Skojter

Nu sitter man och är hundvakt och försöker fundera ut vad man sak äta till middag, det enda som finns är typ ICA:s nudlar och dom är jag inte sånt fan av.
Idag har det blive en liten skotertur med Adam och Tony. Men det har gått bättre förr för Adam körde fast 4 ggr och Tony en gång och allt det hände under 20 min. Great job.

Och igår så halv ragga Tonys pappa på mig, haha de va lite pinsamt.

Hihi gullet

Jag vågar inte duscha längre. Jag står där tills jag har blottne upp innan jag måste dra mig själv ur duschen bara för de är så härligt. Och bara därför så duschar jag bara håret på morron innan jag ska till skolan och kroppen på kvällen bara för jag inte ska bli försenad. Crazy.
Jag skriver ganska ovärda saker här på bloggen känner jag, jag sätter mig bara här och skulle praktiskt taget kunna börja babbla om en gummisnodd. Hihi jadu lillalilla Denise. Och jag vägde mig faktiskt idag för första gången på länge, men jag vill tyvärr inte svslöja vad som stod där, de är för pinsamt ;)

Lov

Nu är de äntligen lov. Nu behöver jag inte tänka på skola längre förrän v.11. Skönt!

Najs

Najs, najs, får då lov idag. 3 lektioner kvar sen bäre iväg till nya höjder. Haha nämen nu blir det lov och man får vila ut och får sova så mycket som man behöver, det blir så skönt! Och imorn ska både Adam och mamma klippa sig så om jag har tur så kanske nån av dem kan ta och beställa en tid till mig med. Det behövs verkligen! Kan inte ha luggen neråt längre för då ser jag inget. SÅ det blir najs :)

Wow

Jag är imponerad av mig själv. Jag gör skolarbete frivilligt hemma och ingen har sagt åt mig. Det är nog det duktigaste jag ha vare  på hela året. men då jag är klar med källkritiken har jag bara en  uppsats som ska va klar också. Den ska vara inlämnad just efter lovet och källkritiken nu i veckan. Hinner jag?

Snö

Vädret kan man då inte lita på längre. Nyss var solen framme och det var härligt väder och nu tittar man plötsligt ut och det snöa lapphandska och man ser knappt huset på andra sidan vägen. Och ena sekunden så faller det lugnt och andra sekunden så yr de så de ser ut som snöstorm.

Lat?

Är lite lat idag tror jag, skippade skolan och sjukanmälde mig istället för att fara på 3 lektioner, vi skulle ha haft längdskidor. det är nog en av de värsta grejerna på idrotten, det och orientering.
Men då har jag vare duktig hemma istället och gått en långsväng med mamma och bakat semlor och håller nu på att göra källkritiken som skulle ha vare klar i veckan. Får hoppas att jag hinner klart den för jag har knappt börjat på den.

Yes

Lite bättre är de än förr, det är jag glad för men det sitter ju i lite fortfarande men de går väl över. Blev då på lite bättre humör. Och helgen är flyttad, och på grund av mig, känns ändå inge bra att de är jag som är orsaken. Men är glad för det ändå.

:)

Tur jag har nån att prata med och som vill finnas där´.

Things

1. Fyra tv program jag brukar se på:

- 2½ men
- Desperate housewives
- Greys anatomy
- CSI

2. Fyra saker som jag gjorde igår:

- Åt go´marängtårta
- Gosa med Mixa
- Träna
- Såg en bit ur Bridget Jones på spaning

3. Fyra saker jag längtar till:

- Lov
- Körkort
- Sommar
- Fest

4. Fyra saker som står på min önskelista:

- En bil
- Skor
- Kläder
- utlandsresa

5. Fyra saker jag tycker om att göra:

- Vara med familj & vänner
- Shoppa
- vara hos mormor
- va med Adam

6. Fyra saker jag avskyr:

- då folk inte lyssnar på mig
- då jag inte kan lita på folk
- då jag blir besviken
- då det händer något hemskt

7. Fyra saker jag åt igår:

- vaniljyoghurt
- tårta
- ostkrokar
- makaronilåda

Utmanar syrrans blogg http://mortsell.blogg.se/

Fuck me

Att man ens kan säga så, fatta det inte. Blir bara så förbannad på allt, tro de blir bättre om jag tar å dränker mig själv för då blir väl alla nöjda.

