Stadsfesten ikväll!

 
Charmigaste bilden ever?? Stadsfesten förra året i Skellefteå. Och ikväll blir det att bege sig mot Skellefteå också. Johan som chaufför precis som förra året men med andra passagerare, förutom jag då! Hoppas på en kung kväll och att man få se denna brutta också :)
 
 
 

...

Bad Day

Grattis bästa vän!

Idag är det ingen vanlig dag då Saaaandra fyller år! Hoppas du få bra presenter och har en bra dag i Arvidsjaur! Längtar tills om lite mindre än 2 veckor då du kommer hit och vi få fira dig på Musik vid Malån! Kommer bli bästa helgen tillsammans med dig!
 
 
Remember? Riktigt bra dag/kväll var detta för två år sedan :)

:)


glad midsommar!


tränings bevis!

Otroligt jobbigt att inte blogg-appen kommit än. Men varit och tränat med denna donna ikväll i hela 2h! Måste ju lägga upp bevis på att vi faktiskt va duktiga idag ;) fick även tillfälle att prova träningspulvret jag fick :)

pyssel, love it!


härliga sol


beautiful

Denna skulle jag inte tacka nej till! Älskade hästar, underbart vackra!


systers stundent

Nu blire lite bilder från då min syster tog studenten i fredags! Hon är min lillasyster men ändå är jag kortare än henne :)




sundays sucks

Fuck this sunday!

Städat en massa nu och ha en massa kvar också. Sen göra middag, och duscha samt göra så man ser ut som en människa igen! Fy ändå vad jobbigt detta är!
Jag va då klok som var nykter igår och stannade hemma, men pga det dåliga vädret blir man smått nere och orkar ingenting! Bajs vad jobbig söndag det är..

Kom på att jag ha ju en massa bilder från Danielles student på kameran. Kanske man ska passa på att för över dom om ett tag, hoppas tiden räcker till. Vill ju passa på då jag väl ha en dator till hands!


less detta regn

NU är regnet här igen, tragiskt nog. Ska det aldrig bli bra väder igen? Less på detta regn!

Här är lite bilder från den lilla stunden solen kikade fram ihelgen!!




börjar ta sig

Nu ha man fixa så man får lite pengar snart, och sen gjort så jag få ha ett viktigt möte på torsdag istället för tisdag nästa vecka, samt att snart kanske man inte gå göralös så mycket länge till :) Det går bra nu!

Ja och sen på måndag ev. så åker vi nog iväg till ett land jag faktiskt aldrig varit i, nämligen Norge ;) Ja jag vet att alla varit där och det är inget speciellt men för mig är det nånting nytt! Har varit i Afrika, Malta, Finland och Ryssland men inte det land alla andra i hela Sverige varit i. Så det blir nog en kul liten resa! :)

Btw. 21 jump street! Kung film :)

kanske kanske :)

Det börjar närma sig! Och snart så smäller det! Kanske blir en liten impulsresa planerad bara en vecka i förväg :D wiii

a little bit of hope

Fan va spännande! Lite hopp byggs upp. Nu håller jag tummarna som bara den! Det gjorde min dag :)



Saknat denna glädje och hoppas den kommer igen snart!

problem in paradise

- Inte ett enda sketans plagg ligg ju i garderoben!

Jo tack jag vet.. jag är tjej!

Jag har bara lite svårt å välja kläder och ha en tendens att bara klä av mig mitt på golvet och låta dom sen ligga där. Och min garderob är för liten, jag rymm ju inte alla kläder. Om jag hade sluppit ha alla mina slit-å-släng kläder där så hade mina vanliga rymtes.
Ja man kan ju inte hjälpa att man ha lite problem med kläder ibland! Men nåt plagg fick jag då iväg igår till kusinen och nåt plagg fick min syster så lite mer plats finns det nu. Men inte tillräckligt! Någon som vill bygga ut min garderob åt mig? Vill ju inte slänga bort den fina som morfar gjort åt mig, äkta hantverk :)

memories



Gammal vimmelbild med jag, Emma och Johannes!

kort o gott

En tidig morgon blev det idag. Kollat på Olga och kusin Sagah som hoppat i hästhopptävlingen idag, kollat på marknaden och sedan bara varit hemma. Kort och gott hela min dag.
Sen att alla är så tråkiga och sitt å se fotboll ist för att hitta på nånting.. ja plus att det öser ner idag så det är väl ett stort minus.

