Nog gjorde dom det igen

Nog vann dom nog vann dom nog vann dom! Jaaa SAIK vann! Härligt! Nu är det bara att invänta finalen!! wiho!

saik

Go SAIK Go! Hoppas på en vinst idag!
2-1 till Skeå nu och hoppas på mer mål från deras sida och inga fler mål från Luleås sida. Let's hope and hope!!
Och nu är det även ca en vecka kvar då blir det iväg till Skeå för min del och även Danielle, pappa och hans fru för roligheter. Blivit lejd också till att köpa solglasögon så få se om jag hittar åt dig ett par supersnygga och att du kan ha dom! :)

good work denise!

Duktigheten börja blomma inom mig. Jag har nu precis kommit hem efter ha varit och vandrat en timme med Harry och varit på byn osv. Ville vara snäll också så jag köpte lite efterrätt åt jag och Didrik som vi ska äta ikväll, passa på medans de två yngsta familjemedlemmarna är hos farmora deras ikväll.
I feel good today, men ledsen på samma gång!..

så underbart

Snygg behöver man inte va i en gammfiskar hatt som jag hittade på Holmen! Men kan inte hjälpa att längta så underbart mycket till sommaren!

härliga onsdag

Idag har jag varit på möte igen. Första gången jag varit på möte på ca 3 månader på arbetsförmedlingen. Men nu blev det för jag har gått klart utbildningen och ska fortsätta med mina möten igen på AF. Så jag får mig nå pengar!! Viktigt med de ju! Fast nu har vi en liten hemlig plan mellan bara jag och hon jag pratade med om hur jag ska göra. Så nu är det bara att se om jag kan fixa det och få mig en bra framtid som håller :)
Håller tummarna! Den 15de April ska det vara klart från min sida iaf så om ni har lite att göra om kom ihåg kan ni göra en påminnelse åt mig före den 15de :)
Och idag vart det att se OC också. Avsnittet var inte att leka med som jag såg! Bölade som en liten fjolla. Tur jag var ensam så ingen såg hur tårarna forsade. Inte att leka med nånstans! Haha.
Men nu blir det att kasta mig i duschen och sedan blir det nog troligen att laga lite mat och ha en trevlig onsdagskväll. Inte helt fel alls. :)
Hoppas ni får en trevlig onsdag också och GLÖM INTE! Greys Anatomy på kanal 5 klockan 21.00! Don't forget!

Harry Potter dödsrelikerna

Helt underbart och underbart och underbart! Igår blev det att se Harry Potter och dödsrelikerna del 1 för första gången! En Harry Potter film kan man bara inte skippa utan dom måste ses! Men slutet sög! Så dåligt slut och det gillades inte. Filmsällskapet tyckte precis samma sak, fast jag var ju största tönten tydligen bara för jag även läst alla böcker minst 2 ggr... Böckerna är ju bra... Ett måste att läsa dom men var beredd.. ni kan bli kallade tönt/nörd om ni berättar att ni läst alla böcker. Nu väntas bara på att den sista filmen och slutet ska komma ut så den kan ses också, ett måste!

longing for summer


låtar

Pilla in en prilla och förstå att vi är kungarna ikväll...
En del vet nog vilken låt denna text går till.. Den går bara inte ur skallen, skickade den till syster och hennes nyvärsting telefon och sen dess har denna låt fastnat på hjärnan.
Hjälp mig med en ny bra låt så är jag glad för denna kväll. Någon mer än jag som hatar att en låt fastnar på hjärnan? Ibland har jag till och med vaknat av att jag sjunger en låt, och värsta ha ju varit de gånger det varit en riktigt riktigt dålig en. Då gå man automatiskt till CRAZYbitch.
Björn Rosenström - Pojkarna som busar

Nu blir det en fortsatt kväll med Cougar town då jag precis sett klart Desperata hemmafruar, och sedan en kvällsdusch så jag är en riktig fräsching då det blir att sova :)

no make-up and the brightness in your eyes light up


show where you're from

Fick mig min nya tröja idag som jag väntat nu på ganska länge :) Här får ni en liten förhandstitt på den, här är framsidan! ↓
Och här är baksidan! ↓
Jag är ju idrottsledare för Malå IF så då måste jag ju visa att jag verkligen är det! Lite småsnygg var den ändå även om det är en myströja :)

it will come

Hold your head up high and everything will be alright!
I hope at least eventually the bad things will come to an end.
Hope, pray and deal with it as soon as possible.
I'm lucky to have you as a such big support to me.
The sunshine is coming, I can feel it. Not now but it will come. Eventually.

