catchIIIIng

En serietidning i knät + en dator i knät + en filt i knät + pringles sourcream and onion brevid mig + en tv framför mig + en soffa under mig. Jag har det riktigt skönt just nu och tar det bara lugnt, ska nog ut i några min och prata med Sandra lite men sen kommer jag parkera mig resten av kvällen/natten här. Och jag har verkligen vänt på dygnet så kommer va länge innan jag kommer att lyckas somna oturligt nog... Och jag blir väckt klockan åtta imornbitti för att hinna äta och sen fara iväg till Lycksele. Flytta åt faster, jag Sverre å pappa. Då får man nånting gjort i livet iaf. Och papper är inskickade så snart kanske jag får mig nå pengar äntligen!!! Catchiiiing på den!

my heart

Nu sitter jag i Norsjö och har nyss äte nå varmkorv och håller på att frysa ihjäl. Är inte kul nånstans. OCh tråkigt har jag också som bara den. Kanske jag lyckas få Lunne att komma ut å va lite social så jag int ruttnar här inne allt för mycket. Men en dusch på det här kanske man ska göra, så då slipp jag kliva upp så tidigt imorgon innan det blir att fara till Lycksele, en fräsching vill man ju va och inte en riktig flottbomb... right?



Min lilla hund!


Love it



Nya skorna som har kommit till mig. Love them, skönaste skorna ever!


lite av Umeå



Sandra redo för att ta sig an ungen som nog inte är skurad på evigheter.



Mysig smet eller hur?



Sandra försöker se seriös ut?



Muffins på G.




Detta är resultatet. Det skulle bli hallon/vitchoklad muffins men tro det var nåt fel på receptet frö de smakade pannkakor...


<3


forgotten

Nu har jag precis vare på hotellet och haft möte med coachen om lite allt möjligt. Och tröga jag glömde såklart det viktigaste jag hade tänkt ta med som jag har haft framme nu en vecka för jag inte skulle glömma det... Men ändå så glömde jag det hemma på bänken. Och idag blir det även att fara iväg till Norsjö för imorgon blir det iväg till Lycksele för att hjälpa fastern min att flytta tillsammans med yngst farbrorn och pappa min. Får se hur det går och hur det kommer att se ut i nya lägenheten, ska bli riktigt kul och då får jag även nånting att göra. Jag hade tänkt stanna sen i Norsjö till på söndag men det sket dig så det blir bara till på lördag pga lite jobb. Och handikappad utan pengar på telefon är jag även också så det är ingen idé att ni smsar för jag kommer inte att kunna svara, utan ni får ringa helt enkelt :)



Bjuder på en bild från jag var mörkhårig, är även snart 2 år sedan detta.


ärrad för livet

Inte bra dag jag har haft idag alltså. Börjar med att måsta åka buss i 5½ timme från Umeå till Malå. Och på bussen så satte sig alla gammgubbar runt mig. En av dem hade mjukisbyxor och hade dom så långt upp så det vart stjärtskär. Plus att han hade typ bånge och hade hans snopp längst benet. Och jag skojar inte, den va ända ner till 5 cm ovanför knät, så hela låret!! Jag mår så illa av det! Och min dator har slutat funka igen. Och jag har även fått mig världens mardröm så jag kommer att vara ärrad för livet. Såg nånting jag abolut inte för allt i livet ville se. Åh jag vill bara gå under jorden och radera allt det jag fått i skallen idag så jag slipp må illa. Har nästan spytt flera gånger idag pga allt. Usch å fy säger jag bara....


mine


today


angelwings

Vilken besvikelse, jag som trodde Kungarna av Tylösand var ikväll men NÄÄÄÄÄÄÄ de va imorn ist. Jag som har haft för mig att de är tisdagar eller har jag blive lite konstig or what? Nu vart jag inte på bra humör. Och Sandra är ute å vandra och prata i telefon me en hemlig person och viftar iväg mig bara jag är i 20 m radie, så jag har nu varit själv i lägenheten i ca en timme och hon skull bara tvärprata me denna hemliga person. Hmmm... nääämen vi har då varit på stan en liten sväng idag också och fick en liten ring med mig, ganska söt faktiskt, en drake/orm? som slingrar sig lite om fingrarna. Och ringen jag köpte igår var en med änglavingar, riktigt fin. Här ska ni få se den.

