Rix Fm

Gårkvällen spenderades nere i Södra hamn på Rix Fm Festivalen. Det blev att se H.E.A.T, Martin Stenmark, Janet, Kim, Agnes, Basic Element.
Trevlig kväll, ont i benen, och Gabban å jag har bestämt att de blir nog en tripp på stan innan kvällen :)

Skoor

Nu ska ni få veta att jag Hittade världens snyggaste skor inne i Luleå idag på scorett. Inget slår skorna som jag vill ha därifrån!

Shopping å gratulationer

Ännu mer grejer inhandlade. Ett par leggings, jeansleggings, t-shirt, väska. Kan kommas att användas det med ihelgen.
Adam kommer då imorgon å Gäbzigäbzi kommer också in till Luleå. Och en träff med Sofie kan kommas att hända. Och ett armband som jag glömde köpa kanske kommer till mig i samma veva.
Och som en sista sak. Grattis Sebastian på 20 års dagen. :)

Sol å grillning

Solen steker och den nya bikinin används. Ikväll blir det då glass och grillning för fullt.
Och om inte ikväll blir det att imorgon fara på Storheden och köpa mig ett refillkort så jag kan börja vara social igen. Det är efterlängtat!

IKEA

Hela dagen har bestått av IKEA i Haparanda. 100 meter ifrån Finland. Benen och huvudet värker. Småsaker har inhandlats. Och nu väntar bara sängen och en sväng på internet så jag vet vad jag ska leta efter då de blir en sväng på stan innan helgen :)

Köpt

En ny bikini är skaffad på rea. Och nu matchar överdelen och underdelen fakiskt för en gångs skull. Så det blir nog att inviga den här i Luleå så fort det blir sol igen :)

Saknad

Sol kom fram?
Idag blir det grillat och en god bok med lite snacks till det. En skön dag förutom vädret. En person är då saknad på denna camping, han heter Adam men kommer snart som tur är. Lite tjatigt men han saknas här.
Kan ju berätta att jag skaffa mig nå Luleåpolare som faktiskt inte är norskar!!!

Vill till stan igen. Har spana in en ny väska och leggings. Vill ha nå mer att ha på överkroppen också men allt är typ slusålt i min storlek.. Har då Köpt ett plagg iaf redan jag ska ha nästa helg :)

Luleå

Semestern som kan också kallas kaos med lite plus i sidan av att nu slipper man utedass och duscha i sjön...

Sitter då i Luleå nu och gör alsolut ingenting. Varför finns det ingen man känner här på campingen?. Finns inget vettigt att göra. Nu vill jag bara att jag får min dag på stan och att Luleåkalaset ska komma, för sen efter det blir det av hemåt. Och Adam kommer såklart och sover med mig i förtältet över LK-helgen, längtar..

Ruskan

Regn, sol, regnbågar, fiske, bad, läsning, fika, utedass. En semester som heter duga just utanför den lilla byn Rusksele. Saknar då min Adam ganska smått mycket. Kommer inte träffa han förrän det är LK, å de är typ ganska länge kvar eller vad??

Semester

Nu bär det av på semester och ä rnog inte tillbaka förrän det är lulekalaset. Puss på er och jag finns att ringa till. Inga pengar tyvärr..

Pictures

Lite bilder från helgen :)

              

MvM helgen

Nu är fredagen och lördagen avklarad med ös för all i världen. Fredagen blev grillning mm. i ett partytält med regn och presenningar och jag hoppas att det blev en great birthday för Ann. :) God mat, trevligt folk hela helgen. Med inslag av nakenheter, guldskor, dans, utslagna tänder och området.
Trots att allt inte blev som vi ville så blev det en gode lyckad helg. :)  Discotält måste ändå komma till området igen nästa år. De vuxna säger att de över 18 inte är intresserade av det men de har dom då fel så de bara smäll om det. Min åsikt bara...

Och ska bara lägga in att snart far jag på semester. Antingen imorrn eller tisdag är det planerat fick jag veta idag. Men ring till mig då jag är borta, det uppskattas. :)

MvM fredagen

Ikväll = gå ut. Nu vill jag bara att temperaturen håller sig sådär ungefär på 18 grader som den gjort nu ett tag, då är jag nöjd. Det minsta jag vill är att de ska va kallt, jag har ju planera att ha kläderna och skorna ikväll ju! Och Ann fyller år idag, hoppas på en toppenkväll för henne! :) Om MvM bara kunde va som alla andra år varit?..

Dagens bravader

Idag blev det ut en stund på barnens dag. Disa fick sig ett ballongsvärd och de fick rida 20 meter. Men jag kan då säga att hon som sjöng och uppträdde var inte den bästa på sjunga!..

Och jag upptäckte idag att min favoritkofta hade röd färg av nåt slag på sig och det gick inte att tvätta bort så den hamna i sopkorgen. Mamma var då snäll och gav mig en ny svart/vit randig kofta från nystedts idag. Efter de vart de bara att fara hem och ta mig nåt litet och fara till Ann och färga håret, och Adam blev klippt. Det blev då ljusare och finare. Tacksamheten går rakt till Ann! :)

Sovdags

Sängen väntar nu och den är efterlängtad.
Jag komme hem från Adam kring halv elva ikväll. Då gick jag och kolla på tempen och de var bara 6 grader ute. Även om det inte är sol så kan väl värmen hålla i sig någorlunda? En ny istid börjar väl snart.. man börjar ju fundera.