Nu ska man bara se vad tvn bjuder på ikv??


dark but happy



Go to sleep with the stomach full and a tv who want's some company

the cake



Tårtan från idag. Och Dorina pyntade med en egen 9års 'skylt' för sin lillasyster.

födelsedagsfirande

Vilken dag. Lillasyster, minstingen av syskona i Malå är nu 9 år efter dagens födelsedagsfirande. Sen har vi lärt oss i familjen att hon ska aldrig mer få trisslotter i present för hon vinner på alla!
Lax är ätit. Paj, tårta och cheesecake är också intagit så mättna och belåtna är vi.
Fortsätta kvällen nu med tv tittande och ladda upp inför morgondagen, vad den nu kommer bjuda på? Ja det vet då ingen än, iaf inte jag!

Slepp tight everyone.


time to start training again?



Fick detta av en som kände att han inte ville ha kvar, jag behöver det bättre tydligen. Alltså måste jag börja träna nu då de är sommar (eller sommar å sommar, regnar ju bara) så jag få upp lite muskler igen och kanske får gå upp i vikt lite. Jag är ju inte den som har dom där superkurvorna direkt. Utan istället kommer jag med den där modell-smalheten som kanske inte är så vacker från alla vinklar.

Så någon som känner för att kanske motionera upp för Tjamstan eller någon annan "fin" backe här i malå? Eller i Norsjö då jag väl är där?

picture of life



Från bröllopet. Man måste ju ta vara på bildstunderna. De är de som förgyller livet lite extra. En mormor som står ståtlig i sin Västerbottensdräkt, mamma som gillar bubblorna som flyger runt och sen till sist fina morfar som njuter av att se brudparet ståtligt i sin fina kostym!

homemade san francisco


make it work


gårdagens bröllop

Äldsta kusins bröllop!

let's stop there

Vilken dag. Och otroligt fin dag även om den haft sina dalar också. Fick se min äldsta kusin gifta sig idag med sin blivna fina fru Sandra Lundell som nu tagit efternamnet Dahlgren. Kanske kommer upp en bild sen på den fina famlijen.
Sen till dalarna.. ja man kan väl bara säga att vissa skulle fått en liten smäll. Over and out.

Nu hopp isäng!

tid för skapande i köket

Snart blire skapartajm i köket. Igår blev det lax och till efterrätt cheesecake, idag blire fläskfile i het grönpepparsås och cheesecake till efterrätt också. Detta ska bli intressant å se om det blir någon god middag :)

Håll utkik på instagram om ni följer mig där, då kanske det kommer upp en bild på gosakerna!

love to my friend

Oh my vad jag saknar min andra hälft. Sandra Stenberg, you are my true friend-soulmate. I sommar då jävlar ska vi ta igen en massa roligheter som vi har missat de senaste 2 åren!
Love you my best friend!


awesome kväll

Härlig kväll och härligt sällskap. Trots att man inte for på Talludden. Nu film och fortsätta med mina awesome drinkar!
Puss

the question

Den stora frågan.. Talludden eller inte Talldden ikväll? Hur ska man göra.. lite beslutsångest om det faktiskt. Ja och plus att man skulle haft en bil till. Ja. Återstår att se.
Bara att ta helgen som den kommer nu och se om man hittar på något värt och roligt.
Ciao

fly away

Ja vad ska man säga. Jag funderar allt för mycket kan jag ju helt klart säga. Till och med dygnsrytmen rubbas pga mina funderingar.

Be there for me and I will be there for you

RSS 2.0