sick bastard

Det här med att va sjuk ta verkligen på. Helt slut i knopp och kropp. Sen att rastlösheten sätter in gör ju inte det hela nå bättre direkt. Så idag har jag syndat.. syndat lite med att internetshoppa litegranna bara för att jag kan (ja och vill). Men måste säga att vårens utbud är ingen höjdare hittills. Ett par mönstrade leggings och en finare topp till sommaren hamnade i kassan, men inget mer än så tragiskt nog. När ska det riktigt snygga komma in i butikerna då? Ni vet dedär superdupersnygga som man bara måste ha för varje pris!
Hoppas på snart för som det töar ute just nu så kommer sommaren va här redan i april, vi kom aldrig få nån påsk.
Rastlöshetens babbel. Vad kan man hitta på då man är sådär lagomt krasslig? Förutom att tvätta och städa för det är redan bortgjort nu..
Bjuder på en bild från i somras.
 
 

make every day count

 

besök hos sjukgymnasten

Onsdag och jag är sådär lagomt sjuk i den här förkylningen som går. Känns mindre bra också då man inte har nån matlust heller av allt snor som ligger i gångarna och stör ut allt.
Men jag lyckades klara mig genom gårdagen iaf som bestod av ett långmöte och även ett besök hos Hans Lillbäck. Sveriges bästa sjukgymnast har jag fått gå hos och fått mig en kroppsbesiktning. Så nu är jag nästan som en ny människa igen!
Lite konstigt känns de att va uppe och gå nu men de är bara bra. Mitt bäcken va rätt snett, och jag ha gått med det rätt länge, hoppas bara int ryggen är förstörd för livet pga det. 1,5 cm längre va ena benet än det andra pga bäckenet hängt upp sig.
Och av det så va ryggen krokig, och nacken blev fixad då jag inte hade full rörlighet i den. Och en menisk i käken va inte riktigt som den skulle heller.
Och till sist som det allra bästa.. så ha jag troligen fått en diagnos på mitt onda och dåliga knä. Nu är det bara att fixa fram mina gamla MR bilder från Lycksele av en annan sjukgymnast så dom ev kan bekräfta en operation. Jag är så lycklig!! Lyckselekirurgerna kan ta sig i r*ven då de gjorde en diagnos på en del som inte ens finns i knät. Och sen att dom sa att det inte går att göra nånting åt det! Nä nu är jag inställd, inställd på att menisk-äcklet i knät ska bort/åtgärdas.

För första gången på flera år så känner jag hopp. Hopp om att kunna leva som en normal människa igen.
Over and out :)

just get it

 

i'm in love. jeffrey campbell

 

^^

Shitty week. Ta mig mot månen eller nåt!

RSS 2.0