update

Nu ha jag vare på en rundtur på museet med Kim och åbban av sandra, och hållit sandra sällskap medans hon vare själv där. Snart blire ner på byn igen å köpa  mig en mjukglass. De är riktigt varmt och skönt ute idag och det gillas starkt! Kanske de blir sommar nu ändå!? Och inte många dagar kvar nu innan det är musik vid malån. Jag som hade tänkt fara till arvids på nattivalen, men så fattig som man är blir det att stanna i malå istället och umgås med folket här. Nu blir de ut i solen och steka litegranna...

Sommar...


Midsommarhelgen

NU är jag äntligen hemma från en hel hos mormor å morfar. Va på Holmen å fiskade å firade midsommar där. Råka falla av en sten å rakt ner i vattnet på röven, råka tappa telefon i vattnet då jag höll å ösa ur träbåten, jag vart ihjälskrämd då jag satt på utedasse, och vi fick oss 6 gäddor på ca 2 timmar. Sedan resten av helgen ha jag bara myse me lillvalpen kusin min ha skaffa, så nu är man täckt i hunddreggel, och grisar ha dom skaffe upp på kläppen så man ha som mysa med dom med. Vart en riktigt trevlig helg. Och jag har fåt tmig en ny frilla. Så nu är de nötta borta så jag kan iaf borsta genom håret.

världens bästa kväll/dag

Haft gode härlig natt och dag nu. Sandra har fyllt år och vi ha grilla å äte tårta för fullt idag med de bästa!
Men nu blir de iväg för en midsommar hos mormor å morfar i gårdskläppen/raggsjö, och troligen ut på holmen och fiska och dylikt. Hoppas alla kom å ha en bra midsommar, och hoppas jag får en trevlig en. Kanske man får va ut å rida en sväng också, hoppas hoppas hoppas! Gode najs :D


fan

Fick en chock, fick ett samtal att han var ute å körde, att han nu ha fått körkorte nu! Han ska int ens få vistas ute på vägarna! Va är dehär för stil? Han är int lämpad för att köra och nu ha han fått kortet. Hatar det!!!

<3

Nu har jag fått veta att nu ska personen få ta körkortet igen, de skulle ju ta 2 år?? Tydligen skulle han få ta det igen fick ja veta av en anonym källa. Världen är verkligen inte rättvis. Jag saknar min Josefin så mycket, det gör så ont i kropp och själ<3 Bara ta sig samman och acceptera nuet. Suck.


Min söndag

Jag har verkligen gjort NADA idag! For me Sebbe och Simon och åt ett skrov på frasses sen ha jag bara stekt hemma framför datorn med spotify och facebook, och kolla igenom alla bloggar som jag ha kommit på. Verkligen värt liv man har haft. Vart en natt till här i Norsjö hos far min ändå och jag ha haft hela huse för mig själv idag medans de andra är å ha de kul i stan. Nu håll jag å va less å va själv, bli så uttråkad och ingen å jävlas med. Jag kan verkligen inte sitta still och bara ta de lugnt, och inget vettigt kan jag göra heller. Hm, jag+ostkrokar+godis+datorn= min söndag.
Ingen som vill göra nånting och liva upp mitt liv litegrann? Och Sandra är i Boden och kommer hem ikväll eller imorn, hon är saknad! Känns som evigheter sen man träffe henne sist. Men snart så! Och snart fyll hon ju år också så jag måst ju hitt nå roligt å ge henne i present. Tro redan jag vet ungefär vad jag ska ta å ge henne, hon kom å bli så glad av de ;) hihi.



Hittade snyggaste bilden på Bea å jag på datorn! Tänk att man va mörkhåri ett tag!?

bmw

Hmm... nu är inte humöret på topp, nu är bmw:n våran såld. Nu är den borta i en by kring Kalix och må gött. Och jag kan lova att han som köpt den va en riktig snygging! Men drömma få man ju alltid göra.

Nä nu ska jag mysa ner i soffan och slå på en film eller nåt medans man ha huse för sig själv ett par timmar till :)

Stockholm!