Tisdag

Nu är mammas hår färgat än en gång av mig, ljusare och bättre den här gången blev det. Och inget vettigt har jag gjort idag, det enda jag gjort är att virka en massa som en gammal tant, jag och Disa.

Nån som vill ha tråkigt med mig?

Regn

Regnet öser och finns inget på tv, bara My super sweet 16, och det ät inget toppenprogram heller. Ikväll får jag mina glasögon och det är jag glad för, har börjat på att virka idag. Vet inte vad jag gör men nåt blire tillslut.
Om bara solen kunde va här nu också, nu har vi ju varit bortskämda med solbrännor mm. men ändå, trevligare med sol. Och jag kan snart inte hålla mig från det jag köpt i Umeå, provar grejerna hela tiden. Längesen jag köpte grejer eller vad??

Gjort

Väckaren ringde precis 7.30 imorse så jag snoozade en stund sen blev det att ta upp telefonen och ringa ett samtal. Inte det lättaste precis att få komma fram så det blev att he telefonen på försök igen i en halvtimme innan det gick vägen. Så nu är det äntligen bokat tid och blir att komma förbi där klockan 10. Ingen oro längre.

Glasögonen får jag då tillbaks ikväll, dom är efterlängtade. Det var lite jobbigt att se film igår utan dom..

Upp nu eller om en halvtimme är frågan.

Grattis

Robert blir ju gammal idag, grattis på han till 18 år på denna jord!

Kom du ihåg gårdagen bobban? :)

En dag i Umeå

Gårdagen spenderades då i Umeå från 20 över 12 till 5-6 i morse. Dagen började med att fara på stan och göra bort det, Bianca brände då sina pengar fort å hårt. Fötterna värkte efter de få timmarna vi var där. Sen bar det av till Tommy för att fixa till sig och såklart blev det att ta på sig NYskorna jag och Leonice köpte, som Bianca också lånade. Resan fortsatte till Lola med skålning, prat och langning. Åt gjorde vi på en båt med prat och mat och ännu mer langning och några lögner. Klockan var över ett innan vi kom oss iväg mot Ske-å för å väck upp Robert och träffa Jonas. Men påvägen dit blev det en pisspaus och telefonen tappades där i höggräset. Och först vid 5 halv 6 kom vi hem och jag fick lägga mig i sängen, benen var slut och jag hade vare uppe i över ett dygn och det kändes.
En tidig kväll blir det förhoppningsvis nu för imorrn blire upp tidigt och vara redo för att ringa och vänta och ringa osv..

Det som köptes igår och som gärna hade fått bli lite mer om jag haft mer pengar.

     

Kommer säkerligen att användas till helgen!

Nagelfixar'n

En sista grej innan sängen väntar, att fixa naglarna tills imorrn. Har gjort redan en halv fransk manikyr men ska smycka ut högra handen också, har bara hunnit med den vänstra. Sen är de gocke och sängen väntar och jag dras allt mer och mer till den!

Slingning

Ärenden har fare hit och dit hela dagen. Och nu är då lönepappret inlämnat så småningom kommer det att ramla in några tusen på kontot. Och nu är det bara en dag kvar innan det bär av till Umeå. Och det verkar som det kommer att komma in nån slant i min lilla kollekt av mamma innan jag far.

(Om mamma ser förgräslig ut i håret så blame it on me. Gjorde de bästa jag kunde men hon fick en slinga som inte ser bra ut alls, som jag missade totalt)

Nu händer det

I morgon händer det. Då ska jag göra det jag nu suttit och skjutit på och glömt bort eftersom.
Jag ska lämna in lönepappret så jag får in nå pengar! Och jag ska besöka lilla sjukstugan vi har i Malå! Det börjar vara dags har jag märkt, och det nu.

En stund i det blå

Latheten är nog det enda som jag har åstadkommit idag. En madrass på gräsmattan med en Denise på och en bra bok, det är en del av livets stunder i det trista.

Och jag vill till Luleå snart! Och det ryktas om här hemma att vi kanske inte får plats...


En god natts sömn?

Natten har bara varit full av oroligheter. Vaknade vid 8 av nåns väckare och kände att drömmen var inte nå vidare trevlig och sen kom en massa oroligheter som poppa upp i skallen. Orolig ledde till ångest. Vad är felet medmig? I have serious problems...?


Jobb, pengar

Skotta jord, gå med skottkärra, slita tuvor.. Ingen favoritsyssla för mig precis, och det måste göras så vi får det plant och kan bygga lillhuset som ska stå backi buskarna, och så jag får med mig pengar till helgen i Umeå. Om jag bara var immun mot alla kryp och så ingen ens var omkring mig, och om det bara var lite svalare så skulle det vara så mycket lättare!

Och vad handlar alla colombianare om?? Jag och mamma satt i solviken och så kom alla colomb. Sen går det bara en liten stund då den äldste av killarna kolla och halvvinka åt mig men jag uppfatta det då aldrig, utan de va mamma som sa de. Sen kolla han jättemycket och sen då ska dom fara hem och han börja le mot mig och vinka, och det var en typ flirtvinkning, ingen vanlig. Och de är typ han som har fru å barn i hemlandet. Nu blir jag rädd!

Vill ha ADAM som kan ge mig en stor KRAM just NU!



(Ann's bild)

RSS 2.0