will the sleep come to me?

Vilket misslyckande. Idag råka jag göra min första pn på hela veckan. Ett litet mirakel är det att jag lyckas hålla mig från att sova en stund då jag kommit hem från jobbet. Men jag ha då iaf fått sova 2 timmar ungefär och haft en lite smått konstig dröm kan jag som säga. Men den ska jag inte berätta nu!
Ingen mat blev heller över till lunch åt mig imorn så imorn blir de nog att ta lite av den överblivna kycklingen sen igår och kanske nån macka. Tur vi slutar 12 imorn så jag kan fara hem och äta direkt efter om det skulle vara så. Men imorn blir det helg för mig och längtar sitter i! För på lördag smäller det och jag far till Skeå på festivalen och drar lös! Hur underbart kommer inte det att bli? Super!
Draaaa lös! Men det sinar i alkoholen så tur baren står framme i Skeå, wunderbar!
Nä nu ska jag göra iordning frukosten för imorn och sedan bär det iväg isäng, kanske lite tvtittande innan? Och den stora frågan är... Kommer jag att lyckas somna inatt nu då?


sun sun

Vilket väder idag! Helt sjukt! Rasterna haer spenderats ute i solen och även med vattenmelon i handen och folket omkring satt och dregla. Men då man väl erbjöd så ville ingen ha. Vilka tråkisar!
Nä nu ska jag ut i solen och somna kanske? ja ut i solen nu iaf!

Onsdag eller tisdag idag?

Åh vilken dag. Stekhet dag. Redan då jag lämnade hushållet sådär 05.20 så var det 30 grader i solen och sen mitt på dagen var det 30 grader i skuggan. Fy vilket stekarväder! Men ha då bättra på brännan lite idag iaf med en liten stund i solstolen med nybikinin på mig!
Nu ha jag även klivit ett steg närmare vuxenlivet och har skaffat mig en internetdosa. Så vuxen jag känner mig.. haha..
Och sen på tal om ingenting så har jag då varit och kollat på fotboll ikväll med en Izabelle och fått mig en massa knortbett och sen så kolla Izabelle in min rumpa av nån konstig anledning? Och på nära håll dessutom. Undra var hon har för sig i sina tankar ;) haha.
Nä nu blir det att göra klart  med maten inför imorn och sedan lägga mig en snärt och sova lite så jag får mig upp imorn, vill kunna va en levande människa imorn istället för en levande död. I will be good.



it's here :D

Wihooo!! Nu är det fixat och klart. Nu har jag min biljett i min hand och redo för en lördagkväll/natt i Skellefteå och dra lös lite lagomt! Så underbart kul det kommer att bli! :D
Och ni som är där/ska dit.. Hör av er! 
Nä nu ska jag bara längta och längta. Jobba hårt så och längta så kanske dagarna går fortare. Åh nu känner jag att de kommer bli den roligaste helgen på länge! GAAAAAHH!

jaaaaaaaa

Häääärliga soool hoppas att du håller dig kvar nu till helgen. Är klart nu, på lördag är jag i Skeå och härjar, så se upp!!

veckans äckligaste

Nu blir det en filmkväll innan det blir att sussa. Har nu bortgjort att duscha och fika blir det att göra iordning nu så det är klart inför imornbitti. Ready for work!! 

Jag kom på en sak som jag tror jag glömde berätta tidigare. Jag var med om den äckligaste och obehagligaste saken i fredags på dan. På torsdagskväll så hade jag lite bråttom och skyndade och kissade sedan for jag iväg på lite äventyr. Sen på fredag dag så skulle jag ta och fixa till mig lite och såklart ligger ju allt smink på toaletten. Men då jag kommer in på toan så får jag se toalocket uppe och det ligger bajs i toan. Någon ha vare på toan och varken torkat sig eller spolat. Hur äckligt är inte det? Jag var själv hemma och alla dörrar var låsta. Jag va så nära på att spy för att det var så äckligt. Vem har gjort det om jag får fråga? Någon som känner sig skyldig i denna värld? Uäck. 
Mår illa då jag bara tänker på det. Det var nog veckans äckligaste grej som jag hoppas jag aldrig behöver få på minnet igen...

