run this town bitch

Jag missade Nådastöten ihelgen.. snyft snyft.. En höjdpunkt nästan då det är vår, lagomt bra väder ute så skoterföret är perfekt. Men jag hade då hyffsat kul ändå ihelgen. Eller ja det kunde varit roligare men. Tim har då varit äcklig, Johan har varit full, Ness har varit chaffis och man har varit hemma för att sova rätt tidigt varje kväll. Rätt skönt ändå.

Men helgen är nu över och nu får man bara sitta och vänta in nästa helg som troligen kommer bjudas på lunch på Källan? och sedan tårta för fullt hos "farmor å farfar".

Och som en liten annan "update" som tidigare så får ni vänta mellan varje inlägg. Fortfarande är det bloggtorka och ingen dator som jag har tillgänglig dygnet runt.

Ja.. kort och gott så har jag det bra. Varit mys nu på morgon och sett kortfilmen 'Puss in boots, The three diablos'. Älskar tecknat och dagen kommer nog fortsätta i samma anda fast utan de tecknade filmerna. Tummen upp amigos!

Vilken härlig dag..

Ja vad ska man säga.. Livet rullar på och jag längtar efter jobbet igen! Sjukt mycket längtar jag till jobbet..
Men nu är jag ledig lite, det enda är att jag har så sjukt lite att göra om dagarna.

Nu funderar jag på vad jag skulle ha gjort ihelgen också. Jag har mått smått dåligt idag så jag hoppas det går över snart! Jag som ville till kära Matilda och hälsa på men inte går det då jag mår såhär.. Men det får vi ta igen sen nån dag ordentligt!

Nä nu ska jag ta och göra nånting. Solen skiner och då måste man ta vara på vädret lite! Tjaa.. deppiga Denise.. igång med dig då!

längtan

Vissa saker vet man som inte hur man ska reagera på...







Nu är man ensam igen... Men jag ha haft en skitkul helg ihelgen för er som inte vet. Fredag blev de Malå och sen for vi till stan ett gäng och åt både på Xet och Max. Supergott! Och lördagen blev det Artjeploog med samma gäng. Jag, Erik, Johan, Lina och Timpan. Skitkul och måste göras om men.. INTE Arjeplog som "roadtrip" mål igen. Det var ja.. roligt med sällskapet och folket man träffade men just den delen av Norrbotten är inget ställe jag känner att jag måste till igen direkt :)

Nu väntas det bara till på torsdagskväll eller fredag på dagen. Då smäller det och jag åker till Umeå till underbara Sandra för partyparty! Fest för Joel fredag och roligheter för vi tjejer på lördag, åh vad jag längtar :) Bara fundera nu om man skulle farit dit torsdag eller fredag.. Det är frågan!!?

Once you go black you'll never go back??

Måste även visa detta. Tre år sedan var denna hårfärg på min skalle. Jag känner knappt igen mig själv då jag ser gamla bilder som ligger på familjens data!


original

Måste visa. Det här var verkligen ett tag sen. Min vanliga hårfärg är det. Känner nu att det var verkligen ett tag sen jag hade den sist...



picture of the day


Luncha

Idag har det blivit lite att göra. Ätit lunch med Tony på Dungers och sedan blev det att hälsa på han och Fredrik en stund innan jag begav mig hemåt igen. Huset måste värmas upp och snart blir det nog att baka lite till.
Troligen blir det som jag skrev igår att göra lite negerbollar också, det är gott och degen kan man äta huuur mycket som helst av utan att få ont i magen av haha. Tror faktiskt jag blivit lite lat, har endast bakat grejer som inte behöver vara inne i ugnen nånting, så fort går det!
Om man bara fick sig upp ur soffan kanske man fick lite gjort också?



Jag kan ju nu för en gångs skull ta och bjuda på lite få bilder på mig själv nu då jag har en dator tillgänglig ihelgen :)

what a night

Greys dubbelavsnitt är nu slut för ikväll och jag tar nu min redbull och ska försöka drökta mig med att sticka eller se om det finns något mer på tv som går att se. Jag håller att gå bärsärkagång av att inte ha nånting att göra. Skotern är ju i Adolfström så inte kan jag fara och köra lite. Stickningen min är snart klar, behövs stickas ca 5 cm till bara sen är den klar. Och korsordsböckerna mina dom är i princip utgjorda också. Ja lite galen håller jag att bli.

Sen tycker jag inte om att vissa är så otroligt osociala... Snyft.

Men imorn då blir det troligen att ta en lunch med Tonibaloni på dungers eller så så det blir nog bra iaf.

Av med datorn för denna kväll.. see ya later bitches

så spännande

Så spännande, så sorgset och även en massa glädje. Älskar Greys! Ett avsnitt avklarat nu står det andra på tur för ikväll med!! :)

Greys anatomy på schemat

Ikväll är det säsongsstart på Greys anatomy igen och det kommer att tittas flitigt på! Igår var det Desperate Housewives som tittades flitigt på också. Men måste nästan säga att greys är nästan ett snäpp bättre ändå. Desperate blir jag nästan arg på för jag tycker en timme går nästan för fort. Ett Simpsons avsnitt känns nästan längre. Men nu då jag tänker efter, då kanske desperate är lite bättre då tiden går så sjukt fort? Aja dom är bra båda serierna ändå och de har följts flitigt alla säsonger.
Så ikväll blir det att kolla på lite hunkar. Som McDreamy och McSteamy och även Alex som också borde ha fått sig ett Mc-namn. Eller vad tycker ni?


De är i fjälls och jag bakar!

Alla är i fjällen nu och har det trevligt medans jag är själv här i Malå. Känns så tragiskt.. Vill ju ha myskvällar och vill även mysa lite med Harry. Men det är sånt man får leva med. Jag står nu och bakar, både för jag har lust och fick på beställning av den sötare. Så blir en massa godsaker om ett par dagar. Gör just nu snickerskakor och senare ikväll eller imorn så blir det nog negerbollar. (och ja... jag säger negerbollar. Jag har alltid gjort det och kommer alltid göra det).

Kan iaf ge er receptet på snickerskakor. Det går supersnabbt att göra!

350 g jordnötssmör
2 dl socker
2 dl ljus sirap
och ca 9 dl cornflakes eller crisps eller vad ni än vill ha för flingor i eran kaka

200 g choklad

Koka ihop jordnötssmöret, sockret och sirapen. Blanda sedan ihop med flingorna. Lägg ut det i en plåt och sedan till sist så smälter ni chokladen och smetar det över kakan så den sedan får stå kallt och stelna. Ingen ugn behövs så det går fort att göra!


Så nu var jag lite generös för en gångs skull så ni kan få baka lite där hemma också. Och det är gott att bjuda på till kaffet!

RSS 2.0