Tonight

Mysa ner mig i sängen. Göra en hallonsmoothie. Se CSI.

Bröllopskvällen

Bröllopskvällen är då nu över. Och nån som verkligen var så fin som man inte kan tänka sig var Leonice i sin frisyr och klänning, en härlig kväll med Linders familjen. All lycka till brudparet. :)

I don't feel so good right now..

Now

Nu bär de av, håret fixat, sminket fixat och kläderna packade. :)

Big day

Stor dag för två personer idag. Färden till Sorsele börjar mitt på dan nångång med några av tjejerna. Om bara några minuter är duschen klar och den överges till mig, sen blir det ångest för vad jag ska ha påmig för nåt.. Inte bra timing.
Jag och Adam ska till skellet nästa helg, men de skulle gärnaha vare före bröllopet..

Morning

Jag som hade tänkt ha sovmorron idag ,men inte de. Jag vaknar först klockan 6 av att jag glömt stäng av väckarn och sen klockan 8 av att Danielle har en spindel i sitt rum?.. Där rök den här morgonen. Skolkardag dessutom. :)

Öppethus

Ikväll har det då varit öppethus i lilla Malå och det sluta med ett 800 kr köp för Adam för ett par byxor till kostymen för lördagen. Imorgon blir det då en kväll för The girls är det planerat, med middag och härligheter nu dagen innan :)

Men jag har ett stort problem... Jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder på lördag, har typ ingen klänning som är snygg! Ångest... Suck...

Ögonsten

                                                      

Miss u

4 månader.. Tiden går fort nu, det har gått en hel sommar utan dig. Stenen ligger tungt och jag kämpar. Jag saknar dig gumsiplumsilumsan. You are carrying my heart with you<3


Svammel så de står ut i örat

Som sagt, vi hade bara en en lektion idag och det var filosofi. Då jag tänker på filosofi så tänker jag på att drömma sig bort, eller liknande, men icket var de så. De handla om grejer det inte finns nåt svar på, eller nåt sånt? Jag fattade ingenting alls. Läraren vi har fått börjar prata om en katt som ha en, två, tre svansar, eller att den andra svansen var en träsvans. och en massa mer svammel.. Usch, inget logiskt i det alls. Såklart är filosofikursen obligatorisk, kommer att bli ett roligt läsår....

One lesson

En enda hel lektion har min dag bestått av. Först ett stort hål på förmiddan, sen lektion, lunch och nu ingenting alls... Och såklart så missade Simon ett samtal idag om att vi två skulle få åka hem. Men icket kunde han höra att det ringde.
Kan inte klockan bara bli halv 4 snart så man kan börja gå upp till bussen..
Because I'm all by my self right now...

First day

Idag var de första dagen på skolan efter sommarlovet, och det var ingen höjdare direkt. Först och främst så hade vi ingen värd lektion, vi satt bara och prata genom reglerna som är på skolan (som är genomgångna 100 gånger redan). Sen så hade jag den äckligaste läraren ever. Ni kan få veta mer om ni frågar... Men jag fick ett av skåpen längst ner, typ värsta stället man kan ha de. Och som en sista grej så har jag hål hela eftermiddagarna på måndagar och fredagar, och hål på hela onsdag förmiddag, inte great då de inte finns nåt att göra på skolan!
Men som ett bra sak så har jag då gått ner till trafikskolan och anmält intresse för körning, så snart får jag väl ett brev hem och får ta introduktionskursen och sen få lektioner och börja "DRAJVA"!

Bara körkortet kommer i min hand före Adamski :)!

Sleeping time

Drömma sig bort och tänka på ingenting kom snart att komma till mig. Och jag lyckas somna nångång vill säga...
Första skoldagen på sista året i gymnasiet är imorgon. Och jag längtar inte. Det värsta kom säkert att hända, att jag missar bussen. För nu har inte jag somna förrän mitt i natten nu hela helgen, då de va tänkt att dygnet skulle vridas om.
Låt mig få somna tidigt ikväll.. Snälla!

Duschen väntar nu och sen blire piss å gå isäng. Hoppas jag överlever morgondagen.

Anyone?

