Åh

Less, less, less... kan man inte bara få komma undan dedär en liten stund?

Vissa är verkligen nåt bra att ha då man kommit ner i dalarna...:)

<3

Igår så kom ditt sista andetag. Vila i frid...


Knak

Jag tror att jag ska sluta äta klubbor, de sluta bara dåligt! Hoppas man får tid hos tandläkaren så man kan fixa de jag nu hett sönder...


Helgen

Nu är de måndag igen...
Och ihelgen hände det att i lördags blev det att fara till arvids för att se hockeycup då Dorina spelade, och pappa va där med Albert också och spelade. Va så roligt att få se dom spela, för dom är ju så duktiga! Tog då även och gjorde lite fynd på byn, köpte ett par nya vantar (mina är spårlöst försvunna?), och ett par byxor för 100 spänn, billigt va?
På kvällen blev de att dra iväg till Sebbe och se New moon och ta igen lite prat. Och det var hur länge som helst sen sist jag skrattade så mycket som jag gjorde, vi satt och kollade klipp på youtube. Ojojoj va de va roligt.

Och igår vart de en sväng ut med skotern, goode skönt var de! Få känna lite fart igen.

Nu får man bara hoppas att mamma kan va lite snäll och färga håret på mig ikväll :)

Friday!

Det är fredag och den spenderas då inte hemma förrän halv 6 ikväll. Igår vart de då ingen skola, missade ju bussen med några timmars marginal.
Vila upp ikväll och ta det lugnt för imorgon blir det Arvids för fulla muggar för att se hockey. Självaste 8åriga Dorina som klassa ut alla ska ju spela cup, och lillebror Albert kommer med far min från Norsjö och ska spela han med. Hejarklacken är redo! Kanske man får besök av nå Arvidsjaurbor där mitt i farten också.
Tråka vidare då nu här på skolan, blir super!

Onsdag

Nu är man då skadad också, vart en hård natts sömn. Vaknade upp med att jag kunde inte röra armen, de gör så ont i axeln. Jag skulle även ha körlektion idag men de vart att ställa in för de blir lite svårt att styra med mitt handikapp. En halvtimmes hål till, sen äre lektion resten av dagen...

Och sluta göra mig avundsjuk! :)


Monday

Inne nu på andra veckan sedan jullovet. Som vanligt slutar jag nu då för dagen om tio minuter.
Fick även veta nyss att de inte blir Borgen den 30 jan. De jag hade sett fram emot blir nu inte av alls. Men de kommer fler gånger.
Nu vill jag bara hem och äta resten av Didriks tårta från igår :)

Fridaynight

Sitter i Norsjö och har som lagomt tråkigt just nu. Har haftlite roligheter med spel osv men nu är de slut med de för ikväll. Om ni vill så får ni ju gärna höra av er på telen, skulle va trevligt.
Imorgon blir det nog av hemåt igen mot Malå, blev en snabb visit här. Och kanske att man får besök imorgon, inte helt omöjligt, kan va en fördel att va hemma isf.
Nu är det bara att vänta tills klockan är 22.00 för de är de som en småkul film på tv :)

Friday

Ja att man gatt fara på skolan imorse, allt på grund av en redovisning. Nu har jag bara en lektion kvar sen slutar jag för dagen och har absolut inget att göra. Linnea for ju int på skolan idag och den sociale är ju ledig, usch hur ska jag klara av denna dag?. Hade tänkt fara till Norsjö idag men de blev inte då man gatt fara på skolan. Undra när de blir nästa gång då? De kan man ju fråga sig.

Och är ledsen för din skull, de gjorde ont i hjärtat då jag såg hur ledsen du var. Finns ju inget att göra men de är bara att försöka hålla ihop bitarna...

Torsdag

Men att man blir avis på folk får va lediga tors och fredagar i flera veckor!
Nu blir de då snart körlektion och sen en lektion till innan de blir att sluta. Vill hem nu! Kör hem mig någon?
Har ju tänkt va och träna innebandy ikväll är de då tänkt iaf, längtar! :)

Tisdag

pffhh, klagar på att jag är osocial.. viktor, viktor. :)
Jag sitter bara på mitt vanliga hål nu och har som lite lagomt tråkigt. Alla sitter och har lektion utom jag då, de känna som inge bra alls.
Funderar även på om man skulle ha tage sig till att fara till Norsjö snart också, har så mycket att göra nu. Och kan även sitta och göra faser där borta kom jag på. Så nu är de bestämt, Norsjö nästa då!
Och kan inte lägga ut bilderna från helgen, tyvärr...

First day

Tillbaks till vardan. Första skoldagen för detta år, 2010! Sitter bara och är ledig för dagen nu och håller även på att tråka ihjäl. Nu väntar jag bara på att nån kan ta och sluta och va lite social med mig :)


Borgen

Inget internet fortfarande... Var då på borgen igår och det var helt klart en bra kväll. Träffade en massa folk jag inte träffat på länge nu, skönt var det. Och mamma, lars och moster var där också, tur dom höll sig undan någorlunda. Snart kommer även sofie och hälsar på i malå, längtar som lite smått, var så längesen man träffade henne. Men nu blir det då en sovstund för min del. Snark...

RSS 2.0