Gårkvällen mot Obbola


Clothes

Ett par byxor och en tröja är nu ihandlat. Ett par jeans!!! Första par jeans jag har haft sen... 2 år tillbak? Ska bli kul att få använda dom, ett par med skinndetaljer. Och så en lite oversize myströja, åh vad jag ska mysa ner mig i den ikväll med Sandra framför filmen Salt med Angelina Jolie. Även att tröjan jag köpte heter Denise också, fränt va? ;)
Denna tröja men i svart

turn back time

Kommer ni håg att ställa tillbaka klockan en timme nu?

dagen

Jag är ju som sagt i Umeå nu hos Sandra. Och det var på håret att jag ens komme mig hit. Det började med att jag skull åka till skellefteå och byta till Umeå men då är skeåbussen så seg att jag missa umeåbussen så måste vänta hur länge som helt i skeå innan jag komme mig iväg. Och på äventyr har vi varit hela dagen. Iväg på en kampsports lokal och i en riktigt fin lägga och varit iväg till Obbola. Världens håla, verkligen inte värt det kan jag lova. Men sällskapet var väl helt okej.
Men skönt är det då att få vara med Sandris!! puss gumman

<3

ÄR HOS SANDRA, HELT UNDERBART!!!!

kissinödig

Någon som har samma problem för mig ? Jag kan va jätte kissnödig och toan är ett par meter bort men jag orkar inte gå dit. Jag har detta problem nu och min blåsa håller på att sprängas. Tror jag måste lätta på trycket snart, kan ju inte gå upp på byn och vandra runt med benen i kors. Hehehehe

Norsjö ikvellun

Ahh i Norsjö nu och tråkar. Nu är det bara att vänta och se vad som händer ikväll. Kanske det blir att träffa Nina en liten stund. Hon som nyss ha operera sig! :)
Mat äre snart också och det är min favorit, vitlökscreme fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon, helt underbart gott är det :) Äta sig full på det nu :)

Lite att skriva.... menmen :)

packa å packa

Och inte kunde jag somna tidigt igårkväll heller även om jag var trött som ett svin. Men jag är då vaken nu iaf och det är bara att börja packa. För nu bär de iväg till Norsjö to my father och sedan iväg till Umeå på lördag till Sandra och va där i 4 dagar! So that feels good :)
Men vad händer i Norsjö ikväll? Och händer det nå roligt i Umeå ihelgen? Det är bara å ringa om ni är där och vill ses :)
Även att nu är det bara en dag kvar sen smäller det, åh vad jag är nervös, hur ska jag klara av de? Kommer helt klart att banga ur i sista sekund! haha, tur jag har en som håller mig i handen :)
Packa färdigt nu då :)!

burp

Man är ju verkligen kvinnlig då man rapa som en man. Naturligt äre ju men ändå, rapa som en man! Tur man är för sig själv och ingen hör en. Som Sandra, hon kan ju va så kvinnlig ibland också, I love it! Du vet Sandra.. smygare ;) haha
Nä nu är jag så trött så jag håller på att somna och skrattar typ för mig själv av ingen anledning. Sleep tight everyone :)

Innebandy

Nu ha jag fått mig en gomiddag och mätt är jag. Riktigt taggad nu för ett pass med innebandy och äga ut alla! Men en liten uppvärmning här hemma först på träningscykeln så int låret kollapsa. Kom vettja och spela med oss everyone! Hur kul som helst!
Vi är blandade tjejer och killar. Vi har ingen tränare men vi hjälper varandra istället då vi spelar för att vi ska bli bättre. Vi har Eskil som hyr sporthallen och han är väldigt rolig att ha med även om han är äldre, han har varit tränare förr så han hjälper till och peppar de yngre som börjar hoppa in och börjar spela med oss. Vi blandar lagen med att he alla klubbor i en hög och dela upp i 2 lag och sen börjar vi bara spela. Det bästa är nog att vi är blandade killar och tjejer, mycke roligare och lär sig mycket bättre :)
Be there :)

can it be summer?

