buhu :(

Min fina bil klarade sig inte. Kära lilla jidder.. en månad på mig och fixa han annars blir körförbud. Stackars mig! Om någon kan med v40 bromsar så får den gärna fixa :)

både bra och dåligt

En tung och jobbig dag. Knogen (vetteklån vad jag gjort med den) gör bara ondare å ondare för var dag då jag rör på handen mycket. Axeln värker och armbågen också varje dag. Sen denna värme! All cred till värmen då man är ledig men inte då man jobbar. Magen är tillåme kladdig av allt svett.
En tung vecka men ändå en bra!

Men nu längtar kag däremot till helgen, bilen ska besiktas på fredag och sen ska vi bila till sandsele för lite dans och träffa folk! Nä nu ska det bli bra och hoppas på bra väder från och med lördag!! :)

en underbart rolig helg


snart är det ledigt

Torsdagkväll och det är dags att sova! Men speedad är jag som en duracellkanin! Ett 6h skift imorgon så kl 12 på dagen blir jag helgledig. Och sån underbart kul helg tror jag det kommer bli! Vad tror du? Ja iaf jag tror det. Men som mayer sa.. lugna dig till helgen :)
Nä nu kan jag inte vänta längre! Kan inte klockan slå tolv redan nu?
Nämen bara hopp i säng nu då och invänta morgonen som förhoppningsvis kommer snart!

ask

Denisemortsell på ask. Bara å fråga!

hemskt dålig början

Vilken "härlig" början på denna vecka. Magen börjar göra uppror. Men efter en stund så la det sig. Men sen så gjorde den dubbeluppror. Att vara så nära att spy är rent så djuriskt äckligt obehagligt! Varenda rörelse man gör så känner man att snart kommer det. Nä nu ha jag då fått mig i sängen iaf och även tagit en magtablett plus en ipren så får jag se om det blir bättre. Illamående denise mår inge bra just nu.. bajs vad dålig början det blev på denna vecka!

slutet på en helg full med sol!


lovely friday with the sun shining for the first time


something new and blue


andra dagen på veckan

Detta blev en lång kväll. Och blir nog en lång vecka också. Övertid 2h nu blire varje dag så fredagen blir inarbetad. Alltså 11h skift för min del! Känna i benen ganska rejält men det går nog över såsmåningom!
Nu ska jag krypa ner i min kalla säng och försöka sussa. Det är trots allt en spännande vecka med en massa fix i min lägenhet också :) hihi
Natti

en måndag i maj

Lite skratt, lite prat å lite tårar ha delats ut det senaste dygnet. Men måndagen är nu avklarad och bara fyra arbetsdagar kvar innan det är helg ännu en gång.
Jag är så taggad på att få mig en fin soffa nu så nu hoppas jag så innerligt i mitt hjärta att jag kan fara och köpa en och att jag får låna en bil. Min bil hade ju en nackdel.. ingen dragkula på sig :p smart tjej som köper en bil utan kula? Stackars "jidder" som inte har sin mandom med sig, tss tss.

Nä nu ska jag försöka dämpa ångesten litegrann med att göra mig lite mat eller något annat gott. Upptäckte kaoset i i läggan och jag ska ha hit målare osv imorgon troe jag? Paniiken! Hur ska jag lyckas hinna röja upp ikväll? Va uppe hela natten? Ångest, ångest.. ta tummen ur är nu det enda som går.. suck..

takw care of yourself

How much bullshit can a person take..
Goodbye...

sjuk tjej

Allt ska verkligen vara så irriterande. Nu är jag sjuk.. igen!! Nä så jäkla typiskt. Och denna gång är det inte nådigt. Känner mig döende och vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Fick besök idag och det förata han säger är att jag borde va hemma imorgon för jag lät inge vackert alls.. får se hur man mår imorgonbitti då jag vaknar, kan va bättre om jag ha tur? :)
Men nånting kul händer då iaf. Helg får jag imorgon efter skiftets slut, plus att det blir förändringar här, eventuellt till och med helt nya tapeter hihi. Nä så roligt detta kommer bli!! :)

lördag i norsjö

En liten spenderardag i norsjö blev det idag. Hälsa på pappa och syskonen och pappsen får fixa min bil. Lyx! Samt att jag fick prova bmwn litegrann också hihi. De blev en bra dag plus att det är betydligt mycket varmare här än i malå? Denna värma kunde få vara i malå ist för i norsjö om jag fick bestämma :)
 

something new on the wall


RSS 2.0