tragical

Fyfan vad jag har haft tråkigt idag. Städning har jag hunnit med men sen har jag bara legat i soffan och sett serier och inte flyttat mig en meter. Satt och åt middagen i soffan också till och med. Denna lathetsnivå måste ändras på, och det med en början att ta och hänga upp all tvätt.
Sedan kan ju någon alltid komma förbi och vara lite social, skulle uppskattas väl :)
Tvätten nu

longing for something good

Tragiskt läge då man är hungrig och det enda som finns är.. hårdbröd. Magen skriker efter mat. Om det inte hade varit för att jag hade komme in i hockeymatchen så hårt så hade jag fått mig tårta och gosaker. Slut var det då jag gick upp då matchen var slut. Hade ju turen att Dorina hade sparat den sista muffinsen iaf som hon så snällt gav mig. Gullunge! Jag tyck om hon. Bara för söt ibland :)
Nä jag får leva nu på några stackars små godisar och lite läkerol tills imornbitti. Ingen som vill komma med en tallrik full med mat till mig? Hade varit underbart gott!
Sen missade jag innebandyträningen ikväll... Hade ju längtat så mycket!

u are one of a kind


one hour forward

Kommit ihåg att ställa om klockan idag? Jag visste om det igår och tänkte inte mer på det. Men sen idag så vart jag påmind stort! Lite dum jag kände mig. Vi satt och såg no ordinary family när de började fråga vad klockan var och gissade på att den skulle va kring halv fyra på dagen. Omöjligt sa jag direkt och visade min klocka tydligt att den var ju bara kvart över två på dagen. Tji för den, klockan var ju kvart över tre. Alltså en timme kortare är nu detta dygn. Jag känner av att klockan är ändrad för trött är jag som ett svin! Vet inte hur de nu ska hänga ihop men så är det.
Kom ihåg att ställa om klockan nu gott folk! :)

grattis på din dag

Som svar på Anonym så ja de va rätt tråkigt då man istället kunde ha sett film eller så :)
Men uppskattar om ni gärna lämnar namn om ni kommenterar :)
Men nu är jag då hemma iaf och sitter och ser hockeyn. SAIK ligger då efter nu med ett mål så hoppas dom kommer upp igen och vinner som igår! Let's hope!
Hade sån tur att jag blev bjuden på pizza till lunch idag och hunne se film och även en massa avsnitt av No ordinary family! Den serien är bara för bra! Snart lite gulaschsoppa och sen nå tårta. Min kära mamma fyller 38 år idag! Hon håller ju nästan på att bli gammal! Fast de håller ju jag med känns det som då jag fyller 20 år iår :)
ETT STORT GRATTIS ÅT MIN KÄRA MAMMA, HON HÅLLER JAG STARK OM HJÄRTAT!

earth hour

Let's go and watch a movie! Har spelat kort en timme ikväll medans det var Earth hour. Men film nu för att ta igen det tråkiga ikväll.

längtar till sommaren

Underbart fin bild på den bästa och även den bästa Jonas från i somras

question n.1

What to do tonight?

Look here!

Så irriterad jag har varit idag. Nådastöten ägde rum idag och jag fick mig inte dit! Alla skotrar var upptagna för dom for med dom till Malånäs istället för Nåda. Nåda är ju urkul att kolla på! Träffa alla folk och se då dom kör skoter! Tävlingen är ju roligast och jag missade den, så sur jag är :(
Men hoppas på att kvällen blir bättre. Funderar på om man ska va hemma eller gå ut på hotellet? That's the question. Vet inte än hur man ska göra och ta sig till. Få ha som tröst att jag fick en bra och trevlig kväll igår iallafall :)
Vad händer ikväll gott folk och vars är festerna gott folk?

underbart

Kom på.. jag är ju utbildad helt klart till träindustriarbetare. Hur underbart är inte de? Någon som vill ha mig som sin resurs för företaget deras?

