Joo..

Härlig VM-helg med sina bravader.
Johan var som en liten ängel.
Vill mysa med min Adam.

Träningsvärk

Nu håller då träningsvärken på att gå över lite som tur är. Var på gympan för första gången på 4 veckor i tisdags och då vart det ett hårt träningspass, en massa utfall och upphopp och det har kännts ordentligt i veckan, har knappt kunnat sätta mig ner. Men hoppas det har gått över ännu mer imorn ;) 

Grattis

Idag fyller min kära mamma år, hela 36år den "gammtanten". Det är inte alla som har sån ung mor men det har då iallafall jag och det gillas :)
Imorgon blir det att se skotertävlingen, som tur jag har så har jag fått en fribiljett in dit så det blir inget slösa pengar där inne och det gillas :)

Nej!

Ikväll blir det en stor kram av Adamski (och troligen av Tony med) efter en sväng med Greys anatomy som jag bara inte kan missa!
Idag har jag fått veta att jag har 2-3 prov nästa vecka och massa v.15. Och vi går bara 3 dagar v.15 och det är prov varenda dag, roligt? Nej!

En desperat hemmafru

Nu är man hemma själv igen med ansvaret av hundarna medans alla andra har smita iväg på 40års kalas i Lycksele. Ville ju dit jag med men då man kommer hem sent får man ta smällen.
Ikväll är det Desperate Housewives, blir som vanligt en kväll framför tv:n i källarn med ett glas varmoboy och kanske et besök av en sötis? :) Hoppas då det  för jag behöver en kram.

Inte länge kvar innan påsklov, stan då kanske och investera lite grejs? :)

Hjärta

Jag gillar min Adam!

Haparanda

Helgen kommer med stora steg, snart är det VM för andra året i rad i vår lilla kommun!
Och det blir troligen en långhelg för min del, är ledig på fredagar som vanligt men kommer att va ledig på torsdag också. Bara för att man är så bra så alla de som pendlar inte behöver fara iväg till Haparanda som alla andra måste göra :)

Imorgon så har jag prov, nån typ av nationella i tyska typ, fattar de inte riktigt men har då första delen av tre imorgon... Och det går inte att träna till heller för det är en läsdel så man sitter och gruvar sig för jag hopas vekligen att jag klarar det!?

:)

Jag har då tydligen blivit en bebis nu på sista tiden enligt Tony som har blive lite kramgo nu på det senaste? :)

?

Är det möjligt att man kan hata sin egen familj?

Så arg

Åter igen kan man inte följa någonstans, lillebror har vare och stule mina pjäxor igen så jag kan då inte ens fara och åka nåt åk i backen,  han har tage mina grejer! Jag blir så arg, kan han inte ta och köpa egna saker ist för att va och ta av alla andra??

Min älskling

Idag har jag då vare duktig och skottat på baksidan och skotta upp gungorna till älsklingsDisa. Så nu är man då slapp i armarna så det heter duga!
Danielle har då nyss komme hem, hon for då på nådastöten med nån kompis, jag som ville dit jag med! Hoppas de var roligt iaf. Adam har då komme hem nu han med från Umeå. Får se om man är med han en liten sväng ikväll??

TråkTråkTråk!!!

Godnatt

Nu är det nog sängdags, godnatt alla nära och kära. Ni är dom bästa :)

Najs eller vad?

Ikväll har det då verkligen vare en tjillkväll, jag och bästa Jonas sutte och spelat Wii hela kvällen och äte ostkrokar lite chips och han konstiga godisar han råka hitta i skafferiet hemma hos han. Dom såg ut som vanliga godisar men då man åt dom så var det nån konstig gegga inuti som smakade lite wierdo.
Och Adam är då i Umeå just nu, och inte gick de att ringa heller för då skulle man väcka alla han va hos, lite trist, har ju inte prata med han nåt alls idag, bara en liten stund igårkvälls..

Imorgon är det ju nådastöten kom jag ju på, men det blir nog inte att fara dit, kommer mig inte dit och jag vill absolut inte köra alaskan som Norén kallar den :) Det blir nog att stanna hemma och försöka hitta på nåt med mig själv. Najs eller vad?

Helg

Idag blir det långprommis på denna sköna helgdag  jag har med mamsen och Harry & Burre.
Ikväll kommer det då absolut inte att finnas nåt att göra, Adam ska iväg till Umeå med Tonyboy. Är det ingen som vill sitta och tjocka sig med en godispåse med mig ikväll? Hör av er isf :)

Go greys

Ikvälll är det då Greys anatomy. Blir skön kväll med kanske en fralla i handen och ett glas oboy.
Men ska nog dra mig från datorn tror jag, kom på att jag har tyskaläxa tills imorn. Höll att glömma bort det helt. Tror jag håller på att bli gaggig!?

