värmen

Längtar tills värmen kommer tillbaks. Skoter är det enda som är nöje på vintern men då man inte har en skoter då äre lika bra att längta till sommaren igen!

Jag tycker om min mamma


Lite gammal bild med så fin!

Det är måndag?

Natten har kommit! Eller är ju inte natt nu men jag har nu i veckan nattskift och jag jobbar på! Lite jobbigt är det väl att då jag ska egentligen lägga mig och sova så börjar jag jobba nu istället. Liten omställning är det i veckan. Och sen på torsdag så händer det något spännande och sen till helgen händer något ännu mer spännande. Nämligen att jag fyler 20 år på torsdag :D Sen på helgen kanske det blir nå kabrak i Malå. Iaf blilr det troligen premiär på systemet för min del (som jag längtat) och sen får vi se vad som händer. Troligen kommer iaf min fina Sandra hit med sin pojkvän för att mysa på med lite party kanske :)
Men de som vill kan ju jättegärna få ställa till nånting åt mig så jag känner mig lite speciell nu då jag blire 20 ;) hehe. Alltså.. bara om ni vill.. inget måste.. men skulle uppskattas hehe ;)
Nä men och så ha jag fortfarande ingen dator vid min sida men jag får tag i en dator lite nu och då så jag kan uppdatera lite.. Men det blir nu cac en gång per vecka eller ännu mindre.. Lite tragiskt ändå nu då jag väl är skrivsugen också. Men det är väl så, då man ha en dator tillgänglig bli man off och då man väl inte ha en dator så är man on fire!
Just nu är jag då on fire och hoppas att denna vecka bli nånting utöver det vanliga! Och just ja.. i veckan blire nog lite bakning också. Måste ju bjuda mitt skift på lite gosaker iaf på torsdag så har vi nånting att mumsa på mitt i natten!
Nu blir det nog upp och iväg och duscha, sen leta åt en datamus (en viss en ha ju en av det lite sämre slaget ;), sen blire handla så ska jag laga lite mat, och till sist mysa ner oss i soffan tills jag börjar jobba.
Kanske man ska börja nu då?
Upp och hoppa!

Tidig morgon

Usch vad tidigt jag är uppe nu. Men nu blir det att ta och göramig klar för att fara till stan och mysa på där idag med shopping med Danielle och se om jag hittar lite kläder och jackor, har hittat nu världens snyggaste finjacka att ha i vinter och sedan så måste jag se om jag hittar en vanlig vinterjacka också för min gamla håller nu va lite väl gammal och sliten. så önska mig lycka till med shoppingen så får vi se om det går vägen som jag vill :)

Ha en bra lördag :)

we found love



My new favourite, of course we want to find love

the snow has arrived

Nu är det bara att inse att vintern snart är här. Vaknade tidigt imorse och fick veta att det snöade! Men jag la mig bara ner i sängen igen och somnade om i tron att snön skulle vara borta då jag vaknade igen, men icket. Nu håller det verkligen på att va vinter. Det enda som är bra med det är väl att jag fyller år nu snart och sen så skoter! Vill bara ha en egen skoter också om jag bara hade haft råd. Lite jobbigt att köra gamm grand touringen som är hemma och samlar damm just nu. Men iaf.. kan ju säga att snart bliir jag då iaf 20 år och jag längtar! Underbart, bara ca 13 dagar nu :)

Och puss!

en liten tävling bara

Jag är med och tävlar på Sveriges största Skvallerblogg Gossips.se om ett valfritt smycke från shopbyalexandra.se

Som en liten kul grej bara :)

cold sunday with a breeze of food

Gårdagen spenderades i Adak men en massa goheter och härliga farfars, fastra och farbröderna. Tror vi fikade 3-4 gånger och sen så blev det chipsätning och surströmming :)
En helt bra lördag! Sen på kvällen blev det godis och mys :) Men så mätt som jag var var det inte jag som åt upp allt godis på ca en halvtimme? Fort var det slut iaf!

Och nu idag så är soffan rätt skön och stormatlagning har jag gjort också. En superköttfärsgryta samt nån matlåda sådär. Men söndagen är inte slut och halv 8 ikväll blir det innebandy (fastän jag är lite krasslig). Nu då jag jobbar skift så har jag inte tid till att vara på alla träningar, eller inte på torsdagar då jag har eftermiddag. Så en vecka är det nu sedan jag spelade sist men jag tar nog igen mig! Snart kanske konditionen börjar vara bättre och dallerrumpan kanske far bort ;) haha
Nä nu ska jag äta lite av min gryta och sedan börja göra någonting vettigt än att ligga här hela dagen!

Och jag saknar min dator så jag kan sitta vid den någongång än att tjuvlåna denna :( hm.. Eller tjuv och tjuv.. Tar mig lite friheter :D hihi

it's friday and i love it

Oj.. det är fredag? Eller oj och oj.. Veckan har inte gått snabbt precis. Men jag ligger då och myser i soffan och ta det som lugnt nu innan jobb. Ett 6 timmars skift idag och sedan helg!
Kommer bli så underbart skönt! Och förresten! Imorn blir det premiär för surströmming för mig iår. Hoho! Nu var det väl 2 år sedan sist jag åt det men det kommer nog kittla smaklökarna lika skönt detta år :)
En faster kommer och hämtar upp mig imorgon på dagen någon gång och sen blir det bara trevligheter i Adak, Så ni Adakbor.. Se upp för det kommer nog stinka i hela byn imornkväll!
Nä nu kanske jag ska ta och börja klä på mig och kanske ta och äta något så jag inte svälter ihjäl!

that's the way it is

Så underbart skönt. Ligger nu i soffan och bara mår gott med lite film och serier i väntan på att det ska bli dags att fara på jobb. Och just ja.. måste ju ner och handla lite också så vi har något att äta senare i veckan :)
Och jag vet att jag inte skrivit på evigheter men det är såhär att min dator fixas och det går tydligen inte att skriva ett inlägg från telefon så det blir lite långt mellan gångerna nu.
Nä nu ska jag se ett avsnitt av  2½ men och sedan börja gå ner mot Ica.
Puss å kram!

RSS 2.0