inför morgondagen

Skriva ut cv och personligt brev och sedan lägga mig och sova. Eller jaa.. sova och sova.. sitta framför tvn med en korvmacka och nå varmoboy, vem kan inte gilla de? Gillar inte att det bli att kliva upp kl 7 imorgon för att få mig iväg till Norsjö. Men you got to do what you got to do. Turligt nog kommer då pappa och hämta mig från Medan så jag slipper vandra en kilometer ända hem till Sörbyn.
Nä nu blir det att göra mig nån gomacka så jag sluta va hungrig :)

julkalender lite skojs skull

Börjar den 1 december

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

tragisk tisdag

Det såg bra ut det jag skrivit och de känns skönt! Att jag kunde va så duktig, kanske lärt mig nu hur jag ska göra nu själv :) pratar såklart om personligt brev och i veckan blir det att göra ett intressebrev. Har redan påbörjar så få se hur det kommer att se ut. Blir lite jobb med det nu då jag far till Norsjö. Cv och personligt brev blir att ta med till Hedlunda seminariumet imorgon och se om dom kanske nappar lite. Let's see. Och så missar jag även vattengympan imorgon jag hinner inte hem så hoppas på att Sandra klarar av det där själv, hon som är så duktig. Men till fredag blir det nog att stanna i Norsjö och vara med min kära familj där borta också. Inte alls som har 2 familjer, eller nästan som 4 familjer. Skilsmässobarn som man är.
Usch lite å skriva så vi lämnar det där och tar oss en prilla och lägger sig framför tvn och inväntar middag så jag kan ta och städa lite. Hohoo

så var det

Även att det var stor text i förra inlägget, ursäkta mig för det men det är blogg.se som tyckte att det skulle va så tydligen :)

Disa hackade min fb

Disa skrev nå så gulligt på min Facebook, och jag fick absolut inte se vad hon skrev. Och det vart ändringar säkert 10 gånger innan hon var klar. För de va först att jag var "semst" och hon va "dumma disa" och allt möjligt. Sedan kom hon fram till att detta var det hon ville ha uppe på min fb :)

Denise Mörtsell denise är best i hela världen tyker jag disa. sjit också



puss på livet

Åh att jag längtar som bara den! Nu på onsdag blir det Norsjö på möte för Hedlunda Seminarium, sedan blir det att vara där till på Fredag. Och sedan Lördag och Söndag blir det jobb! 12 timmar varje dag, så 24 timmar på 2 dagar. Att jag längtar som bara den! Ska bli superkul! Få in lite extra pengar! :) Great great great!
Och även att mellan onsdag och fredag måste ju alla va i Norsjö så jag har nånting att göra! :)
Puss på livet!!

gammalt vimmel

Måst säga... vi är så snygga! Jag och Emma vimmelbild från Piteå.

Inception

Nu har jag fått mig en varm och lång dusch, skölja bort alla pinsamheter och fylla från igår. Nu är jag en människa igen! Och det är så skönt! :) Men snart blir det nog ner på byn och köpa mig nå ostkrokar och lite cola och få sätta mig framför filmen Inception. Den blir man verkligen inte less på alls! Redan sett den 2 gånger men en tredje gång gör väl ingenting de heller? Särskilt då den är så bra :) Och i den filmen lägger man märke till fler och fler detaljer hela tiden ju fler gånger man ser den. Ni måste se den, årets film säger jag bara! :)

söndag

Mår ovanligt bra idag men minnet är lite sådär småluddigt i vissa tillfällen.
Och jag måste bara säga förlåt från hela mitt hjärta till Sandra, var verkligen inte meningen och kom inte ens ihåg att jag hade gjort dedär. PUSS på dig <3

WIHO

LET'S GO, NU ÄRE HOTELLE Å FEST SOM GÄLLER!

.-.

Hold you - Gyptian
Pass out - Tinie Tempah
Hold Tight - Chris Decay
Hey baby - Pitbull, T-pain
Mikrofonkåt - September

gomorron på lördagen

Praktiskt tagen nyvaken och fryser kroppen av mig.. Även om kamin är på full fräs så ligger jag och fyser ihjäl nästan! Hoppas för allt i världen att det inte är allt för kallt ikväll då det bli utgång! Vill ju kunna ha nå snygga kläder utan att frysa häcken av mig! Men hoppas det blir en bra kväll! Och det blir att äta en massa innan så jag klarar mig om det blir en bakisdag imorgon. Även blir det mycket vatten, att va bakis är nog det värsta och jag vill verkligen inte va lika bakis idag som jag var förra söndagen, helt olidligt..
Men nu... Lite jobb att göra och så ses vi ikväll då!

se här

Denna är min nu!

