gårkvällen

Lite bilder från gårdagen :)

bakis

Är verkligen inte på topp. Var en hård natt inatt. Mådde inte bra nånstans och har inte mått bra nånstans idag heller. Och telefonen har slut ström och jag ha inte ens orkat mig ur sängen för att sätta den i laddaren. Och imorgon är min sista lediga dag.. känner inte taggen. Men u got to do what u got to do.
Men en kunglig myskväll igår med ett par fina.

i like myself

Gillar att jag är så händig och fixar allt! Fixade precis min klocka så nu är den hel igen. Hittade igen delarna som hade lossnat, och lite fix och trix på det så var den som ny igen. Jag är så bra så!

mine

Dessa är mina, och gode sköna är dom!

investeringar

Dessa ringar följde med mig idag från stan. Och har köpt en ring till men den orkar jag bara rent inte hämta ur väskan. En mindre en som ser ut som en dragkedja.
Måste visa upp den fina charmiga bilden på Sandra en helt vanlig morgon då det hålls på att göra sig iordning.

oh happy day...

Nu har jag verkligen legat på latsidan. Har ju som sagt varit i Umeå hos min Sandra hela helgen och umgåtts med henne. Och nog har de hänt roligheter, även shopping så ett par skor rikare är jag nu också! Så ett par skor, ett linne, underkläder, smink, skjorta, 3 ringar är bl a mitt nu och ligger i tryggt förvar i mitt rum. Gatt ju shoppa lite som tröst att jag far iväg till Lycksele i 8 v och inte få träffa vissa personer på länge. Känns ju verkligen inte superkul nånstans... Har så mycket jag måste göra i veckan nu så de är inte ens kul. Måste till sjukan, måst göra uppgifter måst måst måst.. måste bara för mycket. Vill bara gräva ner mig och stanna under jord tills vidare. Någon som vill joina mig?
Nä nu ska jag ta och lägga mig och sova i tid för en gångs skull. Imorgon blir det att skriva på papperen för Lycksele.
Måste bara tillägga med Simons kommentar:
- De är bra att röka, rökt kött håller ju längre.

godingen är här!

Nu är denna min, tack för de två tipsen jag fick! :) Jag är riktigt nöjd nu över den hittills, helt klart bättre kvalitet och helt underbart bättre bilder än det blev med den förra kameran. Så jag är nöjd! Och riktigt tur hade jag även. Fick den 200 kr billigare även om det inte var meningen, men jag klagar inte ;)
Ha en bra kväll ni alla! För imornbitti åker jag iväg till Umeå till Sandra och spenderar hela min helg där borta!
Det gillas kraftigt. Och kommer även nog inte kunna uppdatera nånting på hela helgen för Sandras internet är borta för tillfället!

Ännu en dag med barnpassning

Ännu en dag med barnvakt medan föräldrarna är i Umeå och roar sig på stan. Och hämtar min kamera även! Så nu är de bara att sätta sig i dehär och ta lite ansvar och gå ut med hundarna och hämta barnen och efter de hitta på något gott att äta till middag. Se vad jag hittar i köket alltmest för smaskigt!
Kom sedan på att jag har ju träning ikväll.. De menas med att jag måste ta med Dorina och Disa så dom får vara med på träningen och kolla. Då få dom se hur jag spelar för första gången. Ska nog bli kul, iaf för Hockeytjejen Dorina! :)
Iväg nu och vandra till skolan nu då!

en goding inkommande

Denna goding kommer hem till mig imorgonkväll om nu ville veta. Fick ju som sagt ett bra tips så de blir denna istället för den jag har hemma just nu, tur de va öppet köp i 30 dagar så jag skulle få prova den lite. Och att min mor och "far" skulle iväg till Umeå ännu en gång så dom kunde vandra iväg på cyberphoto :)

i wonder

Känner tröttheten ikväll. Har ju börjat om med vattengympan nu och de gick superbra, har ju en ny partner i form av Izabell! Bara att lära upp henne nu innan det blir att fara iväg för mig för att gå utbildningen.
Fick nu besked också om att jag ska vara barnvakt imorgon hela dagen så de blir att ta med mina kära syskon på träningen, får ju inte lämna dom hemma själv...
Men jag har stora funderingar på om jag ska byta ut min kamera eller inte imorgon då mina föräldrar far iväg till Umeå imorn.. får se hur jag ska göra. Kändes lite göra med, men ha ju fått ett tips på en bra kamera som ger fina färger och tar bra bilder och den var inte allt för dyr heller... Så jag funderar... Funderar...

