Gårdagens filmkväll

Såg paranormal activity med Sebbe och Kenny igår. Den läskigaste filmen jag varit med om någonsin. SE DEN! Jag trodde den skulle va dålig för den va filmad med en vanlig filmkamera. Men det var ju det som gjorde att filmen blev så bra, att man trodde allt hände på riktigt. Så äcklig film säger jag bara, men se den. Va beredd bar apå att de kanske blir en sömnlös natt! :) hihi

Tonight is gonna be a good night

Kan man he plåster på tungan? Bet mig så jäkulst hårt nyss att tårarna börjar komma...

Men kvällen är då på ingång, jag sitter och väntar bara på att få i mig nå middag snart så det kan bära av först mot Simon och sen iväg till Gääbs. Måste nu bara ta och sy ihop min klänning som har spruckit i sömmen. Jag hade tänkt ta en vit klänning men den skulle måstas sys om en massa och det kände varken jag eller mamma sig manad till, så det blir ett svart fodral till ikväll. Men ska ofc ha den snygga prydnaden på huvudet, annars går det ju inte! Can't wait :)

Och sötMalin kommer kanske ikväll, hur kul som helst ju! Jig'n dau sweetie!

Härliga fredag

Idag har jag då blive bjuden på lunch på dungers av Sebbe och Kenny, en kycklingsallad. Och jag åt mer än vad dom gjorde, hör på den!! :) Var sedan förbi på burvalls och köpte leksaker, eller en tiara för morgondagen. Vet ju som vad jag ska va nu, så ni får se sen hur det blir, kanske lägger man ut en liten bild på mästerverket sen.
Men nu har då Disa och Dorina fått bli utspökade till monster och spöke, med vårtor på näsorna och sår i ansiktena. Som småläskigt ändå :)
Och jag ska börja göra mig klar för snart blire off to go till Sebbe och se filmen paranormal activity med han och Kenny. Har som hört att den är superläskig av arjeplogarn, så jag får se om den är lika läskig som han sa. Blir att ha en kudde i handen för säkerhetsskull tror jag, annars stannar nog hjärtat mitt om de händ nåt!

Längtar tills imorrn!

*

Kände för en liten bild idag.


Nu kan jag sjuka ner mig på malta

Äntligen träning ikväll, det känns så bra att få röra på sig nu på lovet också.
Idag kom då mitt sjukförsäkringskort för Maltaresan, så nu är det klart. Det är väl bara pengarna man ska få ihop nu till växlingen och försöka klura ut hur man ska kunna packa så jag håller mig inom 15 kilo. Kommer verkligen inte att gå. 2 veckor kvar nu folket, längtar!
Affärerna har öppet till åtta ikväll, kanske blir en peekaboo på byn innan bandyn. :)

hihi

Sitter hos Simon och kollra medans alla killar sitter vid datan. De sitter vid facebook och bråkar om mig. Att Picco och Simon ska macka mig. Killar, killar...de säger jag bara. Haha.

Joo men nu blire å kvammenå snart

Nu blir det att göra mig nå mat, håller rent på att kvammenå av hunger. Jag hade tänkt fara en sväng till Skeå idag men de vart inte, men blir att kolla upp om det går imorgon. Så jag får mig nå kläder, har ju knappt nå kläder längre!
Jag och mamma köpte då hårfärg igår, så det blir färgning nu snart inom en snar framtid, inte så vackert med en mörk rand längst in. Blir great! Får bli lite fräsch igen :)

Fylla på telefon idag då!

It went lost

Nu försvann min chans till att få komma bort en stund. Jag hade tänkt iväg till Norsjö och va med Frida, men såklart så är alla jätteförkylda i Norsjö så då kom jag bara å bli sjuk igen, hade som inte tänkt de. Srry Frida, men kommer nästa vecka iaf!...
Nu blir det bara att försöka hitta på något ikväll, Sofie for hem imorse. Verkligen längesen vi pratade, allt mellan himmel och jord kom fram igårkväll. 

Vill även till Skellefte nu i veckan och shoppa! Någon som vill följa med nån dag?

Happy birthday!

Lillasyster blir då 16 år idag, en liten gammjänta. Hon fick även som en snyggskoterhjälm och ett par glasögon till den. Och jag har då måsta vara slaven till henne idag och måsta bakat en massa gósaker. Längta verkligen tills det blir att få äta dajmmuffinsen.. mmmm..!