the previous night

Sandra har nu farit på praktiken och jag sitter och ser Sherlock Holmes. Vi gjorde ett försök att se den inatt då vi skulle sova men de gick riktigt fort innan vi båda låg och sov. Så nu blir det att försöka en gång till. Sandra kom på även inatt att städa ugnen och att göra en videoblogginlägg. Ni kan gå in här så få ni se. Jag kan lova att natthumor är det från hennes sida medans jag håller på att somna typ :) haha Frågan är nu vad jag ska hitta på till hon kommer hem igen ?

tihiihih på de

Sandra städar ugnen nu vid den här tiden på dygnet. Inte bra! Som jag har hållit på att pusha henne till de hela kvällen men hon fastna hela tiden vid datorn av någon anledning? Hon är söt hon. Och Olovs kompisar har då tagit över hans msn och drygar, drygt värre ! Ja nu ska vi koka te också en tvärtis och sen mysa å sen sova, hare :)

crazybruds

Nu ha vi vare nere på stan hela dagen, jag , Sandra och Frida. Kollat lite å shoppat lite och fikat lite. Ett par skor fick jag med och en skjorta, och jag och Sandra fick med oss några snygga ringar, kanske det kommer upp nå bilder på det sen. Jag köpte en riktigt frän ring med vingar. Och skorna vart ett par kängor, även Frida köpte ett par likadana. Riktigt sköna är dom verkligen. Råka även sprätta iväg och fimpa i en killes byxor men som tur var så föll den av annars hade han fått det lite hett om bena, och jag lite hett om örona, usch vad jag skämdes och Sandra skrattade. Men slutet gott. Nu ligger vi i matkoma och tjillar lite, kanske en kopp te på det och en godisbit.

Och tack.

...

Sverre å Dani ni hade rätt nothing more to do... hate my liife!

good morning people

Sitter nu alldeles själv i Sandras lägenhet medans hon är på Indiska och praktiserar idag. Riktigt kul för henne! Och jag tar det bara lugnt och drar mitt lilla strå i stacken och har städat undan lite och diskat osv. Måst ju hjälpa till medans jag stannar här såklart :) nu blir det nog fortsatt tvtittande och kanske he på radion en liten stund, vi är ju trots allt i Ume där det finns några andra kanaler än p1, p2, p3 och p4! Suck om that, nä bara fortsätta nu då :)
Gulligt att denna bild står nu på hennes rumsbord inramad :)

at sandras place

Ligger nu i Sandras extrasäng och tjillar framför datorn medans Sandra håller på att tvätta underkläder i handfatet. Hon är bra söt nu och klockan är ändå snart 3 typ. Haha och imorgon ska hon iväg och jobba lite och jag kommer att ligga hemma hos henne och ta det lugnt som bara den. Kommer att bli skönt. Är så skönt att ha fått komma bort litegrann för en gångs skull. Får se om det kanske blir att köpa nå kängor imorgon då så jag har nå skor att ha i vinter, ska bli riktigt najs de! Nä nu blir det sängen och sova gott!

apple

Detta är äpplet jag fick av systers boyfriend, minsta äpplet jag ätit kan jag lova, stort var det inte!

so at last

Så nu ha jag duscha och håller på att packa och göra mig klar. Och en matbit ska jag väl hinna med också, även om jag int är hungrig så.. Sen bär de iväg för att hämta Sandras jacka och sedan iväg till Umeå ett par dagar för att vara med henne. Ska bli så skönt! Jag gillare skarpt. Längtar även tills det är Harry Potter på bio, då blire nog kanske att fara och se med Maja kanske :)

now i'm going

Så tråkig kväll jag hade igår, går int att beskriva ens. Och humöret vart inte bättre heller så idag blir det att fara till Umeå, jag ska fara till Umeå till Sandra och stanna där ett tag. Ska bli så grymt skönt de! Nä nu ska jag fylla i lite papper osv och skicka in det så det är klart till veckan innan det blir att träffa coachen. Cya

i didn't make it

Sket sig med Arvidsjaur ikväll så det blir en kväll hemma istället. Kan va lite skönt de med men har nästan fått lite för mycket av det nu den senaste tiden. Men en Kalle pocket i handen och lite popcorn brevid är inte helt fel heller. Så nu blir det fortsatt tjillning på hög nivå och kolla kanske om Tony har lite att göra ikväll. Sitter aldrig fel med lite sällskap ibland :)

maybe maybe

Jag vakna lite ovanligt tidigt idag, även om jag somna först kring halv fyra-fyra inatt. Vet inte varför jag inte kunde somna förrän dess... Men ikväll om de gå som de ska så blir det Arvidsjaur ikväll för lite fest. Ska bli skönt att få komma bort lite från allting och få ha lite kul för en gångs skull så jag får annat att tänka på för en liten stund iaf. Åh jag känner taggen nu att få träffa alla jag int fått träffa på evigheter. Som Maja och alla möjliga! Girls just want to have fun ooooohhhoooo.

