ett slut

Livet är bra orättvist ibland. Efter en tragisk olycka så förlorade vi i Malå en riktigt fin kille. En som bland annat var bästa vän med min lillebror så långt bak dom kan minnas. Något som inte borde hända men hände.
För ett par år sedan hände en liknande sak med en kompis åt mig.
Vi har haft många tysta minuter för han och han kommer alltid att minnas utav Malå, familj och vänner.
Och jag kommer alltid att tro att himlen är lika underbar som i sagorna, så där kommer vi alla att känna frid då det är vår tur..

bättre sent än aldrig

Det är lördag, och det är helg! Gårkvällen spenderades genom att sitta och se film och serier hela kvällen tillsammans med bra sällskap och ett glas vin, väldigt skönt :) ja plus att min syster fyllde år igår så såklart fick hon sig en present och så bjöd hon på tårta också. Mums mums i min mage! Så nu är hon 19 år gammal! Och snart så är det min tur, på lördag nästa vecka så fyller jag 21 år, helt sjukt vad tiden går! Jag håller ju rent utav på att bli gammal som gatan! Okej, jag har dom omkring mig som är äldre men ändå, gammal håller jag iaf på att känna mig. Så nu vet ni att om en vecka ska ni komma med presenter åt mig ;) haha

Nä nu ska jag ta och dra mig mot bolaget för lite inhandling och sen måla lite och efter det blir det nog att ta mig ett glas och göra mig redo för kvällen! För ikväll kan det eventuellt bli så man tar och drar sig mot hotellet med dom bästa!
Puss

en början

Det börjar ta sig nu! Avverkade min första natt i lägenheten! Tur jag hittade åt några sängkläder mitt i kaoset. Men värmen borde höjas i lägenheten däremot då jag hade väldiga problem att kliva upp i kylan. Det tar sig, det tar sig :)

:(

Blir svårt att somna inatt känner jag.. riktigt svårt..
Och sjukt less och arg har jag varit även ikväll.
Nu ska jag försöka krypa ner i sängen och se om jag lyckas somna. Natti på er alla!

fredag och helg

Världens snällaste farmor och farfar har jag också! Nu ha jag mer än en plats att sitta i tv rummet och imorgon så kommer dom med ett vitrinskåp! Underbart :) blir mycket att måla för min del, ett antal möbler ska nu bli vita. Ta fram kreativiteten direkt jag börjar känna att jag orkar! Om någon vill så får ni hjälpa ;)

äntligen lite ro snart

Nu är hela mitt rum utstädat, bara kläder och prydnader kvar i princip! Och vilken jobbig dag det varit! Helt slut och skulle kunna somna på fläcken om det inte hade varit för att jag lovat att vara chaufför en snabbis om ett tag! Eller ja, för en halvtimme sen skulle det varit men vissa ville dra ut på tiden lite, jag var snabb för en gångs skull i mitt liv :)
Och är det någon som har en antenn kabel över? Jag skulle nämligen behöva en, vill ju som kunna se tv framöver. Och är det någon som har ett fint bord och stolar och en divansoffa som dom vill sälja? Jag tar gärna dom om det är ett bra pris. Känns lite bättre med en större soffa än en 2a och även ett bord och stolar som passar ihop!
Nä bara vänta in grabbarna nu så jag får sova nån gång., är ju ett skift kvar innan det är helg :)

jobbig dag

Vilket kaos alltså! Idag är dagen jag flyttar och att få alla saker ner packade och alla möbler ut ur rummet. Det är verkligen ingen dans på rosor. Dubbel suck! Hade så gärna lagt mig och sovit nu eller satt mig framför en film! Men får inte hjälp om det inte händer idag. Trippel suck!

snälla du

Världens bästa Katrin! Hon hade varit på IKEA i veckan och så snäll som hon är så köpte hon gardinstänger, porslin, glas, hatthylla och en skohylla åt mig. Lyckan då jag klarar mig ett tag nu i lägenheten tills jag får mig själv på IKEA. Men det blir nog inte förrän jag fått lön, oj vad jag längtar!
Men nu ska jag sova, en ny dag imorgon på jobbet :)

ny frisyr


spännande dag

Lite mys hos farmor och farfar har det blivit idag. Fått middag och bullar, sen tagit hem lite saker jag fått och på fredag möjligtvis så kommer jag få saker fraktade till lägenheten från adak, riktigt fin dag har det varit! Tack bästa farmor och farfar!

Ja jag kan ju nämna även att min bil har farit på ett eget äventyr idag också. Grannen kom in hos oss och frågade om det var min bil som varit på äventyr. Grannen hade som tur var lyckats få sig in i bilen och stannat den, annars hade den nog varit mos ute i skogen. Man kan inte lita på handbromsen ibland TYDLIGEN. Så grannen ska ha ett stort tack också.
Men imorgon så börjar jag min första dag igen på norrfog så livet är allt just nu!
Och om någon vill så får dom ju väcka mig kl 5 imorgon bitti. Tack på förhand ;)

saker är på gång

Vilken dag det varit idag. Huvudet spränger just nu och jag vet inte vars jag ska ta vägen riktigt.
Men mycket har gjorts idag. Visade Mayer hur lägenheten ser ut. For på apoteket men det var ju tyvärr stängt just då så får fara imorgon istället. Sen en sväng på kommun, och en sväng på galejan där jag hittade lite fynd. 6 st finare tallrikar om man ska bjuda på mat och två lampor att ha i hallen. Sen blev det möbel affärn där det hittades både en soptunna för toaletten och en vägghylla som är hyffsat stor för 150 kr. Den kostade egentligen 900 så det är bra med rea ibland :) fint fint!
Så nu har jag börjat plocka ihop lite smått i mitt rum och det är inte lite saker man plockat på sig genom tiderna. Så även rensning blir det av alla onödiga saker.
Men det får jag fortsätta med en annan dag. Nu blir det att lägga sig ner och försöka få bort huvudvärken!

tankarna rullar

Mycket att tänka på denna kväll. Tankarna rusar och funderingarna brusar. Men det blir nog så jag gör detta ändå, om det skulle skita sig är det ju bara att börja om från början? En dag till på att fundera nu. Så lite svårt har jag att sova just nu då även huvudvärken anlänt till mitt kära huvud.
Godnatt i natt.

one little smile


besvikelse men lycka

Otroligt typisk kväll. Jag hade fåtr för mig att det skulle vara onsdag idag och Greys skulle ha säsongsstart men nä, det är ju tisdag idag och inte onsdag. Typiskt typiskt. Men en bra sak är ju som sagt att jag får kolla på en lägenhet imorn, ett plus iaf på denna dag aom tur är! Bara vänta nu då.:)

anonym

Till du som var anonym så är det här i Malå jag ska kolla, väldigt centralt. en min vandring till ica bara :) Får se imorgon eller i slutet av veckan om jag tar den eller inte :)

spännande dag imorgon

Spännande spännande! Imorgon så får jag åka och kolla på en lägenhet för första gången! Hur spännande blir inte det lixom typ ba? Kommer bli superkul detta men om jag tar den är ju en annan sak. Längtar som bara den, och såklart tar jag lilla mamma med mig då resten av folket i min närhet är på jobb.
Förhoppningsfull!! :)

RSS 2.0