glatt besked

Segt om uppdatering från min sida just nu. Men jag har fått ett riktigt bra besked och är verkligen ett steg på vägen! På tisdag blir det att fara på arbetsförmedlingen och skriva på lite papper för att sedan den 31 fara till Lycksele och påbörja en 8.v industriutbildning på Hedlunda. Så då blir det att sova på min kära fasters soffa under tiden. Bästa och enda fastern jag har!
Åh vad jag gruvar mig. Som många av er vet så jag är inget fan av just Lycksele så vi får se hur det går. Och se om det kanske leder till jobb senare kanske?
Nu känner jag att om jag ska fara på utbildningen så måste jag komma till SANDRA i Umeå på fredag, annars kommer jag att dö av abstinens av att inte träffa henne på 2 månader! Undra hur jag ska fixa dehär utan att få träffa allihopa..
Hm..

till didrik

Ett stort grattis åt min lillebror som fyller 12 år idag. Oj vad tiden springer iväg. Nu är de int så värst länge innan jag fyller 20. Eller jo de äre... men som sagt, tiden går riktigt fort iaf kan jag lova. Och nu då jag är arbetslös så rinner dagarna iväg och jag har ingen koll längre, höll på att glömma min egen födelsedag men sen såg jag att folk tog och börja skriva grattis till mig direkt klockan vart 00.00, då föll poletten ner. Och det var samma sak här idag, hade helt glömt bort. Måste ner snart och ge min bror en liten födelsedagspresent så han får lite kul idag. Skäms gör jag gode mycket...

so you can use the dj who takes you in control

Come on baby I want to party, come on right to the dancefloor I wanna swing the day off, and everybody's moving so come on keep on grooving, so if you want to party come on and move your body, come on and move your body, your body and your soul...

En tragisk sista dag på veckan

Man ska inte va så liten som jag är, slutar bara med kastning och kittling...
Nu har jag då äntligen fått i mig nå "frukost" eller man kan inte ens kalla de lunch. Nå hastbullar tuggade jag i mig i brist på annan mat hemma här i huset. Hungrig är jag och vet inte hur jag ska bära mig åt! Men en snus på de! Måste ju ladda upp inför innebandyn ikväll kl 6. Ska bli riktigt trevligt de! Och en ny person kommer och spelar med oss ikväll så nu ha jag blive lejd att ta med mig extra klubbor så vi få lite mer folk som ska spela.
Känner att i brist på skrivning så tar jag och låter de vara såhär och bjuder på en bild istället.

sick and tired

Nog är man trött... Somnade på tangentbordet eller om man ska säga datorn, i 2½ timme. Underbart skönt var de men skönare hade de vare om jag somnat på en kudde istället. Det känns i nacken nu efter det där.
Och ingen som vill skjutsa ner mig på byn heller så det blir att gå ner för att köpa nå goheter, har ju sjunke 10 grader och det gick på mindre än en timme. Var -30 före middagen och efteråt var de vara -19 grader. Hur underbart är inte de? Men nog spårar vädret ur lite, är inte normalt längre. Kanske det stämmer dedär med att 2012 så går världen under? En stor fråga som nog inte kommer att få svar förrän det händer..
Nu blire ner på byn för nå goheter, att jag är nå sötsugen!!