I want the summer to come back here.. Det gör mig verkligen deprimerad att alla pratar om att det ska bli den kallaste vintern på tusen år nu. Jag DÖR om det kommer att gå mot -40 grader i vinter, jag klarar knappt av att det är bara kring 20 grader, då fryser jag ihjäl. Men... jag är ju inte så stor heller och har inte precis så mycket underhudsfett att komma med.. Men ändå. Summer now please!
Och här på sista bilden måste man ju bjuda lite på sig själv!!

helvete

Inget straff... Du gjorde min kompis illa i kropp och själ och vi har väntat länge nu på besked och sedan får du inget för de. Förbannad är jag! Finns det ingen rättvisa i denna värld? Jävla fittkukhuvud(ursäkta språket), du förtjänar allt skit i denna värld, jävlar va förbannad jag är!! Finns inga ord för det så jag lämnar det här nu innan jag spårar lös...

onsdagkväll

Jaaa nu har man sett Greys Anatomy och sista avsnittet av Kungarna av Tylösand. Åh vad jag hoppas att de kommer en till säsong av Kungarna sen, de är helt crazy men riktigt bra ändå och underhållande, mycket roligare än alla andra serier typ av samma stuk. Men nu far då internet snart så det bli nu att kanske sova. Ögonlocken hänger tungt som fan i ansiktet nu och far snart igen.
Är btw bara 3 dagar kar nu :D

hungry i am

Är hemma nu efter ett litet pass på vattengympan, jag är ju ledare där för barnen. Och jag kommer då hem och maten står på bordet... men till vanligheten så har resten redan ätit och det finns ingen mat kvar... De är ju riktigt kul... eller va säger ni...

fun with sandra

Hittade skönaste bilden från i somras. Notera även att jag har inte en sån hamsterkind som det ser ut utan har en jawbreaker där.

Inte frisk

KRAX, HOST, ATTJCHO, SNÖRVEL, HARKEL.  Låter som en gammal skördetröska i halsen. Jag som trodde jag blive bättre i förkylningen... men icket. Och idag ska jag även va och jobba och hoppa lite och röra på mig på vattengympan, träna lite ungar. Undra hur det kommer att gå? Tur jag har Sandra där. Men jag vill bli bra innan imorgon, för vad händer då? Jo då ska jag äga ut alla i innebandy... Måste impa på de 2 personer jag och en till fått dit genom extra mycket peppning. Nä nu börja jag ha lite för tråkigt, iväg nu ner på kiosken och få sig en liten gosak att smutta på :)
Sådär känner jag mig just nu

boreeed

Guess who's bored? Yes it's me...
Såhär kan man se ut ibland om man ser lagomt risig ut och har inte gjort nåntint ikväll förutom en slapparkväll framför tv å datan.. Inte det charmigaste + att kinderna är uppblåsta som en hamster typ..

hello, honey i'm home

Min dator har kommit hem till mamma. Mamma har saknat dig gubben! Jag är så grymt glad att den funkar som den ska och är hel :) Men fortfarande förbannad för att allt jag hade på datorn har försvunnit... Men men ... Är glad att den är hemma igen iaf så jag får kramas med den.
Kiss ang hug on that

Josefin Persson <3

Som sagt det är den 26e idag. Min systers födelsedag, men de är även 1½ år sedan jag fick veta att min bästa kompis försvann för våra ögon. Det finns inga ord hur man kan sakna och älska en person så mycket. Känns fortfarande som jag kan höra ditt skratt Josse, kan se framför mig fortfarande hur du går, ditt skratt, ditt leende, hur du rör dig, hur du pratar, hur du ser ut, dina kramar som är dom goaste kramarna jag nånsin fått i mitt liv. Fortfarande är det ett stort hål du lämnat efter och det kommer aldrig att fyllas igen, och detta hål är så tungt, hur kan ett hål vara så tungt för ett hjärta? Honey, I will always love you <3







Älskar denna bild<3

An angel on earth became an angel in heaven


hang on, härlig låt

I got into her life
at a bad time
she'd been stabbed in the back
once too many
yeah once too many

But I got to hang on now
hang on to get her love
wanna feel those lips
again and again

Those eyes are really happy
got to feel the beauty inside
I've got to hang on for her love


Happy birthday

Idag är det den 26 oktober. Detta är en dag för min syster. Det är hennes dag idag. Min enda om man säger, riktiga syster, vi ha samma föräldrar. Hon fyller idag 17 år, hon håller på att vara gammal hon med, jag som nyss fyllde 17 år men nu är det bara en vecka sedan fyller jag 19 år. Grattis på dig syster!



