en helg att minnas för denna sommar

En riktigt underbar och rolig helg har jag haft. Först kalas på Holmen, sen lite födelsedagsfest på kvällen. På lördag for vi till stan för lite shopping åt Johan och en underbart god middag blev vi bjudna på. Tack än en gång Anna och Torbjörn! Ja biomys hamnade på listan också med World War Z. Och sen tillslut idag så har dagen spenderats ännu en gång på Holmen tillsammans med halva skaran av kusiner osv för att fira morfar som fyllde 82 år. Gammal men pigg man som alltid kommer finnas i våra hjärtan, ja mormor också såklart! Men nu i brist på annat och att ingen svarar på sms så är det nog lika bra att lägga sig och sova.. natti folket!

this weekend

 

längtan

Som jag längtar! Kan det inte bli fredag snart?? Vill till Holmen, till skeå och till gårdskläppen! Jag vill jag vill! Please time, go faster :)

om bara semestern kunde va längre

 

semestern so far

 

vars är den?

Semestern fortsätter i samma takt och idag är det femte semesterdagen. Jag vill göra nånting med vad? Clueless. Plus att man är väl inte rikast heller för tillfället. Men igår va då den första hyffsade dagen då solen faktiskt kikade fram. Men vad är det för semester egentligen då solen inte ens vill kika fram? Ja plus att man har sin kära mensvecka också men de då man väl bara stå ut med. Nä vars är du sol? Och vars är inspirationen till att göra nånting?

underbar helg på malåfesten

 

snart är semestern här

Snart så. Snart är det fredag! I mitt huvudbså har jag varit en dag tidigare hela veckan så jag trodde det var fredag idag. Men ack vad jag misstog mig.. men fick mig en pratstund med fina mayer igår och idag blev biljetten köpt. För vad är det ihelgen? Jooo.. Malåfesten! Hoppas det kommer en massa folk då imorn och på lördag för de bli nog en grym helg! Taggen börjar komma sakta men säkert så nu är det bara att vänta tills morgondagen.
Ja jag glömde ju säga. Imorn är det även semester! Taggelitaggtagg. Då bli längtan lite sådär extra stor för en 4v. Semester :) hihi

stadsfesten

 

RSS 2.0