mumsigt


honey, i'm home

Jag är hemmaaaaa! Hemma i Malå och ligger i sängen. Det var det första jag gjorde, la mig här. Helt underbart skönt. Fast lite duktig och hett ihop alla skitukläder som ska tvättas. Ha ju inga kläder! Iaf inte underkläder. Hann inte tvätta förra helgen så det blir nu istället. Har ju all tid i världen med tvättmaskinen nu då jag är hemma. Den i Lycksele lever om så mycket så vågade aldrig tvätta :) Städa undan lite till så jag iaf kan gå på golvet och sedan se om jag hittar nånting att baka av. Har ju lovat att vara en liten bagerska åt en så det är bara att börja baka då. Lite fikabröd.
Tro duschen väntar sen.. känner mig inte så fräsch idag. Duscha igår ioförsig men ha vare helsvart på armarna och i ansiktet även av lack och lackbås. Njuta av riktig varm dusch i en timme säkert!
Hade ju möte idag btw med personalchefen. Gillade alla utlåtanden om mig kan jag lova! Om ni vill veta äre bara att fråga :)
Städa och tvätta nu!

låt oss säga godnatt

Ligger ihopkurad i sängen. Inte orkat klä av mig än utan bara dragit täcket över mig för lite mys framför datan och tvn. Ovanligt pigg ikväll, men ännu piggare imorn kommer jag vara. En underbar morgondag väntar mig och även kväll!
And I have a secret that only belongs to me and you.

"...."

Råkade bara duscha i typ en evighet.. och det var den skönaste duschen ever. Även att jag såg en massa sår jag fått på magen. Ingen aning hur? Men det första jag tänkte var "jag har fått magsår". Dagens feltänkta någonsin.
Men nu blir det ut en sväng och röra på fläsket sedan mysa ner mig i soffan för film. En helt okej torsdag? Oj, jo de är torsdag idag...

break a leg

Jag är glad! Eller inte på bra humör alls, jag är nere men glad ändå. Vet inte hur det kan vara så men jag är då de nu. Och glad är jag för jag nu fått kompetensbeviset och jag har klart godkänt i alla ämnen vi har gjort i utbildningen, ett stort och viktigt bevis. Bara att sätta in i min Hedlunda mapp och låta det skina där.
Inte varje dag man går klart en träindustriutbildning :)
Sista dagen imorgon så bara att ladda upp och göra ett bra arbete och även ett möte med personalchefen. Lovely :)

onsdaaaag kära onsdaaaag

Så jag trivs, skitig av att ha gjort ett jobb. Jag är ingen fin flicka som skriker av en bruten nagel eller litet sår. Just so you know! Bara 2 dagar till sen får vi se vart framtiden tar mig, framåt eller bakåt eller hit eller dit. Återstår att se och blir intressant att få reda på. Wait and see! :)
Och som en del frågade. Är det löshår? Nej, har aldrig haft det, just the real thing :)

soometimes you just got to the cute side of yourself


proof

Här är bilden på den nya bilen! Merca -03 270 diesel! Vacker va? Kan inte vänta tills jag få provköra den :)

allt sammansatt in one place

Check this out!
Jag hade lite tråkigt under lördagskvällen och även under söndagsdagen innan jag skulle bege mig till Lycksele igen. Bildbevis på vad jag underhöll mig med!
Jag skrev nämligen av en massa recept vi hade som var på lappar och skräpade överallt. Så jag passade på att skriva av allting mitt i min tråkighet under helgen. Nog kan man sysselsätta sig nog ibland :)

crave it

O herre vad jag är trött. Känner bara hur jag kommer att somna när som helst! Sovde bara 1 timme inatt bara så ni vet. Och det känns. Och en bra dag var det inte heller så hoppas på att jag lyckas somna inatt och att det blir en bättre dag imorgon. Det skulle vara guld värd.
Men nu blir det att äta, dricka en Monster och sedan försöka hålla mig vaken till 22.00 ikväll och se om jag lyckas. Behöver bli supertrött så jag kan somna fort och hårt!
Känner att de är en stor tråkhetsgrad på bloggen nu men de lever jag med och det får ni med.
Puss

New car

Nu står nybilen hemma på gården och glänser för fullt i dagsljuset. Hämtad inatt från Karlstad men nu är den hemma. Riktigt fin och fräsch är den. Bara att hoppas på att man kanske få ta en sväng med den till Lycksele ikväll. Det skulle varit superroligt att få testköra den litegrann :)
Men idag vakna jag så sent så nu är det bara att packa alla grejer och göra sig klar...
Have a great day!