Fast mina vart lite större och frostingen är över hela ytan, och både i rosa och blåa färger med strössel på. Mums!



Det är även en speciell dag idag. Och den får delas med Danielle. Att det är idag ett halvår sedan Josefin Persson dog. Världens bästa människa som fanns for ifrån oss då. Och den saknaden kommer aldrig någonsin att försvinna från mitt och våra hjärtan. Miss you and love you gumsilumsan min!<3...


Creepie

Jag såg då GI Joe igårkväll, en duglig film! Såg även en superläskig spindelfilm hos Jonas och jag tror aldrig det har krypit så mycket längs ryggraden förr, goode rysningar av att se dom där äckliga spindlarna.
Tror även jag gick upp 5 kilo igår efter min middag och efterrätter och allt.

Nu blir det att höra av sig Sofie, som är i Malå i veckan! :)

Tonybaloni

Nu känner jag bara att dagen går alldeles för långsamt... Kan berätta att jag vaknade faktiskt 8 i morse och var inte ens trött. Onödigt vetande men.
Igår var jag då med Tonybaloni och Simon, asså tjejproblem säger jag bara! Erik kom även förbi hos Tony en stund, (det var jätteskämmigt) jag trodde först att det var Norén som kom in genom dörren men sen började jag tänka lite och sen så var det ju Erik och inte Andreas. Dom va som smålik varann igår , eller läskigt lik varann kanske jag ska säga istället!

Blir även kanske en sväng förbi hos förfestarna Erik och Tony ikväll, och att va med Joonas. I like! And Tomas like it too!

Piller piller

Pysslat och pillrat på har jag nu gjort nästan hela dagen. Jag och mamma har varit på Cattis och pysslat på med bakelser brevid oss. Mamma har nu gjort ett kort till Danielle som fyll år nu på måndag. Och jag har gjort ett kort till pappa som fyller 40 nu snart. Gode fint blev det! Kanske det blir om jag hinner, att slänga in en bild på det innan det skeppas iväg till Norsjö.
Snart blir det ut en sväng och bara ta det lugnt, känns bra!


Vissa säger skolkare

Gissa vem som missa bussen? Jo, jag! Jag hade fått sms och de hade ringt och väckaren hade legat på med sitt tutande men inte vaknade jag av de inte. Nu blir det bara att vänta ut mamma och sen fara iväg på ärenden på byn, va och kolla om de finns nåt intressant.Det var även tänkt att vi skulle till stan idag men Lars börja såklart och sura så då sket det sig. Hoppas Sebbe far imorn, så kanske det blir att följa med han en sväng på stan, det var visst dags för nya kläder i garderoben för hans del. :)

Jag fyller även år snart, och har absolut ingen aning vad jag vill ha...

Prov

Prov i lokalhistoria har jag nu måsta gå genom. Och inte gick de bra heller. Jag fick provet, satte mig ner, sen kom frågetecknet över mig och det fortsatte sitta där tills jag var klar. Hoppas på ett G iaf, hoppas!...
Nu blir det konsum nästa och köpa mig en frukt innan jag dör i svält.

Tisdag?

Nu sitter jag framför datorn igen efter en stund med Ugly Betty och Desperate Housewives. Läxa ska börja göras nu, har prov i lokalhistoria imorgon och jag kan nästan inget alls, bådar inte gott för min del. Men det ska fixas.
Hade då min 6e körlektion idag, och det gick bra ända tills jag fick motorstopp för första gången, och det hände även 3 gånger. Jag var inte på topp med mina nerver idag.
Så prov imorgon, sova just nu. Godnatt...

Burned

Min dag började väldigt bra! Jag vakna upp tjugofem i sju och bussen går kvart i sju, så det blev bråttom med att tvärsminka sig och fixa håret. Men med min tur så råka jag stöta till en het plattång och såklart så har jag ganska bra reflexer och räddar den då den är påväg ner mot golvet. Så idag går jag runt med ett finger som är bortdomnat och har brännblåsor på sig. Plus att jag har nästan sträckt mig i låret och mitt vänstra ben är lite blått på vissa ställen efter att en viss Benny Oskarsson varit framme igår på träningen. Haha.

Väntar bara på att klockan ska bli kvart över två, då blir det informationsmöte om Maltaresan!

