Snart

Snart händer det, snart blir det av att fara iväg till A-jaur men boysen. Roligt roligt!
Det var det enda intressanta jag hade att berätta idag!

pussar

Helg

Nu är det då helg för min del, ledig imorrn, skönt värre eller? :)
Men lite jobb blir det imorn, måste masa mig ner till biblioteket för att samla fakta om en massa grejer till min uppsats, lite jobbigt men den smällen får man ta.
Och på kvällen blir det nog en mysig filmkväll, Adam hade lovat att bränna ut Madagaskar 2 som vi skulle se, mysigt värre :)

pussar

Åh

Hur ska livet gå egentligen? Är så jävla less på allt nu, framför allt skolan, kan de bli värre? +60 åringen Alice är nog den största pinan, hon har verkligen inte alla getter hemma i skallen. Stack från henne idag då hon höll på att babbla om nånting för mig efter provet om en uppsats vi ska göra, orkar inte, gode sur hon kom å va på måndag! Och om jag har tur så får jag G på geografiprovet vi hade med henne idag, menmen.
Asså usch vad jag klagar p å lärare, Adam reagerar på det till och med, jag är värsta negativismen mot lärare ända sen jag började i A-jaur.
Fy på mig!

pussar

Skola

Nu har man då gjort bort matteprovet. Trodde inte jag skulle klara de men jag svara på allt så man får ju hoppas man inte kugga på de. Och imorn är det prov om planeterna, vad har man för nytta av det provet om jag får fråga?
Usch, och imorn är det tyskaläxa också, tyska och lektion med alice är nog det värsta på skolan, HATAR DET!
Håller på att bli galen!
 Men måste som plugga nu ändå, det lönar väl sig i slutet antar jag,.

pussar

Äntligen

Nu har jag fått min efterlängtade telefon en röd/svart T700. Och efterlängtad är nog bara förnamnet, har nu haft Adams telefon i ungefär et halvår för min telefon la av helt. Så nu får han tillbak sin kära tele ikväll.
Men nu fattas det bara en sak, lite låtar, ska be Adam fixa de nån kväll nu, har ju fått ett 4gb minne så de är lite låtar som ryms ju ;)

pussar

Tagga

Nu känner jag verkligen "Tagga helgen"!
Blir nog gode roligt i A-jaur ihelgen.
Men nu är det mesta planerat iaf och det leder nog till att jag, Adam, Tony, och Andreas cruisar iväg till kära "skolorten" i Arvidsjaur i Andreas nya merca, annars i "fulAudin", blir nog gode roligt hoppas jag!
Träffa Miriam m.fl. men får se, kanske inte hittar nån chaufför å måsta sova hos vår käre Joohan med lypsylet!!!

pussar!

"crasch"

Ja vad kan man säga, det har som varit en händelserik kväll ikväll.
Allting började väl som en vanlig kväll då jag var ute och åkte med Kalle och lite mer folk när jag sen får veta att lillebror har blivit sjuk, jag får ju panik som vanligt för inte vill jag bli sjuk!
Så jag ringer Adam och folket som var i ske-å, om han kunde komma förbi och hämta mig, men såklart så händer det ju att den bilen Adam åker i körde av vägen en mil utanför Norsjö. Oj oj, jag och pappa (dagens hjältar) kommer dit och drar upp dem, jag och Gabban gatt ju ställa oss i snödrivan och putta på. Vi fick upp bilen tillslut med ett par försök och med en Fantapaus. Det var verkligen det bästa tillfället att köra av vägen på, mitt bakom en kurva.
Hoppas att det är första och sista gången Tony behöver köra av vägen, han som nyss har fått körkortet.

Ja

Ja jag kan väl åka med dig nästa gång då Dennis :)

Trevlig kväll igår med allt folk i Norsjö.
Men som vissa vet så vart jag lite rädd igår för en person, Kalle och Jens vet vem jag menar ;)
Lite pinsamt!

Och så drömde man världens dröm inatt, läskigt värre, trodde att den var sann då jag vakna.. Och det handlade om den person som betyder mest för mig dessutom!
Älskar dig Adam

Norsjö

Nu sitter man i kära Norsjö hos sin far med familj. Längesen man var här, tror det var (tro det eller ej) i början av december eller november jag var här sist. Skamligt av mig, besöker inte sin egen familj på så länge.

Bussresan gick väl bra, trött på att åka buss nu då man pendlar till A-jaur varje dag. Men som tur var hade man Rasmus brevid sig med sitt glada leende.
Och så har man såklart inga pengar på telefon än, men snart kommer ny telefon jag har beställt, längtar, då blire gratis sms å rubbet, längtar!



(Onödigt vetande = lillasyster håll å va långhårig)

Såja

Nu har man skaffat en blogg, onödigt eller vad? Aja, roligt att pröva på då alla andra har skaffat en.
Men det betyder bara en sak, jag har fallit för grupptrycket, inte det vanligaste för min del men den här gången föll jag.

Snart är det träning, längtar, det är meningen med mitt liv, att få spela innebandy med de kära Malåborna.

RSS 2.0