some people needs help

Jag måste då säga det här.. men jag är inte rasist nånstans. Och dom som känner mig vet att jag inte är det. Har underbara medarbetare från afrika, gått i klass med de som är lite mörkare i skinnet än jag själv osv. Dom är precis som mig. Men däremot så tycker jag inte om vissa beteenden från vissa här i malå som kommer från colombia.. jag är emot droger. Och dessa personer tar droger av alla de slag. Och att dom kör bil då de är påverkade. Och att dom går in i folks hem då de sover. Jag är ytterst skärrad och fattar inte vad vissa tänker med? När ska folk kunna känna sig säkra i sina egna hem? Som sagt. Är inte rasist men jag vill känna mig trygg från beteendet som dessa personer håller på med..

söndag före nyår

Julen är förbi och snart är det nyår. Men julledigheten sitter ännu i iaf :)
Än så länge har det varit en riktigt lugn ledighet. Ja förutom då mys på julafton med familjen. Och sen juldagen som bestod av lite alkohol och att träffa massa gamla goa folk på hotellet. Men vad ska man nu göra en söndag som denna? Rastlösheten spritter i mig! Men gårdagen var då ganska trevlig i form av kortspel hos Stefan.M och träffa Ann en sväng som de va allt för längesen man gjorde! Men nu då? 
Hmm..
Visa min kära läpp? Eller ja en finne har satt sig i min läpp och svällt upp så har en fin fläskläpp såhär innan nyår. Operera bort den någon? Öppen för förslag men jag tar däremot gärna och bli bedövad.. hehe
 
 

make things beautiful

 

god jul

 

dan före dan före dopparedan?

Det är inte lätt alla gånger i alla situationer. Men en dag kommer den att få sota för det också..
 
Nämen julledigheten är igång och den började med att jag va chaufför inatt på en kompis audi. Men jag måste säga att även om man vare nykter hela tiden så känns det att man vare och kört till sent om natten. Men trevligt sällskap säger man ju inte nej till då man sitter själv hemma.
Nu är det även alldeles snart julafton, taggade? Jo barnet i mig är då iaf det. Nä nu säger jag goddag och hejdå denna söndag :)
 
 

free time

JULLEDIGT FO SHO!

throwback

 

snart ledig

Nu så är det bara 2 dagars jobb kvar innan julledigheten är här! Kan man annat än längta till 11 dagars ledighet? Sen jobb två dagar efter det och sen ledig fredag kl 12 till tisdag eftermiddag. Nog tjuter det inom mig efter att få mysa till alla juliga trevligheter!
Och grädden på moset så fick jag min nyårsklänning idag, och den passade perfekt! Komsikomsi julen!

suck on that

 

friday the 13th

Fredag den trettonde. Nog trodde jag det skulle bli en bättre dag men det blev det inte, bara en massa strul. Men hoppas det blir bättre till veckan!
Fast den slutade lite bättre men en massa tvättning och en beställning av en ny klänning för nyår. Nu kan man somna lugnt och hoppas på en bra morgondag. Natti alla vänner!

klar för julen

Ihelgen blev det en tripp till skellefteå. Och nu är alla julklappar inköpta och inslagna för en 2 veckors väntanpå julafton. En lång men samtidigt kort väntan. Men en väntan värd att vänta på då det är den bästa högtiden på året :)
Nu fattas det bara att hitta ett sätt att transportera en del av klapparna till norsjö och att göra laxrullar, men dom blir inte att göra förrän dagen innan! 
Bara att längta nu! 
 
 

it's friday

Fredag! Och en fredag som bestå av mys med syskonen och lille harry :)
Uppladdning, ssscchhtaaan imorn för julshopping!!
 
 

drifting away

Det gör ont att må dåligt, men ännu mer då man ser hur mycket andra lider i sina.
Om det bara fanns det där miraklet som får allting att le och sprudla.

RSS 2.0