makes my day go round

Nu har jag bara denna dag kvar sedan är det bara en vecka kvar innan utbildningen är gjord klar. Dessa veckor har verkligen gått snabbt. För snabbt nästan. Känns inte som jag har våldgästat faster min i 2 månader redan! Men däremot har det varit jobbigt att inte få träffa vissa då dom är hemma. Men snart bär det av till Malå igen så då kan jag socialisera mig och kan ta igen allting jag missat med allt folk och all träning :) eller vara i Malå iaf tills jag vet om man kanske har en chans till jobb eller inte, för isf blir det nog en flytt. Men då få alla komma och hälsa på mig istället :D
Men nu blir det först och främst att få i mig nå mat, klä mig, sitta vid tvn en stund innan det blir att ta denna fredag och borra. Faktiskt så är det småkul att göra det. Har då verkligen trivts hittills på jobbet där så ett stort plus på det! :)
Och fick mig lite tur idag/ikväll. Min far kommer nämligen och hämtar mig så han far från Norsjö till Lycksele och sen till Malå och lämnar av mig där och sedan iväg till Norsjö igen. Ibland har jag tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0