i miss you and i smile for you

 

imorgon är en bra dag

En dag på stan imorgon väntar! Som jag längtar. Jag skrev ut tidigare i veckan att alla kan stanna hemma ihelgen så jag och Ann skulle kunna shoppa i fred men icket, i princip hela Malå och Norsjö ska dit imorgon!
Men en kul dag kommer det bli och sen kanske det blir ett glas vin för vi tjejer sen. Längtar! Kan inte klockan ringa nu och visa att den är nio på morgon? Eller ja just ja, måste invänta Johan också imorgon så jag har en bil att köra imorgon. Snart kommer mitt nya relä så mina blinkers funkar igen! Då kan jag äntligen köra litejlängre sträckor än till jobbet och hem utan att riskera något!
Nä nu ska jag krypa ner i soffan med Harry och se tv resten av kvällen och invänta morgondagen :)

humöret på topp

Kvällsfika i form av omelett, paprika, juice, rostade mackor med ost och marmelad. Jo jag är ganska hungrig som ni kanske märker? Och ja, jag tröst äter också eftersom jag missade träningen och nu är humöret inte på topp nånstans :(
Tröst äta lite mer och sen krypa ner framför tvn och hoppas att jag får sova lite inatt, din pn blev lite längre än jag hade tänkt ikväll tyvärr..
Tur jag har helgen att se fram emot med bruttan!!

medicin

Penicillin nästa, som jag misstänkte. Bara att knapra lite piller och sen är jag en människa igen!

sjukling

Ännu en tragisk dag. En sak jag hatar med vintrarna är att då kommer urinvägsinfektionerna. Och det är nog det som ligger bakom min ondhet i njuren som trycker på! ingen rolig dag alls idag så nu hoppas jag på lite medicin så jag klarar mig imorgon. Hoppas hoppas hoppas!

snart mina

Jeffrey Campbell in my heart
 

helgen är förbi

En underbart rolig helg har gått förbi nu och idag är det måndag med jobb! Lite tråkig dag däremot också :(
Men det är bara att he upp hakan och så kanske va och hämta lilla Harry så jag har sällskap i veckan! Mys :)
Bara att fortsätta jobba! Rasten är slut :)

jag lever

Ingen stor uppdaterare är jag men man tar sig tid till det man vill. Det är helg och lördag och jag lever!
Det var en tragisk dag igår med begravning för en kär pojke härifrån, så tankarna var med till alla nära och kära igår.
Och ikväll är det borgen men jag har mina osäkerheter om jag ska med ut eller inte.
Ja jag lever iaf och det är väl huvudsaken!
Puss på er

drömmar

Detta börjar bli sjukt och löjligt, hur ska jag sluta drömma så sjuka drömmar? Jag blir galen och jag blir rädd också. Natten till lördag höll jag att krypa ner på golvet med hunden för jag blev så rädd över mina egna drömmar. Måtte detta ta slut nu!

hejdå

Fint sällskap är nu tillbaks till sitt vanliga boende. Den filuren klarar sig inte länge utan sin livs kamrat! Men riktigt trevligt har det varit att ha lilla Harry här hos mig både igår och över natten tills nu. Det behövdes lite sällskap!
Men nu är det lördag och jag har lite ångest, vad ska jag göra?! Tydligen verkar många åka iväg till Arvidsjaur men det var jag inte sugen på direkt, så vad? Nä hjärncellerna kanske börjar vara aktiva så fort jag fått i mig middag.

helg igen

Heeelg ljuva heeelg!
En 6h jobbardag och sen blev det helg, underbart skönt! Men däremot så är träningsvärken jag har inte så skön.. Det var verkligen en rolig men däremot jobbig träning med innebandy igår. Vi fick alla springa som tokar.
Fast Signe hade det roligt som hade stoppat sina nycklar i min jacka istället för sin egen så hon blev utan nycklar igår. Upptäckte det imorse då jag skulle på jobbet att jag hade helt plötsligt två nyckelknippor! Men som tur var hade hon inte saknat dom så hon fick igen dem i lugn och ro idag :)
Nä nu ska jag fundera ut vad jag ska göra för kuligt ihelgen! Nånting måste göras så jag inte blir galen, något förslag?
Iaf in med usb-minnet i datorn och sen se om man får tag i lite mer nyare musik.

puss

full rulle

Full rulle har det varit hela dagen! Först jobb, sen skynda sig iväg för att fara till Lycksele för att vara på magnet röntgen, och sen till sist blev det bara att byta om då jag komme hem för då var det dags för innebandy!
Lite småsaker hann med i min bil hem också och denna kväll så här det uppstått fina märken på handen efter jag varit lagomt klumpig. Helt okej dag och med det säger jag nu godnatt och hoppas alla haft en bra dag också :)

bra början på dagen

Illamående, spyfärdig, kallsvettig. Ja så mår jag just nu och vet inte riktigt vart jag ska vända mig! Blev att gå hem från jobbet pga annars så hade det nog hänt en olycka! Fy ändå. Men jag ber och hoppas för allt i världen att det inte är magsjuka utan bara tillfälligt idag.
Hoppas hoppas hoppas

grattis pappa

Grattis världens bästa pappa på din födelsedag! Hoppas den blir super i Piteå!
Ja och ikväll blir det utgång för min del också, riktigt trevligt med sina nära och kära för nu är man ju gammal! Detta blir nog en bra och trevlig kväll, hoppas ni alla andra också får det :)

snart

Snart helg. Näst sista skiftet nu ikväll! Som jag längtar till lite ledighet. Ja och nästa vecka händer det lite saker igen, hoppas på att få lite svar nu och hoppas jag får mig en bättre läkare och en som pratar svenska.

halloween/födelsedag


ännu en helg förbi

Ännu en helg är slut. Och denna helg var det halloween plus min födelsedag. Så nu är jag ett år äldre och även nog gammal för att gå ut i usa! Fast den dagen jag åker på semester i usa.. ja den dagen kommer säkert aldrig även om jag skulle vilja! Det var kanske inte bästa helgen den helt ok helg och kul hade jag. Så nu är det bara att fortsätta veckan med jobb och åter jobb. Eftermiddag denna vecka :) och även invänta tills ja, tisdag eller onsdag hoppas jag!
Nä puss och kram och hoppas alla var bakis igår!

snart så :)

Snart är det helg igen! Fredag imorgon och då slutar jag redan klockan tolv på dagen. Inte illa alls enligt mig! Men då är det bara att börja baka litegrann då familjen från Norsjö kommer och hälsar på för att se på lägenheten. Ja och städning är ju ett faktum också, inte är det någon ordning och reda just nu haha. Och måste ju nämna att det nu bara är två dagar kvar innan jag fyller år ännu en gång. Tiden går och den går fort! Men saker har då iaf börjat ta form i livet. Lägenhet, körkort, bil och fina människor runt omkring en. Fast ålders nojan har ju som börjat infinna sig. En av mina systrar är tio år yngre än mig, så alltså då hon fyller 20 så fyller jag 30. Fy ändå! Bara att längta till paket och go fika nu ihelgen och kanske försöka hitta på något kul med de bra kompisarna man har, blir nog en bra helg detta! :)

RSS 2.0