VM snaart

Snart är VM i skotercross här igen, den kommer med stora steg. Nu är det bara ungefär en vecka kvar innan stapeln går av. Bli spännande vem som vinner iår, skulle ju va bäst om det vart en svensk igen som förra året :)
Men jag är då taggad som bara den, tror det kommer att bli hur roligt som helst. Men jag hade tänkt undvika att det ska bli som förra året för det vart en disaster kväll.. Men iår då smäller de!



Me and my hunnybunny. Håret står däremot gode på sne!

Sommar!

Åh vad jag längtar efter sommar. Nu är asfalten framme på vissa ställen och nu har det vare +gradigt de senaste dagarna. Det är bara att komma, sommaren är välkommen av mig. Komsikomsi sommar jag längtar efter dig!



Musik vid Malån -08


Angry!

Idag har jag då vare hurtig, ha vare ute och gått med mamma och Burre och Harry på skoterspåre så nu har man lite ont i bena men det får man tåla.

Och ikväll hade jag då tänka fara upp i backen, alla andra i familjen skulle dit upp och då hade jag tänkt följa men då får jag vet att Didrik hade tage mina pjäxor. Usch vad jag har varit arg, kan man inte få ha sina egna grejer ifred längre? Även om jag låser in mina grejer så får jag se sen att nån har vare och tagit dom ändå. Blir såå arg!

Jag

Har nu nästan inte sove nånting inatt. Jag somna ganska tidigt men sen så vaknade jag hela tiden så det blev att stanna hemma idag.. olyckligtvis ja! Nu har jag vare hemma varje tisdag i typ 4 veckor.. måste skärpa mig, måste dit nästa vecka så jag inte får utskällning. Tyskan och gympan ligger då och det är tänkt att tyskakursen ska sluta v.14 så då måste man ju kanske va där de sista gångerna,..
Är bara så jävla skolless just nu så de är inte klokt!

CSI NY

Nu ligge rman i sängen igen och har nyss ätit den sista special kladdmuffinsen a lá Denise. Snart så börjar CSI och då blir det väl att ta sig ett glas varmoboy och ta en segkaka som mamma bakat, gööde gött :)
Tyvärr får jag inget sällskap av min käraste ikväll.

Träning

Snart är det då träning, så man får röra lite på sig och få sig lite muskler och lite kondis. Great!

Träning

Snart är det då träning, så man får röra lite på sig och få sig lite muskler och lite kondis. Great!

Scared

Idag har jag då aldrig vare så åkrädd som jag var idag! Jag har vare och åkt med värstingarna i min ålder men då åker jag med Lars och det går så fort att han hann knappt med i svängarna, usch vad jag var rädd, aldrig mer för då får han en storsmäll av mig kan jag säga!

En skön dusch

Jag som hade duchat, klätt upp mig och gjort mig fin. För  vad? Ingenting alls. Det snurrar för mig just nu, verkligen och det är nog bara jag som förstår det.
Gjorde det från början för dig.

Mellodyfestyväälen

Usch och fy  , jag som inte ens hade tänkt se melodifestivalen men då jag väl råkat he på kanalen så kunde jag inte slita mig ifrån det. Och att man fick svettningar då Carolin af Ugglas nästan vann, jag fattar inte ens att hon kom i finalen. Sverige måste ju ha tappat förståndet som ens vill ringa och rösta på henne!

Wii vad roligt

Vakna bara för en timme sen nu, lite slö är man nu en helg då man bara vare på skolan 2 dagar nu i veckan hihi :)
Idag blir det då att vara barnvakt åt Didde och Teo medans de andra stack till A-jaur, även om de inte är så mycket att va barnvakt då dom sitter vid Wii hela tiden.
Ikväll blir det nog inte mycket att göra, blir att sitta hemma och tjocka mig som vanligt. Blä blä!

Fredag den 13:de

Idag är det fredag den 13:de igen, för andra gången iår. Och jag vill gratta Sofie Strömberg som fyller 17 år idag :)
Hoppas hon inte ställer till nån storfest så det händer något. Men grattisgrattis!

Idag är det då ingen skola för mig utan helg, så jag har bakat lite och så idag, kladdmuffins! Och ikväll blir det kanske en myskväll med en chipspåse eller något annat onyttigt. Har fått veta nu att jag gått ner ett halvt kilo dessutom så det kanske inte är det bästa om man tänker på hur mycket jag har vägt hittills...

Härliga helg!

