...

Nu är det sån dag att jag vill bara gräva ner mig under jorden och stanna där tills jag ruttnar. Nån som vill hänga på?

Härliga sol

Stekarväder! Fram med solbrillorna och sommarkläderna!
Och snart blire tacos och fruktsallad i sinne ute i soolen!

Gårkvälln

Gårkvällen blev en sväng ute och ett tag hos Fredde. Lite seg kväll, Tony vart lite sour :) Men ändå trevlig kväll, grilla korv ett på natten, kändes bra i magen då jag gatt gå en kilometer hem efter det, haha.

Men jag saknar en viss person just nu..

Fredag

Nu är det fredag på riktigt. Och inte så värst länge innan bussen tar och lämnar hållplatsen och tar sin färd mot lilla hålan så kallad Norsjö. Och såklart så är det ingen hemma då jag kommer fram så det blir att fixa middag och allt sånt själv. Bara för de for till Ske-å. Om pappa bara hade hållit sig nån timma till så skulle ju jag med ha kunnat följa :) hihi.

Helgen är då utstakad som på en räls, I like!



Sen kväll

Ännu en sen kväll blir det. Sitter vid datorn tills jag nästan måste slita mig ifrån den, och sen sätter jag på en film istället. Har hänt nu sen i tisdags och det kom att hända ikväll också. Kanske lite för fäst vid teknologin då den väl finns här? Eller är jag rädd för att somna? .. Och varje kväll har jag tagit och sett en skräckis. Det kanske ligger något i det.. rädd för något jag själv inte vet vad det är...?

Swoosch

Stormstyrka på hög nivå här i lilla Malå! Jag som hade tänkt fara ut och motionera en stund, men icket. Jag blåser ju bort direkt jag går utanför dörren.

Träning ikväll kan ni ge er fan på! Och sverreSverker ska va med, årets nyhetssensation!




Beklagelser

Nu äre fixat, hälften kvar nu bara, längtar :)

Idag har inte mycket fixats här hemma. Jag har bara sutte hemma och deppa ihjäl mig för att det regnar. Kan inte solen komma upp igen, så där stekande sol så direkt jag går utanför dörren så blir jag brun. Måste ju sola bort leggingsranden som är så ful som de bara gå att bli. Så straffas man då jag råkar ha leggings då de är stekande sol en dag.

Nu väntar en film från sverreSverker och en skön säng i mitt stora rum!

Långhelg

Nu tar man ut långhelg. Hur skönt är inte de? Haft en lektion idag, gympa. Spelat golf, och tro  ni inte att jag är sämst på de, och de va flugor överallt.
Imorgon och på torsdag har jag inget , bara sitta hemma, så ring på nån dag så jag har nånting att göra än att bara sitta hemma :)

Dagen

Trötter är jag.
Mobilen har snart slut ström.
Kom att va iskallt på bussen.
Kom inte att va god mat till middag.
Hälsodagboken ska va klar innan imorgon.
Massa läxa att göra.
Och saker måste fixas inom vissa gränser.

Lördagkväll

Wild night. Härlig kväll med folket i lilla Malå + lite Norsjöbor.

Kanske lite blondie & lite shorty sen? Ni ser ju.

Begravningen

Nu är begravningen över.. Jobbigare har jag nog aldrig vare med om i hela mitt liv.. Tur jag hade Matilda, Vanja, Jennifer, Josefin och Andreas brevid mig under det hela.. Och den där kramen behövdes..

..<3

Kan det va du som gråter för oss nu idag då regnet öser ner.. Snart kommer ännu en sorgens stund för dig.. Saknar dig över allt annat..<3

Trött...

Ikväll har de som vare ganska händelselöst. Bara en sväng på träningen så jag blir lite fit for fight. Och så en macka och lite varmobóy. På grund av allt regn och tankarna för imorgon, så känn jag mig bara nere och slö. Orkar inte ens gå ner i källarn så de blir en sovstund i soffan inatt.
Om jag bara hade lilla Harry att mysa med då jag ska sova..