;D

Ikväll var det första gången på riktigt länge jag skrattade så mycket. Frida och Kalle är allt för roliga dom :)
Kåtimma, Horimma, Fridas fel, Mitt fel haha roligt roligt.


Damn it

Fan, jag tror gårdagen var den värsta dagen jag har varit med om någonsin. Satt och böla hur länge som helst och det gick inte att hindra heller. Tur man hade Kalle och Andreas som komme och fick mig på andra tankar.

Idag fick jag då se mitt lilla kusinbarn Ebba (tror jag hon skulle heta) :) Hur ursöt som helst, ville bara kasta mig över henne och krama sönder henne (inte krama sönder henne på riktigt såklart).

Och imorgon så kommer alla hit för att fira Albert och Elina, och farmor har skaffa valp. Längtar att få se den lilla krabaten som är en blandning labrador, retriever, schäfer och någon till :)

Färgning pågår

Nu håller jag på att färga utväxten, men som de ser ut nu så verkar det bli mörkare än jag tänkt mig men vi få rju se hur det blir, är klart om 5 min ;D
Och snart är det tid för att fara till Norsjö, ska åka med bussen som går 10 över 3 med sällskap av Peder :)

!

Idag har man då gjort bort omprovet i matte, får se om det blir G eller omprov igen...
Idag har jag då verkligen inte gjort något nyttigt, har bara sutte i sängen ikväll förutom då jag var å träna, tänkte ta å gå upp å ta nå kvällsfika för typ 2 timmar sen men det har fprtfarande inte blivit av. Jag måste sluta skjuta upp på allt jag har tänkt att göra, de blir bara värre, jag gör samma sak med skolarbete oxå.

Men idag gjorde jag då världens misstag, jag glömde mina glasögon på skolan, och de behöv jag då jag ska se tv eller nå. Och jag kan inte få tag i dom imorn då jag är ledig heller för jag ska till norsjö klockan 3 och Norén och Adam kom inte hem från A-jaur förrän halv 6. Damn it.


Grejer

10 favoriter:
Färg: Turkos, Rosa
Mat: grillat, mamas taco
Band: ingen aning
Film: bolt
Bok: harry potter :$
Sport: Innebandy
 Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: choklad
Tid på dygnet: vid 9 på kvällen

9 för tillfället:
Humör: besviken
Smak: Tuggummi
kläder: mjukisbyxor, linne, tröja
Bakgrund: nature
Nagellack: rosa
Tid: 21.22
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: skola


8 första:
Bästa vän: petra
Screen name: ehva?
Husdjur: vår labrador Valle
Piercing: Örat
Förälskelse: Daniel Persson
Musik: mormors visor
Bil: Ingen
Puss: Andreas Norén

7 senaste:
Cigarett: fest
Mat: ris å skav
Dryck: Vatten
Biltur: bussen hem
Kyss: adam
Spelad låt: heartbroken
TV-program: greys anatomy


6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nae int va ja vet
Brutit mot lagen: ja
livit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: nej
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:
Kläder: klädsilen man hade i mellanstdiet
Mat: janssons
Musik: skrikmusik
Dryck: kaffe
Personlighetsdrag: tror att de är bäst

 4 saker:
 Du gjorde igår: skola , buss, plugg
Du kan höra just nu: sommarbrisen
Du inte kan leva utan: mat
Du gör när du har tråkigt: ser tv

 3 personer:
Du kan berätta allt för: adam för de mesta
Du tycker om: adam, disa
Du inte gillar: hemligt

 2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: vår

1 önskan: vända tillbak

Blä

Nu är det då kört för Adams del. Nu har han fått ombesiktningbilen sin. Nu är de goda dagarna förbi för hans del, får inte köra efter den 13 mars på grund av allt de. Nu blir det bara att sälj iväg den och hoppas att nån köp den. Finns till salu för alla som är intresserade!