Recept

Jag sitter nu och skriver av en massa recept vi har hemma. Och nog har jag hunnit skriva att ett antal stycken nu. Så kan bjuda på nåt enstaka till er.
Mammas cheesecake
175 grader
Botten:
150g smält margarin
3,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1dl strösocker
Grädda i 10-15 min med bakplåtspapper i formen.
Fyllning:
1dl strösocker
1msk vanilj
2msk maizena
400g philadelphiaost
2 ägg
1dl cremefraiche (100g)
Blanda ost, socker och maizena. Vispa i ett ägg i taget och sist cremefraichen. Strö hallon över och grädda ca 40 min längst ner i ugnen så kanterna har fått lite färg.
OBS: Då ugnen startas så ställ en ugnssäker form full med kallt vatten i botten på ugnen. Så kakan får den fukt som den behöver.
Ställ sedan kakan kallt efter gräddning.
Ananaspaj
175 grader i ca 40 min.
Botten:
150g margarin
1dl socker
3dl mjöl
1tsk bakpulver
Platta ut i pajform
Fyllning:
1 ägg
2dl cremefraiche
1dl socker
1tsk vanilj
och 500g krossad ananas eller hallon eller någon annan sort efter smak.

saturday

Underbart väder ute just nu. Helt underbart. Jag var ner en sväng på byn och höll att svettas ihjäl. Det blir nog att ta fram softshell jackan, eller jackorna. Har 2 st såna. En vanlig svart och sedan en röd med en massa sponsring för alpina grejer. Ganska småsnygg faktiskt :)
Skor har inhandlats också. Ett par som egentligen kostade 1500 men de hade sänkts till 500. Adidas. Så nu har jag ett par vanliga skor igen äntligen! Mina gamla har delats i 2 delar.
Men nu blir det att mysa ner sig med Disa som precis kommit hem och bara ta kvällen som den kommer, lugnt och sansat. Och hålla sig vaken är ett måste, för inatt kommer nybilen hem till oss! En ny merca diesel!

makes my day go round

Nu har jag bara denna dag kvar sedan är det bara en vecka kvar innan utbildningen är gjord klar. Dessa veckor har verkligen gått snabbt. För snabbt nästan. Känns inte som jag har våldgästat faster min i 2 månader redan! Men däremot har det varit jobbigt att inte få träffa vissa då dom är hemma. Men snart bär det av till Malå igen så då kan jag socialisera mig och kan ta igen allting jag missat med allt folk och all träning :) eller vara i Malå iaf tills jag vet om man kanske har en chans till jobb eller inte, för isf blir det nog en flytt. Men då få alla komma och hälsa på mig istället :D
Men nu blir det först och främst att få i mig nå mat, klä mig, sitta vid tvn en stund innan det blir att ta denna fredag och borra. Faktiskt så är det småkul att göra det. Har då verkligen trivts hittills på jobbet där så ett stort plus på det! :)
Och fick mig lite tur idag/ikväll. Min far kommer nämligen och hämtar mig så han far från Norsjö till Lycksele och sen till Malå och lämnar av mig där och sedan iväg till Norsjö igen. Ibland har jag tur.

sexy mama

Här får ni en bild på jobbarkläa. Blåkläder byxor i strl 34-36. Ett par byxor som egentligen skulle sitta perfekt på mig men icket. Dom är stor som stryk, som någon sa, "värsta gangster byxorna". Ja dom är stora men de va den minsta storleken. Och jag kan då ha dom, allt ordna sig med ett bälte och att stoppa in dom i sockarna. En riktig problemlösare är jag :) Och skönt att dom inte sitter så tajt heller, då är det lättare då man sa vara och klättra på maskinerna :)
Notera den vita texten (syns inte så bra). där står det Hedlunda! :)


Min älskling

Måste ju visa den underbaraste av dom alla. Den som kommer och ger mig en kram eller puss när jag väl behöver det. Då man är själv och är ledsen får man kramas med djuren istället. Som lilla Harry här då. Jag fick då äntligen ett foto på han förra helgen. Han är inte lätt att fota precis, kameran vill inte hänga med i hans svängar. Men denna gång gick det. Jag satt i soffan och sen rusade han upp i soffan och klättrade upp på ryggstödet. Endast för att se alla skotrar köra förbi, superkul tycker han iaf :) Vi har ju skoterspåret rakt bakom huset bara så ni vet :)

trötter gånger tusen

Sådär tröttast i världen. Det rinner ur ögonen, jag är stormhungrig och jag orkar inte ens gå på toa för att kissa. Usch vad jag är trött! Men kanske måste ta tag i allt och ta mig en dusch, sen äta och göra mig iordning och sedan fara och bli bjuden på lite fika innan jobbet. Och jag måste även fara om förbi på konsum. Blä just nu hatar jag mitt liv. Eller iaf min trötthet.. Hoppas på att jag inte är såhär trött ikväll!