Får se om det blir bra detta

Vilket tjaffs! Jag skulle till Lycksele på Hedlunda seminariumet och även ha möte med coachen samtidigt och ge ut cv till Hedlunda för de söker folk. Men nu ringde arbetsförmedlingen och eftersom jag är under 20 kan jag inte söka om reseersättning till Lycksele utan för att jag ska få höra på Hedlunda så kan jag bara fara till Norsjö. Dvs att jag kommer inte att få mig mitt möte med coachen alls. Men ett litet plus är det ju då jag far till Norsjö och sen så stannar jag där och får vara med min kära familj där borta en liten sväng! Men jag som ville ha mitt möte med coachen som jag inte får är lite irriterande. Hon behöver ju skriva på papper så jag får pengar för november månad!..
Men kanske får roligare i Norsjö då jag får träffa lite folk jag inte sett på jättelänge!
Men nu blir det att dra mig ifrån datorn. Jag ska ju laga nå mat idag, tacos åt hela familjen och även till Sandra då hon nu kommer hem! Om hon är lite sugen på nå gomat? ;) Man kan inte annat än älska min matlagning! Sen kommer nog en klocka hem i min ägo idag! En finklocka! Om den kommer med mig kan ni få se den sen, även om alla har haft en sån typ i evigheter men även om man är lite sen spelar ju ingen roll! Då blir det att ha den klockan på lördag till 80-tals outfiten :)

Måste bara få säga...

... att jag har ju snyggaste tröjan ever. Harley Davidson är ju the shiet! Gammal tröja från... ja jag vet inte riktigt närifrån, som jag hittade i garderoben bland Lars gamla tider som H-D raggare. Skön är den och den behåller jag!

seg torsdag

Spännande saker det kommer att hända idag. Eller så inte. Blir ner iaf på byn och lämna in papper så pengar rullar in snart. Och sedan... Ja det händer inte mycket förrän kl sju ikväll då det är träning. Usch jag känner inte taggen för någonting alls idag. Vill bara sitta kvar hemma i min säng och bara ta det lugnt.
Har även en fråga till en viss person jag måste försöka att våga att få mig ur. Hur jag nu ska våga det. Någon som vill stå i ryggen på mig och pusha?
Nä upp ur sängen nu... om jag orkar...

we are hot


onsdagkväll

Hemma nu och fått i mig en gomiddag, omelett i ugn blev det. Har idag varit på vattengympan och det kommer en person så det vart som lite fart idag. Även att det är -20 grader ute och jag håller på att frysa ihjäl även här hemma. Tröttheten börjar vandra in av all denna kyla också så jag sitter nu med en funderare på om jag kanske ska ta mig en powernap ett tag innan Greys börjar ikväll. Undrar vad som händer ikväll då vi förra gången fick veta att Christina sa upp sig! Spännande!
Nu lite snarkande.

mys på ni med

Can't wait!! Jag har räknat nu och om 4 veckor så får jag dubbla ersättningar från arbetsförmedlingen. Hur bra är inte de? Jag längtar som bara den till att få mina pengar. Blir nog även att lägga undan lite så jag har lite fickpengar till utomlandsresan som troligen kommer om inte allt för länge hoppas jag :)
Sen så har jag städat som en tok idag också, oj vad jag är duktig. Jag känner mig stolt! Fick även en kommentar av mamma min. Hon upptäckte att jag inte tagit ner julgardinerna från förra julen. Men vad spelar det för roll? Det är vita panelgardiner och längst upp är en det en röd rosett på varje gardin. Röd passar ju in i mitt rum hur bra som helt (ha ju lite mysfaktor i rummet mitt med varma färger). Men nu är det snart jul igen så då blir det att låta dessa gardiner vara kvar tills vidare. Och jag måste ju snart göra lite julfint här hemma i mitt rum snart också, det är ju 1 advent snart! Julstakarna ska upp direkt då!
Men nu ska jag fortsätta kvällen med lite Cougar town, har redan avverkat Desperate Housewives. Och lite kex med ost på och lite varmchoklad. Mysa ner mig på riktigt!
Mys och ha en bra kväll ni med :)