Sömntuta

Frågan är vad som hände riktigt? Jag sovde ända till klockan fyra idag. Nånting jag inte gjort på jäääättelänge. Känner lite ångest att jag missat hela dagen pga jag inte kunde sova inatt. Fy och fan. Sen att jag har förmiddagsskift imorn så jag vet inte hur jag ska lyckas att somna ikväll då? Vilket problem jag har nu känner jag.
Nä men jag få väl hitta på något iaf så tröttheten kommer ikväll med så det går att sussa sött ikväll.
Sen ikväll kommer då resten av familjen hem så det blir livat åter igen, jag som har haft det så lugnt och skönt ihelgen. Men iof... jag är då knappt hemma om veckorna så de är väl ett litet plus. Nu skulle jag bara vilja ha en lägenhet för mig själv så jag skulle kunna ta hand om mig själv och bara vara. I want my own place I can tell you. Med eller utan någon men ett eget ställe. Tänk att bara få ta hand om sin egen ekonomi, jobba, inreda sitt eget hem osv. Det vill jag ha och det ska jag sikta efter! Ett som är säkert! 

Nä puss nu..


Lite adak-känsla

Lite bilder från denna dag/kväll.



Farmor och farfar. Och farmor i full skratt!



Denna älg har bosatt sig på gården i Adak.



Ja om råttfällor inte funkar så funkar luftgeväret?

Mörtsell

Ett fint kort på vi Mörtsellare!

Stand up straight and hold your head up high


Break the ideal of normal

Jag har ju dom snyggast syskonen som finns? Detta är de 2 yngsta + yngst kusin min. Men hur normal kan bror och syster vara egentligen då det gäller att posera för korttagning? det är en stor fråga...



True picture

Ikväll eller imorgon så ska ni få se ett vacker kort, eller flera fina kort ska ni få se :) Kommer bli så bra så. Bara att vänta ut, den som vntar på något gott väntar aldrig för länge :)

lönebesked

Idag blev det en timme kortare arbetsdag för de är midsommar imorn och bra känns det även om det har varit en jobbigt dag. Jag har förr tillfället en träflisa i ögat som legat där nu en timme och vill inte komma ut, har försökt med ögonskölj med inget ha hjälpt.. Hur fixar man det tro?
Men ett positivt besked väntade då jag komme hem, en liten lön från dagis och en stor lön från jobbet. Hoho va jag är glad! Nu ha jag råd att leva igen äntligen! :D Det här kändes verkligen bra. Nu är det en person jag skulle skämma bort enligt den? haha. Äh, ja ha rååå!
Hopp isäng nu om inget annat spännande väntar.. We'll see!



Last day before midsummer

Nu är det bara att göra sig iordning för sista skiftet innan långhelg och midsommar, bara att jobba hårt! :)
Frågan är vad midsommar har att erbjuda imorgon? Sandra fyller ju äntligen 18 :D Men kan inte fira henne då hon ska va i Umeå hos sin boy. Tråkigt värre...
Nä men iväg på jobb nu då!
Berättade jag att jag agerade lite frisör idag? hehe

wet rain

Frågan är vars sommaren tog vägen? Känns som den har sprungi bort för tillfället kan jag som säga nu. Igår hade jag inte kollat ut nånting på hela dan och när jag väl ska på jobbet står jag där med en cykel och det är spö i backen. Nu kollade jag ut också och samma sak idag, spö i backen som heter duga och jag står än idag med en cykel som ska ta mig på jobbet. Blir nog en repris från igår med en vacker blöt fläck backi rumpan och alla på jobbet skrattar lagomt då jag går förbi.
Äsch, som tur är har jag då inte pinkat ner mig!
Men nu blir detnog en liten film innan jobb. Så puss på detta väder?!