Lite skadeglädje har jag, hon får nämligen ingen tårta för hon stannar hemma i lilla Norsjö istället för att komma hem för presenter här hemma i Malå :)


pink love

En lång väntan... Snart kanske min dator äntligen kommer hem till husse. Kan inte vänta, bara hoppas att den kommer snart så jag får använda den igen... Tydligen så hade det kommit in nånting i datorn på nåt vis även om det är virusprogram på den... Men allting är då borta på datorn så det är jag inte glad för alls... Men kan ändå inte leva utan min lilla rosa älskling... Och i veckan ska då mina pengar komma äntligen och de längtar jag som bara den till!! Då blir det iväg till Umeå på lördag kanske. Shopping på hög nivå! Ha ju en massa presentkort som måste förbrukas :) Och även att man kanske få sig en liten utsmyckning nånstans på kroppen men som inte kommer att synas så väl... Så de är bara ni funderar på vad det kan vara... Ha ju 2 st som vet vad det är iaf än så länge, få se om man vågar sig till det. Lilla fega jag :)



Lilla älsklingen :)


Måndag

Måndag, tråkiga måndag. Vart då en liten myskväll med muffins, godis och varmchoklad och film. Och nu idag så blir det nog att agera "frisör" igen. En mamma till mig har tänkt bli blond igen så det är bara att sätta igång med färgningen nu så hon blir lite fräsch igen. Även att det blir en sväng om på bankomaten idag och se om jag får mina pengar snart, dom verkar ju aldrig komma och dom behövs verkligen för min del..
Inte mycket att skriva... men NU: sova en liten sväng..

parfym

Är med i en tävling om Brittans nys parfym Radiance, gå in här om ni med vill vara med :)

lördag

En liten vandring ute med Lunne har jag hunnit med ikväll, även en sväng med Johan och sedan ett tag hos storbonden med lite folk där också. Ligger avslagen nu i sängen och snart så faller nog ögonen ihop...

hang on


Dajmmuffins

Härliga lördag. Nu har jag varit duktig. Varit ner och handlat och sedan bakat en massa. Bakat de mest underbar muffinsen som finns! Dajmmuffins med frosting :)

Ni kan få receptet här :)

Smeten:

175 g margarin
2½ dl socker
3 ägg
3 dl mjöl
½ dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
ca 60 g dajm

Vispa margarinet(ej smält) och sockret pösigt. He int ett ägg i taget och vispa mellan gångerna. Blanda ihop de torra ingredienserna(bäst om man sikta dom så inge klumpar kommer med) sedan in med det i smeten och sedan vispa medans mjölken hälls i. Sen till sist blanda i dajmen(krossad). Delas in i formar och in ugnen på 200 grader i ca 15 min.

Frostingen:

180 g florsocker
130 g margarin
1 knivudd salt
0,8 dl vispgrädde
0,5 msk vaniljsocker

Vispa ihop margarinet(ej smält) och florsockret pösigt. I med salt och vaniljsocker. Sedan lite grädde och för att den ska hålla ihop bättre kan man tillägga en äggula. Vispa ihop. För att det ska bli roligare så he i lite karamellfärg.

Då muffinsen svalnat så spritsa bara över frostingen.

full

Nu är jag full... jag är full i tacos och hålle nog på att sprängas, är inte lite mätt... Men snart blir det ut att gå och få bort allt jag äte. En samtal blir det nu och sen troligen iväg och träffa boysen och få lite roligt sällskap än att bara sitta hemma ikväll. Blir nog riktigt bra, men först lite spotify och lyssna på braaa låtarna :)


happy

 


Längtan

Nu är man då hemma och hungrig som få! Vart en riktigt mysig kväll igår, en mystorsdag. Får se idag om det blir en mysfredag kanske. Nu steks de då tacos för fullt så en goomiddag blir det, och kanske att de blir en träff me lite norsjöbor ikväll och alla söta i Malå! Ska nog bli super. Drickning för dom men troligen nyktert för mig, men de kan ju va roligt ändå, sällskapet som gör mycket :)

Och nu är det bara en vecka kvar ungefär innan jag kanske få träffa min älskling, åh vad jag längtar. Och det bästa är nog att jag får mina pengar just före och sen så har jag presentkort både på HM och Gina tricot, hur bra är inte det? Shopping för fulla muggar, och det behövs mer än väl!