Flygtur?

Nu kan ni få höra årets värsta klant vid namn Denise. Skulle bara ner på byn , och jag hitta intemin cykel så de vart lillasysters. Hon har inga bakbromsar, så då kom jag till en väg och en bil kom, så då skulle jag bromsa, men det vart lite för hårt så jag flög rakt över styre! Klantskall kan man ju säga, det är sånt man råka göra då man var liten ju. Adam visade ju sån medkänsla och skrattade bara då jag berättade. Årets klantighet kom idag!

Little Denise house

Huset för mig själv nu hela helgen. Hör av er så gör vi nåt! Kom att kännas jobbigt imorgon så om ni vill kan ni komma å hälsa på lite här då på kvällen.
Och duktiga jag har också städat hela övervåningen så de är fint för en gångs skull :)

Min hälsodagbok börjar då arta sig. Hoppas jag inte har missuppfatta allt hur jag ska göra den nu då.. Vill få godkänt, det är det enda jag vill just nu, och få tillbak Josefine.

Hurtis

Jag har ju sprunge lindenäs ikväll, otroligt men sant. Med min träningsverk efter en timme med brännboll igår kändes idag. Och sötAdam följde med mig ut också. Ganska treligt att få ha nån där vid sidan av som jag kan prata med, känns lite tråkigt då man ska springa själv :) Och imorgon kanske det blir en joggingtur igen ;)

Till helgen

Från imorgon blir det då en hel helg med bara mig själv i vårat stora hus i lilla Malå,  medans alla andra far iväg till Skellefteå med husvagnen. Skulle gärna följt dom men jag har mina ärenden som måste göras här också. Längtar så tills i sommar då vi far till Luleå med husvagn i 2 veckor och efter det till Rusksele och va hos mostra. Längtar Längtar!!



Snart så

Känn att jag behöver ett jävligt gott skratt. Längesen det hände. Snart är det då fredag och begravning, inget jag ser fram emot direkt... Och sen gå det 2 veckor innan jag troligtvis ska på begravning igen...
Inte är livet rättvist direkt här i världen...


Kan fortfarande känna din varma kind mot min..

Hälsodagbok

Nu måste jag hålla på och göra en hälsodagbok i en hel vecka bara för att dom tycker att jag inte varit närvarande nog mycket på gympan..! Och det är hur mycket som helst innan vi är klara med allt innan skolan sluta. Fattar inte ens hur vi ska hinna allt?!..


!!!

Dom kan ju för fan ta sig själv och gå å dö dessa lärare!! Finns det inge som är bra här längre??

Helgen

Lördag och söndag har nu bestått av:

Åkt i Miriams nya bil.
Köpt Ben & Jerrys.
Åkt runt med Miriam, Ida, Frida, Tony och Adam.
"Kurragömma".
Träffa Rasmus.
Fasta mitt i skogen med 240:in.
Fara till A-jaur halv 2 på natten.
Ragga runt i A-jaur.
Synd om Johan, både för polisen och för de jag gjorde.
Kom hem ca 6 på morron.
Ingen sömn.
Upp och iväg till Adak på morron.

Snart sommar!


Miriam

Grattis till nybilen nu Miriam :) Om du vill så kan vi ju byta, du får 240:in och jag får skodan ;) hehe.

Blir nog en lugn dag idag. Hoppas att de ska bli stekande sol så jag får lite mer färg. Och kanske det blir en sväng i Miriams "nybil" då dom fått dit baslådan och sånt :)

Brunis

Kan ju gotta mig med att jag har sutte ute i solen hela dag, och blive lite brunare än tidigare. :)

Jonas!

Jonas fyller ju år idag, 18 år. Grattisgrattis storing! :)




Leker fjortis?? :)

Folktandvården

Har vare nu på enliten tripp hos tandis. Såklart hade jag så fina tänder så de går inte beskriva ;) Nu har jag då bara ett år kvar sen måste jag betala min besök, det känns inge bra. Nu börjar jag förstå att jag snart är vuxen, livet börjar gå mot det vuxna hållet.
Om jag håller mig lika bra resten av mitt liv som jag gjort hittills så kom jag att va den tjej med snyggast leende och som aldrig haft problem med det i hela Malå. ;)  Hihi känn på den folket.