tisdag med coachen

En hel dag spenderad på hotellet med möte med coacharna, och nu har jag fått tag i papperna så snart så kommer det in pengar igen! Oktober och november pengarna har jag väntat så länge på innan jag fick reda på att jag inte längre får hem dem i brevlådan som jag fått tidigare? Strange. Nu är det bara att vänta tills det blir torsdag så jag får lämna in ett av papperna iaf och sedan är det bara att vänta :)
Och trött var jag då verkligen idag. Sömnen tog över mig direkt jag kom hem och lade mig i soffan. Den är helt magiskt den lilla minisoffan, direkt jag ens lägger mig där och jag är själv hemma så tyngs ögonlocken mer och mer tills jag är helt borta. Jag ska nog ta och ha en sån soffa sen då jag fått mig mitt eget place i framtiden, då behöver jag ju ingen säng, eller?
Magen skriker efter mat nu så iväg och äta nu och sen göra nånting nyttigt!
Trött och på bushumör

come and be social

Hm hm hm... Är det någon som vill hitta på något ikväll? Jag känner verkligen att jag kommer att ha tråkigt ikväll, och behöver lite socialt sällskap efter allt som hänt. Call me cuties! Och vissa är ju så långt bort som i Arvidsjaur och det gör mig lite sur! haha
Nu ska jag göra lite nytta kanske... städa? Någon som har grisat ner i tvrummet nu så det är glass över hela golvet, hur nu det kommer sig om jag får fråga? Kan det vara en stor lillebror som gjort det...?
Lite nytta måste göras, och även lite uppgifter blir att göra ikväll. Känner mig så duktig efter denna tunga helg!
:)

lite vimmel

Haha jag höll å dö, hittade lite vimmelbilder från lördagen och jag höll att skratta ihjäl mig. Det ser även ut som på 2 bilder att jag och Norén står och hånglar men jag måste säga, det gör vi verkligen inte bara så ni vet haha! :)
Men kul vare då iaf den kvällen, den måste göras om, eller hur Miriam? ;)
Men som sagt vi gjorde ingenting, de ser bara ut som de! Minnet har jag kvar faktiskt från den kvällen kan jag lova! :)

draktränaren

How to train your dragon! Ta och se den filmen, helt underbar. Och draken som det handlar om är så underbart söt! Som en liten hund och en katt blandat till en drake. Låter kanske lite konstigt men ni förstår sen då ni fått se den. Usch va jag vill se den igen nu, underbar :D Vill ha den som mitt eget lilla husdjur!

Gårkvällen i arvidsjaur

Gårkvällen började med ett besök hos Kim, sedan vidare iväg till Simon som hade sin inflyttningsfest och träffade en massa folk där. Sedan bar det iväg till Arvidsjaur och få träffa alla goa folk där, roligt roligt roligt var det verkligen! Nog shejjjjkkkaa man lite ass där nog på dansgolvet och slutade med att man fick i sig lite för mycket alkohol. Natten spenderades sedan hos Ann och morgonen var verkligen att man mår som man förtjänar! Men kul hade vi då igår! Men pissigt har jag mått hela dagen och kunde inte röra mig förrän kl var fem på dagen. Då var det bara att fara iväg på träningen och få sig ett slagskott i ansiktet. Mmmm skönt var det ju inte!
Här är de 2 enda bilderna som blev tagna igår som inte var megasuddiga. 
Gillade även citatet Markus sa igårkväll till sin bror. "du hade alla, men ingen hade du"

tears falling down

Tårar rinner och jag behöver en kram, ingen kul gårkväll och ingen kul natt. Tur jag får komma mig ut ikväll och får någonting annat att tänka på.
Tur jag har vissa personer här i min närhet...

Jay Smith

Jay Smith du gjorde min kväll med denna låt. Har rysningar då jag hör den. Originalet var bra men du gjorde en version som var mycket bättre är originalet! I like this very, very much i can tell you!

godnatt på dig

Få se då jag blir avrundad och slipper va barnvakt så jag kan göra nånting ikväll. Nu ligger söta Disa och sover här brevid mig snarkar sådär lite lagomt. Allt bra söt är hon. Hon somnade direkt hon komme och satte sig brevid mig.

kväll som barnvakt

Kan inte dessa ryckningar sluta! Håller att bli galen! Åh!
Men nu är jag då barnvakt åt syskona och tar det lugnt framför film med godis, dricka, chips och glass. Helt underbart skönt då de sköter sig så bra dessa småisar. Tycker om också att experimentera lite i Disas hår, så idag blev det en liten specialfläta. Så roligt att pillra i hennes hår, hon tycker om det så mycket att hon får rysningar.
Nä nu blir det nog att fortsätta med film och mys med dom, blir förhoppningsvis bara till kl 21.00-22.00 nånting sådär jag ska vara det. :)
Dorina
Disa

konstigt!!!