Riktigt sugen på denna från HM


lite idag

Full träning igår blev det på badet, men varken jag eller Sandra orkade nåt knappt så de gick int de bästa som de kunde blivit. Och träning idag också på bandyn, riktigt kul att de komme så många dit idag! :)
Halkigt värre är det ute idag btw. Johan skull skjutsa hem mig, det slutade med att halva bilen var i diket, bilen snurrade bara, HALKIGT VÄRRE! Tror även att han vart döv som jag skrek, typ 3 cm från en lyktstolpe var vi dessutom så tur tur tur tur!!

Nä nu ska jag ta och leta lite batterier och duscha!


dagens

Trötter idag är jag men roligt hade jag igårkväll iaf och även idag :) Idag får vi även gratta käre JONAS som fyller år idag, grattis på dig!!!
Jag har nu precis kommit hem från hockeyn och sett Malå-Norsjö. Gick så bra för Norsjö tills första målet blev insläppt sen gick det bara utför och slutade med att Malå vann. Och stackarn Johannes och Fredrik... Nä kanske det blir en tidig kväll ikväll ändå, vart som sent igår så :)

Vuxenpoäng på detta

Inte länge kvar nu och som jag längtar och som det pirrar i magen för. Åh vad nervös jag är, hur ska detta gå? Första gången blir det och hoppas på fler gånger också :)! Sandra, you know what I'm talking about ;)


Duktiga Denise har varit framme också idag, dammtorkat, dammsugat och skurat och även tvättat har jag gjort idag. Lite vuxenpoäng för de va? + att jag har bakat min kladdkaka, och den är god kan jag lova!!
Ni kan få receptet här.

Kladdkaka a´la Denise:

2 ägg
2½ dl socker
2 dl mjöl
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g margarin

Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt alla torra ingredienser. Smält margarinet och blanda i det också sedan vispa ihop. Sedan in i en smörad och om de skulle behövas kan man bröa den också. Sedan in i ugnen på 175-200 grader i mitten av ugnen i ca 12 min, längre om man vill ha lite mindre kladdigt :)

personlig almanacka

Är med i en tävling om en personlig almanacka där man får välja design osv. Riktigt fin, gå in här om ni med vill vara med :)

present

Idag fick jag min födelsedagspresent av Sandra lite tidigare, och åh va söt grej jag fick, ett litet brev av henne och även en sorts av ljuslykta där det stod en jättefin text. Fin present indeed var det :)
Och nu har jag då varit på apoteket idag också i samma veva som jag fick presenten, nu är det fixat igen och inge att bekymra sig om på ganska länge nu, bra de :)
Nu kommer funderingarna på vad man ska göra ikväll?..


tired girl

HEMMA! Nu ha jag vare hos Tonybaloni och gjort en uppgift till han i samhälls, så hoppas allt är klart nu för han så han få kursen klar snart. Men nu börjar det då iaf vara sängdags och internet stängs av om en halvtimme, så kanske man ska ta och lägga sig i normal tid iaf nu, det är på tiden.

Fick även en utskällning för nånting jag inte ens gjort, så de va ju snällt...hm... snark nu då!

indy

Indiana Jones är igång på tv, den andra filmen. Bra filmer fakiskt, även om de är riktigt gamla så. Fast sista och fjärde filmen kan man bara "bajsa ner sig på".

Snabbt inlägg, iväg till Tonybaloni nu, see you around!!!

lite i sinnet

En helg i Norsjö har gått. Och fort har denna helg gått också men nu är den över. Nu är det bara att vänta 2 timmar eller kanske få mig skjuts till Malå av A som varit i stan, hoppas det så jag slipper åka buss, är så drygt med det. Har absolut inget att skriva just nu, trött och slut. Få se om man taggar igång för träning ikväll eller ta och vila sträckningen några dagar till? Ja vi se ju. Hejssvejs...


Pregnant?

Hemma nu efter en kväll me Lunne, Fetn, Jonte och Tim. 2 st av dem drack medan vi andra var nykter, det var väl värt? Men de hade nog kul dom :) Sen måste jag berätta att jag haft en gravidmage idag.. Skojar inte, gravidmagen har jag haft idag efter all mat. Har bild på det men vågar tyvärr inte lägga ut den, ser för hemskt ut. Men nu då kvällen är över och alla lagt sig å sova så kunde jag inte motstå att ta en tårtbit till.. tragiskt nog...