Jag är USEL! Någon som gärna vill ta hand om bloggen min och göra den LITE snygg iaf? :)

Lighter

 

Nu är det ljusare! Vad sägs?

Day before school

Lars jobbar, mamma är och klipper sig och resten är på skolan och jobba medans jag är hemma i soffan och gör absolut ingenting! Skolan börjar om imorgon och den är inte efterlängtad, och jag vet inte ens vars jag har busskortet längre.
För att snygga till mig innan jag börjar, så hoppas jag det kommer hem hårfärg genom dörren snart :)


Lördagkväll

Igår spenderades kvällen uppe i Säter med Linders familjen, med grillat och prat för brudparet. Sedan styrdes det mot Sebbe ett tag och sedan vidare på borgen, där det var full fart med Lapphelgen.
Hrrm... olagligheter..?


I'll keep my promise girl!

Gossip

Idag har jag bestämt att jag ska unna mig själv en liten skvallertidning och få ha lite roligt för mig själv. Och en massa filmer har jag också snokat fram, som jag inte ens visste vi hade... som jag kommer unna mig själv med också. Måste ju kolla om dom är nåt att se! :)

Frendo nästa!

Bra väder

Solen tittar fram och det är 22 grader ute. Det var ett tag sen det hände.
Nu sitter jag bara och väntar på att duschen ska bli ledig så jag får fräscha till mig lite, sen vänta på att posten ska komma (såklart är det nåt intressant som väntar mig). Sen blir det att vänta tills Adam kom hem så vi kan fara och kolla på Tonys nya skönhet han investerat. Och såklart längtar jag lite för att kiik på den. :)

Myskväll ikväll!

Torsdag

Nu är en Shopaholics bekännelser avklarad.

Jag har som insett att imorrn är sista helgen innan skolan börjar om igen. Ångest. Och den är som redan planerad fullt ut redan.

Goin' crazy

There is a

Paradise.. Kan inte sluta drömma, help me...

Man kan säga att

Huvudet dunkar från alla håll och lite nyttigheter har slinkt ner i magen. Mer planering har skett och beslut har tagits om vad som gäller om 1.5 vecka. Adam skvallrade då om att jag kunde skriva snyggt?, så jag har fått haft pennan i handen hela kvällen, men bara halva jobbet är klart.

Nu funderas de också på  om jag ska beställa skorna mina eller om man ska in till stan ändå sen. Roligare att prova dom men vill ju ha dom så fort som möjligt ändå...

Ska man?

Ska man ta sig i kragen och fara ut och springa en stund? Just nu tror jag att jag är den lataste i Malå då det inte är nån innebandy.. Suck.
Få i mig lite motivation någon!

Tisdag

Idag har jag bara suttit hemma och inte gjort ett enda, bara sutte och läst. Så endast idag har jag läst ut hela den första boken i Twilightserien. Men nackdelen har vare att jag jämförde med filmen nästan hela tiden..

Adam är då borta hela kvällen i Nyby, så jag blev lämnad själv ikväll. Och saker har blivit ommöblerade i huset men inte helt klart än.
Och till min besvikelse så skorna jag har tänkt ha finns just nu inte i min storlek, varken i stan eller på sidan. Detta är inte min dag!

Datorn är då sjuk, inga bilder på skönheterna får ni.

Rensning

Planering och spåning om vad som ska hända om två veckor har hänt idag. Vi har även möblerat om i huset och jag har fått mig en låda och stoppat ner allt jag vill ha då jag ska flytta ut, för det vart storrensning i skåpen idag av massa vinglas och dyligt. Jag har även fått en viss person att love en grej och jag ser verkligen fram emot de :) !
Älskar dig :)

Middag och film.

Kräftkväll med familjen. Nog är det gott men de är bara så äckligt då man ska skala dom och sånt.. Jag tror jag håller mig till annan och mindre avancerad mat...
Sen har jag bara varit hos Adam ikväll och sett film, den nya Fast and Furious. Den var hyffsat bra men jag gillar absolut inte då nya filmer kommer ut och dom utspelar sig före dom gamla filmerna...
Nu blir det att läsa den första boken ur Twilight serien, får ju se om den är lika bra som alla säger.. :)

Lycksele

Dagen kan inte ha börjat sämre. Först kommer Albert och bankar på dörrn hur länge som helst - jag säger till han. Sen kommer Elina - blir arg och säger till. Sen kommer Edward - blir annu argare och bär bort han därifrån och han står och flinar bara, "nu måste du stiga upp".  Suck.
Dagen har då spenderats i Lycksele hela dan. Först for vi på djurparken (för hudrasjuttioelftegången), sen bara vare och strosa runt i Lse och hälsat på faster min och fika nå tårta, som verkligen inte behövdes vid det tillfället!

