Beach

Nu kör vi! Nu blire å dra lös lite ikväll, för ..... hmm.... 3 gången i sommar? Jag har verkligen legat på latsidan i sommar med att parta, är ju nästan katastrof men ändå känn jag mig riktigt duktig.
Och allt fixade sig idag så nu är det bara att komma igång och ha en rolig kväll. Och kommer bli great att Ann mm. kommer hit imorgon! Så man ha nå kända ansikten från Malå också å int bara Norsjö. LET'S DO THIS!



norsjö

Nu har jag kommit mig till Norsjö igen. Sitter nu efter ha vare på en liten dejt med Linnea, åh va roligt de va å få träffa henne igen!
Även vare å träffa nå brudar idag och bara tage de lugnt innan de vart ivög till Norsjö. Få se va man ska hitta på ikväll.

can't wait

Så göralös man är. NU vill jag att nånting ska hända! Träffade då en ikvällst så de blir nog kanske att ta å stiga upp tidigt imorn å duscha och he sig ner på dungers en sväng innan det blir iväg till Norsjö. Få ju träffa Linnea imorrn!!! Can't wait! Ha int träffa henne sen studenten! En låååång pratstund blir de helt säkert med henne. Kanske man ska ta och lägga sig snart..?



Miriam, jag å Linnea


sol?

Regn regn å regn, kan de aldrig sluta och solen kan komma fram? De är nu 20 grader och det regnar, det håller inte, byt ut regnet mot sol. Men nu har jag varit bortskämd också med att ha haft 30 grader i skuggan medan jag va i Stockholm. Men imorgon blir det iväg till Norsjö igen och se vad som väntar där, måste ta tag i vissa saker med en viss person, få se hur det kommer att gå?... Wish me luck!


Gomorron gomorron

Fick en riktig väckning imorse av Sandra som komme och väckte mig halv 7 imorse. Ingen fin väckning, var helt död så gatt tvinga henne att lägga sig å sova också några timmar till haha.
Och jag har så tråkigt just nu och vet inte vad jag ska göra. Finns nada att göra då man är hemma själv. Ajja, snart blire å sova igen tror jag.


enjoy

Nu få ni några tråkbilder från stockholm, inga seriösa bilder denna gång, det kommer sen kanske om ni ha tur. Ni få se min nya scarf som pryder mitt huve, den goaste glassen och hur tråkigt vi hade på tåget, jag och min syster.


Bridge to Terabithia

En ensam kväll har det verkligen varit. Sitter i mörkret och har det tråkigt, läst lite kalle anka, sett lite tv, ätit lite ben & jerry's, sutte lite vid datorn, sett lite film = bölat mycket för mig själv... så har min kväll sett ut. Och det har varit så längesen jag såg filmen jag såg nu ikväll. Kom inte ihåg att den var så sorglig, usch skulle kunna se den hur många gånger som helst. Bron till Terabithia, och det är en disneyfilm, JA.. Men man får grina till såna filmer också.

my home

Om 3 timmar blir det att fara iväg hemåt igen. Fara hem till mitt kära hem i Malå. Det har nu varit 2 veckor sen sist jag var där. Och inga hundar eller familijemedlemmar kommer att befolka hemmet heller då jag väl kommer hem, jag kommer att vara där all alone. Faktiskt så saknar jag min familj, saknar min hund och den gulligaste av alla.. Disa. Men blir bara i Malå ett par dagar, sedan blir det iväg till Norsjö igen och vara på beachen och göra den osäker.

I wonder what you want from me



movietajm

En händelselös dag idag. Men fått prata med Linnea, sköön pratstund kan jag lova. Men snart så blire stan för å se bio med Tonybaloni och se Inception, hoppas på att den är bra som alla säg!


home sweet home

Nu är jag hemma i Norsjö igen äntligen. Har vare en rolig, jobbig, varm osv osv vecka. Vare på grönan, skansen (såg salem al fakir och oskar linnros uppträda där btw), junibacken för barnen och vare på stan varje dag och shoppa lite. Jag hade lova en viss person att inte köpa nå fler skor, men kunde int hålla de riktigt... Meeeen int lider jag för de! Fick träffa Robin där nere och han guidade mig runt i stan under natten.
Men orka int skriva allt nu, jobbigt ju! haha.

