lite bilder från påsken

 

skärtorsdag

Nu är påsken här! Blev en tre-dagars arbetsvecka och sen 5 dagars ledighet. Så denna skärtorsdag ha inte bestått av många knop förutom lite småärenden på byn bestående av att köpa nå träskruv och alkohol (man vet ju aldrig vars planerna tar en). Men däremot så upptäckte jag en mindre trevlig sak. Jag ha sparat tvätt i en månad nu så det var bara att börja avverka berget av kläder. Alltså en månad av kläder är int LITE! Dock så använder jag int så överdrivet mycket kläder då jag jobbar för det mesta om dagarna, men ändå. Arbetskläderna utgör halva berget av kläder... men snart så är det borta, nöjet med att ha egen tvättmaskin, man kan tvätta när man vill å slippa dessa tider man måst hålla :)
 
Nu hoppas jag alla får en bra påskledighet. Imorgon styr kosan mot Ljungby för att träffa farfars :)
 
 

otur och tur

Ibland ha man sån tur men ändå otur. Dagen började som vanligt med jobb, men idag så fick vi gå hem redan kl. 10.30, inte varje gång man ha sån tur! Dagen fortsatte med att bli bjuden på mat av svärmora på Dungers som uppskattades stort. Då det var i magen så begav vi oss till Lycksele för att besikta Johans bil. Men då vi hade kommit oss så pass långt att det var ca 3 mil kvar så ser vi att det blev ingen skillnad efter servicen, bilen hade drage en halv tank diesel. Så det blev att stanna och kika in i motorn. Jag såg felet direkt, en av spridarna var inte satt fast så då blev det en snabbrepning för att åtgärda det. Det fick superbra, tills ett annat problem uppkom. Vi skulle aldrig ha stängt av bilen... då ha biln fått i sig lite luft i slangarna så den ville int starta, ja då vare bara att börja ringa för att få någon som kan ge oss extra ström så vi kan starta biln. (Den bli kinkig så tar lång tid och många försök att få igång den). Det hela slutade med att bärgaren fick komma och hämta oss. Så besiktningen blev uppskjuten och inget besök på jysk... snyft!
Men nu äre fredagskväll och dags för film och man få njuta av de bra sakerna i livet, för det kommer motgångar då man minst anar det.

duktiga tjejer

 

hockeyfredag

Snart är den här fredagen förbi. Den ha gått fort men samtidigt sakta.. men nu så är den snart slut efter en kväll med Mayer, Erik och Tomas. Vi fick se då skellefteå spöa linköping!! Braaa jobbat, nu ska dom klara en match till så dom få sig till finalplats!
Heja heja. Men snart blire å snutta ner sig då det är en dag imorgon också, eventuellt så blire att fara och kolla då Mona och Hanna kör lite skotercross, få se hur det blir men hoppas lite så man få se vilka talanger dom blive. 
Meeen ha en bra fredagskväll alla :)
 
 
 

torsdag

Man ska ju int säga såhär men.. snaart så äre helg, ska bli skönt då dagarna just i veckan varit väldans långa, dom bruka ju gå hyfsat snabbt i vanliga fall. Iaf då vi har förmiddag. Men 6h imorn sen så blire att ta det lugnt ett par dagar. Jag hade planera en dejt på ett eller annat vis med den bästa Mayer, plus att jag fick ett litet projekt av Totte. Så ska ta med det till mamma och sen så ska hon få fixa å dona lite då jag bara ha en vision och inte kan fixa det själv.. hehe jag är så snäll av mig att leja andra till sånt jag är för lat för ;)

Nä hopp i säng nu för en dag imorgon också, tjingeliiing!

RSS 2.0