Just hope


One day on earth and one day in heaven♥

Att en dag kan vända så snabbt från det bra till det dåliga. Fick ett mindre trevligt samtal nyss att min gammelmormor hade gått bort inatt. Men som tur var fick hon inte lida. På sina 91 år så var det hennes tid och hoppas du har det bra i himlen! Och vi kommer aldrig att glömma dig.
Lydia Johansson ♥

"barnbordet"

Måste ju visa Judiths bild från igår som jag tycker rent va sommarfin. Iaf en bra bild på mig hehe.

Lite bilder från gårdagen


Trevlig kväll igår :)

Vilken mysig och trevlig kväll de blev igår. Det började med grillat till middag bestående av grillspett, potatissallad, majskolv, sallad, bröd och halloumi. Sen efter det blev det bara socialt ute och myspys framför elden och bara pratade på, sjöng lite visor, provade löstände mm. Och i slutet på kvällen blev det en liten efterfest i Fårträsk innan det bar iväg hem igen. Men gott har jag sovit inatt och jag är inte det minsta bakis idag. Så underbart skönt det är :D
Men nu resten av helgen ska jag njuta och bara ta det lugnt i soffan med godis, chips och cola. Så blir ner en sväng senare idag för att inhandla gosaker, för jag har inte tänkt lyfta ett finger senare ikväll. 

Lite bilder kanske kommer upp senare :)

firmafest nu då!


Nyvaken

Hopp in i duschen och sen ut roliga äventyr ikväll, wiho :D
Nyvaken och huvudet är någonannanstans så jag ha råka skicka konstiga sms åt en del. Men efter jag vaknat till så äre lugnt :)
Party tonight och S va då riktigt taggad idag märkte vi, så få se hur på g han är ikväll hehe :)
Nä göra nånting nu då...

one day left

Första dagen i veckan utan en pn. Så stolt jag är över mig själv att jag är vaken fortfarande, helt otroligt! Nog var det nära där ett tag men jag lyckades tack vare att jag fick ett sms. Tack! Annars hade jag verkligen somnat :) 

Håjaja.. Nä kanske man ska ut en sväng för att hålla mig vaken lite längre? Och en skön dusch ska hinnas med och även göra iordning mat tills imorgon. Sista skiftet innan det blir firmafest och samtidigt helg. Känns som det kommer bli en bra dag imorgon. Har även bara ett kort skift imorn så :) Let's hope for the best! 
Längtar nog mest till de blir roligheterna imornkväll, grillat och kanske en å annan alkoholhaltig dryck, samt massa lekar och lagsporter tillsammans med all personal. Blir nog bra bra bra bra! 

Nä göra nån nytta nu! Det kanske skulle ha blivit städat här snart? Ikväll kanske?

guten nacht

Freezing cold. Nu håller jag på att frysa ihjäl, så äckligt kallt det är i källaren, någon som vill bidra med lite värme? 
Det skulle uppskattas med vad som helst, någon som har en värmefilt ni kan bidra med? Brr...
Idag har jag då hunne med en pn även om jag hade lovat mig själv att inte somna, men det gjorde jag ändå tydligen. Ingen fröjd! Men jag har ju varit duktig idag så de är nog förståeligt. Fick va på hyveln hela dagen idag så det var riktigt intressant att få va där första gången, och jag tror det mest intressanta var att de tyskarna var där också, svetten rann lite i början innan man kunde slappna av. Haha. Sedan blev det övertid också som jag jobbade så det satt inte helt fel heller hehe.
Nä nu ska jag nog snart lägga mig och sova på riktigt, känner att jag orkar snart inte va vaken länge till, sleepy Denise. 

Mjao godnatt på er!



