I don't feel so good

Jag mår inge bra alls. Jag har ont i ryggen och i nacken. Jag har ont i huvudet pga att något i nacken gör så jag får huvudvärk. Och det gör så ont inuti mig att jag vill bara skrika så jag spricker. Jag vill bara vara en liten flicka igen, så jag kunde bara krypa upp i mammas famn och bara vara...

Did not make my day

10 körlektioner är nu förbrukade. Och jag var även kingen på det vi gjorde idag, imponerad blev han.

Imorse så hände det då en urknäpp sak. Vi var 4 st på bussen och jag somna som direkt, och hårt också. Sen så vaknar jag och vet absolut inte vars jag är, då visar det sig att bussen är uppe på busstation och håller på att lasta in en massa saker för att fara iväg på nästa "uppdrag". Jag får panik och springer ut ur bussen men fortfarande förvirrad om vars jag är och vet inte vad klockan är heller. Och sinne fick jag också för ingen hade väckt mig. Den morgonen förstörde min dag för mitt humör var i botten redan pga huvudvärken och annat, och så händer det där och jag måste gå mer än en kilometer som även försörde min stackars fot. Tycker synd om mig själv nu bara...

Onsdag

En timme till sen börjar lektionerna. Jag har haft så ont i huvudet nu i 2 dagar, så jag har inte kunnat sova om nätterna. Idag var det även tänkt att jag skulle ha kölektion på morgonen, men fick inte köra för läraren tyckte jag såg för sliten ut.
Nu vill jag bara hem, någon som kör idag?

Home again

Hemma igen. Nu väntar då en massa avsnitt av tvprogram som jag missat under veckan. Jag håller nu på att packa ur väskan och rummet ser ut som ett bombnedslag. Disa ligger och kan inte släppa mig för en sekund.

Förlåt pappa.

Varför har alla gått emot mig. Nu ligger jag verkligen i botten och vet inte vad jag ska ta mig till...

Malta

Sitter nu har vid en dator pa Malta. Imorgon blir det att fara hem igen. Jag har verkligen haft mina stunder da jag vill hem men nu vill jag bara stanna har hur lange som helst. Maja och Miriam knows why ;) haha och Maja vill som stanna lite till tror jag ocksa. hihi. Nu blire lunch! Ciao

Malta

Från och med imorgon mitt på dagen är jag inte tillgänglig längre. Då går jag på planet mot Malta så min telefon är då avstängd. Och det är förbjudet att skriva eller ringa till mig. Blir inte billigt för mig. Så om ni är snäll med mig så ta inte i kontakt med mig förrns måndag den 23 nov, då ha jag komme hem :)
Trevlig resa då Denise, försök bli lite brun bara!

Last night

Sista kvällen före avfärd. Jag känner verkligen inte taggen för det här. Det känns inte som vi ens ska fara iväg utomlands, helt obegripligt. Men passet är ju klart och sjukförsäkringen, kläder ska tvättas och smink/toalettartiklar ska med, skor ska väljas, pengar är fixade, handduk och laddare till telefon och kameran ska med. Ja usch va ångesten sitt i om vad jag ska ha med mig till utlandet! Ojojojoj....

Kom även på att de är fredag den 13 idag. Läskigt, ta det lugnt alla som är ute ikväll!

Fever

Ingen sömn har jag fått inatt på grund av sprutan. Hade ont i armen hela natten och jag låg å svettades ena stunde å frös andra. Då jag kom på skolan så håller jag på att somna vid frukosten så AdamLu tog och kände i pannan, det enda han sa att jag var mer än tillräckligt varm. Så jag har vare på skolan hela dagen med feber och ont i huvudet och i armen. Körlektionerna gatt bli inställda på grund av det. Menmen, hoppas det snart går över...Malta på lördag då!

Svinsprutan idag

Jamen att de nu IDAG blir att fara till sjukan här i Arvidsjaur och ta sprutan. Jag längtar verkligen inte, jag hade gärna istället haft körlektionen som skulle vara den tiden som jag gatt fara och ställa in. Usch vad jag gruvar mig. Jag hatar sprutor, det är inte det mysigaste som finns, och jag kom säkert att dö av vaccinet. Börjar ju snart grina. Och jag far på Malta nu på lördag och mamma vill verkligen att jag ska ta sprutan innan jag far så jag inte blir jättesjuk där borta. Men jag kom säkert att få bieffekterna där borta och...jaa... Håll tummarna bara för att jag inte dör av sprutan!