Off i go

Nu bär de aav mot bastuträsk och sen vidare till huvudstaden! Ring om ni börjar sakna mig eller om ni är där nere och vill va lite social! Puss å smek

sista grejerna

Nu är det inte mycket kvar. Packa det sista av kläderna och införskaffa mig några skvallertidningar, sen är jag klar för resan neråt!


Tomorrow

Nu är de inte länge kvar, snart så far vi till huvudstaden! Otroligt nog är de första gången jag kom å va där... Känner lite ångest för packningen, känns som jag ha för mycke kläder med mig och jag kan inte ta ut nå kläder ur väskan för då känns de som jag får har för lite kläder med mig, för jag måst ju ha plats i väskan också nu då he bli shopping. Det är ett stort problem för mig, believe me. Det blir iväg till bastu halv åtta imornkväll för att fara me tåget. Och kom int fram förrän på tisdagmorron. Där nere blir det att bo på Ibiz hotell, så man måst åka tunnelbana för att komma in i stan, jobbigt. Men shopping ha jag tänkt att he ska bli i stora mängder!

kiss and hug


90 år!

Idag har det blivit att fira gammelfarfar som fyller 90 år idag. Har varit uppe i Levatsforsen i stugan hans och fikat och haft det trevligt. Ungarna sprang runt och fånga grodor och paddor och stack upp i ansikte på oss andra. Jag fick träffa en Arvidsjaurbo idag, tro de är första gången i sommar jag träff en från arvids. Riktigt trevligt å träff en Rasmus :) Nu blire bara å funder ut vad som händer ikväll ?

Fredagkväll i norsjö med bad

Hade som en mysig kväll igår, och kanske att de blir de imorn också, sandra och matilda knows what i'm talking about! Ikväll har jag bara vare med de fina här i Norsjö och bara tage de lugnt. Har tillåme bada för första gången iår! Lite kallt vare men de som int dödar, härdar. Och jag tro aldrig jag sett Lunne så generad förr haha. Sen så dödade Lunne 3 spindlar som var på min ytterdörr ikväll så om det regnar imorn är det Lunnes fel! Hoppas det blir sol, de är de jag längtar efter :D

Spindlar

Jag har världens spindelfobi, jag hatar dom där svarta/bruna sakerna som spinner, hänger i trådar, viftar med bena och se sådär riktigt äckliga ut. Och varje gång nu i sommar jag varit här hos min far så på kvällen kom det tydligen fram några sorts "natt" spindlar, dom kom bara fram på natten. Jag lyckades göra så far min dödade 3 stycken som var framme just då (notera att dom är bara runt ytterdörren, ovanför, på sidan och på dörren). Flera gånger då jag kommit hem så sitter dom på handtaget eller är runt dörren och det har srämt livet ur mig varje gång. Men nu ikväll tog jag modet och sprang ut genom dörren de fortaste jag kunde, sen tog jag en spade och tog fast varje spindel och sen mosa dom (inte med mina skor såklart) så fort dom nudda mark. Jag tog bort varenda liten sak jag såg. Tro jag kom upp i 10 spindlar jag döda som satt runt + pappas dödande. Nu är jag stolt! Stolt över mig själv! Var stolt över mig ni som vet min spindelfobi!



Men nu få jag besök :D

Torsdag

Solen skiner och jag sitter inne för tillfället. Jag är nu i Norsjö och tar det bara lugnt, finns inte så mycket att göra här för tillfället. Fick lite fin sällskap igår ett tag, och ikväll få man träffa Fetn! jippi. Var i stan igår också och köpte ett par solglasögon, och dom är så ful att dom bli snygg. Och snart stockholm å shoppa lös!

snart så

Ja snart så är de dags för att fara iväg till Norsjö, blir troligen imorn om jag ha tur. Då blir det att vara där till i helgen då de blir att fira gammelfarfar som fyll 90 år, och sedan på måndag blir det att fara iväg till Stockholm!!! :D då blire att försöka göra Ann avis medans jag är där hehe.
Längta då tills imorn då jag kommer till Norsjö, då blire å träff nå fin folke ;)