Some things don't end up like you want


snyft

Hej och hå. Nu är det 3 dagar kvar sedan är det helg :) Men det ska nog gå bra, vi har varit så duktiga på jobbet även om det har strulat en massa. Workteam nr 1! Men tror Jim blir lite smått utsatt haha. Oj oj. Jag och Gustav få nog akta oss så vi inte får tillbaka för fulla muggar. Haha. Tror mest G får akta sig, de två är gamla klasskamrater och har nog saknat varann lite :P
Men nu har jag då haft en nog så händelselös kväll så jag ska nog ta och lägga mig snart och försöka sova så gott jag kan. Vart ingen bra natt inatt då jag hade börjat grina som en tok mitt i en dröm. Syster hade vaknat och hört mig ligga och snyfta och grina, de är första gången på flera år jag börjat grina mitt i natten av en mardröm? Eller en sorglig en?
Aja, hopp in i duschen nu och sen ta och sova :)

run baby run

Bilden som bevisar att jag var ute och motionerade igår! In your face! Hehe. Suck.. vissa som inte tror på en. Tur man har en kamera på telefon som funkar i vått och torrt. För det mesta iaf!

Who can it be?

Ha inte kunnat lägga upp bilder från telefonen nu de senaste men du gick de tydligen? Här får ni en liten mindre fin bild som en viss person orsakat! Men där ser det lindrigt ut, de hade sett värre ut tidigare. Lite fina märken efter fingrar och även ett fint blåmärke mitt i allt! Beautiful...

let's go... home?

Vilken galen morgon! Blev väckt för jag hade inte hört väckaren så de vart att va lite dum och väcka mamma så skjutsade hon mig så jag skulle hinna på jobbet som jag som tur var gjorde. Min mamma är en ängel! Sen så har resten av dagen vare riktigt bra, gått bra på jobbet och ingen sån där extrem hetta som det var hela förra veckan så det var ju lite skönt, men de hade inte suttit fel om vi hade haft sommarvärmen här nu också och resten av sommaren!!
Och nu på kvällen så blev det som vanligt att jag var helt utslagen och däckade direkt jag komme hem, kom ihåg att jag stoppade en godis i mun sen äre svart. Och en massa missade samtal hade jag och även en massa sms, så imorn blir det att ringa upp och höra vad de hade att säga, men jag har mina aningar. Det ska nog blir bra! Måste bara lägga de som påminnelse imorn att ringa upp annars glömmer jag bort det.
Men jag vaknade då tillslut nu ikväll sådär kring sju-halv åtta och kom på att jag hade inte ätit middag än? Och inga rester fanns men tur som jag hade hade vi hamburgare i frysen så vart det till middag och nu är det även laddat upp med hamburgare till lunch också imorn. Men vi hade såklart ingenting annat än ketchup så de bli en torr burgare imorn! Men vad gör det? Mat är mat och äta bör man annars dör man.
Aja.. Onödigt inlägg till tusen men vad gör det? Jag har inget värt att skriva och om jag inte skriver nånting så är det någon som klagar :)
Nä nu ska jag sätta mig framför tvn och bara njuta en stund efter ha vare på äventyr och betalat räkningar och städat lite.
Puss

I got a reason for you to take me home tonight


oh bloody sunday

En lat dag som heter duga är det idag. Vaknade i lagom tid imorse men rört mig? Det har jag inte gjort en meter, ligger fortfarande i sängen med datorn i knät och tänker fortfarande inte röra mig nånstans. Möjligtvis kanske ta och få i mig nå mat snart och sedan göra iordning för att ha allt klart inför jobbet imorgon.
Jag tror största anledningen till att jag inte gjort nåt idag är nog för att solen inte kikar fram som den gjort hela veckan. Tur jag redan fått lite färg iaf :)
Men nu blir det mat och sedan se vad resten av kvällen har att bjuda på, let's see!

natti

Helt slut efter en heldag i stan! Shoppat har jag gjort och fått med mig lite hem iaf, och en ny bikini är nu min so i love it! Den hade behövts redan förra sommaren men hittade inte nån förrän nu.
Sen nu på kvällen har det vare filmkväll  med Sandra och hennes boy, riktigt trevligt :) 
Men nu säger jag godnatt!

tlött och sjut

Va hände? Jo jag fick helg kl 18.15 ikvällst, det hände! Sedan kommer Sandra hem ikväll.. Äntligen! Det var på tiden, verkligen på tiden! Så det blir nog mys och trycka i sig en glass ikväll och bara känna lugnet. Just nu känner jag bara stress och jag har ont i huvudet för all värme! 
Men jag tror största oron ligger i vad man ska göra på midsommar? Vad ska alla göra på midsommar? Tackar för svar på den frågan för jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra. Vilken ångest jag har. Kommer säkert sluta med att jag ligger hemma i min ensamhet och dricker vatten och tycker synd om mig själv. Hjälp mig! 