cozy

Nu ligger jag i sängen och myser för mig själv. Och tillsammans med mig ha jag lite godis och cheddarpopcorn, riktigt gott säger jag bara! Detta gjorde då en del av min kväll iallafall. Men oturligt nog så finns det inget på tv alls och det stör mig riktigt mycket! Nä nu blire en sväng i duschen iaf så jag få skölja bort lite negativitet.

go for it

Vill ni tävla lite ? Gå in på Maddes blogg :)

lite av varje

En myskväll framför tvn ikväll då eller vad säger ni? Finns absolut ingenting att göra och inget går som tänkt. Känns inge bra. Men en popcornpåse och en bra film ska väl lätta på humöret. Funderingar på att fara till Arvidsjaur har funnits också men vet inte hur det blir, går nog ingen buss imorgon vad jag vet iaf. Behöver få komma bort lite. Fick lite taggen för att se bio snart också av Maja som lagt upp trailern av näst sista filmen av Harry Potter. Känns så pissigt att sista boken blivit uppdelad i 2 filmer. Kan dom inte göra en megalång film istället så man får se allt på en gång. Jag kommer inte kunna vänta på att få se sista delen sen. Blir spännande. Har sett alla Harry Potter filmerna på bio och så kom det att bli med dessa sista filmer också helt klart. Vem kan inte missa slutet lixom? Nä nu har jag varit rastlös alldeles för länge, iväg nu för att köpa nåt gott och sen lägga sig resten av kvällen och kommer inte stiga upp ens för ett toabesök efter ha drucke för mycket cola. Nu fick ni veta mitt läge....blä

money money

Önskar jag fick mina pengar nu!! Jag vill ha pengar så jag fara bort, långt bort. Fara bor från allt. Ska bli så skönt att få fara. Och det första målet är då att fara till Sandra i Umeå. Har lust att vara där en hel vecka bara för att vara. För att ta det lugnt och shoppa lite. Behöver kläder och behöver nå skor i vinter. Är så sugen på nå varma kängor att ha. PENGAR KOM NU TILL MIG, NI BEHÖVS!

..

Ovissheten...

where ever i go, i go the wrong way

Var verkligen inte en bra kväll igår. Usch mår inte bra alls just nu...
Men bara att dra på happyfacet ändå...

...

En gråtande gubbe på detta

kväll framför kungarna

Nu är en dosa köpt för att smaska på och en tidning är också köpt. Helt otrolig hur lite tidningar Norsjö kan ha! Fick en tidning för jag gatt i sista minuten vara barnvakt helt plötsligt, men den enda tidningen som fanns var Frida.. Int ville jag läsa den, ville ju ha en roligare men tydligen finns bara de bra tidningarna i Malå och alla dåliga är skyfflade hit till underbara Norsjö. Angryface på den! Åh! Och tack syster för de bra du sa åt mig, det värmer...

kings and queens

Sandra har nog det bäst, hon ha nu den bästa känslan som går att få. Att man vet inte riktigt vars man ska ta vägen, att man är helt till sig. Är så glad för din skull tjejen! Nu äre bara å vänta å se! :) Nu är det bara att vänta och se för mig med vad som denna dag har att erbjuda. Men tror då helt klart att det blir att se Kungarna av Tylösand ikväll. Helt sjukt program! Det blir bra, och kanske det blir en liten godisbit på det också.

things never turn out like it seems

Frågan är vad som händer idag/ikväll? Någon som vill göra nånting? Har så tråkigt. Allting går verkligen inte som det ska. Men What to do? Nothing... It sucks.

godingar

Dessa godingar sitter jag och mumsar på just nu. Helt klart det godaste inom halstabletter/godis/pastiller eller vad man nu ska kalla dom. Try them, ni kommer bli förälskade. Jag är även ganska känd för att jämt äta dom bland de som känner mig :]

early morning

Idag vaknade jag sjukt tidigt, allt är Fredriks fel! Han ringde och väckte mig för han ville jag skulle komma och tvärt hälsa på på skolan. Efter ett tag fick jag mig ur sängen och gick upp för att säga hej och sen iväg hem igen. Nu är frågan stor vad jag sak hitta på idag/ikväll. Nånting måste göras! Jag har försökt att installera en massa grejer på datorn men såklart går det inge bra alls som vanligt... Men jag ska klara det, I will make it today, I will!

