midsommar

 

saturday

Idag är det lördag och "godisfrossardagen", men inte för min del. Istället blir det att vara chaufför åt Norsjö åt ett par tappra krigare som ska på Brolle. Men jag börjar fundera vad jag gett mig in på. Skämt åsido hehe, Danne och min mor i samma bil med alkohol i blodet.. haha
nämen detta blir nog kul ändå, bra sällskap och med en cola i handen så kan ju inget gå fel direkt. Bara å köööra på med skodan! Bara intagning av lite mat och lite fixning så jag ser lite representabel ut också, sen är de bara att börja på kvällen!

look at me

 

jag ha en bra pappa


nationaldagen

Helt underbart väder idag och jag njuter som aldrig förr!  Det var verkligen nånting som lyfte upp humöret rejält. Och en riktig stekarbild fick jag från piteå idag också, kanske min vän får sig nå färg också för en gångsskull :)
Men imorgon skulle det också va bra väder. Och vad ha jag gjort då? Jo jag har ju tänkt mig till stan så det bli en het resa. Men en riktig njutarresa däremot. Kanske träffa mina fina tjejor och shopping och ev middag medmin fina familj som slslagit läger på campingen där. Detta blir en bra helg känner jag! Enda som fattas nu är att piteåresaren skulle ha varit hemma. I feel good!

just a little

It hurts a little. But it means that u are alive and human. It will past, just have to take a breath and go to sleep. I will go to sleep even if its hard.
Pain will go away.
God natt och sov så gott allihopa som super då andra va chaffis.

helgen


RSS 2.0