Äsch.. jag ska försöka få upp humöret och hoppa in i duschen så jag får bort all denna kletiga sörja från kroppen så jag kan se och känna mig som en människa igen. Nog ville jag ha värme men det här är nästan nådigt. Från att det har varit ca 10 grader jättelänge till att de helt plötsligt en dag är 30 grader i skuggan! Bah.



swimming in sweat

Sååååå varmt! Jag har svettats floder idag och druckit ett antal liter samt gått på toa för att få ut alla litrar också lite väl många gånger, skulle tro att jag ha måsta gå på toa varje timme för blåsan är full.
Men hoppas på en varm dag imorgon också så jag kan sitta ute i solen då med och njuta innan jobbet. Och det blir ett kortare skift imorn också, slutar redan klockan 18.15 så de finns massa tid över imornkväll om det är någon som vill hitta på något med lilla Denise? :)
Hopp in i duschen nu och sen lägga mig framför tvn en stund. Natti allt folk! :)

spännande

Blev en tidig kväll igår. Jag somnade rätt snabbt kan jag som säga för världens huvudvärk sprängde inom mig. Jag tänkte att den komme nog gå över om jag somnar. Men efter ett antal vaknanden och särskilt vaknandet klockan 6 imorse blev droppen. Värken var kvar så jag snörde i mig en alvedon och la mig igen. Jag har nu försökt att inte äta alvedon, äta så lite som möjligt så dom hjälper. Ibland hjälper dom inte för jag ha äte alvedon sen jag var liten pga mitt huvud. Men nu börjar det bli bättre och jag bli bättre.
Och det blev en riktigt intressant dag igår faktiskt. Vi hade lite sjögång på golvet pga sprinklers, det råka bli lite varmt. Och påvägen hem så satte jag mig på cykeln och skulle fara hem, men på sidan av parkeringen så såg jag ett antal renar stå. Jag närmade mig dom och dom sprang iväg ett par meter och ställde sig mitt på vägen jag skulle cykla, ju närmare jag kom så såg jag att en ren gjorde sig redo till att stångas. Då gick min rädsla igång men jag klarade mig som tur var efter att göra världens rundning runt dom, hjärtat var i full fart! 

Men nu är det då torsdag och nu blir det ut i solen en stund och sen iväg och jobba, have a nice day...

bränna

Jag har fått färg! Nu börjar en bikinibränna nalkas, skulle ha visat med de skulle vara lite smaklöst, jag har en bikiniöverdel som inte har några axelband så jag lämnar det såhär. Men det är så skönt att jag börjar få färg igen, det är verkligen på tiden. Det går inte precis att hålla uppe brännan här i Malå på solarium då vi inte har de bästa utrustningen. Efter att ha sola en halvtimme i Arvidsjaur så se man genast skillnad till skillnad från Malås solarium så.
Nä nu ska jag upp och iväg för jobb. Bara att packa i grejerna sen förbi en sväng på kiosken om jag hinner och sedan på jobb. Bara på med shortsen!! :)

hot hot

STEKARVÄDER. Det har det varit idag. Så grymt varmt. Jag höll att dö i svett och värmeslag då jag begav mig till jobbet och sedan även där borta så var det värmeslag gånger tusen i fabriken, då det var fikapaus så gick vi ut och satte oss, även halv tio på kvällen så var det dyngvarmt. Hoppas ändå det är så bra väder imorn och att jag hinner med det så jag kan lägga mig på altan för lite stek i solen. Vill ju få lite färg!
Nä njuta av min kalla källare nu och sen försöka sova lite.
Puss

