kristihimmelfärds

Att jag är sämst på att uppdatera är ju ingen nyhet alls överhuvudtaget. Men ibland så kommer det ett litet inlägg som jag nu precis gör.

Min lilla kille.. eller ja liten kille håll han ju inte va längre. Min äldsta lillebror som nu är 15 år ska imorgon ta och konfirmera sig. Det känns som det var nyss jag gjorde det men jag insåg att det är 8 år sedan jag gjorde det. Så tiden springer bara iväg!
Men nu i väntan på att morgondagen ska komma så spenderas tiden framför tv och även för att kika vad jag ska ha för kläder imorgon. Mitt i alltihop så hör jag massa skrik och rop utanför. Som den lilla nyfikenstruten som jag är så försök jag se vars det komme ifrån. På andra sidan gatan på baksidan av våra hus så ser jag att folk springer och dom gömmer sig i bilar, och en person går i rask takt och viftar och siktar med ett gevär på en kille.
Hjärtan börja rusa som bara den och jag tänkte "vad händer, ska han skjuta nån?". Då se jag att det är ett luftgevär som han viftar med. Vem gör nå sånt mitt i samhälle? Lite ilska bolma inom mig men glad för att det inte var nå allvarligt. Ibland finns det kloka och inte kloka människor här i världen..

Hoppas alla haft en bra helg i Umeå på yran och allt annat skoj som hänt. Själv har jag bara varit hemma och haft det sådär lagomt tråkigt, ja förutom att vi drog en cykeltur till Fårträsk igår.
yeahyeah, have a nice one everybody

billjud

Glömde ta en bild i kylan men nu så funkar det! Ljudet i biln är kopplat och de dunkar sådär härligt skönt! (Pojkfjortisvarning ja vet men de är härligt ;)) nu skulle man haft nån extra högtalare men det får bli nån annan dag! :) höll på i lördagskväll förra veckan också men vi fick aldrig ström i steget. Vi började på där vi avslutade igårkväll och efter många om och men med provning av annat slutsteg osv så fick vi tillslut ström och det började dunka. Remotekabeln som skull ca kopplad i ett visst uttag va visst fel? Så tillslut hittades det ett uttag som absolut inte skulle höra till nåt.. jo där va remote uttaget helt otippat. Men nu så :D känner oss som små barn men de gillas! Då äre bara ombes som är i Arvidsjaur på måndag... suck!
Nu fattas det bara att solen kan kika fram lite så vi kan njuta av denna lördag.

fuck u

Man blir så arg ibland. Så arg att man håll å koka och rädd samtidigt. Jag ligg och krypkör, blinkar och stannar i en korsning, jag kollar åt båda hållen och sen ingen bil så långt ögat ser. Då jag svänger ut så börja en tränga in sig å kör förbi mig i min bana på yttern. Låg den bakom mig och trodde den skull hinna före mig i svängen, eller låg den i 230 som en jävla dåre eftersom de va ingen bil åt de hållet då jag svängde ut. Kokar kokar kokar av ilska.. sämre början på helgen!!

mercedes vs volvo

Att ens liv ska va så händelselöst på nåt vis? Känns som tiden går jättesakta men också superfort! Man hinner inte med i svängarna riktigt på en del plan. 
Men i veckan så kör jag Mercedes, Johans fina gröna,  men förhoppningsvis så kommer jag få köra min fina volvo från och med nästa vecka. Om jag har sån tur vill säga.. fick ombes. på v40in på fem punkter, så Lars har nu fixat och donat i två veckor med den och på måndag smäller det! Då är besiktingen som avgör mitt kära öde. Ska jag få köra min bil eller fortsätta låna Mercan? Kan inte annat än hålla tummarna för att Arvidsjaur är snäll med mig, för lite handikappad känner jag mig för tillfället, och även lite skyldig då jag hindra Johan från att använda sin. 
Lite småsvammel här på kvällskvisten för att snart äta min äggröra och sen krypa ner i sängen. 
 
 

när kommer du?

Sommaren närmar sig med stormsteg! Då April komme så började värmen också, nästan hela april blev våren på en månad. All snö i princip försvann härifrån byn, lite kvar dock om man börjar fara lite utanför. Men våren är här! Hur skönt är inte det?
Nu kan det bara bli sommar.. min årstid som jag längtar till och inväntar varje år. Få känna värmen, använda klänningar, fina skor, känna solen bränna.. ja och få sig en fräsch frilla. Sommaren får gärna komma imorgon, då skulle jag va en lycklig tjej :)
 
Från i somras
 
 

friends are forever

Ibland värderar man sina vänner mer än allt annat, dom är guld värd!! Puss på er!!
Dåligt om bilder just nu men bjuder på en pussbild.
 
 
 
 

RSS 2.0