Gaah

Gode jobbigt, nu har jag skrive iaf 2 sidor på uppsatsen och det har inte varit det roligaste heller. Drygt ämne, dryg kurs. Hate it!

Jag gillar min säng

Nu ligger jag här i sängen igen, jag orkad inte fara på skolan idag heller. Vill va säker på att alla i familjen är frisk innan jag far, och jag som skulle ha kunnat vara på skolan nu igår och idag men jag verkar ju fått nåt i huvet som inte stämmer riktigt.
Men nu känner att det är dags att gå upp å käka en semla eller nåt, jag har då redan vare duktig och städat rummet mitt så då behövs det en belöning :)

Deppig?

Inte har man gjort ett piss idag bara sutte framför tvn hela dagen, och det känns precis som jag inte har nåt liv. Jag blir nästan deprimerad såna här dagar. Det är sjuklingar i familjen och jag vågade mig inte ens på skolan för tänk om jag skulle ha börjat må dåligt där borta.
Jag vill bara bort och aldrig komma tillbaka förrän allt är bra igen.

Illailla

Nu ligger man här i sängen och hoppas att man inte håller på att bli sjuk. Har haft illamående svallningar och jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Som jag sa till Adam, jag är nästan mer rädd för att sjuk än att dö, hemskt men det är ganska sant faktiskt.

Backen

Gode roligt man haft de idag, drog ju upp Adam och Tony upp i backen med dem på snowboard och de har typ åkt en gång sen tidigare. Haha gott skratt fick man då och nog har man en bild på Tony då han ramlade, så gode glad han kom å bli om den bilden bara skulle råka komma upp på apberget. Hihi puss.

Stan en sväng

Jag kan sammanfatta gårdagen med att jag och mamma for till Ske-å för att fara till tandläkarn och för att sen ha en liten anledning till att shoppa lite. Hos tandis fick jag då int eden roligaste nyheten, jjag måste ha den där ståltråden i käften tills vidare, och hur länge kan inte tills vidare vara?  Aja vi for då på stan sen och tog oss en lunchare på Dallas och sen lite shopping. Det vart investerat en typ av tunika, en snyggare t-shirt som når precis under röven och så blev det en jacka tills i vår/sommar, en skinnjacka dessutom och inte lite snygg heller, en svart en. Men jag vart som gode kär i en väska där på HM och jag kan inte sluta tänka på den, mamma tvärnita och sa ifrån om väskan, jag är så arggg..

Fy mig

Jag mitt tvFreak missade ju Greys ikväll. Jag har nästan ångest och jag kom säkert att missa då de är repris oxå..

Och ikväll har det blive ännu en lite av en kittelkväll som igår, att Tony och JOnas inte kan låt abli att kittla mig, är jag så rolig att kittla? :)
Och jag fick äntligen se Madagaskar2 idag , jag har längtat länge efter de och den var inte så pjåkig men första filmen är ju som alltid bäst ändå.

Desperate Housewives

NU har äntligen Desperate börjat om igen, har längtat länge nu på att det skulle börja om igen. Såklrt är det inte lika bra som då det började men nog gåre att se fortfarande :)

Cars

Nu är man hemma efter en ganska slapp kväll med boysen och Gabban + (Jenny). Och det förekom väldigt mycket bilkörning, dessutom olaglig bilkörning både från Adams och Jennys och Andreas sida ;) haha Adam körde sin "nya" 240 som inte är en epa utan en riktig bil och Jenny va och körde utan körkort med Andreas. Så jag får väl hoppas att ingen anmäler dom bara för mitt lilla inlägg som kan vara falskt, inget vet utom jag och The guys. Hihi.

I like it

I like it, take it or leave it!


         hihi!

Adam är Tonys ögonsten

Nog är det en gode lugn vecka nu, ingen skola eller något sånt, utan bara få vara oxh ta det lugnt och kanske va lite med Adam :)
Idag kollade jag under sängen för jag fick för mig något och där under var mitt stora 1500 bitars pussel som är några år gammalt och halvbyggt så jag tog dammsugarn och börja dammsuga bort allt damm och börja lägga några bitar. Tänk den tiden man hade tid att lägga pusslet och hade tid till allt man ville. Nu har man inte den härlia tiden längre utan det är bara skola hela tiden. Det var ganska skönt att sätta sig ner och lägga lite och bara känna lugnet.
Ikväll så ska då jag , Adam och kanske Tony bränna en skiva till helgen, en med de bra och nya låtarna just nu. Det var ett tag sen man gjorde de nu sen stereon i epan gick sönder och slutsteget. Hihi bus.

RSS 2.0