ihelgen, hade tänkt dit jag med men då fick jag lite skuldis för jag kom inte att hinna fara till Norsjö de framkommande helgerna heller, ska bl.a till Nyby och så jobba med barnen. :)

1:a april

Blir det nåt skämt man ska dra till? Va så längesen jag gjorde sånt. Det va ungefär såhär "Kolla där, en zebra!". Och det var desstuom mitt i skogen hos mormor. Man kanske blir lurad på sånt idag av mina kära småisar som är hemma.

RSS 2.0