Och lyssna här... Jag har kört hem från Lse ocg var såklart bästa förarn på vägen! :)


Hej älskling????

"hej älskling jag ser din så söt och jag vet att du vet att jag är ny i Sverige och i Norsjö för jag vill finnas till för er eftersom jag gillar din typ av flicka"

Fick ett sånt meddelande nyss och jag gillar det inte riktigt. Jag blir som lite småless..

<3

Du är nog den mest saknade och älskade person som har funnits, och kommer alltid att vara det, och inget kommer någonsin att kunna ta din plats i våra hjärtan. Såg detta hos T...  Josefine<3


Handyman

Slipa först, måla sen med vitt. Jag ska måla en byrå vit, den var grön förr. Och kanske blir det en byrå till som jag ska va händig på. (Mamma och hennes lantkök projekt). Roligt men suck.

Watchmen

Watchmen.. Är det en bra film? För nu är som Adam sugen på att se den ikväll men jag har som varit ganska skeptisk mot den, för den lät inte som den bästa jag sett.. Men ni hör av mig sen om den var något att se :) . Jag kanske ger ut en liten sorts filmrecention eller något...?

En bil eller bussresa till mitt andra hem i Norsjö imorgon kanske, nu innan sommaren är slut. Verkligen på tiden!

Onsdagkväll

Nu har jag varit social med en person nu ett par timmar. Efter ett tag blev vi less och gick ut en sväng, vi hann bara va ute en liten stund innan jag håller på att frysa ihjäl. Jag tror det är dags att ta fram den nya jackan och börja premiäranvända den.

Och vad är det riktigt med vissa killar i samhället?...

Busslåtar

Nu blir det raggen till Adam och lägga in nå bra låtar på telefon så allt är perfect om 2 veckor på bussen! :)

Darius & Finlay feat. Nicco - Do it all night


Godmorgon

Vaknade inte förrän 13.00, jag skäms ju nästan för mig själv! Inget är då planerat för dagen. Allt jag vet är att bakdelen har fastna i sängen och har bara orkat att gå och äta. Snark.

Hur?

Regn, åska, mörker, kyla. Hösten har börjat och sommaren är över, för mig är det då så. Nu är det bara 2 veckor kvar innan skolan börjar om igen. Third and last year, på gymnasiet.

Hur ska detta gå...?

Kvällen

Efter en stor middag med lasagne blev det en kväll med killarna. Och som tur jag hade så börja de regna då jag kom in genom dörrn hos Peder. Filmtajm blev det efter killarna nördat klart vid san andreas eller va de nu hette. Och då Erik äntligen hade fått sin (sina) chipspåsar.
X-men Wolverine blev filmvalet då Robert inte våga se en skräckis, men bra film förutom att det var en nerladdat version där alla grejer inte var redigerade klart. Så på en del ställen så såg man säkerhetslinor och ibland så såg man vart det var inklippt och där det skulle va animerat så var det typ grått.
Såg också nån annan film med Jonas. Om nå gamlingar som far på spring break. Den har sina roliga stunder...
Nu väntar då sängen en gång för alla så dagen orkas med imorrn!

Movietime

Igår blev det filmtajm med Adam. Det blev att se Benjamin Button's otroliga liv, och det var nog den bästa film jag sett på länge :)

Suck.. skola snart..

Hemma från Nyby

Nu är jag äntligen hemma efter helgens bravader med upp och nedgångar, gråt och skratt, försvunna grejer, höjochsänk, inklampning. Ja.. mycket hände men det som händer i Nyby, stannar i Nyby.
Och det som fattas just nu är en god film, godis och en skön säng...

Helgen i Nyby!