Klarat

Fick stora nyheter idag, jag hade klarat både samhälls och NKprovet. Och tro du att jag vart glad!
Och nu har man bara ett tyskaprov imorn och omprove på matten på torsdag. Och Alice hade tänkt att vi skulle lämna in uppsatsen nästa vecka men nu har hon förlängt det en vecka så man har lovet på sig, det blir bra och hon som har skjute upp det om att man ska visa sina frågeställningar 2 veckor så de var bara rätt att vi fick en vecka till sig att skriva på uppsatsen. Jag som inte ens har hunne börja på den för alla prov vi har.. dåligtdåligt de..

?

Du sa vi men det vart bara du, jag fattar inte?

Över

Nu är Alla <3 Dag över. Vi gjorde inte nå speciellt alls igår ändå, vi for å åt hämtpizza jag, Adam och Bianca. Men Adam råka beställa en pizza till mig som inte var riktigt tänkt, jag skulle ha en med bara köttfärssås men den som komme hade visst en massa paprika på som jag tror faktiskt var chili, de va starkt kan jag säga! Sen for vi ner å hämta en tårta hos Celia som Bia ville ha (och lite godis vart inhandlat oxå). Sen såg vi The perfect man, de är en ganska bra film och den passade ju som in på den 14 februari för de va ju en massa romantik i den :)
Sen vart de som bara bums isäng, kunde inte hålla ögona öppna efter filmen.

Alla hjärtans dag

Idag är de som sagt Alla Hjärtans Dag! Den dagen på året man ska va å mmysa med sin älskade med en romantisk middag osv. Jag och Adam ska nog antingen va på hjortron eller fara och äta på pizzan, men de är ju som mer mysigt omman lagar maten själv hemma ist. men vi ser ju.

Pussar å kramar på denna mysiga dag önskar mysiga Denise!



Look

Kolla några skor jag vill ha! Om man bara hade pengar till de!


Fredag

Nu är det fredag, och inte vilken fredag som helst utan de är ju fredag den 13. lite läskigt ändå, tänk om det händ nåt ikväll nåt hemskt.
Jag har då iaf vare ledig hela dan, men de va nog tur de för jag somna vid tvn ungefär 20 i 11 igår å 5 över 11 så säger Adam "vi kanske ska ta å lägga oss nu", och såklart vaknar jag då av att han säger så. Men jag lyckas somna ändå efter de men vaknar då prick klockan 12, jag som trodde de va morron då de inte ensa hade gått en timma. Sen efter de vaknade jag typ varje timma, och jag hann typ int somna om ordentligt mellan varje timma så jag var praktiskt taget vaken hela natten!
Men ikväll blir de nog en myskväll med Adam å kanske nån till , å lite gotte måste man ju ta å köpa oxå, jag har som kännt suget hela dan nu på nå godis.

Imorn är det Alla Hjärtans Dag!

Puss på alla

Provet idag

Nu sitter jag här och väntar på bussen. Skönt att Alice är sjuk men man måste ju vänta så länge tills man kommer sig hem ändå. Om jaghar tur så får jag skjuts av Andreas hem =D
Jag har då gjort bort samhällsprovet idag, det gick väl inte det bästa kan jag ju säga. Nog har det gått bättre på andra prov. Allt som jag läste in pyste ut lika fort. Men då jag fick provet i mina händer så satt jag där å visst eknappt vad jag skulle göra, allt gröta ihop sig för mig. Jag stod och fundera på efter provet om vem som är statschef och vem som är statsminister, och Adam, Frida å Johan visste inte heller. Det kom nog inte å bli det bästa resutatet. Och hur jobbigt är det inte då Tommy står och kikar över axeln på en då man sitte rå skriver prov??