Mixed

En lite känslosam kväll igår, och blandade känslor. Men de kom å gå superbra! Och en sängkamrat vid namn Sandra fick jag inatt också. Och den sista grejen fixa vi idag, och de gick braaa! Stekt ha vi gjort idag med. Och kanske en sväng iväg å spela kubb ikväll med. Bli nog kul....

happy birthday

Är faktiskt pigg idag, trodde jag verkligen inte att jag skulle va efter gårdagen. Jag hade en riktigt trevlig kväll igår med firning av Ann som fyller år idag :) Och nästa gång jag ska på fest blir det att lämna telefonen hemma, då blir de inge skämmigt dagen efter iallafall, skicka sms till folk osv som man int ens kom ihåg att man skickat. Ajja. Nu är det bara att vänta på att Sandra ska stiga upp nångång, hon ha ju lega i sängen hela dagen!! Gillas inte!!

Trucker

Hemma för mig själv och har ingenting att göra, ganska tråkigt om jag få säga det själv. Men men. Idag har jag varit nere på byn och kollat på jonas och marie då de dansat på lets dance, och då ann och syskona gått mannekäng. Jag följde ann ner till henne och då höll en godsbil att köra in i oss, och de hade jättekul å skratta. Sen då jag var påväg hem så träffa jag på den där godsbilen igen som kom förandes förbi flera gånger, och de hade jättekul åt mig och skratta å vinka för fullt. Vad handlade det om? Never seen them before och dom va MYCKET äldre än mig. Ja nån ha då det kul åt mig iaf. Nu äre bara å funder ut vad man ska hitt på nu då jag är ensam, inte varje dag! :)

Peppercockie

Haft en riktigt trevlig stund med tre stycken snyggingar, med lite skvaller osv.
Och vad händer egentligen? Vi fick oss en liten syn vi inte ville se, men lite svår att undvika. Och ett gott pinsamt skratt på de å försöka göra så ingen skull se det. Haha oj oj oj.
Nu är man även pepparkaka om armarna, de gillas! ut i solen ikväll med kanske?

Tyck även synd om Sandris, not fun at all!


Burn baby burn

Vart är vägen påväg ? Vart är jag påväg ? Förra sommaren brände jag mig på vaderna, hur jag nu lyckades med de.. ? Idag har jag bränt mig på fötterna..


sunshine

Nu har man vare ner på byn å kolla lite på 60-tals veckan. Sett Marie och Jonas dansa lite osv, kan säga att Jonas äger ju ut stället! Och de är nu i veckan man fått sig nå färg på kroppen. Bara att fortsätta me de så man bli en pepparkaka (vissa ha ju tur så dom bruka int bränna sig).
Måst även försöka nu så Lars kan besikta släpen så vi kan hämta min säng nångång! Den är efterlängtad! :D


my weekend at mvm 2010

Nu är denna helg över. Fredagen var inte så lyckad som jag hoppades på, en person som gjorde det bara jobbigt. Och lördagen var mer lyckad, och fick träffa mer av folke man inte träffat på länge. Men en person förstörde detta också, någon jag trodde var en av de bästa i mitt liv men visar sig inte det, och ger jag och en person till en käftsmäll för ingen anledning. INTE OKEJ! Och även att jag å Kim fula oss litegranna.






lördag

Fredagen är avklarad med trevligt folk och lite tråkigheter, va längesen jag börja snea som jag gjorde... ajja den kvällen är över iaf, nu är de bara att fixa denna kväll med roligheter! Let's do this!


Torsdag

Det är torsdag och vädret är inte på våran sida. Nu är det starten på musik vid malån igen. Nu hoppas jag för allt i världen att solen är på våran sida och lyser imorgon och på lördag, till skillnad från förra året. Hoppas det blir en great helg, även om det inte blev arvidsjaur som jag hade tänkt.
Skin skin som den sol du é...


Mvm för 2 år sedan

RSS 2.0