Nu är de gjort! Therese ringde mig idag och berättade att Stockholmsresan är nu bokad! Vi far måndagen den 19 juli och far hem på fredan. Tåg ner och flyg upp och sova på hotell 3 nätter. NOG KÄNNER JAG TAGGEN NOG!! Och kanske man ska slå en pling till R.J då jag är där nere också, kanske man får sig en guidad tur där nere i huvudstaden :) Mmmm, så om nån ska ner till Stockholm kan ni ju ta å pricka in de datume så man har nå å göra där nere, orakar nog inte följa med de andra på en massa grejer som småisarna ska på. 
So now u know! 

Thursday

Pigg och vaken, och vet inte vad jag ska göra. Blir galen på den här förkylningen jag har dragit på mig. Vill bara den ska gå över så jag kan ta tag i mitt liv igen. Sandra far då till Arvidsjaur idag och sedan vidare till Boden, bara att hålla tummarna för henne! Och för mig blire iväg till Norsjö imorgon! Wanna party with me?


Yesterday

En händelerik dag igår blev det, men nödvändigt var det. Nu är det bara för henne att var stark!
Och film hos Kim blev det också, riktigt trevligt. Såg ju Alice i underlandet men Johnny depp! (Sandra dreglar). Kim sitter och ljuger om att det var jätte dålig kvalla på den och att den var 3 timmar lång, men nog va de jättebra kvalla och bara en och en halv timme lång, han gör verkligen allt för att slippa se vissa filmer!

I wonder what to do today ??

Student

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
INGEN ÄR FULARE ÄN EN NATURARE, INGEN ÄR HETARE ÄN EN SAMHÄLLSVETARE!
FÖR 1ORNA HAR 2 ÅR KVAR 2 ÅR KVAR 2 ÅR KVAR, 2ORNA HAR 1 ÅR KVAR 1 ÅR KVAR 1 ÅR KVAR, MEN VI HAR BARA FESTEN KVAR FESTEN KVAR!
SP3 SCHALALALALA SP3 SCHALALALALA SP3!

OSV OSV OSV. Nu är då studenten över och jag sitter här arbetslös för tillfället. Det har varit en urkul vecka, förutom att jag vart sjuk och det men balen så har denna vecka vare great! Särskilt i fredags! Då vart det att komma till Arvids och fara iväg med Miriam till Lillberget till Liza och äta champagnefrukost och ha det trevligt innan vi for till kyrkan för att få värmeslag och svettas ihjäl, inte kallt där inne var det! Man hade även fordonarna just bakom sig som skrek och hängde inte med i takten eller nånting haha :) Iväg sedan till skolan för att få betygen och sen sjunga ut studentsången för allt folk. Sedan p åmed alla blommor osv och med drickat i handen och upp på flaket för att sjunga ut och ha de roligt inför alla arvidsjaurbor på byn, och få lite öl å vin å champagne på sig så alla kläder var alldeles fläckiga av fordonarna och flygarna som kasta.
En god middag på detta men full som man var så fick jag inte ner nå mycket. En tårta och omklädning hos Frida senare och fest hos Linnea med alla 3or nästan innan det vart Lappis. Kul kväll säger jag bara!
Fick träffa en gotjej på efterfesten hos Johan även! Long time, no seen på Johanna Roos :)

Nä nu är det över, nu är det bara att fundera på vad man ska göra sen.. SKa även he ut nå stulna bilder, har inte mina bilder tillgängliga. :)



Bild från i måndags


Ingen är fulare...

Hm.. det vart ingen bal för mig igår, jag satt hemma ist och kryade på mig, har dagit på mig världens förkylning, men nu börjar det gå åt bättringsvägen som tur är iallafall :) Och alla på skolan märkte idag att min klass Sp3 hade vare framme på skolan och skrivit Sp3 överallt, även på vägen är det sprejmålat. Så nu har de fått lite jobb med att få bort allt dedär innan imorgonbitti. Hur nu det ska gå, iaf med det som står på vägen ?
Bärnnbollsturneringen som spelades idag vann våran klass såklart! Och en god studentlunch fick vi också. Men imorgon så gäller det. En hel dag som studenter för första och sista gången i våra liv. En god frukost hemma hos Liza direkt på morgonen med champagne osv, sedan iväg till kyrkan och sen blire skolan och få våra betyg sen blir det flaaaakeeet!