Skön dag

Har varit en lugn dag idag. Slapp Alice2 av hennes lektioner idag, härligt. Hon var sjuk som tur var, skulle inte ha orkat med henne idag om hon hade vare där.
 Och ikväll är det CSI, det är bra, tycker om kriminalprogrammen de är ganska intressanta med morden och då de ska lösa dem, och ibland är man ju så smart att man listar ut vem mördaren är innan programmet. :)

Imorgon är blir det en skön dag, är ledig hela dagen. Eller ekonomiarna far iväg till pite och vi samhällsare är bara 6 st och tyskan är som tur inställd, så jag har inte tänkt komma på en lektion i gympa. Så vi ser om det bara blir en pluggardag hemma eller en slappardag hela morgondan.

Dåligt

Jag känner att jag har abstinens nu, apberget funkar inte hemma. Jag tror jag har blivit beroende av internet,  inge bra alls...
datanörd är vad jag har blive, måste ha datorn en stund varje dag, och nu har Lars komme med ett nytt spel, Spore. Det gjorde de ju inte bättre. Känn mig nästan som en barnunge soom sitt å spelar dataspel, skämmigt!

Gårdagen

Nu är det söndag och inget vettigt blir det gjort heller idag förutom träningen klockan 6.
Gårdagen var då rolig, mätt som jag vet inte vad, gick nog upp 5 kilo av all smörgåstårta, prinsesstårta, kakor, tacos å all vad de var hos farmor å farfar. Och farmor var så snäll å gav mig en filt, en vit gosig filt som hon aldrig hade snvänt och hade hittat i en låda. Jag gosar nästan mer med filten än med Adam :)

Och jag har då hittat en fin party-glam-klänning och en skinnjacka jag vill ha! Finns att beställa på bubbleroom men tur man har råd med de!




60år

Snart blir det att ge sig av till Adak. Min kära farfar fyller 60 år, vilken gammgubb han håll å va :)
Nämen tårta och go´midda sitt inte fel en sån här dag.
Tomas kom då att följa med dit, trodde först inte det men jag vart glad då jag fick höra att han med skulle fira farfar. Känns fortfarande inte verkligt att han och faster Susanne har separera efter alla dessa år de har varit tillsammans.
Men livet kan ju inte vara perfekt alla dar.
 

IG

Funderade nästan på att stanna hemma idag men jag drog mig till skolan ändå, har prov och redovisning idag. Och det värsta är att vi sk aha provet med "kära" Alice!
Blir nog IG på det här provet också om inget mirakel kan komma så jag fixar det.
Kan ju berätta den glada nyheten att jag fick IG på matteprovet också. Asså vad har hänt med mig, i högstadiet var jag en av dem som hade högst betyg i klassen men nu så får jag IG på nästan alla prov! I'm losing it!

Nu är det inte länge kvar innan jag och Adam har varit tillsammans i år.

pussar

Skada

Idag är det en seg dag, har bara en timmes gympa på morron och sen är man ledig tills lunch och därefter har vi bara 2 lektioner. Oj oj, och så skada man sig såklart på gympan oxå, roligt värre, måste anstränga mig för att ens kunna gå ordentligt.
Och det blir nog en lugn kväll ikväll, blir att sitta och träna inför NK provet vi har iimorrn...

pussar


Helgen

Nu har jag äntligen kunna få sätta mig vid datorn och ta det lugnt. Men helgen i A-jaur var då helt okej kan jag då säga, roligt med en massa folk från skolan och nog lärde man känna en massa fler och såklart ökade man antalet i telefonlistan ;)
Lördagskvällen började då med att vi kom till Arvidsjaur vid halv 8 ungefär och vi for direkt till Johan för att se hur han hade de, men det första jag får göra är att måsta diska (såg gode gräsligt ut i köket). Men det gick fort&gott, träffade en massa folk, men mot slutet av kvällen vart det att åka snyggMerca, roligtroligt.
Men vissa personer har ju haft bättre dagar kan jag då säga!

Men gode pinsamt att fara på skolan idag iaf, de är ett som är säkert, fick blickar!!!



Jag hatar dig!


RSS 2.0