Varför, varför? Och hur kommer det sig och man har ryckningar i skinkan? Jag har haft det hela natten och hela dagen. Ryckningar i skinkan? En av de konstiga grejerna som typ bara jag är med om. Typ som då man har ryckningar i ögonlocket fast på ett annat ställe. Jag håller på att bli galen på de! Help me!

It's friday

Dags att börja göra nån nytta. Ner på byn och göra ärenden osv. Och nog att de bli å fara på kiosken som prio ett eftersom en viss person tog de sista snusarna jag hade kvar! Så det måste fixas! Vart en riktigt myskväll igår framför filmen The last airbender och även Valentines day. Syster som tipsat och den sista så då vart de som ett måste att ta och kolla in den och den var helt duglig. McSteamy och McDreamy var ju med i den! Mmmm...
Nä ta och fixa lite på datan nu och sedan blir det iväg ner på byn, kanske kolla in vad mamsen hittar för några kläder på Nystedts. Blir troligen barnvakt för min del ikväll medans de andra far iväg på firmafest ikväll. Hoppas dom får det roligt ikväll! :)

natti på er

Nu har jag tränat och är helt slut, jobbigt var det verkligen. Men lite små kul då vi fick ha sargen idag ändå. Nu blir det att ladda upp med att lägga sig framför tvn och slöa mer än vanligt och försöka knåpa ihop ett mejl och se hur det går riktigt.
Natti på er alla! Kommer troligen att somna tidigt ikväll :)

nu träning

Nu blire träning! Och Johan skull hämta mig men komme en timme för tidigt... Men bättre för tidigt än för sent va?
Efter träningen blir det nog roligheter, ni kommer att få se sen vad som hänt då :)

that's just miserable

Finns inget att skriva. Är så off nu för tiden, och vet inte varför heller. Om jag bara hade svaret på det. Jag ligger mest hemma och jag känner bara hur kilona lägger sig på kroppen och jag ser att kilona har börjat frodas. Men ikväll så bli det träning och då ska kilona bort, det är ett som är säkert. Kanske jag ska ta tag i träningen ordentligt, dra lite pass här hemma också kanske och stabilisera ryggen så jag kan röra mig utan att det knakar i den. Ja jag får köra på det. Nu ska det fixas. Jag ska bli en riktig friskus igen, finns som ingen som vill ha min rygg som jag har just nu.
Nu är det 3 timmar kvar sedan iväg och träna innebandy och ha roligt. Bara att tagga till!

this is me

I've always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say

But I have this dream
Bright inside of me
I'm gonna let it show
It's time to let you know
To let you know...

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed
to be now
Gonna let the light shine on me
now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star

Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

kanske man ska...

Jag som är så göralös om dagarna.. Kanske jag ska börja ta fram min kreativitet igen. Börja vara lite tråkigt och pynta snusdosor. Ja dom blir ju fina men behöver lite variation. Kanske jag ska ta och börja måla igen. Var så sjukt längesen jag målade sist. Men ni kan få se här nånting jag gjorde för ca. 4-5 år sedan.
Och det var ett par år sedan detta vart gjort såå...

Onsdag

Det är onsdag. Mitt i veckan. Undra vad man ska hitta på för något idag. Igårkväll blev det då att se eclipse och sedan inception. Inception är en helt grym film och den måste alla bara se, gå int anne.
Nu blir det nog att ta sig till att kanske städa lite och fixa lite här hemma så det är gjort. Och se vad dagen och kvällen har att erbjuda i fråga.

eclipse

Twilight eclipse sitter jag och njuter av just nu här på internet. Syster min hittade en länk och nu sitter jag bara och njuter. Nån fler som inte har sett den och vill se? Har länken till er i så fall :)