Bring the sun to me

Jag är så äckligt trött idag! Va första gången på länge jag vaknade så här pass tidigt som jag gjorde. Va va klockan? Kring 10 kanske då jag blev väckt. Nog hade jag gärna sove längre om jag hade kunnat. Tror på en pn sen för att klara av dagen! Ingen som vill skänka lite energi till stackaren Denise? De skulle behövas :)
Det är däremot över -30 idag, även om solen glittrar i snön så är de jävligt kallt! Hade gärna nöjt mig med bara ca -10 grader så man kan spendera lite tid utanför huset..
Denna värme hade gärna fått komma, även brunheten!

bästa live uppträdandet

Dehär är däremot de bästa live uppträdandet jag hört. Även om det är ett år gammalt så kom jag på de nu då jag kollade runt lite på youtube. Helt klart de bästa, hon stjäl showen!

sinne i sinne

Nu blir jag irriterad! Facebook funkar inte för mig! Det går inte ens komma in på startsidan utan den står och laddar hela tiden! Nu känn jag att jag få sinne snart!
Någon som vet varför sida gör så?

Hold on

Denna länk är de bara att lyssna på! Som de flesta vet så är jag helt såld på Darius & Finlay och nu har dom en ny låt. Jag älskar alla låtar dom gjort hittills och de kommer nog att fortsätta ett bra tag framöver!

Korsord

Bra hjärngympa och tidsfördriv, korsord! Jag älskar faktiskt korsord, jag brukar alltid sitta och lösa de då jag är hemma och har det tråkigt. Och man lär sig någonting nytt varje gång.
Ett tips till er! Lös korsord och ni får er en ordentlig hjärngympa. Och det är faktiskt kul då man kommer in i det. Känner mig lite nördig men de är väl de jag är.. haha :)

Drop it low

Trött och ont i hela kroppen. Tror jag ligger riktigt konstigt om nätterna. Och svettats som en tok och förkyld har jag blive också. Eller snuvig.. Känns inte som de roligaste som kunde hända mig!
Och jag skulle även iväg och hämta ungarna från skolan idag, tro ni inte jag missa de hela och komme dit 10 min försent då jag får ett samtal om att ungarna redan hade börja gå, nämligen till Lars jobb så tur jag hade att de inte va nå långt ifrån så de vart att hämta upp dom där istället.
Ibland kan man ju bli lite uppehållen och glömma bort tiden, inte allt för konstigt va? Helt normalt. Vi är ju bara människor och tiden går lite väl snabbt vissa gånger. Bara då man sitter vid datorn så springer tiden iväg och helt plötsligt är det träning eller något annat som det blir att skynda sig iväg på.
Men ikväll ska jag då inte missa träningen. Den kommer nog bli super, känner taggen idag! Stortaggen som aldrig förr, som I sa i måndags :)

Nu blire nattinatt på er

Känner mig lite som en rocker idag av nån konstig anledning. Vet inte varför, kanske för jag ha en London Rock tröja på mig? Kan man verkligen ha såna dagar även om man inte ser ut som en? Känner mig som en men se inte ut som en.. haha jaa.. mina funderingar gå inte att få stopp på. Som en banan, frukten banan. Vilket konstigt namn det är egentligen. Om man sitter och tänker på ordet så känns det jättekonstigt sen och kan inte tro att det är ett ord egentligen.. Nä nu ska jag sluta. Jag har bättre för mig ikväll :)

Lite gammalt men minnen för livet

HÄR är en gammal bild med min snygga skoterdress som Matilda tog för ett par år sedan :)
Och HÄR en riktigt gammal bild på jag och Josse♥ från jag vet inte när, 2007 kanske? Tänk om man kunde komma tillbaks till den tiden även om man var bara ett barn, utseende var ingenting, allt som fanns var vännerna man hade nära. Få bara inte en chock om hur jag såg ut då! Gillar bilden ändå, för de är ju trots allt Josses bild och Josse är med på den!

bra serie att nämna

TRÖTT! Vaknade halv 3 idag, helt sjukt. Har inte sove så länge på evigheter. Brukar aldrig sova så länge som jag nu ha gjort. Men kanske för jag inte somnade förrän kring 7 imorse? Aja. Blir nog mycke sömn inatt, eller ta en pn nu efter middagen, tro det skulle behövas :)
Sedan har jag nu sett flera avsnitt av en riktigt bra serie. Har hört att den är bra men först nu blev det att se den. Nämligen, No ordinary family. Ett tips om ni vill se en bra serie! Den är lite reality blandat med vanlig serie haha. Men bra är den. Se den! :)
Nu ska jag heva i mig nå middag, det känns att jag inte äte nånting idag...