Ettorna har 2 år kvar, 2 år kvar, 2 år kvar, ettorna har 2 år kvar, 2 ååååårrr kvar!

Ingen är fulare än en naturare,
ingen är hetare än en samhällsvetare!

Låt oss tagga inför en dag och kväll som denna! Tur man har Johan så man får sova hos han och Frida :)

Början av studentveckan

Rolig kväll med Sp3 igår, och tillsammans med fordonarna mfl som också hade party igår. Lite brännboll och allmänt hängande med en drink i handen. Efter lite raggande runt i Petters bil så blev det att fara till Erik i Långträsk och bada nå badtunna. Riktigt trevligt faktiskt. Men gatt med busen kl 7 imorse, det var jag inte pigg på för fem öre. Har bara legat och sove hela dagen i princip.

Nu blire å poppa nå popcorn och hare mys!

hm..

Åh blir nog ingen bal för mig. Hatar mitt liv, hatar det verkligen. Det händer alltid mig, varför händer det alltid mig är frågan ? Och något man aldrig kommer att få svar på.

Tur jag hade nå supertjejer som lyfte kvällen för mig igår och 2 tjejer idag som lyfte upp det med en film och godis ikväll, riktigt tjejmys.

Nu vill jag bara sova. Tagga en kväll med fest imorgon och studentmössan som ska sättas på huvudet för första gången! Let's gooo!

Ingen är fulare än en naturare, ingen är hetare än en samhällsvetare!!!


Talludden

Igår satt jag i min ensamhet med grillat och potatisgratäng på tallriken då jag få ett sms av Ann att jag skull komma ner till henne. Så dit jag for som slutade med att vi for iväg till Talludden, lite spontant sådär från min sida. Men kul vare verkligen. Fick en liten makeover av Ann. Och lite blåmärken på bena och uppsvullna fötter efter att folk med klackar har gått på en. Lite tårar fick komma också en stund. Anton var då drygast på stället och jag träffade på polisen som halvflörtade med mig?? Tss.
Nu är man då förkyld och har som nyss vaknat efter att ha fått sig en skönhetssömn på 12 timmar i sträck, riktigt skönt!
Tagga studentveckan nurå?!

....

... I feel like crap, really, I do...

Nu är taggen för balen verkligen inte där som den var förutom. Allt kan verkligen rasa på en sekund. I wonder why it always happens to me?

Nä nu ska jag gå ut och röka och bara vänta på att man får någon som vill göra nåt ikväll, orkar inte sitta hemma medan alla är på Talludden ikväll.. utom jag då.

stan

Har spenderat hela dagen i stan idag och bara gått å gått å ha ont i huve å i bena. En kavaj, en klänning och en massa smycken följde med hem till min lilla gömma i rummet.
Trött har jag varit, sov 2 timmar förra natten och sen iväg till stan och vi komme inte hem förrän halv 12 nu inatt till Malå. Är så trött att jag mår dåligt som ett svin. BLÄ! Nu ska jag sova och ta en ordentlig sovmorron... om jag lyckas då vill säga...

Äntligen

Ah sista skoldagen är bortgjord nu. Vi fick fara till Gallejaur och se på hus och en gård från 1800-talet och fika lite, och fått oss chokladpudding på matan idag och smörgåstårta till fika kl 2. Bara goheter idag. Och gjorde sista delen på provet jag påbörjade igår. Läraren är inte brydd, har nu suttit med böckerna och alla anteckningar på 4 av hans prov jag gjorde förra veckan och i veckan. Han har inte ens varit i närheten av klassrummet då proven har gjorts.

Och imorgon ska då bara en massa ärenden göras. Gjorde bort ett idag iaf, och resten imorn som kom att ta upp hela dagen troligen, jobbigt!
Nu ska jag då ta å sova. Nattinatti. Puss

Fit together

Nu äre bestämt, bara å skriva upp allt och ringa samtal åt ett par personer sen blire å lämna in det och bara hoppas på det bästa. Känner taggen och hoppas att det går som jag vill!
Och på torsdag blir det att fixa lite ärenden och grejs också då man lix är ledig över dagen. Nu kanske det börja falla på plats alla bitar om det går som det ska bara :)
 Skönt de säger jag bara.



Happyface á natural

RSS 2.0