Första jobbardagen efter långhelg

Jag började fundera idag då jag såg Anns statusuppdatering och vart så avis då hon hade skrivit ut att de hade 30 grader i skuggan i Sthlm. Då fick jag till svar av en att de är säkert minst 27 plusgrader här också i skuggan, och nog vare troligt, jag kollade tempen sen då jag komme hem att det var precis 27 grader. Vissa ha tur i gissning eller är det skicklighet? ;)
Ja nu har jag då precis ätit en lite senare lunch och väntar nu in på att klockan ska närma sig 14.00 så jag kan börja bege mig på jobbet. Saknat lite att jobba då jag haft en 5 dagars helg.
Men funderar på om man kanske ska sätta på sig shorts rent då jag far? Det är ju rätt varmt ute nu så, men frågan är om det är lika varmt elva ikväll? Har ju en stund till att fundera så det knakar :)

Hoppas på en bra kväll och hoppas att ni med ha en bra kväll. Sen håller jag tummarna för att det är lika varmt och soligt imorn så jag kan lägga mig på altan. Håller också tummarna på att lillebror verkligen inte har magsjuka och att jag inte smittas av det, peppar peppar!

uppladdning

Ladda upp för en skön kväll innan jobb imorn!! :)
Have a nice and great evening!

Sveriges nationaldag

Jag har varit lite sen i "utvecklingen" men tyvärr så har vi ju inte tv11, eller vi ha men boxern är ju för tillfället i Skeå. Jag har kollat uppdateringarna på facebook och sett att Simon vann bb men jag gatt ju självklart se det med egna ögon så nu har jag precis sett finalen på internet. Kan bara säga att åh så gulligt av Sara att hon skulle säga åt Martin att hon var kär. Naw.

Nä men jag har som lite att skriva och lite ska det bli. Vem har tid att skriva en massa då det inte finns något att skriva?
Btw. Sista ledigdagen idag så det blir fortsatt jobb imorn. Men eftermiddag denna vecka så det blir bra det :) Långa sovmornar och sena kvällar, helt underbart säger jag bara! :)

Sleva i mig det sista jag har kvar nu från min B&J och bara mysa framför tvn nu medans det lilla lugna fortfarande varar.

1-2-3

Upp och iväg för movienight!

me and my sunday

Totalt händelselös dag. Jag har bara suttit med min sudoku tidning och löst som en liten kärring. Precis som Sandra sa; Du är som en gammal tant, sitter och löser sudoku och korsord.
Ja jag är som en liten tant, kort och är ju nästan 20 år, inte länge kvar innan pension... Haha.

Men men. Den stora frågan är hur man ska spendera denna söndagskväll. Inga träningar längre nu för det är sommar och alla är bakis och osociala, medans jag känner mig som den mest sociala i hela världen. Vissa var ju duktiga och va nykter igår :)

Fast magen börjar kurra nu efter ännu en dag där jag inte ätit nånting på hela dagen, blev ju en middag först klockan åtta på kvällen igår så. Dags att äta nu!

Puss

Blåsigt värre

Nu har jag varit utan internet i ca 3 timmar så kvällen har inte varit så underhållande. Och ett minus på de är att internet stängs av klockan 00.00 för en spärr på routern. Inget plus i kanten där inte.
Men jag är då duktig ikväll och stannar hemma medans alla andra malåbort är på Talludden eller i Skellefteå och festar. Duktigt av mig va? Även om en massa har velat och frågat om jag inte ska fara också.
Sedan var jag idag också småsugen på att fara ut på en joggingtur och va ännu mer duktig men jag insåg att vädret är inte på vår sida idag. Det blåser som bara den! Det har blåsit omkull träd, ett hade fallit över ett hus till och med. Sen har det varit stopp till våran gata, varken väg in eller ut ett tag då ett träd låg tvärsöver vägen. Då jag märkte att det var stormväder var då fönstret flög upp, en rädd Denise hoppade till ganska rejält vid det tillfället! Och det var en troms fel fick jag veta såhär senare på kvällen. Den har röjt genom Malå och även besökt Skellefteå. Trevligt trevligt...