Tacooooos

Ahhh tacos-koma är det nu... tacos i mängder, och inte lite heller. Nu är jag proppmätt och magen har svullit upp så nu ser det ut som man är gravid? Och snart blir det tårta också, ska bli gooooern!
Och pengar har jag fått nu så nu klarar jag mig tills jag får mina pengar om 2 veckor, åh va bra säger jag bara. Hade bara sådär.. 15 kr kvar att leva på nu de senaste dagarna, så tacka Gud för att denna helg komme. Nu blire fortsatt umgänge med familj osv så kanske vi ses ikväll hehe .. :)

Norsjö

Sitter i Norsjö nu och sitter i soffan min med ostkrokar och läkerol brevid mig framför idol :) Riktigt skön kväll ändå, en sväng på byn har det blivit och lite roligt med folk som ragga fram och tillbaka hela tiden, märks att jag inte är här så ofta och de är nån ny som de ser. Men nu blir det idol och sen fortsätta baka tårta. Marängtårtan med crisp till imorgon åh va gött!
Och en liten längtan till veckan också, ska bli kul :)

Och inga bilder blir det nu ihelgen då jag ha en dator med endast internet på och inget annat.

tävling

Är med i en tävling btw me jockiboi här. Som en kul grej, är med ni också :)

away to norsjö

Blev en tidig kväll igår, somnade framför tvn helt utmattad. Och blev väckt imorsetyp kl 8 av Sandra som ville prata ´lite innan skolan hennes började. Nu ska jag he mig in i duschen och fräscha till mig för att sen packa å fara iväg till Norsjö för att ha lite kuligheter ihelgen med tacos, tårta och presenter osv :)

Nä iväg nu och göra sig klar! :)

four am



Så de man ut kl 4 på morron utan en natts sömn, hade lite svårt att öppna ögonen där ett tag, men helt värt det :)


Jobbardag :)

Jag är helt slut helt slut i kropp å knopp. Dagen började kl 5 imorse med att jag hade lagt mig kring 10 igår men lyckades somna en timme innan väckarn ringde men vaknade bara efter en halvtimme för fick ett sms... Hm... Ingen bra natt var det iaf. Sen iväg till sågen i SNÖSTORM, snö överallt, gick knappt att cykla så jag for en halvtimme innan jag började för jag skulle kunna hinna i tid. Då jag kommer till grindarna så ringer farmor och frågar om jag vill ha skjuts till sågen, men nog att jag redan var där. Tänk att jag hade kunnat slippa stormen... Sedan har dagen varit lärorik och helt underbar med jobb och lära osv. Nu är taggen framme att kanske få jobba lite mer där framöver om jag har tur, blir super :)

2 timmar kvar sen iväg på innebandyträning, kommer helt säkert att somna på avbytarbänken, så trött är jag nu! Tidig kväll ikväll då :)

work work

Åh ledsenheten kommer att sitta i. Men det ska inte påverka morgondagen. För imorgon är en bra dag. Imorgon är en dag då jag kommer få prova på att va på justeringsverke ska ni veta. Alltså lilla Denise på sågen, på Setra, jobba me trä, jobba bland karlarna + farmor. Det kommer bli kul, kommer bli en riktigt bra dag att lära och ta in och försöka och göra mitt allra yttersta och bästa jag kan. En morgon med att väckaren ringer ca halv 5 på morgon. Nä taggen på detta, because tomorrow is gonna me a great day :)

Vaken kanske en timme till sen off to bed..

börjar grina snart

SÅÅÅÅ ARG! SKITDATOR SÄGER JAG BARA! L sitter och fixar min dator. Vi trodde att han skulle kunna rädda bilder, musik och allt som är där i. Men icket. Nä inget gick att rädda. INGET! Blev inte på bra humör då jag fick veta de. ÅH. Vad ska jag ta mig till? My whole life is in there, and now it's gone... Vill bara lägga mig ner och grina, seriöst...

today is gonna be a good day

Imorgon blir en bra dag, det blir nämligen lite jobb för min del :) Och upp kl 5 blir det också vilket är lite jobbigt men det klarar jag, blir isäng tidigt ikväll med andra ord. Men nu blir det att fortsätta att slappa lite under tiden innan det blir iväg på badet och hjälpa lite ungar med vattengympa...

longing



Längta tillbaks..


sweet and lovely

Good day, good day. Kanske det börjar arta sig. Nu vill jag bara att det ska slå över till onsdag, för kanske att jag får ett litet samtal då så livet börjar gå uppåt igen! Nu är det bara att vänta!