sexdrive

Jag är trött!! Blev en film ikväll. Sexdrive hette den, den var helt okej men kunde ha varit bättre faktiskt. En riktigt pinsam film. Jag gatt he tröjan för ögonen för ibland vågade jag helt enkelt inte se för pinsamheterna.
Men efter filmen kollade jag på klockan och den var 2. Filmen var ca 2½ timme lång. Jag trodde mer den skulle räcka kanske 1½ timme. Men icket.
Men nu känner jag att sängen ropar på mig. Det är ju en dag imorgon också. Måste även på konsum och handla lite och sedan även fara iväg och besöka en kamrat innan det blir jobb.
Liten pratstund behöver jag ibland nu då jag jobbar det mesta om dagarna. Får ju ingen pratstund ens med Susanne eller någon av de andra jag är inneboende hos just nu. Stackars mig! Har socialabstinens. Är ju van med att direkt jag kommer hem till lägenheten så är det någon hemma som man bara kan surra med lite.
Nä.. Nu är det bara 2 dagar kvar innan det är helg, då blir det hem till Malå om jag har tur att mamma kommer och hämtar mig så jag får prata lite igen :)

i've done my homework

Tröttare än tröttast. Det har hela gårdagen och hela dagen idag bara jävlats i borren. Men har så som tur är gått bättre idag iaf. Har fått göra lite allt möjligt. Så nu är det bara 3 dagar kvar sedan helg och redo för sista veckan på utbildningen.
Tror att jag nu ska ta och ladda upp magen med lite salamimackor och bara lägga mig och njuta av tvn en stund sedan somna in. Och får be till han där uppe att jag får sova till 10 iaf imornbitti. Jag vaknade imorse kring sex och det var inte så underbart kul. Så tröttheten har suttit i idag.
Sussa så sött allihopa.

bring it on

Vill sova längre men inte fick jag de inte. Utan jag vaknade först kl 6 imorse och sen bara halvsovit tills kl 10 idag. Supertrött men inte fick jag sova nog som jag ville. Men nu få jag väl nånting gjort istället. Hoppa in i duschen nu och sedan på med arbetsskläa för att mysa lagomt i dom med diskning och sen lägga mig för att lösa lite sudoku kanske framför tvn.
Har ju dom snyggaste arbetskläa någonsin. Det är storlek 36 på byxorna men dom är alldeles förstora. Skulle egentligen haft storlek 34 för att dom kanske skulle ha passat. Men dom här var dom minsta som fanns. Brukar ju ibland kunna ha 36 men denna gång känns det som det här är mer kanske 38 i storlek. Lite stora i storleken. Men dom funkar helt klart! :)
Kanske kan bjuda på en bild på min fina outfit nu i veckan om ni har tur :)
Nä nu blir det att fixa och dona innan jobb kl 15.00 - 22.45.

det ryker ur öronen

Ibland undrar jag seriöst vad folk tänker med. Jag fick precis ett chattmeddelande på facebook där det stod "ska vi knulla?".
NEJ jag vill inte de. Vad tror vissa riktigt? Dom verkar inte tänka med nånting annat än sin nedre kroppsdel. Jag tror seriöst att en del har sin hjärna där nere istället för upp i skallen.
Sorry buddy men vi tjejer, eller jag iaf har då inte min hjärna där nere. Den sitter uppe i min skalle och den tänker då klart och förnuftigt.
Blev riktigt irriterad då jag fick det där meddelandet. Tjejer är inga sexobjekt för alla killar.