Ångest

Till helgen kanske det blir en tripp till Ske-å för lite shopping. Jag har som sagt ingen vinterjacka alls att tillgå med. Hjälp, hjälp, hjälp. Vet inte alls vad jag ska köpa för någon alls. Värsta ångesten på hög nivå!

Proud

Gissa vem som sov nästan 12 timmar inatt!? Jo, jag och det var de skönaste jag varit med om på länge.
Jag var juh som sagt och jobbade igår uppe i ishallen med Marie i fem timmar. Skönt var det att bara sitta där uppe framför tvn och njuta av Olas röst och bara prata om allt möjligt. Och folk kom och gick och stannade. Godis konsumerades friskt tillsammans med en cola. Det var första gången faktiskt det var så mycket fok som kom och att de var roligt. Men jag somna inte förrän kring tre inatt och vakna vid två idag, så nästan tolv timmar har jag sovit och det är jag stolt över, för det var verkligen längesen sist!

Jag ska agera frisör nu också, färga mammas hår mer blond!

Thanks

Ett stort TACK till Ann som var så söt och gullig idag och fixade till bloggen så den blev goode finare än tidigare!! Pöss å kram på dig! :) haha

Lördag

Ett par sömnlösa timmar blev det inatt. Somnade framför tvn igår kring klockan 2 och vaknade klockan 4 av att Lars va och stängde av tvn och Burre och Harry fick nå sneknäpp och börja skälla helt plötsligt. Och jag ska iväg och jobba klockan sex ikväll till elva. Får se hur det kommer att gå, ska måsta stå själv i hockeykiosken en hel kväll. Vill hinna ut en stund och be with someone också! Ajja, har då telefonen att sysselsätta mig med och en godispåse som kommer att handlas in före, måste ju ha nån slant att köpa julklappar för och så jag har lite till Maltaresan!
Jag har även stor ångest för att jag fyller ju år snart och jag vet inte vad jag vill ha! En parfym är det enda jag kommit på hittills, hjälp va trist att man inte vet och jag har pressen på mig, annars blir det inga presenter juh! :)

Läxa

Körkortsboken fram, penna och sudd fram, engagemang fram. Ska försöka plugga lite av läxan jag fått av Kjell som är tills imorgon. Och självklart är det på morgon jag har lektion, och det är ishalka på vägarna så de kom inte att gå great... Bussen i morse kunde ju inte ens svänga in där den skulle på grund av att det var så halkigt på vägen, så hur kom det gå för oerfarna lilla jag då?

!

Träning ikväll för första gången på flera veckor ikväll! Var med på en slut Denise innan kvälln är slut...


Give me a smile



Såhär Happyface vill jag vara nu!

Onsdagkväll

Inte snabb var ju Matilda. Men ska se vad Tonybalony gör ikväll. Är verkligen rastlös och har inget att göra, det klia i fingrarna efter att få göra nåt kul. Tänk att få måla möbler eller något sånt, hur roligt som helst ju!
Och inte nå länge kvar innan det är greys också... hyperdenise på hög nivå, den som vill ha energi kan få lite av mig, även om de är trötthetsenergi bara.
Mys...

Prästgård

Nu snart blire att bila iväg till en prästgård utanför Arvidsjaur. Och såklart blir det att plumsa i snön och de skor jag har är ett par tunna lågskor och leggings, I feel taggad!
Och imorgon har vi hur mycket som helst, ett glosprov på 50 glosor (och jag kan dom inte såklart), sen en inlämningsuppgift som inte är påbörjad ens, och sen en massa grejer till. Men en bra sak är att jag får se Greys ikväll så de blir pluggpaus ett tag för å ta sig en njutstund, längtar redan :)

OhGod...

A broken heart was the last thing I wanted...

Min gårkväll har aldrig kunnat varit värre. Många kanske vet varför och andra kanske inte. Har då aldrig blivit så sviken och förbannad och ledsen på samma gång. Att du kunde göra så här mot mig det fattar jag inte. Och att du inte ens vet varför. Finns då inte ens ord för det du gjort mot mig.
Jag är krossad, och mår redan dåligt sen tidigare och du gatt bara göra det värre. Fy Fan..


En oktoberhelg

Ihelgen har jag då slagit personligt rekord, har ätit ett helt skrov! Har aldrig hänt förr i min historia ska ni veta. Och att efter det så fika jag gófika. Men var då mätt hela kvällen, behövde då ingen middag iaf.
Och förkyld är jag fortfarande, och ont i örona har jag också.
Och efter middan så händer de grejer som jag inte vet om jag vill veta ens... usch. Tänk positivt Denise.