myshumör

Känner mig på myshumör. Och den här bilden är som mysig. Jag är mysig ska ni bara veta. Men synd för er för jag myser bara med min Sandra om hon nu bara varit här... Men nu ska jag mysa ner mig i täcket och se tv en stund innan det blir att sova och invänta morgondagen.

beautyqueen

Tråkig dag, fixat lite frilla och fixat lite smink.. för min egen skull, har inget att göra så man kan väl få göra sig fin bara för sig själv ibland? Det tycker jag. Så nu vet ni de. Men kanske blir en bra kväll ikväll ändå iaf som tur är :)

don´t know what to do

Hur ska detta gå? Då jag väl kommit hit till Norsjö så får jag ett samtal att Sandra kommer till Malå. Vart inte glad nu, du skulle ha vare här med lilla jag ju söta Sandris!! Hm... men jag hoppas på en bra kväll och dag ändå nu. Hoppas på lycka.
Sen får vi se ikväll hur det har gått för Nina med proverna, hoppas det gick great, är nu inte länge kvar ju! :)
Den osminkade sanningen...

trötter

Såhär trött är jag just nu. Ska bli skönt att få lägga sig och sova nu äntligen och längta efter morgondagen :)
Bilden är från Maltaresan... Och Frida.. tobleronen=minnen?? ;)

kväll i norsjö

Jag sitter nu i Norsjö och klämmer i mig en massa popcorn framför tvn. Riktigt skönt, skulle va lite bättre om man hade en supervärmefilt så jag slapp frysa! Håller rent på å frysa ihjäl. Det är inte varmt alls för fem öre ute just nu, det är ca 0 gradigt just nu. Var ikväll upp och träffa Nina och Lunne, riktigt trevligt. Och lagomt varmt/kallt var det förrän det vart att gå hem kring nio tiden. Och då smällde kylan in, oh herre. Ingen fler fot från jag kommer att stiga ur detta hus. Här parkerar jag för resten av kvällen! Puss

i have voted, have you?

Nu har jag då varit och röstat för första gången i mitt liv. Läskigt värre då jag komme in och de fanns sisådär 100 olika lappar att välja mellan. Såklart tog jag alla! Duktigt va? Men kommer då inte att avslöja vad jag röstat på. De är en hemlis mellan me, myself and I. Och nu är det inte länge kvar innan det blir mat och sedan vidare till Norsjö till pappsen och får bli lite plågad av de små söta ungarna där också. De behöver ju få träffa sin äldsta syster ibland också :)

new bed, i will sleep tight

En ny säng i mitt rum och en renbäddad säng i mitt rum. Jag kommer helt klart att sova riktigt gott inatt. Inget går uppemot en renbäddad säng att krypa ner i. Och den bästa kvällsunderhållningen är nog att kunna spela kort i sängen. Nu är det ett antal år sedan jag kunde de för jag haft för liten säng tills nu igen. (jag vet... jag är lite konstig ibland).

good girl

Städning för fullt hela dagen. Har städat under sängen, usch det var inte mysigt alls. Hittade 2 ringar jag saknat länge och väl som var både under sängen och nattduksbordet. Och skurning under sängen har det blivit. Lilla Disa som har ätit massa godis i mitt rum har tappat lite godis här och var, vi hittade åt dom, smälta och kladdiga under sängen. Verkligen mysigt. Så nu är jag utan säng och ikväll blir det att skyffla in nya sängen åt mig, för jag har verkligen inte tänkt sova på golvet inatt! Och idag har jag även fixat min tavla, den fina jag själv gjort. Kanske kommer en bild på den senare. Så idag känner jag att jag varit duktig som få!

come to bed

Jag har väntat sen i vår/vinter på detta och äntligen så har det blivit av. Vi har nu varit i Ljunges och hämtat min säng! Åh den har varit efterlängtad, nu har jag äntligen en säng jag verkligen kan bre ut mig i hur mycke jag vill! Ska bli kanoners!

give me a call

Det är helg, det är fredag. Vad ska man hitta på en kväll som denna då? Låter som en massa har tänkt styra upp till fest, men känner inte taggen för det just nu. Så vad ska jag göra för nåt då ikväll? Ingen som vill göra nånting? Ring mig då!!
Och det är inte länge kvar nu, jag längtar!

