Snart nyår

Nu vill jag verkligen att internet ska komma tillbak till huset vårat, allt för 2 gubbar som bråkar, och då får just vi ut all skit för det. Så nu sitter jag inne på telefonen nu medans de är gratis tills året är slut. Bara att hoppas att det blir ett bra nyår, bara att hålla tummarna:) Håller även på att va less på vissa personer, har bara lust att ta fram högern och slå till. Åh!...

Update

Äntligen en dator till hands. Nu är det juldagen och den spenderas i Adak hos farmor och farfar. Och som Sverker sa, din blogg uppdateras av nån konstig anledning bara då du är här i Adak. Och han har gode rätt. Nu vill jag bara att internet ska kopplas in i vårat hus i Malå igen så man int är handikappad. Faser kan inte göras, man kan inte få göra nå roligt på datan heller. Usch!
Snart äre då nyår! Längtar.

Snark

Har som sagt bara sovit 17 timmar inatt. Somnade klockan 7 och vaknade kring tolv. Och telefonen vare lagomt trakasserad. SÅg att jag hade ett antal missade samtal då jag vaknade. Får se om man får besök ikväll av en snällis. Nu nlir det tacos här hos farmor i Adak. Och har även för tillfället ingen dator hemma heller...

Tisdag

Tror jag måste ge upp Wirens lektioner. Varje lektion med han sen vi kom från Malta så har jag somnat på dom. Suttit och med huvudet nere på bänken, det gör verkligen inte min onda nacke bättre.
Har nu samhälls och inget blir gjort som vanligt. Och prov på eng glosor idag då, 50 st. Får se om det går bra eller dåligt, en viss person har satsat 100 spänn på att jag kom att klara det. Bara att vänta och se vad som händer :)

Söndagkväll

Var ju barnvakt hela gårdagen plus lite idag. Det har nog aldrig vare trevligare förr att va de. Fick ju trevligt besök av två personer från en ort 7-8 mil härifrån :)

Har då bara sutte hemma och slöat idag, fått ingenting gjort alls. Tvn och datorn har varit mina bästa vänner idag. Nu blir det snart sängdags, får hoppas att jag orkar mig upp imorgon för att komma mig till bussen och få äta skolfrukost. Är ju även ledig från tio över elva imorgon tills bussen drar raggen hemåt Malå.
Godnatt då!

Barnvaktning

Jag sitter hemma vid köksbordet och tar det lugnt. Har städat en massa nu idag också och jag är nu barnvakt sen två timmar tillbaka. Det blir att vara det tills imorgon nångång då mamma och Lars kommer hem igen efter skotertävlingen i Arjeplog, de skulle visst vara där på firmafest ihelgen. Dorina måste hämtas hos Clara snart och go´saker ska handlas in både för de små och såklart för mig med. Disa har planerat in pepparkaksbakning också (hur vi nu ska hinna det i alla hennes kvällsplaneringar?) Så myskväll på hög nivå blir det ikväll.
Hoppas att det blir som jag hoppats på nu, längtar!

Tack liza för fikat och de fina du skrev om oss

Denise
Alltså, lilla snuttan. Nu är en såndär tjej som man vill stoppa in i bröstfickan och så får du följa med där hela dagen, bara som en liten guldklimp. JAG VILL OCKSÅ VARA LITEN OCH SÖT! Dessutom har jag SETT hur alla boys spanar in dig. På riktigt, jag vände mig om när jag JUST gått förbi fordonstreorna en gång, och så gick du efter mig. Du skulle ha sett the looks they gave you!

// Liza

Arvidsjaur!

Nu är jag hemma efter en kväll i Arvidsjaur. Det var tjejkväll där med de flesta affärer öppna. Men för mig blev det inte mycket tittande. For till Johan direkt efter skolan och så tog vi och åt och frös lite. Sen blev det ut med Viktor och Ted resten av kvällen. Heltrevlig kväll säg jag bara. For till Rasmus lägenhet och såg den animerade G-force. Om hamstrar som är superagenter. Helt sevärd film :)
Nu blir det sängen och 2 alvedoner.


Onsdag

Min dag har verkligen inte vare skojj. 2 jättelånga lektioner på hela dagen och vi slutar inte förrän tio i fyra. Men då klockan slår halv 4 så smiiiter jag iväg.
Jag stal även lillebrors polariströja imorse för alla mina var i tvätten. Den skönaste tröjan jag haft säger jag bara! :)

Boring

Jag sitter nu bara och har hål tills tio över tio. Som lagomt tråkigt.
Men idag fick jag veta av en klasskompis att vi har hur mycket som helst att göra i engelskan. En av grejerna är att ha läst en engelskabok tills om en vecka för att redovisa den. Och 50 glosor + meningar ska också göras och översättningar. Allt på en vecka, jag gruvar mig lagomt mycket för att inte klara av det.

Idag har jag då fått i uppdrag att kolla med arvidsjaurborna om det är tjejkväll här i arvids imorgon. Mamma hade fått höra det och vart jättesugen på att fara och kolla in vad som finns. Hoppas hon gör de, då kan jag stanna här imorn och sen åka hem med henne på kvällen. Woho!

RSS 2.0