Nä nu blir det att sitta och se lite film med en cola i handen och en toblerone att mumsa på. Ha en trevlig lördagskväll allihopa!

clean up, rub in

En tv med endast en kanal som är duglig på är ej okej. Funderar starkt på att snart ta volvon (och notera olagligt) till Skellefteå endast för att hämta boxern och sen tillbaks hem så man har fler kanaler på denna odugliga tv. Håller bli galen av att endast kanal 1, 2, 4 och 6an funkar. Vad hände med de bra kanalerna som 3an och 5an?
Nä detta håller inte. Men en dusch och en stund till att fixa till mig, endast för min egen skull få kompensera allt det dåliga.
För vem vill va smutsig? Inte då jag!

bright light in the night


Jag gatt bara..

Jag måste bara! Hittade denna på telefonen. Så ni unga som läser, LÄS INTE! Barnförbjudet.
3 sexförbrytare satt och väntade på bödeln för de skulle få sina kukar borttagna som straff.
Den första mannen gick in till bödeln, ut till de andra hördes ett långt utdraget AAAAJJJ.
Sen gick nummer två in, det hördes ett kort AJ.
När den tredje gick in frågade han bödeln hur han gick tillväga eftersom den första skrek
ett lång AJ och den andra ett kort AJ.
- Jo, svarade bödeln, jag går efter deras yrken. Den första som var inne var snickare så hans
sågade jag av, den andra som var inne var frisör så hans klippte jag av med en sax.
Den tredje började skratta hysteriskt.
Bödeln frågade vad det var som var så kul.
- Jo, sa den tredje, jag är glassförsäljare så min får du suga av!!

I like the blonde side


Jag vill

Jag vill inte
Jag hoppas inte
Jag håller tummarna
Jag vill inte va orolig
Jag vill bara ha det jag har och att inget ska förstöra det
Jag vill må bra

I am down but I'll get up again, don't count me out just yet


Håller igång så gott det går

Denise goes trött. Eller jag har varit trött ända sen jag kommit hem men försökt hålla igång hela tiden så jag inte somnat. Kanske var ett plus ändå att boxern till tvn blev skeppad till stan idag för att spendera helgen där, då kan jag då inte somna i soffan. Mer kanaler där än på min egen tv. Hehe.
Men ikväll har jag då lagat mat åt mig själv, blev lite över så det blir till lunch imorn. Sen ha jag stått och bakat, fick en liten beställning för längesen och nu hade jag äntligen tid till att ställa mig med vispen, fast det var för min skull också. Vi få dela på mina underbara special muffins! :)
En sväng på byn är avklarad också, inhandlat middag för imorn och träffat Izabelle en tvärtis.
Faaast tröttheten vandrar in nu så måste nog säga godnatt till er alla. Ha en bra fortsatt onsdagskväll :)
Puss

weekend has come

HELG HELG HELG HELG! Ja jag har helg nu, och dvs en 5 dagars helg. Nästan en hel vecka sitter inte helt fel. Nu ska jag sova och lata mig och bara njuta av solen som skiner idag! Och som förhoppningsvis håller sig kvar hela helgen, då skulle ett leende sitta på mina läppar.
Fick ett bra besked på jobbet idag också, wiho vad jag är glad :D
Känns som det kan inte bli bättre! Eller just ja, jag är ju hemma själv alla dessa 5 dagar, helt själv i ett hus med 5 sovrum, kök, 2 toaletter, en gigantisk tvättstuga, garage, 2 st tvrum. Allt jag behöver. Eller kylskåpet kanske måste fyllas upp så det blir nog ner på affären sen innan jag däckar här i soffan.
Men en sak saknar jag, och det kanske kommer närmare helgen, håller tummarna :D

RSS 2.0