det är en bra dag idag

Jag känner.. Jag känner att jag har varit jätteoaktiv de senaste. Ingen aning varför, ibland är det inte ens ett inlägg per dag. Jag tro jag tappat gnistan. Eller ja jag vet inte? Jag har bara vare nere kanske? Inte orkar göra nånting, knappt orkat skriva ett logginlägg på fb ens. Och jag brukar i vanliga fall he ut typ 3 per dag iaf.
Men nu tror jag att jag ska ta och skärpa mig lite. Detta går ju inte. Ser att det faller i statistiken också och det är ju inge bra ju..
Men idag ha jag då varit barnvakt och detta är nu över, jag får ha min egna tid, tillsammans med min nya... wait for it... KAMERA!
Provning hela denna kväll har det blivit och imorn blire mer provning och se om den är nånting att ha, annars lämnas den tillbaks nästa vecka och byts mot en annan :)
Och den jag nu har köpt hem är en Pentax optio rs1000 för ni som undrar!
En dusch på detta och sedan kanske en bit cheesecake och kladdmuffins ;)

Come to mama

Åh lite jag längtar! Ikväll får jag hem min kameraaaaaaaa! Dom har redan varit och köpt den så nu väntar jag bara på att dom ska komma hem ikväll med den så jag får premiär använda den ;) Känner taggen! Min dyrkamera funkar verkligen inte som den ska. Men nu ha jag ju en ny en som är påväg hem till mig. Även om det inte är en dyring men den funkar då och spelar in i HD kvalite. Så ni kom nog å få mer kort efter de än bara mobilbilder!
Frågan är när jag ska ta och börja mec cheesecaken.. är inte så länge kvar innan det blir att gå ner på byn och hämta syskona från skolan. (Trodde dom skulle vara hemma med mig hela dagen men tydligen inte). Middagen är då redan förberedd kanske ska vara lite duktig och städa så dom bli lite impade då päronen kommer hem. Känner duktig måst jag vara då dom är så snäll å hämta ut kameran :)
Aja.. nä kanske en rök på detta med Sandra..
Osminkad men jag gillare

en dag imorgon

Ikväll har de vare träning för fullt! Va längesen jag tränat så här mycke på den vecka. Idag var det med en massa tjejer jag spelade med och det gick väl sådär, min bästa sida komme inte fram precis! Men men..
Och bakat har jag också gjort idag. Lite kladdmuffins, riktigt gott! Kanske bli å fika gofika med det i veckan :) Och imorgon blir det en halloncheesecake som ska bakas, den är riktigt god faktiskt!
Även att jag har all tid i världen imorn också då jag lix måste va barnvakt hela dagen och kvällen! Hoppas att resten kommer hem någorlunda tidigt så jag kanske hinner göra nånting annat än att sköta om dom. Tur lilla Disa skulle vara duktig hade hon lovat :)
Nu lite fika innan det blir sängen, börja känna att tröttheten vandrar in efter träningen :)
Ha en bra måndagkväll allihopa!

håll dig till den bra vägen

Nu är fler bilder upplagda från ett troget tips. Och tragiskt säg jag bara.. tragiskt! Skulle inte förvåna mig om de slutar med att de gå till riktiga utvikningsbilder och tillslut porr. Helt sjukt! Hoppas hon gör nå bra av livet och inte något sådant...
Men jag är då vaken nu och känner inte taggen för nånting, men snart måste jag då fara ner på byn och göra lite ärenden på Apoteket osv. Och se om jag har nå pengar till det även. Är inte säkert! Trodde jag skulle ha fått mina pengar nu men icket. Hoppas på de bästa och bara vänta ut det..

kom å hjälp mig

I have a headache. Please help me! Håller nog på å dö av de, känner hur kroppen tvinas och kommer snart bara bestå av nå aska!