natti natt

Skulle ta en timmes pn. Slutade med tre timmars. Hur jag nu ska hinna med allt. Har inte packat än, inte duschat än. Känns ju sådär lagomt superkul. Nä, det är bara att snöra i lite kläder i väskan och sedan hoppa in i duschen, finns int se mycke anne å göra.
Ha en bra natt. Är nästa gång i Lycksele då det blir update :)

träning på schemat

En och en halv timme sedan bär det iväg på första träningen på mer än en månad är det? Tror jag. Frågan är hur det nu ska gå. Jag är så lemmen redan i benen och axlarna efter all skoterkörning igår. Det var ju trots allt första skoterturen iår så det är ju tillåtet å va lite lemmen iaf.
Dra en tvärdusch nu (inte fräsch nånstans, och ja jag vet att det är just före träning men idag tycker jag att jag är värd det) , sedan slänga i mig lite mat och sedan invänta Johan så vi kan lira lite. Hoppas det kommer mycker folk ikväll. Skulle va guld värt nu då det trots allt är längesen jag tränade. Då vill jag ha en riktig träning också.

They have a special place in my heart, all of them. My whole big family who lives in separate locations

Faktiskt så tycker jag om min syster, tro det eller ej. Ändå är hon det enda av alla mina syskon som vi har samma mamma och pappa. Resten av alla mina syskon är såna som att vi bara har samma mamma eller pappa. Jag ska avslöja en liten hemlighet också för er. Att jag blir faktiskt riktigt arg på de som säger att mina småsykon är bara mina Halvsyskon. Det är flera som sagt det åt mig och då har det kokat sönder i huvudet mitt. Men så är fallet faktiskt. Jag har levt -och dom har vuxit upp med mig som sin kära äldsta storasyster. Så jag bryr mig inte om att vi bara har halva blodet som är identiskt. Dom är verkligen mina syskon som jag älskar i vått och torrt. Även min styvfar som är 3 av mina syskons pappa. Han har jag vuxit upp med sedan jag var liten. Men eftersom jag levt den största delen av mitt liv tillsammans med min mamma sedan hon och pappa skilde sig (jag vara bara 3 år då det hände) och styvfarn min har levt med mamma sen jag var 5 kanske eller yngre? Så har han varit som en far åt mig. Min Malåpappa, skulle jag kunna säga. Vi har våra meningsskiljaktigheter men han är bra ändå. Han har ändå levt med kluriga jag i så många år. Tycker faktiskt det är lite roligt att de flesta på byn tror faktiskt att han är min riktiga pappa, men så är inte fallet.
Jag har ju faktiskt min riktiga i Norsjö, tillsammans med min styvmamma och tre av mina underbara SYSKON. Riktiga Mörtsellare, det är ju från han jag fått mitt efternamn. Vi har våra meningsskiljaktigheter också, men han är min pappa. Han har en plats i mitt hjärta. Även så min styvmamma som jag också levt nästan hela mitt liv med. Fast jag önskar en sak. Jag har levt med med min styvpappa mer än min riktiga och upplevt mer med mammas karl än pappa. Sjukt men så är det. Så jag har bara en önskning och den får ni lista ut själva.
Vart ett riktigt långt meddelande och det får jag leva med. Och där kom det ut lite grejer som jag hållit inne länge. Men jag bryr mig inte nu att jag skrev ut det på bloggen. Där fick ni lära känna mig lite mer. Och jag vet även vilka som läser bloggen så. Enjoy för jag står för min åsikt och så är det. Jag har bara en önskning.

upp och hoppa latjök

Jag har njutit allt för mycket av att vara hemma denna helg. Hälften av alla grejer som ska vara på hyllor osv ligger på golvet. Två resväskor VAR fulla med kläder men ligger nu över hela golvet. Jag har inte orkat tvätta än. Jag kan faktiskt ge en belöning till den som tar och städar mitt rum åt mig just nu. Så om ni känner för det är det bara att slå en pling those who has my number. Tänkte precis skriva ut mitt nummer men kom på att det är inte det smartaste. Jag är lite trött fortfarande då jag vart uppehållen till klockan var 3 inatt kanske den var? Och sedan vaknade jag såhär tidigt. Livet leker ju inte precis ibland.
Fast nu tror jag att jag kanske ska snöra på mig mjukiskläderna och sedan ta mig i kragen för att packa om väskan. Som tur är behöver jag inte packa så mycker direkt då jag bara har praktik i veckan och lever i princip hela dagarna med arbetskläa på.
-Sova till mitt på dan, äta lunch, packa mat och sedan på med arbetskläa för att möta upp killarna för att sedan fara iväg och jobba till kvart i elva på kvällarna. Så ser mina dagar ut nu till veckan, ganska skönt ändå faktiskt :)
First bad news but then good news.