Tjej som goes crazy då hon inte hittar rätt ton


tisdag

Tisdag.. vad ska man göra idag då? Jag har börjat få min kroniska huvudvärk igen? Haft huvudvärk nu hela helgen och igår och även idag känn jag av det. Jag är så less på det. Det var nog med att jag hade det förut då jag var yngre, trodde att det hade gått bort men tydligen så har det inte gjort det. Och alvedon/ipren osv funkar då inte ens. Jag har väl blivit immun mot de eftersom jag ätit det så mycket i mina dagar pga huvudet.
I'm sick of this!
Sen få vi se om det händer lite roligheter ikväll kanske.. hope so :)

mumma

Mmmm... sitter nu och dricker milkshake, min hemmagjorda milkshake och den är nog det godaste som finns! Och det är nästan, men bara nästan som oboy men inte i närheten av samma smak som det.
Häll i mjölk
He i glass
He i oboypulver
Och sedan mixa med stavmixern, sen äre klart!!

huvudvärk igen!

Feels like the earth is against me this week

söta du

Nu har älsklingen farit. Usch inte kul alls, hon började tillåme grina då hon skulle fara, hon ville stanna kvar här. Söta du!

pyssel

Har gjort denna till Sandra, lite pyssel då jag inte haft nåt att göra. Men kan lova att den är snyggare i verkligheten än vad den är här på bild :)

snart så

Sista dagen innan Sandra far hem, hon far kl 6 ikväll, känns lite tragiskt ändå. Men få hoppas hon kommer hem snart igen och att det inte tar så länge mellan gångerna. Puss på dig!
Sen få vi se om de kanske blir lite förändring i håret ikväll bara inte A är för trött ikväll, så får hoppas på det bästa. Nu är det kris kan jag lova, har inte klippt mig på.. ett halvår är det nu kanske? Går knappt att borsta genom det just nu. Så en radikal förändring behövs de!
Ursäkta även att jag råkade somna i smink igår...

...

Skallebang, skallebang, skallebang! Nu blir det snart att sova så jag inte dör i huvudvärk.

skallebang

Trött, trött å trött är jag. Av träningen och av huvudvärken. Huvudvärken verkar aldrig vilja försvinna.. Är det ingen som har nåt knep mot det då ipren och alvedon osv inte funkar? Sjukt less på detta.. Åh..

fråsan

Inte pigg idag. Ligger och fryser som .. ja jag vet inte vad. Har inte stigit upp ur sängen än för kylan är för stark här i detta hus. Men idag så blir det nog sista dagen med Sandra och hoppas att hon inte far hem så tidigt imorn så jag kanske hinner träffa henne då också innan det bär iväg till Umeå för henne igen. Upp ur sängen nu! Ta en skön långdusch! Om duschen nu blir ledig snart? Sen se om gullet är vaken än :) Have a great day!

gomorron gomorron

Åh nu har jag jobbat hårt nu idag med lite smågrejer så nu väntas det bara kanske att ringa Sandra? och se om hon vaknat till liv snart. Även att jag somna ritkigt sent igår, kanske kring sådär halv 5? Och sedan vaknar jag en gång kring 6 på morron och sedan kl 8 och jaa, vaknat bara sådä 4 gånger sammanlagt inatt kanske?
Jobbet igår var inte det roligaste, mycket folk var det verkligen inte. Och det blir jobb även ikväll också. Få se hur det kommer att gå, jag har då laddat upp med lite gosaker så jag har nåt att tugga på. Hoppas det kanske kommer lite mer folk ikväll, igår gatt vi stänga lite tidigare för ingen var där tillslut.
Men lite trevligt folk hann vi då träffa igårkväll senare, det var ju ritkigt trevligt, träffade Lotta, var verkligen ett tag sen man träffade den snyggingen!
Nu ska jag he mig upp ur sängen (ha vare duktig utan att behöva stiga upp och klä mig).

ett under

Känner att jag verkligen vare dålig på att uppdatera nu det senaste. Har verkligen inte haft nånting att skriva.. Bloggtorka.nu. Ett under att ni fortfarande vill läsa även om jag skriv de mest tråkigaste inläggen ever! Ha en bra dag everyone..

gomorron

Trött, trött, trött! Kanske man sak ta och dra sig upp ur sängen snart och ta och börja göra ärenden nere på byn och se vart det leder. Någon som vill följa?
Ikväll kommer även den bästa hem och ska va me mig!!! Att jag längtar! Och jobb kommer ikväll också och även imorgon kväll i kiosken. Kom på hockeyn vettja och köp er en liten fika så vi får in lite pengar. Do it, do it!
Nä en dusch på det här så jag får bli lite pigg igen...

sängen väntar

Tränad och helt slut är jag.. Håller på att somna på fläcken just nu. Usch. Men en ny dag imorgon så det är bara att fixa sig och göra sig klar för sängen. En lång dusch väntar för mig nu och det ska bli så skönt!

hur?