let it snow

Härliga söndag. Är typ snöstorm ute, snöar inte lite och blåser och jaa.. Var inte kul å vandra i dehär vädret då jag skulle hem från Malå IF mötet idag. Men nu har vi då planerat dedär så de är klart, bara ett möte till i slutet av månaden.
Men nu är det bara att klä på sig för innebandy träning. Och springa av sig några kilon. Jag som gått upp ganska mycket. Även att jag har precis äte en äckligt god lax i ugn så jag håller just nu på å spricka. Ska bli intressant och se om jag klara av träningen ens utan att stupa på plan.
Se ya later!

det är lördag

Ikväll blire myyys! Mys med mig själv dvs. Lite ostkrokar, snus å chokladpudding har jag här hemma. Nu fattas de bara att vandra ner på byn och köpa mig en cola så jag kan mysa på riktigt! Kan ju inte va utan massa gosaker nu då de är lördag. De går ju inte.
Mys på de.

white gal


why should things be so complicated

Beslutsångest! Vet inte hur jag ska göra. Har nu ringt om kameran och dom hade inte testat den så dom kunde inte rekomendera den, utan rekomenderade en annan. Men jag vet inte om jag vill ha den andra. Usch vilken beslutsångest jag har. Hoppas min styvfar kommer hem snart och kan ta beslutet åt mig. Klarar inte av såna här beslut själv. Jag får panik nästan och sen ångest för att jag inte valde den andra. Åh.. Nu vill jag bara lägga mig under jorden och stanna där ett tag.
Åh. Men idag är det fredag och då ska man ju va glad och positiv. Kanske gå ner på Ica sen och köpa mig något att gotta mig med ikväll i min ensamhet. Det låter väl inte allt för dåligt?
Ett stort hm...

sleep well

Äckligt trött är jag. Sitter nu och ser film på 6an med lite cola och ostkrokar, tar igen lite efter en riktigt jobbig träning, helt slut i skallen är jag! känns som jag kom å somna å dö på samma gång. Nä nu blir det nog och lägga ifrån mig datorn och ta det lugnt, kanske att jag her igång stordatorn och spelar lite The Sims. Ha känt suget efter de hela veckan men aldrig tage mig till att göra de. Så nu kanske! Om jag orkar..
Sov så gott för de kom jag å göra inatt! Sova lika gott som lilla Disa här!

du är så bra du

Visst är de en bra dag.. Vaknade upp av världens mensvärk och de känns som jag håller å dö. Men sen kom det braiga av denna dag. Jag sitter nere i källaren här vid datorn och min mamma kommer med bullar åt mig. Trodde först hon hade gått fel eller kom ner bara för å fresta mig, men nä, hon kommer med bullarna bara till mig. Jag tycker om min mamma.
Nu ska jag heva i mig dom och sedan göra någon nytta idag. Försöka städa kanske? Ser ut som ett bombnedslag här. Och ringa en Sandra och se om hon vaknat än. Dela med oss med våra smaskigheter vi har haha.
Innebandy ikväll även. Hoppas folk kommer! Jag vill ju spela, spela, spela! Har inte gjort de på superlänge nu pga att folk inte orkat ta och fara dit. Suck.. Be there tonight at seven!

2010

Lite bilder från 2010. Bara att kolla. Men ingenting i ordning, från vinter, vår, sommar, Stockholm, fest, student osv osv.
Sådär. Lite smått och gott från 2010 med lite allt möjligt. Men observera, inte alla händelser är ju inte med tyvärr pga av dataproblemet jag haft. Ni få njuta av dehär istället :)

gillar


Maybe maybe

I wonder, I wonder. Hur jag ska göra.. Jag har nu pengar till en ny kamera och jag har siktat in mig på en nu jag vill ha. Jag fastna för den av nån anledning direkt jag såg den. Men det är bara en grej. På sidan så står det att den inte blivit testad än. Och det ger en ju lite second thoughts. Hm. Kanske jag ska ta mig mod och göra som styvfar min sa, rent ringa dit och se om dom kan ge mig lite respons om vilken jag ska välja. Är ju inte superrik utan har ju bara råd me dom som är lite av den billigare sorten. Bara den funkar så är jag nöjd.
Men troligen blir det en beställning ikväll ska ni nog få se :)
Och då jag ha fått mina pengar blir det en beställning på ännu en grej kanske.. Få se hur det blir om de ;)