Vaknar - ringer till Norén - inget svar - ringer till Adam - får svar - jag ska åka med till Nyby ikväll - börjar packa - 3 timmar senare ringer Norén - glad pratstund - träffas imorrn i Nyby ist.

Ikväll blir det Nyby med alla boysen som ska va och bygga på Jon och Anns hus. De andra som skulle komma skulle komma så sent imorrn så det blir en extranatt för min del. Och jag ber för att det blir att duscha hos Ronald.
Men kvällen kommer då att bli framför tvn med nånting gott, jag ska ta med mig en massa filmer så det täcker kvällen.

Talludden imorgonkväll! Taggar lixom! :)

en minusgrej bara, you know what I'm talking about, A.

Inget gjort

Jag sitter nu och tjockar mig med godis, husvagnar. Allt jag har tänkt blir inte gjort för fem öre. Jag skulle ha städat i mitt rum, gått på en prommis, fyllt på telefon + en massa grejer till, men fylla på telefon blir ett måste innan lördag!. Såklart blir inget gjort pga lata jag. Jag skulle också ha bett mamma fixa en skohylla eller liknande som jag kan ha i mitt rum, jag har skor över hela golvet, kan knappt öppna dörren. Jag kanske skulle ha haft plats med allt om jag hade hela källaren för mig själv.. :)

Argh

Jag stiger upp, det är varmt, tar på min svarta klänning. Och vad upptäcker jag? Jo, klänningen har gått sönder i sömmen! Kan man va mer irriterad just nu?!

Nolia

Gratis godis hela dagen. Folk har bara slängt grejer in i famnen på en direkt vi kom in på området. Nolia var helt OK iår, men nog saknades vissa grejer som brukar stå där och fresta mig. En höst/vår jacka har jag då fått mig idag, kostar 3000 vanligtvis men fick den för 500 spänn, den kommer då användas flitigt i höst!

Helgen efterlängtas. Jag hamnar då inte i tjejbilen till Nyby. Blir att va guide till William istället haha :) Va beredd på samtal från mig, för jag kom att virra bort mig själv. :)

Holmen

Idag har det vare en heldag på Holmen. Vi började med att fara och köra flotten till badstranden och satt å fika där med mostra och kusiner+kusinbarn. Bad blev det för de små och bastning. Sen då tiden började närma sig middag så körde vi i full kareta till Holmen och började grillningen. Folk for och folk kom, kvällen slutade med att jag hamna i sjön med Wiola och Rosina, och man var som barn igen. Var och lekte i vattnet med uppblåsbara djur och ringar, och studsa i svallvågorna på ett djup man inte når ner till. :)

And Nolia tomorrow!

Tisdag

Holmen nästa. Sol, bad, fika och fiske. En perfekt dag! :)

Måndag

Dagen har bara bestått av latheter. Sutte i ett par IKEAmjukiskläder hela dagen, med sällskap av antingen tvn, datorn eller goa boken jag inhandlat.
Adam har då hålit mig sällskap nu på kvällsfronten och det är nu bestämt att det blir en bilresa till Piteå helgen innan skolan börjar om igen. Jag, Adam, Tony, Robert och förhoppningsvis Ewe :)
Och imorrnbitti blir det att fara till mormor och morfar och åka på morfars flotte han byggt i sommar. Jag <3 Holmen, längtar tills vi far dit imorgon. Nu blire nattinatti och sov gott för min del.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen i Malå, i mitt rum, i min säng. Att jag har längtat.
Men dörren till mitt rum har då blive helknäpp. Jag kom hem, ska stänga min dörr, och så kan jag inte stänga den. Dörren lutar och har typ svällt upp. Jätteroligt!!

Men nu ska min tid spenderas vid nya HM katalogen som säkert kom för flera veckor sen. Men just nu har jag typ shoppa upp hela HM å Ginatricot i Luleå redan! Och inte har jag heller tage in alla kläder från husvagn. Jag sitter och "ojar" mig för handen där jag kramat om en ros i en karusell så handen är uppstucken av alla taggar.
Nu blir det att plugga in min tv och kolla vad som går ikväll och mysa ner mig med de gotte jag har kvar och somna...


No action
without protection
använd kondom
   

RSS 2.0