Försöka ta tag i livet. Just nu hänger det löst och det är så svårt att få tag i det just nu. Hur ska jag fånga in det igen?

ja

GREYS GREYS GREYS BÖRJAR NU!! bara å sätta sig och se gott folk!

.

It's only when we truly know and understand that we have a limited time on earth
and that we have no way of knowing when our time is up
that we will begin to live each day to the fullest, as if it was the only one we had.

snyft

Lite deprimerad och ledsen. Haft en bh från Calvin Klein som kostade 400-500 kr, och den är för liten... Usch å fy, vart inte på bra humör nu! But what to do, nothing.

pimp my dosa

Jag är lite kreativ av mig och igår så fick jag en liten släng av det. Hittade lite gullig papper då jag städade och lite lim och lite sånt och det slutade med att jag dekorerade snusdosan lite. Nån som vill köpa en gullig liten rosa dosa? 10 kr!

the best

Ligger med den bästa läsningen i handen nu och njuter som bara den. Läst det hela mitt liv både tidningar, böcker och pocket och att de kommer att fortsätta resten av livet! Såklart talar jag om Kalle Anka!

onsdag

Usch för mens...
En riktig lugn kväll blev det igår med mig själv framför tvn och desperate housewives, ikväll blir det nog troligen samma sak men framför greys anatomy. Om jag nu inte far iväg till Arvidsjaur? Fick erbjudande att fara dit men kände mig inte på topp för de. Får se vad det blir. Är ett tag kvar innan jag måst ha bestämt mig. Hade ju vare kul att få komma dit och hälsa på lite ändå :)
Och trashig står på min meny idag, stor tröja med baggyjeans... värsta snyggingen på ingång? haha

hihi


nu äre gjort å duktig har jag vare

Jobbat å jobbat och fint vart de nu. Städat hela mitt rum så nu äre kliniskt rent och bytt matta till en roligare och fixa lite. Sedan så har jag ju möblerat om i tvrummet här nere och de vart så vackert... mycket bättre än vad det var tidigare, nu kan man då utnyttja hela soffan till att se tv osv, känner mig så duktig!
Nu äre bara att vänta och se om kanske Matilda ringer om hon stannade i Malå eller inte, hoppas hoppas :)
God bless the broken road that lead me straight to you

wish me luck

Hemma från ett långt möte med coachen.. Hungrig som bara den är jag då jag inte hann äta innan jag gatt fara dit.. Men nu ska jag visa vad jag går för och städa mitt rum, som även ser ut som ett bombnedslag. Inte dammtorkat på evigheter, hela min garderob på golvet (sandra som inspirerat mig?;) ) grejer överallt så nu sak det fixas så man kan gå på golvet. Sedan blir det att ta och möblera om i tvrummet här nere. Är less nu tycker det inte går att ha som det ser ut just nu så jag ska ta och fixa det.. själv också.. så det är bara att visa vad mina muskler går för, och så resten av familjen får en liten fin överraskning sen. :)
Wish me luck!

sådärja nu snackar vi

Ursäkta för min snygghet.. men det är såhär vi ser ut i Malå på måndagar, slitna, osminkade och rent utav int snygg nånstans.

såja


look up


godmorgon

Ah what to do? Blev väckt av Sandra sådär kring 8 imorse typ, pigg eller? Nä... Och det gick inte att somna om heller, eller jag lyckades men då ringde hon igen och väckte mig haha, söta du. Undra vad man skulle ha gjort idag.. Nu har alla börjat om skolan igen efter lovet och jag är själv kvar i Malå igen..
Även att jag somna i blött hår igårkväll så frillan är int vacker idag, står åt alla håll som det bara går. Plattång nästa då!

<3

That's the girl who always will be in my heart

hm..