lite från dagen


Uppi levats

Ny komme hem efter en skotertur på ca 7 timmar. Helt underbar dag har det varit. Vart en sväng till Bastusel och hämtade upp en Stefan och sedan bar det av till Levats och körd upp på fjälle där. Blev även nerlurad i en liten dal och det gled bara, riktigt spännande var det innan vi var nere. Sedan fick vi se hur brant det var. Var inge roligt innan jag fick modet att klättra upp för detdär igen så vi kunde cruisa vidare.
Denna dag kunde jag jättegärna göra om.
Nu blir det lite mys med godis och lite andra trevligheter. :)

Nu far jag till malå igen

Hey ho hey ho. Nu åker jag till Malå ännu en gång. Och denna gång stannar jag inte bara en natt utan hela helgen ända till på måndagmorgon. Supermysa med Harry och Burre, Dorina och Disa. Samt ta och rasta skotern lite. Känner skotersuget ordentligt nu och kan inte hålla mig längre.
Hoppas på att få dra en tur med syster och killen hennes. Superkul. Hoppas hoppas på att dom följer, de skulle inte sitta fel nånstans :)
Nä he ihop väskorna och sedan till bussen då jag har sån tur att jag får skjuts dit :)

off i go

Nu bär de av till Malå för en kväll där med bra sällskap. Och sedan iväg till Lycksele igen imornbitti och sen iväg till Malå igen imornkväll. Vilka bussresor jag kommer att göra. Skulle lika gärna ha kunna bo på bussen så mycket jag kommer att åka på bara ett dygn. Fick erbjudande om att åka bil till Malå men känner att det är nog skönare att åka buss ändå. Då får jag sova en skvätt än att trängas bland barnstolar i ett baksäte.
Packa ihop det sista nu och sedan iväg.
Ladda upp sedan för morgondagen. Den sista dagen på teorin sedan har jag bara 2 veckor till på praktik sedan är jag klar.
En riktig träindustriarbetar. Grova händer, grova muskler. Se upp killar, ni får nog tjejstryk!

bring everything to me

Oj så skoj vi haft idag. Lekt med lego hela dagen. Och JA... jag tycker faktiskt om att leka med lego, så då får man va lite kreativ av sig. Vi har ett riktigt stort utbud av det hemma så det råder ingen brist på det precis. Så idag har vi gjort ett eget sorts företag och gjort egen produktion och skulle då få matrialet genom produktion på kortast möjliga tid och sedan försöka förbättra det hela tiden med ändringar. I början hade vi 9 pers + kund som jobbade. I slutet hade vi 3 pers + kund. Och vi gick även plus 500 miljoner. De var inte så dåligt för våran del. Nog vann vi! Men kul var det faktiskt, och fick träna upp sina reflexer hur snabbt man kunde bygga :)
Men nu har jag då fått mig en trevlig kväll och är påväg ner i sängen. Blir iväg för lite sortering imorgon ute på södra. Blir nog kul de.
Kom även på att det blir en tripp iväg till Malå imorgonkväll och tillbaks på fredag morgon. Och sedan tillbaks hem till Malå igen på kvällen. Hoppas på en bra kväll imorgon då och få träffa syskona, Harry och den bra.
Så Sandra om du läser det här så kanske vi hinner träffas imorn om vi har riktigt tur!! Puss.

.

Confused...

pray for what you believe in and want

Lovely day today. Har då gjort nu det näst sista provet på utbildningen, nästa prov väntar på fredag. Utbildningen har verkligen gått fort. Fortare än man hunnit med riktigt. Men ändå känns det som jag har bott hos faster i ett halvår typ. Lite  dubbla signaler. Nu i eftermiddag blir det att skicka iväg ett mejl och sedan se vars man kommer i världen. Positivt eller negativt svar är bara att vänta på. Jag önskar mig själv ett gott lycka till och hoppas jag få det ja vill ha snart.
En sak jag verkligen vill ha är det bara att vänta på. Svaret finns väl inom oss tillslut någongång. Men hoppas inom snar framtid.

don't go down, rise up

Solen skiner och värmer uta klåån! Riktigt skönt är det ute, om det bara inte hade blåsigt en massa hade det varit ännu skönare. Känns som våren är smygandes påväg hit till västerbotten. Det är ju som skön och lugnande. Sommaren är nånting jag gillar, så varmt, så skönt och sommarkläderna + sommarskorna kan man ta och lägga främst i garderoben än längst bak.
Bring the sun to me.