New stuff

Stan är bortgjord för den här gången. En stickad svart tröja, lila tajt tröja, turkost linne, stickad mössa, leggings, mascara, diadem och ett par fodrade svarta stövlar kom hem till mig. Gode skönt att få hem lite kläder. Behövdes verkligen. Så snart sängen och sen blir de upp tidigt och ställa sig i duschen och ta på sig lite av det nya. :)

Schtaaan

Stan imorgon! Jag längtar som bara den. Vet redan vad jag ska köpa för nya skor, så får bara hoppas på att dom finns i miin storlek då jag kommer. Kläder ska också inhandlas, särskilt tröjor i massor. Bara hålla tummarna på att de finns allt de jag har tänkt ha. Tagga stan bah lixom typ...

Helg

Gårdagen spenderades i Norsjö på dagen med tårta och lite presenter, men man är då som lite rikare nu iallafall efter den här helgen :)
Kvällen var tänkt att fara på hotellet, men det slutade att jag fick skjuts till Arvids, så det var fest där och fick va på första och sista Toxic. Träffa alla goingar där inne :) Men vakterna kom även och tog mig för de va nån som trodde att jag inte var 18 än, men då de fick se leget så bad personen om ursäkt. Trevlig kväll iallafall med Tomas och Conan, och alla andra. 
Men nu är då helgen över, så tv-kväll med lite faser inblandade blir som skönt.


Happy as hell

OMG, är ett (förkortat) ord som beskriver min present jag fick av min far. Jag fick 3 paket, först öppnar jag ett och i det är det ett halsband där det är flera ordspråk som hängen, så man kan välja vilket man vill ha. På ett av dem står det allt är möjligt - endast du sätter gränserna. De andra ordspråken får ni nog se runt halsen på mig nån dag.
Sedan öppna jag andra paketet och i den var det en skiva med samlade låtar från mitt födelseår 1991, lite roligt faktiskt. Sen tredje paketet, de riktigt spännande paketet. då jag öppnat kartongen så låg det ett kuvert där inne, jag öpnnade kuvertet och i den så låg de en gode bunt med pengar. Och det var inte lite pengar heller, utan de var 13½ tusen spänn! Inte dåligt asså. Jag som aldrig någonsin har fått nåt av pappa förr, och så helt plötsligt får jag det här, jag är helt i chock! Oj oj oj.. :)

              

                                                   Jag är glaaad!


Norsjö ikväll då

Jaamen Norsjö ikväll då. Fick skjuts hem idag tidigare, så skönt säger jag bara! Nu har jag fått åka hem tidigare 2 dagar i rad. Packning nu kanske? Och försöka prova gå så jag kan ta och ens gå ikväll då d eblir en kväll med Frida. Har sträckt mig eller nåt i ljumsken? Det gör då ont nå hädiskt...

Körkortet till käre adam

2 timmar kvar, sedan blir det att göra sig iordning och skicka ett sms till AdamLuns (som tog körkortet idag), så då får han komma och hämta mig. Då blir off to go till öppet hus på skolan. Vi ska stå där då och representera samhälls och försöka få folket att välja det som gymnasielinje. Tröjor med texten samhälls har vi fått också som vi ska ha på oss ikväll (fast jag glömde den på skolan).
Sen kommer en jag inte träffat på hur länge som helst till skolan ikväll. Kalle kommer ju, längtar, blir roligt ju :)


Försovning

Jag har aldrig haft en så stressad morgon förr. Jag hade bestämt mig att inte försova mig igen som igår, men såklart så försov jag mig ändå. Jag vakna 20 i 7 och bussen går kvart i. Så det blev att ta det jag hade på sänggaveln och hann precis dra på mig på parfym sen blev det att springa till bussen. Så jag sitter med vad som låter som en 50årig rökhosta. Min hals mådde inte bra av att springa i det kalla. Och kroppen mår inge bra heller, halkade typ efter varje steg jag tog då de blev att springa.
Nu blire lektion igen!

Pink pink

Dagen igår var inte helt fel. De sjöng för mig i entrén på skolan (lite skämmigt), och tack för alla som grattat mig.
Då jag kom hem blev det då varma mackor till middag?. och sen blev det tårta för en hel armé. Och jag förstod då iallafall varför mamma lurade mig på morgon, för jag fick nämligen ett paket då jag kom hem, och i den var det den allra sötaste och gulligaste och minsta och rosa dator. I LOVE IT. Det är nog den bästa present ändå som jag nånsin fått, och den kommer att användas flitigt :) Riktigt mys, är helt till mig fortfarande sen igår, oh :)!



Lill rosa finingen


18 år

Nu händer det! Det är min 18-års dag idag! De ni! Nu har lilla jag blive ett steg äldre och det gillas.
Igår så frågade mamma mig om jag ville ha nå paket innan jag for på skolan, och jag tacka såklart JA. Men då jag öppna dom imorse så var det 5 paket med tuggummin i, kan en förälder vara mer dryg? Så nu sitter jag bara och längtar tills jag kommer hem och få äta nå gófika och äntligen öppna paket med nå lite bättre innehåll än tuggummin :) Mums!

RSS 2.0