true

Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

stop this madness

Det finns ju verkligen stolpskott i denna värld. Säljer droger på skolan? Vem gör nåt sånt? Och gör det inte diskret heller utan gå runt och skryter om folk som köpt och hur mycke de köpt. Hoppas hon åker dit riktigt hårt!
Jag hatar verkligen droger och tycker inte om de som håller på med sånt. Jag känner så många som hållit/håller på och det är verkligen inte acceptabelt. NO TO DRUGS!

a beautiful thing

Någon har aldrig varit så gullig mot mig förr. Min Sandra gjorde min dag då hon sa åt mig att kolla in hennes blogg. Och där visar hon ett underbart fint halsband hon har köpt. Åh så gulligt och fint!

soon a lovely weekend

Idag är det torsdag, idag är det snart helg, idag så är veckan snart slut, idag är det inte länge kvar, idag får jag snart träffa den bästa... Och jag längtar.
Så snart gäller det och det kommer bli så härligt. Och inga planer har jag int heller för helgen. Jag vill ha nånting att göra, jag vill inte sitta rastlös. Kanske man ska iväg till Norsjö en sväng imorgon eller på lördag? Kanske måla klart hyllan min, är ju bara betsningen kvar. Så det bli klart och vi kan he int den i rummet igen. Få en liten förändring. Nu är den inte den vanliga träfärgen, utan vit på stolparna och hyllorna blir mörk träfärg av betsningen. Så nu kom det äntligen gå att torka av den dammet, det har inte gått alls nu de senaste åren så den har varit en riktig dammsamlare gånger tusen. Jag älskar att måla saker som dedär. Nu har jag fått ett erbjudande och om att måla ett garage också, blir nog att göra det också såsmåningom. Får ju en slant för det.
Aoo nä nu ska jag göra nåt vettigt, mitt rum ska va kliniskt rent till veckan hade jag tänkt. Och jag vill hämta min säng nuuuuuuu i Ljunges! hm...

angryface

Att det aldrig ska funka som jag vill med datorn. Åh vad jag är sur. Få int se serien jag vill för då är avsnitten borttagna mitt i alltihop. Så ska det inte va, alla avsnitt funka utom de avsnitt som är mest spännande. Det kokar i min skalle. Nä nu ska jag se Kungarna av Tylösand!

truth

► Play the moment..
▌▌ Pause the memories..
■ Stop the pain..
◄ ◄Rewind the happiness

early day

Nästan nyvaken. Och faktiskt så var jag uppe klockan 7 imorse, råkade bara somna i soffan sen då jag hade kommit hem. Har ju varit idag på hotellet för ett möte med coachen. En riktigt trevlig tjej jag fått, kommer nog inte bli allt för tråkigt halvår. Hon verkar inte vara så mycket äldre än mig så det känns bra! Så om 2 veckor blir det möte igen med henne, och även att fara till Lycksele för att kanske hjälpa till med flytten för min faster. Blir nog kul de. Och fortare för henne kom det också att gå så det blir enklare.
Och nu har jag verkligen komme in i depressions tiden (för att det är höst). Löven har gulna, de är mörkt, det regnar, det är kallt, och som toppen av kakan så funkar inte hemtelefon. (har inga pengar på mobilen) Jag skulle ringa till en och så ha den lagt av helt. Great, är inte på bra humör längre nu...

Oj oj oj

Asså vad jag skäms, jag skäms för Malåbon som va me i Idol. Han är inte riktigt frisk den där killen och han blir nog ännu mer utpekad då han skämde ut sig sådär. Oj oj oj. Nä men roligt var det att se idag, såg några bekanta ansikten, som Julia, Conan å Jimmy iaf :)
Nu konsumeras det för fullt en hallonsmoothie, riktigt gott!!

gonna be a great evening

En helt händelselös dag. Bara tråk hela tiden. Men ikväll blir det iväg till Tonybaloni för att se IDOL, för ikväll är de i Luleå, då är det helt värt att se. Så då kanske man får en glimt på folket man känner, var ju flera där från Arvidsjaur och några från Malå som var och sökte, såååå det blir att kolla noga för att se om man får en liten glimt. Jag skulle gärna vilja se Sandra med handen i munnen för att peta bort en läkerol som hade fastnat haha. Söting<3 Och kanske vi får se en annan person, som Tony jättegärna ville se som vi hade hört som hade börjat grina. Blir väl en update ikväll om man fick se nånting roligt. :)

sugarcockiebrownie

Hittade en bild från Carro från beachen. Vad jag var ovanligt brun, not normal for me. Jag tycker inte jag blev brun alls i sommar men nu kanske jag är motbevisad?
Hos Carro by Carro
Tripp mot fest

mamma mia here i go again

Har nu nyss sutte och sett Mamma Mia på tv, den filmen är så härlig! Även om jag har den hemma här så gatt jag se den ändå, då den lickas gick på tv lixom? Och Supernatural i mängder säger jag bara!