lite is wonderful sometimes

Riktigt tråkigt har jag och ligger med en prilla inne och Kalle Anka pocket i handen och bara njuter. Jag fick då ett bra besked nu iaf så ikväll blir det att hämta ut 500 kr så de ska bli riktigt roligt! Pengar sitter inte helt fel! Nu kanske jag har råd med en kamera, en ny kamera. Gamm kameran jag har håller inte riktigt, de är vanliga batterier i den och knappen funkar inte alltid då jag vill. Hittade en jag vill ha nu iaf. Bara en vanlig digitalkamera. HÄR. Vad tycker ni om den? Roligt med lite åsikter från andras håll :)

gomorron på er

Är så underbart kul. Vart iväg på möte kl 9 imorse och nu en väntan på 3 timmar här hemma sedan iväg på möte igen. Och även att mötet är på hotellet är nog det värsta, de är ju bara en kilometer hemifrån och den är ju nu -20 grader ute. Wonderful? Men blir nu att lämna in ännu ett papper så jag får mig pengar så jag blir lite rik iaf. De sitter ju inte helt fel alls. Pengar behövs ju alltid, särskilt för min del som är arbetslös. Nu skulle ett jobb inte sitta fel, då hade jag kunnat få ihop pengar till en utomlandsresa och shopping, lägenhet osv.
Men innan nästa möte blir det en Xtra allt BBQ pizza. Kommer inte sitta helt fel i kistan.

movienight with sister

Nu är mina kläder hemma igen i min garderob! Sandra är verkligen en räddare i nöden! De var ju sprillans nya leggings dedär :) Men nu är dom här. Hade även glömt min hårborste i Arvids också så nu är den hemma också.
Men nu ska jag ta de lilla lugna och lägga mig framför tvn med systeryster framför en film med ostkrokar och cheeseballs och cola! Kommer bli supermys! Får bara lista ut vilken film vi ska ta och lägga oss framför, Remember me kanske? Den är ju så äckligt bra och en riktig grinarfilm, usch vad jag grinade första gången jag såg den. Blir nog lika stora forsar ikväll som sist. Tur jag ser med syster och inte med nån kille, skull ju va pinsamt ;)
Jag såg ju Pojken i randig pyjamas med J och då var det verkligen att hålla inne tårarna, svårt var det. Inte vill man sitta och böla som en liten unge då man ser en film? haha
Nä mys framför film nu då. Hoppas ni har en bra kväll!
Blir tidigt upp imorgon för möte med coachen..

step in the cracks

How do you do when you are in my situation? One big bad situation, it feels wrong, don't know what to do. Light up the road i should go and I will take it.

nyårpussen

I like u Sandra, du är liksom jättebra

an F on this evening

En tragisk dag, finns ingenting att göra. Måste ta tag i de. Det enda som finns just nu är fb, och de är ju nog det tråkigaste tidsfördrivet som finns, känn mig inte lite nördig. Någon som känner för att göra nånting ikväll? Skulle va världsbäst i så fall. Bara att fundera ut nu vad man ska göra.
Hitta även en bild på telefon från nyår, taggad med Frida! Johan lekte med tomtebloss och det slutade med en ingravering av detta i Miriams uppfart :)

lite bilder från nyår 2010/2011


2011

I am home! Tack vare fina Miriam :) Gårkvällen var helt klart bra. En middag med hos Miriam med Frida och Johan. Sedan komme Sandra förbi. En trevlig kväll där med spel och lite alkoholintag. Vi kom även på kring 12 slaget att vi kommer missa det, så det var bara att springa till raketskjutningen och nyårspussen fick Sandra :)
Hotelle sen till kl 3 på natten. Och det spårade! Händer hit och dit, jag och M drabbades hårt!
Men kul kväll och nu är jag hemma och sitter med en godispåse brevid mig och tar de rent så lugnt som de bara går :) Bilder kommer nog senare på allting :)
Ha en bra kväll så säger jag godnatt för denna kväll.

RSS 2.0