påsk

En lång men ändå kort helg har det varit nu. Varje dag har spenderats i solen ute med skotrar och eldar där vi grillat och ätit lunch. Helt sjukt vad roligt men skönt det varit att bara sitta ute och göra ingenting samt köra skoter. Men helt otroligt trött man blir också direkt jag tar och stiger in i hallen hemma. Ögonen håller redan på att klippas igen och jag har bara varit hemma i 45 min efter en dag ute!
Men trevligt har vi haft ute på isen. Malånäs är ändå en stjärna i sig då det inte är fullt med folk överallt utan man hör bara skotrar på avstånd och bara pratet av oss själva.
Jag hoppas bara på att det blir bra väder imorgon också så det blir en 5e dag ute. Hoppas nu på er "vädergudar"!

grillning och mysdag med mina två familjer


påskledigt

Härliga påskhelg! Tog en dag ledigt så jag
fick hela denna dag ledigt också, riktigt skönt faktiskt! Men då missade jag ju såklart min mors födelsedag igår.. men hon fick sin present idag istället! Men lite ledsen är jag över att jag inte fick vara med igår. Fina mormor och morfar hade fått komma hem och jag fick inte träffa dom.. men ska ta vara på denna helgledighet och försöka hinna med så mycket som möjligt! Som idag då flickorna fick tolka lite. Och en helg att sakna lite också. Tur man har sina fina vänner! Puss
 
 

natti natt

Bam bam bam. Måndagens arbetspass är avklarat. Nu väntas bara två skift kvar sen har jag helggg! Jag längtar som tusan och ja jag skriver det överallt så snart blir nog folk less på att jag skriver det hehe. Men jag längtar längtar :) fast ja, ännu vet jag inte vad jag ska göra nu under påsk? Hm.
Nä nu ska jag krypa ner i soffan med sista boken av Fifty shades och må bra en stund plus kanske en film om jag orkar med. Nattinatt fina!

apollo

Helt slut. Inge mer apollokörning för mig då det gäller att fara på nåda. Axel och knät känns helt ur led och sjukt trött i kroppen. Ingen lek att köra de gammhärket! Nä nu blir det att försöka göra nånting bra av resten av dagen så man inte somnar! 
Ha en bra lördag allihopa! 
 

the hobbit

Jag kanske var lite sen jämfört med andra. Men nu är då Hobbit sedd och jaa.. behöver jag säga något mer än att jag väntar och längtar tills nästa film kommer! Nu förstår jag varför mina två kära vänner sa att jag inte skulle se den för det kommer bli en galen väntan!
Nä mer mys nu innan andra nattskiftet för denna vecka börjar :)

min vän

 
En kväll med denna brutta ikväll! Och eftersom jag snållåna mammas dator och internet så blev det en gammal bild :)
Sen fortsätter helgen imorgon med en dag i stan hos farbror! Bara vänta nu då :)

jackan och solen är framme

Nu är vårjackan framme och det har varit så otroligt skönt att få ta på sig den! Nu börjar vårkänslorna komma och jag mår som en gud då solen skiner :)
Så imorgon blir det en tripp till stan och hoppas att solen kikar fram då med. Men innan dess blir det nog ett glas vin med min fina! En bra helg med andra ord!
 

redo snart kanske?

En kväll på gymmet blev det idag med kära Mona :) äntligen börjar jag känna mig bättre i förkylningen så nu hoppas jag att jag blir fullt frisk snart!
Men ann får snart pallra sig hem då hennes träningsprogram är sjukt mycket roligare än mina. Fast lite blev det gjort och helt klart roligare att träna som med Mona idag, då man får sällskap av någon man känner :)
Snart är vi redo för beach 2013! Muskeltjejerna som tänkt vara i bättre form än grabbarna hehe. (Kommer nog inte hända men hoppas får man)
Men först vila lite inför morgondagens arbete!

vår älskade


ärftligt

Så otroligt rörd man blir ibland. Jag älskar min mormor och morfar så det osar rosor ur öronen och sprider sig till holmen och det börjar gro där med!

Jag och mor min pratade om ögon idag, om att både jag, hon och lillfia är skelögda. Sen berättar hon att jag har morfars ögon och det hade varit det första han sagt då han såg mig i sin famn. Det var första gången jag fick höra det och så otroligt bra det känns att jag har nånting av han. Kärleken är stor och den är stor tillmmin mormor och morfar. Nu måste ni verkligen krya på er och komma hem <3
Nu ska jag sova gott.

you


härlig dag ute i solen


solig lördag

Solen skiner och det är riktigt bra väder! Men vart är värmen? Hade gärna kunnat vara nästan 0 gradigt så man skulle fått vara ute en hel dag idag och njuta av solen! Nu hinner man nog inte vara ute mycket innan näsan känner för att vika in årorna.
Fast en härlig lördag är det ändå hur som helst och det ska jag inte klaga på :)
Bara att försöka lista ut vad jag skulle ätit? Inspirationen är på noll och åter noll..

snart helg

Klockan tolv så är det sex timmar kvar tills det är helg för mig. Väldigt avis är jag på dom som redan åkt iväg till fjällen och själv är man hemma. Vill ha fjällssol på mig!!
Men eftersom jag nu varit sjuk i en vecka så hoppas jag innerligt att ihelgen blir det en helg som gör att jag blir frisk igen. Lite friskluft och lite malåsol kanske råder bot på det, får man väl hoppas!
Nä nu måste jag nog nästan börja kliva upp ur sängen inför att börjar jobba :)

Puss

Tack Julia :)


ny skoter och första skoterturen


en underbar stjärna, vill också ha!


vill bli frisk igen

När ska denna förkylning återgå så jag blir frisk igen? Lite lätt irriterad för att jag inte kan prata som en vanlig person eller svälja för att det gör så ont. Nä nu vill jag vara frisk igen. Den som har en mirakel medicin får gärna komma förbi med den bums! Tack på förhand.

RSS 2.0