babysitter

Sitter nu barnvakt åt 5 ungar. Vilket elände å få dom att göra nånting men nu ha jag äntligen fått dom nånting att drökt sig med... äntligen! Dom har gått som fågelungar bakom mig för dom ha inget att göra, för det regnar ju ute. Och föräldrarna är på bio"premiär", Forum ha öppna igen och sänder bio igen, det var på tiden verkligen. Nu behöv man inte fara ända till Skellefteå för att se nånting. Ikväll vankas det tydligen Bröderna Karlsson.

11 september

En som påminde mig idag om att det är ju 11 september idag, eller ja en timme tills det är den 12e. Så det är ju 9 år sedan nu det var World trade center och tvillingtornen rasade. Att tiden går så snabbt ändå, helt sjukt. Jag kom ihåg att alla satt och grina då de såg detta på tv. Jag tror jag var den enda som inte gjorde de? Nog att jag tyckte det var synd att nånting sånt skulle hända men jag satt verkligen inte och deppade för det. Konstigt nog. Men jag är ju lite konstig ibland.

some evenings never change

Vad ska man säga om en kväll som denna? Att jag har haft jättetråkigt! Sutte och äte mig övermätt på blåbärspaj och vaniljvisp och chips och bara sutte vid datorn och sett Supernatural. Fick även en liten chattstund med farbror Sverker. Oj vad det lät gammalt då jag säger farbror, men han är bara 10 år äldre än mig, förlåt Sverker du är inte gammal.
Funderingarna går runt om vad jag ska göra, har så tråkigt att jag går i taket snart. Och inget kul är det heller på tvn ikväll. Håjaja en sån da. Vänta en timme nu sen blir det att se serier på datorn igen. + på det.
Nu är det ca bara en vecka kvar, då är jag lycklig!

bad hair day

Inte händer det mycket idag. Sitter nu och väntar på att familjen ska komma hem så jag får börja på att måla. När det nu blir? Och jag känner mig nästan bakis idag, även om jag var helt spiknykter igår!
Och säger än en gång att jag hata spindlar! Skulle borsta håret igår och så se jag nånting svart som föll, då var det en stor svart spindel! Den föll alltså antingen från mitt hår? eller från borsten? Åh USCH!

supernatural

Nu har jag varit och fått träffa Matilda Johansson, den sötnöten. Och Louise m.fl :) Nu fortsätter kvällen med  Supernatural, den bästa serien för tillfället. Är helt fast i den. Sitter nu och ser den på tv och sedan blir det att fortsätta se den på datorn från början, helt awesome!!

matilda in my heart

Ikväll blir det att få träffa denna skönhet, can't wait!

spiders

ÅH VAD JAG HATAR SPINDLAR!
Inte ens kul. Kommer hem till Norsjö och ska fixa internet. Och där på ett mörkt ställe så ser jag att nånting rör sig samtidigt som jag rörde mig. Då hade jag spindeln 1 cm från min hand, och STOR var den och ÄCKLIG och såg ut som en jävla krabba. Åh usch ha hurven som bara den just nu.

Norsjö

Nu blir det att packa väskan! Packa väskan för att fara iväg till Norsjö! Söta Matilda hade tänkt dra med mig då de ska parta ikväll, blir nog kul även om det troligen blir nyktert för min del. Man kan ha kul nyktert också faktiskt! Och att jag inte har suget för det just nu.
Och pappa ringde då nyss också och berättade att han hade skaffat fram färg så då jag kommer hem dit blir det att rensa ur hyllan våran så den är tom och redo för en liten omvandling! Det ska bli kul, älskar att måla :D !

SANDRA

JAAAA JAG KOMMER TILL UMEÅ.... NÅN DAG IAF SANDRA <3 :D HIHI.
Ja nån dag kommer jag, måste ju se fina lägenheten hon har, tydligen inte stor men de är helt garanterat superfint där inne som hon har beskrivit det. :)
Nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn, som jag nu ha spenderat sen Idol började. Åh jag fick rysningar på killen som sjöng med gitarr. Han sjöng Bless the broken road! Åh va den är fin den låten! Hoppas han kommer långt :) hihi

if you ask, then you keep it

Usch, lite irri man bli ibland... men vissa är ju som de är. Ska inte nämna nå namn men... Åh, nä nu ska jag ha en kväll för mig själv.