Kortkort

Jag börjar som märka att inläggen mina blir bara kortare och kortare. Tror jag börjar bli lite latare och har lite att skriva om så det blir lite slafs hit och dit. Och mycket harhänt nu på denna korta tid så lust har inte funnits till att göra någonting. Försöker hålla min men jobbigt är det ändå. Tänker på allt varje dag. Snart blir det en icketänkarstund nu ett tag då jag ska träna. Då far tankarna iväg en stund i alla fall och jag får ha det lite roligt en timme med bara ögonen på bollen.
Och jag känner att du finns här ovanför mig och tittar ner på mig varje dag<3

Snart så..

Snart är det begravning. Blir nog så att jag och mamma far dit. Skulle uppskattas om jag fick en resa till Ske-å och köpa nåt att ha på mig, nåt fint för Josefins skull. Men hinner nog inte dit så det blir nog något från garderoben hemma.. Kanske jag börjar förstå litegrann efter det, inget sitter på plats i mitt huvud just nu. Om jag ändå kunde få lite ordning , just nu är allt en enda röra i lilla jag...



Kärlek till greys

En liten myskväll med mig själv och goda mackor med oboy och glass med krossad choklad som "efterrätt". Nog kan en kväll bli bättre än så men inget går upp emot ett greys avsnitt.
Både cancer och bilolyckor var med ikväll.. Nog kändes det i mitt lilla hjärta..<3

Synd om mig

Tråkig dag med hål hit och dit och tre lektioner. Jag har som bara känt mig ledsen idag, fick en näsning av en person och nu känner jag mig bara ledsen, plus att det råkar vara "fel vecka" så det är bara att hålla huvudet uppe..

Matte

Matte nationella är äntligen gjort. Det är nog det värsta prov jag vare med om. Fatta ingenting och satt bara där som ett fån tills jag tillslut lämna in det med inte så värst många svar precis... Så nu är all matte klar. Ingen mer mattelektion kommer att förekomma i mitt liv nu framöver.

Prov

Nu är matteprovet bortgjort. Vet ju aldrig hur det går, då jag inte tränat nåt på det. Geografiprovet får jag nog troligtvis tillbak också idag. Känns inge bra, men jag ser ju...

VI

Jag och Jonas har roligast :)

<3

VIla i frid nu Lis-Marie, och ha det bra nu efter du har kämpat så länge mot cancern och allt annat som hänt på sistone. Vi tänker på dig <3

Grattis

Jamen jag ska väl passa på att gratta 18 åringarna idag, Matilda och Liza! :)


NP

Nu har jag äntligen gjort bort nationella i engelska! Sen är det bara matten kvar. Great?

:)

Woho, träning ikväll, en lugn en men ändå :) de va längesen nu, en och en halv vecka sen, men nu ska jag bli frisk så jag kan komma tillbak på banan igen 
                             

!

Åh, blir ju crazy på allt här. Hatar Arvidsjaur!


Step up

Barababa...

Ett bra filmval till er som gillar då de svänger så se, Step Up 2 The Streets. Tror jag själv ska bli en streetdancer bara för de är så coolt att kolla på^^


Burp

Magen full upp till bredden.
Åt lunch en timme före jag for till Peder och åt smörgåstårta och marängtårta (som dessutom fyller seventeen imorrn), och sen kom jag hem vid middagstid och får mig grillat. En härlig "sommardag". Med +16 grader.

Valborgsmässoafton

Inte den roligaste valborgen man varit på precis. Jag och Adam för till majbrasan en stund sen for vi bara hem och satt vid tvn. Inget roligt alls. + att man är sjuk som ett as. Det här är nog den värsta förkylning jag haft!

Make me happy, someone?

RSS 2.0