Deprimerande

Idag har det vare 2 lektioner på skolan, och folktomt har det vare och så har jag stått som ett fån och dreglat efter Maja, Elin och Miriams kakor hela eftermiddan. Jag har även hunnit med min fjärde körlektion idag i det lilla smetiga Arvidsjaur. Och mysa med en tv i ett baksäte som var dyblött har jag gjort också idag. Och trött är jag och slö, och snart somnar jag också.
Men nu blire grillad kyckling och sen off i go to Norsjö! Have a nice friday everyone.

Torsdag

Kom på skolan idag och det första jag ser är att Erik ler och säger "hehe, vi ha ju inga lektioner idag". Nog att jag blev arg. Har suttit hela dagen med UF:arna och spenderat en massa pengar till deras företag. Och så har jag haft körlektion idag, min tredje, och min fjärde har jag imorgon.
Och nu alldeles snart blir det bara att vänta ut Adam och sen sätta sig i en (om en stund) varm bil, och bara cruisa iväg hem mot Malå igen och då se greys som jag missa igår, blir så skönt!. Och göra svenskan.. suckelisuck.


Första snön

Jag vaknade upp först 2 inatt och sen 4 och sen kring 6. Och då klockan var 6 så kollade jag ut genom mitt minimala fönster och ser att det är något konstigt på buskarna ute. Men jag tänker inte mer på det utan lägger mig igen och försöker sova, för huvudet dunkade på så det skulle inte bli någon skola idag. Sen halv 10 går jag upp och tar mig nå alvedon och då är hela gården full med snö. Så det där "konstiga" jag såg imorse var då en massa snö! Det är ju inte dags för vinter än, hösten har ju bara börjat. I vanliga fall brukar den komma just före jag fyller år, men inte iår inte...
Och förberedd är jag inte. Jag har inga vantar, ingen jacka att ha i vinter och ingen mössa har jag heller, så jag är och tar vad jag hittar i huset. Så flörtflört på mamma nu då.

Och snart far nu sjuklingen till Lycksele och ska äta tårta och smitta ner resten av släkten, låter väl bra de va?

2 år idag!

Idag är det även 2 år sedan jag och Adam blev tillsammmans. Så det känns som småmysigt att han orkar med mig ända tills nu :)


Lördagkväll

Gårkvällen var super! Det började med förfest med alla grabbar (och jag var själv tjej). Middag mm bjöds på då av mästerkocken Peder. Sen då grabbarma fare så blev det förfest igen men då bara vi bästbrudar, jag gillare! Sedan bjöds det på en kväll på borgen med disco och pip i örat efteråt.

Men kvällen tog då kol på mig. Har så ont i halsen att det går neråt mot bröstet och det gör ont bara jag andas. Tror jag håller på att dö, fixar inte att prata ens, grinar i princip hela tiden. Usch.

Fredag

Sovmorgon blev det idag, och skönt var det kan jag bara säga. Idag så blir det försöka ta mig i kragen och palla mig ner på byn och göra några ärenden och sen ta en promenad med hundarna (som jag verkligen inte vill).
Och för alla som inte vet så på söndag så är det en Denise och en Adam som varit tillsammans i 2 år! Så ikväll blir det som en liten myskväll för oss istället för söndag, och min telefon kommer nog att vara avstängd ikväll:)

Roligt!

Suck och stön. Jag komme på skolan nu klockan 8, och sitter och väntar på lektion ska börja. Men inte kommer det nån från min klass inte. Utan jag sitter själv i min klass och gör ingenting, för vi hade visst hemuppgifter idag som inte jag fått reda på nåt om...

Men igår så hände det grejer ska ni veta! Vi var och provade ut och beställde studentmössorna. För vi är ju värsta 3:or nu och ska snart ta studenten! Men billigt vart det inte att beställa mössa, champagneglas (där det står mitt namn) och årsboken. Det gick på 1000 spänn, och bara mössan gick på 800 kr. Nu blire tomt i börsen ska ni veta. Jag hade även min andra körlektion igår, de gick super! Har nu fått 2 till nästa vecka, så då har jag gjort 4 st. Litet steg närmre mot körkortet.

RSS 2.0