feel like crap today

Idag känner jag mig verkligen som en rishög gånger tusen. Och ingenting finns att göra heller. Malå är verkligen en liten skithåla där det verkligen inte finns nåt att göra. Blir galen! Åh.

angryface

Usch vilken hosta jag har, och ont i örona har jag också. Vill verkligen inte vara sjuk! Vill va frisk föralltid, slippa all snuva och allt som har med sjukdom att göra. Men ingen depping idag inte, är ju IDOL idag med. Älskar auditions, de är bara de bästa, se hur folk gör bort sig. Älska tjejen igår som gjorde bort sig så mycket, bara fjanta sig då det visade sig att hon kunde sjunga. Men det mest störande är att DET ÄR REKLAM HELA J*VLA TIDEN! Ursäkta mig... men det var reklam typ var femte minut, höll å gå i väggen!
Jadu. Nä nu fundera jag på att fara och köpa nåt gott till ikväll, en chokladbit kanske att mumsa på...

tävling

"Hitta Festklänningar, cocktailklänningar, bikinis och 

monokinis hos mode webshoppen fashionbox.se

Vinn en valfri klänning från Fashionbox.se värde upp till 500:-

Fashionbox.se bjuder även på frakten.

Tävlingen hittar du hos Millah"



 

 


tävling

Är med i en tävling på en Grandsand klocka. Gå in på denna sida för att tävla : http://modegrabben.blogg.se/2010/september/grandsand-tavling.html?_tmp=3b697bf5110905b16ac2c4924a2ef0887160469b

 

(ursäkta mig för jag orka inte he in länken som en fin grej i bloggen, lättare och bara he in länken som den är:] )


är man onormal så

Såhär tråkigt ha jag just nu

smarta syskon

Jag till min syster: när kommer du hem nästa gång?
(45 min senare)
Hon: vet ej, hurså?
Jag: undra bara, hade tänkt fråga dig nåt nyss men kom int ihåg längre.
Hon: vad var det då du skulle fråga?
SMART! om jag säg att jag precis glömde bort vad det va så kan jag ju int säga vad det var. Om det tar lång tid som 45 som där så är det som bortblåst i min skalle. Du måste skriva snabbare syster!
Men hon är fin ändå hon.

idol

Middag snart, köttsoppa! Gode gott kan jag lova.. men klimp såklart, utan klimp funkar de ju inte hehe :)
Och ikväll börjar IDOL, att jag kommer att ligga i sängen och se det ska ni veta. Finns ju en del man känner som varit och sökt dit så kanske man får en sneekpeek på dom då. Måste bara säga att det är audition avsnitten som är de bästa av allt! Så go for that ikväll..


sweetiepai

Varit hundvakt hela dagen åt mitt lilla snuttegull Harry. Och snart bär det iväg på ännu en cykeltur för att hämta upp kära Disa på skolan. Hon är så glad nu att hon ha börjat få läxor, och hon brås då inte på sin storasyster som lämnade alla läxor till sista stund, utan hon gör dom direkt hon får dom :)
Och slut pengar på telefon har jag ännu igen, men tur är har jag då gratis sms iaf :)!

go'morron go'morron hör fåglar sjunga glatt...

Denna morron har inte varit rolig nånstans hittills. Blev väckt kl 7 imorse av någon anledning? Kunde ha sovit ända till kl 8, skulle bara cykla med Disa ner på skolan. Så bara för de som ska göra sig lar kliv upp klockan 7 behöv ju int jag heller kliva upp den tiden? Lite irriterad var jag. Men whatever. Nu sitter jag och ser supersugen på tv för att ha nånting att göra. Solen tittar fram även idag så kanske man sätter sig en stund på altan för en liten tjillar stund sen :)

bakning

Ha precis nu sutte och rulla negerbollsdeg, och nog for lite av de in i min mage! Usch va den är god den mamma gör, bli bara hungrig av att tänka på det. Och jag måste ursäkta mig men ni får inte ta illa upp för det jag säger, men vi har alltid sagt negerbollar, och det är verkligen inte tolkat på nåt annat sätt än att vi ha alltid sagt det. Nergerbollar=chokladbollar. Det står tillochmed negerbollar i de gamla bakböckerna.
Åh så gott det ska bli att få fika lite sånt nu :)

love to salt pastilles

Detta är min kärlek, kan inte sluta äta det hur mycket jag än försöker. Nu jag jag haft den där burken sen vi komme hem från Lule, och det är ändå sen det var Luleåkalaset. Och den är inte slut än! Det är grymt mycket i den där och den tar aldrig slut. Men goda är dom kan jag lova! Salt lakrits!
!