Kanske man ska klippa sig snart, där hade jag sne och kort lugg, inget i ansiktet som störde som det är i nuläget :)

i adak

Nu sitter jag i Adak hos farfars och väntar på maten. Mat och fika här med farmor å farfar och farbrors familj , sedan blir det iväg och köra till Malå för träning och få bort all gomat. Hoppas det går bra ikväll, och hoppas på en bra kväll för Izabell också, så bra som de gick för henne i torsdags :)

Hörs later :)

Natti natti

Nä nu har jag varit uppe alldeles för länge... Godnatt på er alla om ni ens är vakna nu. Och hoppas att ni med sover sött å gott, för det ska jag göra :)

fail

Jag höll nyss på att göra dagens fail... Jag var ju nämligen i Umeå förra veckan och va och shoppade litegrann, hade ju 2 presentkort att göra mig av med. Och där hittade jag världens skönaste bh, jag är så stolt över den. Och jag höll att ta kort på den och lägga ut den på bloggen innan jag kom på ... att det är inte okej, sånt kan man ju inte göra, sånt kan inte jag göra!! Skulle aldrig göra så, ej acceptabelt... Tur jag kom på mig själv. Är nämligen på en annan planet i huvudet idag tror jag.. haha

tjockismat

Ahh nu är man då mätt och tjock... säg vi som... vart bjuden av pappa min på ett skrov på frasses nu till middag eftersom de tyckte de skull va så jobbigt att laga mat själv så. Så nu känner man hur fettet frodas i mig och snart så har man en tjockismage... nä nu ljug jag bara. Har bara lite tråkigt och funderar på vad man ska göra. Ingen film har vi här hemma, och inge speciellt finns att se på tv ikväll heller. Soo, what to do? Nu har jag säkert frågat det hundra gånger men en extragång skadar väl inte? hehe
Även att då jag startade upp datorn nu så var det inte windows 7 startsidan som vanligt utan det är typ en originalstart grej istället. Det är inte blått och fint längre utan kantigt och grått... Är det någon som vet hur man fixar det? För jag har ingen aning alls... Skulle va världens tjänst att fixa det åt mig...

lördag

Iskallt, iskallt... Och vad ska denna dag och denna kväll bjuda på? Kallt är det ute och kallt är det inne... Och jag skulle vilja till arvids men får mig inte dit tydligen... Så vad ska man göra medans alla är ute och dricker osv?... Ge gärna förslag!!!

..


tänk att...

Tänk att bara få ha någon i sina armar igen.
Tänk att bara få ligga i någons armar igen.
Tänk att bara få kunna få sig en kram när man än ville igen.
Tänk att bara få kunna få sig tröst när man behövde de igen.
Tänk att bara få kunna mysa när man ville igen.
Tänk att bara få ha det där sällskapet när man väl behövde de igen.
Tänk att bara få kunna ha närheten där igen.
Tänk att bara få ha någon som höll om en varje natt igen.
Nog saknar man närheten och ha någon man älskar och någon som älskar en tillbaka också. Längesen var det nu... Bara jag som känner saknad till det?

Fredagkväll i norsjö

Ah Norsjö... Vad ska man säga om detta ställe? Förutom att det är inte det roligaste att vara här och att jag är född å uppväxt här? Nä roligt är det inte, särskilt int nu då det är iskallt och långt upp på byn osv... Usch.. Nä nu måste jag försöka se om det är nån som vill göra nåt eller om alla är borta å super eller så.. Nu blir det att ta mig nå gott och sen en rök på det, lät väl inte helt fel, eller?
Hoppas alla har det roligt ikväll iaf :)

Fredagmorgon

Ja nog känner jag träningsvärken i rumpan och benen idag efter träningen igår. Men det är bara bra, då vet jag att jag har tränat iaf!!
Igårkväll ställde jag väckaren på 10 så jag skulle hinna vakna och kolla bussarna till Norsjö, men nog var det troligt, jag vaknade inte förran sådär kring kl 1... Ångesten för det! Men hittade då en buss så den går inte förran kvart över fyra så det är ju lugnt iaf. Men stressen ändå... Har inte ens nå kläder tvättade.. Hur ska jag klara mig ur det? Pappa har inte ens en torktumlare vad jag vet? så att det går snabbt att kläderna blir torr... Ahh, nä nu sak jag slita mig från datorn och göra nånting nyttigt och sedan se vad kvällen har att erbjuda. :)

innebandy

Iväg nu och spela innebandy och har lyckats så Izabell är med på en andra träning med mig, bara att hoppas att det bli fler gånger hon är med. Hon måste ju kunna spöa storebror sen! Så wish me luck och att de kommer att gå bra, bara jag inte typ faller och biter i piercingen eller nåt, det skulle va kvällen fail på riktigt! Vänta på Johan nu och se om han kommer snart :)
Johan och jag

Dagens mys

Redo för en sväng med innebandy sen ikväll

hahaha

Gatt bara ta med det här som E hade skrive på facebook!
Dagens fråga: Kan man kalla fäder som är hemma med sina barn, lagar mat och städar för hushållspapper? En som undrar...