Och idag vart det en prommis på 1 timma å 40 min med Ann  lagomt just före middagen, skönt var det och duktig kände jag mig. Lite känns det fortfarande i låret men hoppas det är fixat å klart innan på torsdag inför träningen då. Och en ragg med Johan vart det också ikväll.
Desperate har just slutat så nu kom funderingen på kanske att lägga sig lite tidigare ikväll. Ingen sovmorron imorn inte, jobb blire med att träna lite ungar :)

Blir nog en väntan tills imorn innan det blir en uppdatering, sleep tight people :)

summer -09


gahhhhh

Inte blev humöret bättre efter en natts sömn. Nä det blev bara värre, är rent riktigt förbannad! Nu kommer det troligen att dröja ännu 2 veckor veckor innan jag får mina pengar. Tror ni att jag är glad? Svar nej. Har levt som en riktig fattiglapp nu riktigt länge och klarar mig inte längre nu. Nu måste jag få mina pengar! Men nej inte får jag de inte. ÅHHH. Det kokar inte lite inne i mig just nu. Hade ju planerat att fara till Umeå och göra en liten hemlig grej med S, och tänkt shoppa mig lite nya kläder osv, vill ju va lite fin också då de kanske blir lite roligheter om nån vecka eller så, och måst ha pengar för att ta ut en grej på apoteket men nää.. Åh klarar inte detta längre.. GAH

10.10.10

10.10.10... är det verkligen ett datum värt att minnas? Det känner verkligen inte jag. Har inte varit en bra dag för mig idag. Bli väckt typ kl 7 på morron för en viss D.G ska väcka hela huset me sina skrik och inget bra har hänt, dåligt väder ute och jag sträcker mig så jag tror jag håller på att dö, haltar genom huset just nu... Och jaaa, finns massa mer jag kan berätta men orkar inte nu. Nu är det negg Denise i farten, inget är bra. Så nu ska jag sova bort detta i min stora säng, de ni..

wonderful

Var en helt underbar träning nu ikväll, bästa var nog att jag blev int ens trött :) Men det värsta är att då det var 10 min kvar så kom min vanliga tur och jag sträckte baksidan låret. Nu är jag inte happy. Hoppas det fixat till sig innan torsdag  då nästa träning är, bara hålla tummarna :)

Kanske lite gofika nu och sätta sig framför Indiana Jones, första filmen..

all and nothing

Mästerkocken här, har nu gjort en massa makaroni/kyckling/bacon låda. Riktigt gott faktiskt. Nån som vill joina mig me lite middag är välkommen så gärna, har massa över..

Och jag vill ha mina pengar nu... men måste vänta till kanske torsdag innan jag får dom... jag vill ha dom nu så jag och S kan göra det vi har planerat att göra nu ett tag... Ska bli kuuul!

Och jag måste fara iväg till Norsjö på fredag också... men de ska bli riktigt bra ändå, får ju mig nå presenter då även hur bra blir inte de? Och tårta i mängder, har redan bestämt vilken sort jag vill ha. Blir 3 firningar på en gång, sis, jag och pappa. Vi fyller år med bara en veckas mellanrum allihopa om ni ville veta. Åh nä nu ska man försöka att inte bli en deprimerad gumma här...

jah

 Följ min blogg med bloglovin

ps. i love you

KOMA... MATKOMA... det händer i mitt liv just nu. Äte världens goaste, eller inte världens men en riktigt god middag ikväll. Lax med bakpotatis och räk/rom röra. Inte behöver man då oroa sig för att bli hungrig idag inte, är då ett som är säkert. En tvärragg har jag hunnit med i min koma så nu blir det bara att vänta på ett samtal sen ikväll ;)
Men nu ska jag ta och se PS. I LOVE YOU som går på tv just nuuu! See ya later




Visst är han som småsnygg?


one picture say more than a thousand words



Chocken, chocken, chocken... är väl bra ändå, inget att klaga på... men chocken ändå.


just me..


A regular saturday

En tråkig dag som vanligt. Och jag saknar en Sandra, ångra nästan att jag inte for till Arvids. Ända problemet var att jag inte hade några grejer, skulle ha packa kläder innan det vart en sleepover hos henne så hade jag kunnat följa henne.. men icket gjorde jag de. Och idag får vi se om det kanske blir iväg på en lite prommis eller hjälpa till och riva altanen, nu ska den bort den slitna gamla saken som bara legat på sidan av huset nu hur länge som helst och aldrig använts. Men nu blir det iaf att försöka rycka upp sig och göra nånting vettigt för  en gångs skull. Kanske börja rensa lådorna som börjar vara fulla med så gamla grejor så det är inte sant...