hey baby

Jag har märkt att jag nu ligger och sover 12 timmar per natt, inte vanligheten för mig precis. Och det har kommit nu de senaste veckorna att jag sovit så länge. Nu måste jag vända lite på det så jag orkar och kan fixa med dagarna utan att vara övertrött. Sitter nu och pratar i telefon, kanske man ska iväg nu och fixa lite hemma osv...


the greatest thing you'll ever lern..


my star

Asså WTF! Sandra berätta nu att hennes blogg är typ övertagen?? Tydligen ha nån annan som låtsas att hon är Sandra och är å kommentera på alla möjliga konstiga bloggar med Sandras blogglänk. Seriöst, ha folk inget liv eller? Låt folk ha sina bloggar osv ifred, skaffa i så fall en egen å skaffa ett liv asså... Bli sur, även om de int handlar om mig men ändå, det är Sandra jag pratar om, min stjärna!

norsjöplacet

Precis komme hem nu efter ha vare en sväng i Norsjö. Fick nu reda på vilket hus Danielle ha fått sitt place i, och så hålle på å ställa iordning en massa där, fick oss en liten fikapaus också av folket som bo där. Så nu äre kirrat, så nu får jag fara å hälsa på henne nån dag och hon få bju på fika :) hihi.

Nu blire lite tv och sen lägga sig och sova... Jag vill att vi ska hämta min säng snart!!! Åh!

Sweet goodbye

Är nu tydligen med i en tävling för både tjejer å killar, tjejen kan vinna en klänning och killen en kofta från hm. http://modegrabben.blogg.se/index.html , kolla in där allihopa.
Ajja nu äre bara å säga hejdå till min Sandra som ska iväg till Umeå nu om bara en halvtimme. Usch va jag kom å sakna henne. Menmen, hon kommer hem tillslut igen nångång, och kanske jag kommer och besöker henne snart. Kom även på att Linnea tyckte jag skulle komma till Arvidsjaur snart och hälsa på, kanske man skulle ha gjort de snart?? Hmm...

Mums på mat

Idag får jag äntligen äta riktig mat och inte bara en massa tårta. Idag blir det även att fara iväg till Norsjö och he in en massa grejer i rummet Danielle ska få flytta in i nu där. Får se vars det nu ligger, jag och en fin person har försökt lista ut vars det ligger riktigt så ikväll får vi svar på det :)
Nu ska jag iväg ner till Sandra och se vad vi kan hitta på nu innan hon far iväg ner till Umeå igen...


Tårtparty

Åh är så äckligt spyless på allt som har med sötsaker, bakelser osv att göra. Har nu ätit tårta till frukost, lunch och middag. Inte ett enda riktigt mål mat idag. Usch må illa och vill bara spy, usch! Nu blir det att vika in årorna och sova :)

Happy birthday sistah

Mitt lilla godismonster fyller nu idag 9 år. Usch vad tiden går fort nu för tiden alltså...
Jag snart 19.
Danielle snart 17.
Didrik 11.
Dorina 9.
Albert 8.
Disa 7.
Elina 6.
Edward 5.
Tiden springer bara iväg och jag hinner inte med. Jag hinner bara inte med riktigt...


Last meeting

Nu är det sista mötet med arbetsförmedlingen avklarat än så länge iaf. Få se när nästa gång blir? Nu blir det inge mer möten som jag nu haft på ca ett halvår så de känns som bra. Bara vänta nu på att coachen ska ringa, vem de nu blir? Och hoppas att städet från Lycksele ringer snart så jag får sätta igång och städa nångång och få in nå pengar!
Men ett stort plus på denna helg är att Sandra kommer hem och ska göra det roligare för mig. Usch va längesen de var nu sen hon va hemma sist! Det kommer bli super!


talk

Nykomme hem nu och vare ute med Matilda efter en välbehövlig pratstund, och sedan träffat upp Jennie och Ida. Men nu verkar sängen ropa på mig, varit så trött idag. Känner för ingenting just nu... Blä!


meeting for money

Hej å hå! Nu ha jag och Johan vare på arbetsförmedingen och haft ännu ett möte där med största information om hur mycket pengar vi kommer att få. Nu är det bara att tagga inför ännu ett möte imorgon och sedan på fredag får vi se hur detta ska gå med att jag varit inskriven i tre månader. Och ta nånting å äta nu måst jag också innan jag kvammenå av hunger.


RSS 2.0