Onödigt vetande

Nu är jag 19 år gammal... tragiskt... hade hellre blive 20 faktiskt... Men sånt är livet, man kan ju inte välja när man ska fylla år tyvärr... Idag blir det premiär på att prova på min dammsugare tror jag faktiskt, ska bli roligt och se hur bra den funkar.
Och vill ni veta lite onödigt vetande?? Att jag fyllde år igår 22.22, status va?? haha

sådärja


present

Detta halsband fick jag av söta Disa i present, hur gulligt är inte det?

presenterna

Nu håller min födelsedag att vara över... Och lite presenter har jag då fått iaf. En dammsugare, sockar, elvisp och ett mackjärn. Bara praktiska saker som kan behövas sen i framtiden. Så vuxenpoäng på det?
Ja nu är det då Greys snart så det är bara att sätta sig framför tvn och njuta en timma :)

Bara att läsa killar

Kvinnor har ofta utmålats som de svagare könet, men tänk på detta: Vi kan blöda en vecka utan att dö. Vi kan framställa mjölk utan att äta gräs. Vi kan bli våta utan att vidröra vatten och .........Vi kan få benlöst kött att stå!! Känn på den ni... ;)

ha den äran idag

It's my birthday! Jaaa de är min födelsedag idag bara så alla vet, hur bra är inte de? Eller bra och bra... men de är då bara ett år kvar iaf till jag fyller 20 :)
Så om ni är sugna är det bara att komma på fika ikväll/idag, tårta finns det gott om!


Hemma finally

Nu är jag äntligen hemma. Jag har nu åkt bussen från Lycksele och den var en timme försenad!! En timme, de är mycket kan jag lova! Nu känner jag mig inte pigg och lite ont har jag också och hungrig är jag också och arg är jag också. Åh jag är inte på bra humör. Min dator har tydligen börja dampa igen, och denna gång igen efter jag vare borta ett par dagar och lämnat datorn hemma! Så förbannad man kan bli...
Men det är ju min födelsedag imorgon så jag ska väl ta och börja rycka upp mig lite och inte sura så jävla mycket... Eller försöka kan man alltid men det är inte alltid de lyckas...

tisdag

Nu är det bar att packa ihop alla grejer och sedan iväg mot bussen. Men först kanske få i mig en yoghurt tallrik eller liknande så jag inte svälter ihjäl på bussen hem mot Malå. Och ont gör det idag, verkligen!! Men de sa att det bara skulle vara idag som det skulle va värst... Men jag känner att det börjar lägga sig lite iaf, gör inte lika ont nu som mitt på dan idag :)
Bara att se om jag får i mig nå tårta imorn, för det är ju nämligen min födelsedag imorn!! 19 år, de ni! Typ den mest ovärda åldern som finns, precis som då man blev 17 år... Men ett år kvar iaf :)

nu så

Blä va ont jag har just nu och det ska va som värst imorn.. Har varit lugnt och ovant nu idag men nu börjar det onda komma. Så ni vet så råka jag få för mig att fara å pierca mig.. lite ånger fick man men inte ska jag he ut de nu. Den ska va kvar tills vidare, lite kul att få prova på lite nytt... Fega jag!!
Hehe ska bli kul att äta tårta sen på onsdag då jag fyller år (A)

dumheter

Jag har gjort nånting dumt... Dumt vare... Haha crazy... ni få veta sen om ni är nyfikna??

lite från igår


Dagens

Nu har jag försökt att få upp Sandra ur sängen i snart 2 timmar. Men nu står hon i duschen och vi är redo för nya äventyr. Iväg på skolan hennes snart och leta börsen hennes sedan iväg och göra lite kuligheter och shoppa ska jag göra!! De ska bli riktigt kul de.
Men NU = blåsa håret och sminka mig

myskväll

Sitter nu och äter popcorn framför tvn med ett glas lättdryck till det. Riktigt mysigt faktiskt. Och då är det bara att tagga morgondagen för då händer det grejer här!! Och kanske det blir att vara med Simon och hans kompis, få se vad vi hittar på allihopa :) Ajja ... nu blire fortsatt mys och lite foto kanske :) ni får se sen vad det blivit av det vi ska göra! :)

RSS 2.0