one picture.. a thousand words

 

do or don't

En del dagar kan man bara känna, "jag ger upp". Men för att nå framåt i livet är det bara att kämpa. 2 veckor till måste man stå ut sen så kanske det händer grejer. Kan inte annat än längta tills det börjar ske förändringar. Lite tråkig men full med tankar.. Sleep well allihopa för imorn äre fredag och helg åter igen, och som denna dag varit så är den mer än efterlängtad!

just put your heart in to it

 

skepaltn å fläske

Magan är mätt och belåten. Idag slog jag till på stort och gjorde skepaltn för första gången alldeles själv utan någon hjälp, alltså första gången sen jag flyttat. Och gott vare! Men godast var fläsket brevid, salt och gott. Nu finns de nån matlåda till i veckan och ha Johan tur så kanske han hinn hem innan alla lådor är slut :) hehe. Nu blire att slappna av en stund innan sängdags, och försöka hitta ett fint ställe att ställa min present från mayer :) nattinatt på er!!
 
 

skär i hjärtat

Visst är man blödig ibland, som då man ligger i soffan på morron och se en hästfilm. Flicka-den bruna mustangen. En film jag iaf tycker om och mer än en tår har nu fällts! Sjukt fin film!!

Iaf så imorn är det min dag och för att fira det så åker vi ikväll till arvidsjaur på halloween fest på laponia. Kommer bli greeeaat!! Puss å krams

RSS 2.0