Hitta min mössa idag btw, är happy as i could die!



Såhär ser man ut i Malå en helt vanlig lördag, mjukiskläder, mössa och no makeup.


oh..

written in the stars
A million miles away
A message to the main

Seasons come and go
But I will never change
And I'm on my way!

written in the stars

Haha gilla ändå Anns skämt, dåligt men kunde inte låta bli att skratta ändå haha :) "Good! Och Goodis!". Ni fatta nog inte men ändå haha.
Nä nu blir det att ta på sig nåt annat än bara mjukiskläder och börja gå ner mot kiosken med A och köpa nå goheter inför Idol ikväll.




Gilla låten skarpt!

just that...

"I don't know you, so why do you think we are best friends all suddenly?"


early morning

Var vaken tiiiiidigt imorse, kanske för det vart inte mycket till sömn inatt? Och då jag kom hem slockna jag nästan direkt. Och S hade jättekul åt mina sömnryckningar jag hade hela tiden. Men nu är hon i Arvids och jag kvar i Malå. Så frågan är ju vad man ska göra ikväll? Ingen som känner för något och vill hålla mig sällskap?
Är ju ändå fredag juuu!
hihihi

myyys en torsdag

Sitter nu med Sandra och vakar, drucke lite redbull och äte cheddarpopcorn... om nån ha tråkigt ring gärna, om de ens är någon inne?? :] hehehehehhe
En fin bild på jag och Sandra och vårat torsdags myyyyyyyyssssss!!!

wish me luck

En heldag med Sandra har det blivit, hann va om på skolan lite och sett filmen Land of the lost en ganska smårolig film.
Nu har jag sutte och gjort en massa palt och skärt upp massa fläsk så snart blire paltkoma.nu! Blir en bra kombination med att jag ska börja träna innebandy igen så nog kom jag få mjälthugg de första jag får. Och kondisen är helt åt fan så vi får se hur det kommer att gå. Wish me luck!


bild



2 år sedan


motion på motion

Trött i kropp och knopp. Vakna kvart över 3 idag. Helt sjukt, brukar aldrig sova sådär länge! Men då var det en kvart kvar innan jag skulle fara och börja jobba så tur var det att jag vaknade då. Så där vart det lite motion på badet med Sandra med lite ungar, och nu har jag precis kommit hem efter att ha vare och gått runt Malå i ca 1½ timme med Ann. Blåsigt men härligt var det. Så nu börjar träningen komma igång igen. Imorgon blir det innebandy, lite jag längtar! Kommer att bli helt perfekt och urkul!
Men nu blir det lite slöande framför tvn, Greys börjar NU!

där se ni

Nu sitter jag hemma och ser lite tv och väntar och väntar och väntar. Blir kuuuuuul snart!! Men lite bra kväll har det vare iaf, var ute en sväng med Johan och sedan en sväng med Tony och kollat om läxorna hans. Får se om Sandra får komma ut snart eller om det kanske blir en filmkväll me nå kompisar eller fara ut och motionera med Andreas. Åh, nä nu ska jag ha lite kul!


That's right

Usch ja jag har då nånting att längta till iaf. Och tråkigt är det i livet just nu ockå. Och ikväll blir de att hjälpa Tonybaloni med nå samhällsuppgifter efter han ha träna. Och måste bara säga att det bästa börjar ikväll, och då menar jag ju såklart DESPERATE HOUSEWIVES! Kommer att bli super, måste bara ses helt klart!!! Och imorgon börjar också GREYS ANATOMY! Åh va de ska bli skojj nu då dessa program äntligen börjat om :)!Klockan 21.00 ikväll så ska alla sitta framför tvn och njuta!