Let's see the lightblue eyes shining through


Let's go to bed

Filmen var great! Trodde inte den skull va bra men det var den. Och rolig var den också. Men kändes lite mobbat för medelåldern var kanske 8 år på hela bion och i mitt sällskap var vi 19-24 år och vi var de enda som ens skrattade till filmen.
Men sitter nu hemma i lägenheten och känner att tröttheten kommer smygandes igen. Men snart så blir det lite kvällsfika i form av makrill i tomatsås framför tvn och sedan sängen.
Godnatt folket.

Rango

Tröttheten sitter verkligen i! Men jag ska hålla mig vaken! Ha ju mina polkagrisstångar jag kan mumsa på, fast måste tyvärr spara litegrann och bjuda en viss en på lite sen.
Nu blire att hoppa in i duschen och sen ta och tagga till för bio ikväll. Blir att se Rango kl 19.00, blir ju "bjuden" så då kan jag ju inte tacka nej. Återstår att se om den var bra eller inte. Hann ju inte se klart filmen igår så få se om jag lyckas se hela den här ikväll. Tur jag ha lite sällskap som kan slå till mig om jag somnar.
Och det mumsigaste för kvällen, blir nog att köpa mig nå makrill i tomatsås och mumsa på till kvällsfika ikväll framför tvn. Underbart gott! Visst Sandra!? :) Blir en kväll med detta utan dig tyvärr.. Men hoppas du klara dig ändå!
Våfflor nu!

Helgen i stora drag

Fredagen var helt okej på marknadskvällen. Kunde varit roligare men hade då bra sällskap iaf. Men gårdagen då slog bakisheten in och jag stannade hemma och myste med kusinerna istället. Men jag gjorde nog den största failen! Vi slog igång en riktigt bra film och jag somnade kring halv 11 kanske den var? Men skönt var det då iaf och nu har jag sovit 12 timmar inatt så riktigt skönt vare!
I may like u.

Lycksele marknad

Nu blire utgång! Lyckselemarknaden är här och nu blir det mat och sedan iväg på förfest på lugnet men Victor, Jon m.fl. Kommer nog bli en kunglig kväll! Även morgondagen blir nog detsamma då vi får med oss Amanda också med oss på party!
Come on baby i want to party..

snarkelisnark


det är torsdag

Nu funkar blogg.se igen. För mig funkade det inte igårkväll heller. Så nu kan man då skriva igen :)
Och hade det så bra idag, vart bjuden på fika idag. En massa semlor nu innan det bli fettisdag. Om vi har tur kanske vi får ännu mer semlor på tisdag också ;) You never know!
Men idag har vi då fått en massa information osv så nu har vi lite större överblick av allting så det känns lite bättre vad som väntar i framtiden. Men imorgon så blir det sista provet för veckan och sedan till lägenheten, fixa sig, äta och sedan iväg på Lugnet och börja partyt med allt trevligt folk. Ah längtar, känns verkligen inte som det är helg redan! Veckan har gått lite halvsnabbt ändå. Positivt. Få släppa loss lite hämningar innan det blir en sista vecka med pluggning.
Snaaark! Lägga sig för lite musik nu och bara mååå!

tihihi

Det kom en litet bubblande skratt ur mig men drog tillbaks det, det kändes lite taskigt men roligt och äckligt.
Sandra berättade nu idag att då hon satt på bussen satt en gammal man där och tappade ut löständerna på golvet. Men han torkade inte av dom utan stoppade dom in i munnen direkt igen. Det kan man säga att det var lite ohygieniskt..
Men men.. Idag gjorde jag då ytbehandlingsprovet och fick tillbaks det sen på eftermiddagen och klart godkänd! Det gillades! Trodde provet skulle vara svårare men de gick så bra så. Det gläder mig :) Men nästa grej som står på tur är HUR JAG SKA KUNNA HÅLLA MIG VAKEN. Jag är äckligt trött och känner hur ögonlocken bara vill smälla igen men jag försöker hindra dom så gott jag kan hela tiden. Snart måste jag nog ge efter. Men bara snart. Försöka hålla mig till tio ikväll iaf så kan jag sova hela natten utan problem.
Något tips på att hålla sig vaken?

oja

Lite i chocktillstånd..!

RSS 2.0