bring everything to me

Oj så skoj vi haft idag. Lekt med lego hela dagen. Och JA... jag tycker faktiskt om att leka med lego, så då får man va lite kreativ av sig. Vi har ett riktigt stort utbud av det hemma så det råder ingen brist på det precis. Så idag har vi gjort ett eget sorts företag och gjort egen produktion och skulle då få matrialet genom produktion på kortast möjliga tid och sedan försöka förbättra det hela tiden med ändringar. I början hade vi 9 pers + kund som jobbade. I slutet hade vi 3 pers + kund. Och vi gick även plus 500 miljoner. De var inte så dåligt för våran del. Nog vann vi! Men kul var det faktiskt, och fick träna upp sina reflexer hur snabbt man kunde bygga :)
Men nu har jag då fått mig en trevlig kväll och är påväg ner i sängen. Blir iväg för lite sortering imorgon ute på södra. Blir nog kul de.
Kom även på att det blir en tripp iväg till Malå imorgonkväll och tillbaks på fredag morgon. Och sedan tillbaks hem till Malå igen på kvällen. Hoppas på en bra kväll imorgon då och få träffa syskona, Harry och den bra.
Så Sandra om du läser det här så kanske vi hinner träffas imorn om vi har riktigt tur!! Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0