joooodu

Ehhhh... sugen.nu är man då verkligen på å fara!! kan inte tiden bara gå fortare?? och jag tycker också att Sandra ska få träffa mig även om hon är en sjukling! Och imorgon blir det att hjälpa Tonybaloni me sina samhällsläxor och se om han förstår lite bättre om vad han håller på med i ämnet. Blir nog trevligt de :) Sova nu :)

tårögd

Finaste...<3

saknad å argggg

Åh vad jag vill att min egen lilla rosa dator ska funka igen. Har alla bilder och all musik där och klara verkligen inte av om de försvinner... Hoppas David kanske kan kolla genom den om jag har tur. Känner mig så handikappad utan den. Särskilt för bilderna, alla från malta, studenten och från i somras är ju där... Arghh!! Men Sandra kommer snart så de är ju ett + på det iaf :) hihi

she's coming home

Sandra is coming home! De kommer bli så skönt,  och allt som hänt för mig och allt som hänt för mig, de kommer att pratas ut ordentligt. Precis som det blev då  jag var i Umeå men nu har det hänt ännu mer. Och inga pengar har jag på telefon och Sandra har tappat rösten så det var lite joobbigt att försöka prata i telefon med henne från både jag och hennes sida. Men nu kommer hon till mig. Blir bra! Det bli nog en bra måndag, inte en sån där deprimerande måndag som alltid. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig :) Kanske en liten premiär på nån av sjalarna jag fick av faster också :)?

precis...

Inget vettigt gjort idag... och inget av det goda har jag heller, de är slut... och saknar Sändris... och saknar det bra i livet...

jobb å jobb å jobb

Slut i kropp å knopp. Nu har jag varit och spelat innebandy, volleyboll och fotboll med lillasyster m.fl. Nu blire datorn en halvtimme till (internet stängs av kl 1) sedan blir det sängen och sooooova!

Tänker på dig vännen, vi har det inte lätt någon av oss gumman! <3

bara en tanke...

Nu är det inte länge innan det är ett och ett halvt år sedan. Började tänka på det nu. Danielle fyller 17 år den 26 oktober och då är det även en sorgens dag för det är då ett och ett halvt år sedan den bästa som funnits i mitt liv, Josefin Persson försvann från denna jord. Saknaden finns inte ens ord för att beskriva, helt obeskrivligt. Saknar och älskar dig sen det blev vi då vi bara var barn. <3 :(



An angel on earth became an angel in heaven<3


när ditt inre gråter

Fina Sandra som skrev den här dikten på sin blogg om mig.


 

När ditt inre gråter, ditt liv känns tomt.
Människor sviker och allt gör ont.
Hjärtat plågas av varje slag.
När du aldrig tror att det ska bli dag.
När natten är mörk frukta ej.
Du vet att jag finns här för att beskydda dej.
Livet är svårt och känns kallt, men jag lovar jag offrar allt.
För att du inte ska gråta tårar av blod.
Detta kallas vänskap inte mod!

du är min bästa vän och det hoppas jag att du vet
du måste förstå att du är nåt speciellt
du är min egna ängel, som gud hade sänt
se mig in i ögonen, där finner du alla svaren
jag älskar dig, och i hjärtat lever du kvar än
du var den enda som fick se mig svag
skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag
jag känner en känsla av att jag har dig vid min sida
skulle nån kriga, skulle jag aldrig sluta strida
du kan verkligen berätta vem jag är
du är mitt allt, min bästa vän, jag älskar dig

oh ja!





Tänk en Maltaresa igen, var riktigt kul! Ingen som vil fara utomlands snart???


saknar detta alltså




knäck på den

Smatterbarnd gånger tusen. Har jämt så ont i ryggen och fick pappa att knäcka lite. Så det blev att han lyfta upp mig, och jag kan bara säga att de lät som ett smatterband i hela ryggen, inte skönt nånstans. Men nu kommer det inte ta länge till innan kotorna är på sina egna äventyr igen, sorgligt nog. Ingen som vill byta rygg med mig??

finally home

Äntligen hemma efter att ha vare i Lycksele hela dagen för att flytta åt faster. 4 st var vi som flyttade allt och tur att jag följde annars hade dom verkligen inte blive klar innan en kille skulle komma och besikta lägenheten och se om det blivit några skador på den medans faster har bott där. Så bärning och städning och skruvning har det vare hela dagen. Och hade inte ätit nånting på hela dagen så det vart skönt med att skrov efter allt, och bjuden vart vi också för vi hade hjälpt henne.
Skäms även så mycket att jag håller på att dö. Tårarna va påväg fram, råka krocka lite... Nä men fram med humöret för att mysa framför tvn och lyssna på lite musik på datorn med lite chips å dricka.

RSS 2.0